| Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK | |
|
+6breathless dark violet EliRose ΕΡΗ evi xrysanthi 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 22 Ιουλ 2013 - 19:25 | |
| λεπτομερειες... ελπιζω να παρουν καποιον τετοιον για την ταινια. | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 22 Ιουλ 2013 - 19:42 | |
| Θα γινει ταινια????????????
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Τρι 23 Ιουλ 2013 - 2:12 | |
| ναι..νομιζω για 2014-15 λενε. | |
|
| |
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Τρι 23 Ιουλ 2013 - 15:55 | |
| Πω πω..Θα γερασουμε μ'αυτα τα σηκουελ.. Αμα βγει η πρωτη ταινια του χρονου και βαλε φαντασου για τις υπολοιπες 3.. Ευτυχως δεν εχω το κολλημα που ειχα για το Λυκοφως, οποτε θα το δω μεν ευχαριστως οταν βγει αλλα δε θα σκασω κιολας απο την αναμονη!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Τρι 23 Ιουλ 2013 - 17:37 | |
| κι εγω...γενικα ειναι καλη σειρα αλλα μεχρι εκει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Παρ 9 Αυγ 2013 - 16:38 | |
| Επιτελους μολις τελειωσα το 2ο Βιβλιο!!! Το διαβαζα στα αγγλικα στο λαπτοπ κι επειδη λειπω σχεδον ολη μερα και δεν το εχω μαζι μου, δυστυχως διαβαζα πολυ λιγο καθε φορα.. Μου αρεσε παρα πολυ και η περιπετεια τους ειχε πολυ περισσοτερο ενδιαφερον αυτη τη φορα, αλλα το τελος ειναι πραγματικα ηλιθιο.. Ευτυχως εχω κατεβασει και τα αλλα και μπορω να ξεκινησω αμεσως!! Παρολο που καιγομαι να μαθω τι θα γινει τελικα, επειδη ειπατε οτι το τελος ειναι γλυκοπικρο τελικα δε με χαλαει που το διαβαζω αργα. Θα το απολαυσω οσο κρατησει.. Παντως σε αυτο το σημειο μου αρεσουν εξισου και τα δυο αδελφια!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Παρ 9 Αυγ 2013 - 17:09 | |
| κι εμενα μου αρεσουν και οι 2...η Κελσι συμπεριφερεται λιγο ηλιθια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Παρ 9 Αυγ 2013 - 20:45 | |
| Βασικα οσον αφορα τον Κισαν δε νομιζω οτι θα μπορουσε να το χειριστει διαφορετικα.. Μιλαω για το δευτερο βιβλιο, δεν ξερω τι γινεται παρακατω. - Σπόιλερ:
Τι να εκανε, να ξεχνουσε τον Ρεν και να επεφτε με τα μουτρα στον αλλον? Και απο την αλλη ποσο περισσοτερο ν'αντισταθει η γυναικα σε τετοιο στενο μαρκαρισμα, και καλογρια να ηταν θα επεφτε..
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Σαβ 10 Αυγ 2013 - 2:57 | |
| - Σπόιλερ:
παρακατω δεν αντιστεκεται....και μετα οταν υποτιθεται πως ειναι με τον Κισαν τον Ρεν μονο περα δεν τον κανει.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Σαβ 10 Αυγ 2013 - 12:23 | |
| Ωωωχχ.. Καταλαβα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Σαβ 10 Αυγ 2013 - 13:34 | |
| | |
|
| |
Maria Taekwondo Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 48 Registration date : 25/04/2013
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability:
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Κυρ 11 Αυγ 2013 - 23:21 | |
| Αυτο παιδια αξιζει για δωρο? | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 12 Αυγ 2013 - 0:35 | |
| Ναι,πιστευω αυτο θα της αρεσει πολυ της αδελφη σου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 12 Αυγ 2013 - 10:26 | |
| Ειναι πολυ ωραια βιβλια!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την breathless στις Δευ 12 Αυγ 2013 - 12:00, 1 φορά | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 12 Αυγ 2013 - 11:56 | |
| για να περναει η ωρα ναι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 12 Αυγ 2013 - 12:00 | |
| Ειμαι στο τριτο βιβλιο τωρα εκει που - Σπόιλερ:
ο Ρεν φερνει την ξανθια στο γιοτ!!!!! Ποσο κ@λ@παιδο παιζει να ειναι σ'αυτη τη φαση!!!! Ειλικρινα πολυ αθλιο εκ μερους του...
Και συνεχιζω... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 12 Αυγ 2013 - 15:13 | |
| - Σπόιλερ:
παρακατω ειναι για κουτουλιδι...
| |
|
| |
Maria Taekwondo Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 48 Registration date : 25/04/2013
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability:
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 12 Αυγ 2013 - 23:24 | |
| Ευχαριστω πολυ παιδια! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 12 Αυγ 2013 - 23:27 | |
| - breathless έγραψε:
- Ειμαι στο τριτο βιβλιο τωρα εκει που
- Σπόιλερ:
ο Ρεν φερνει την ξανθια στο γιοτ!!!!! Ποσο κ@λ@παιδο παιζει να ειναι σ'αυτη τη φαση!!!! Ειλικρινα πολυ αθλιο εκ μερους του... Και συνεχιζω... - Σπόιλερ:
Προσπαθει να κανει την Κελσι να προχωρησει.Δεν ειναι κακος απλα δεν σκεφτεται λογικα. Τεσπα και εμενα με νευριασε σε εκεινη την φαση ασε που η ξανθια ηταν πιο στοκος πεθαινεις. Σε αυτο το βιβλιο λατρεψα ακομα περισσοτερο την Κισαν!!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Τρι 13 Αυγ 2013 - 0:33 | |
| - Σπόιλερ:
ναι το καημενακι...και την πληρωσε και στο τελος.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Τρι 13 Αυγ 2013 - 11:28 | |
| - Σπόιλερ:
Πραγματικα ο Κισαν ειναι ο μονος λογικος εκει μεσα και ο καημενος βρισκεται αναμεσα στους δυο και τα τραβαει ολα.. Και πραγματικα μου φαινεται πολυ πιο ισορροπημενος και πιο καλος απο τον Ρεν, που αυτος τελικα...εχει θεματα.Δεν ξερω πως να περιγραψω τη συμπεριφορα του. Ωρες ωρες μου φαινεται πολυ ανωριμος!!! Αλλα το διασκεδαζω, γιατι οταν εισαι ερωτευμενος κανεις ο,τι να'ναι κι αυτοι οι τρεις μαζι κανουν τρελο αχταρμα!!!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Τρι 13 Αυγ 2013 - 19:04 | |
| - Σπόιλερ:
εμενα με χαλασε και το τελος πολυ...δεν ηταν μονο αυτα που γινονταν σ την διαρκεια.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Τρι 13 Αυγ 2013 - 20:07 | |
| Το φανταζομαι περιπου- και δεν μου φαινεται και εξ ολοκληρου happy end αλλα μην το πειτε ουτε σε σποιλερ γιατι τα ανοιγω!! Εχω δρομο ακομη και το απολαμβανω... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Τρι 13 Αυγ 2013 - 21:18 | |
| μην φοβασαι δεν λεω τπτ... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Τρι 13 Αυγ 2013 - 21:42 | |
| - evi έγραψε:
- Σπόιλερ:
εμενα με χαλασε και το τελος πολυ...δεν ηταν μονο αυτα που γινονταν σ την διαρκεια.
Σποιλερ απο τελευταιο βιβλιο...οποτε οποια δεν το εχει διαβασει δεν το ανοιγει!!! - Σπόιλερ:
Ευη.....και εγω χαλαστηκα παρα μα παρα πολυ!!Ξενερωσα την ζωη μου.Ασε το κλαμα που εριξα γιατι το θεωρησα αδικο ολο αυτο.Κοιτα απο την αρχη καταλαβα οτι κατι θα παιξει με τον Κισαν και την Ντουργκα γιατι ο Κισαν παντα εδειχνε να μαγευεται απο αυτην.Οποτε συμπερανα οτι κατι παιζει αλλα δεν φανταζομουνα αυτο.Απο την αλλη η Κελσι δεν του αξιζε.Αυτος της προσφερε τα παντα και αυτη απλα παρεμενε κολλημενη στον Ρεν.Οκ ο Ρεν ηταν ο αντρας της ζωης σου αλλα μην μας σπας τα νευρα κοριτσι μου.Συν οτι παντρευτηκε αμεσως μετα τα γεγονοτα τον Ρεν λες κια δεν ειχε συμβει τιποτα.Δεν ξερω το τελος ηταν πολυ γλυκοπικρο για εμενα.Ναι μας εδειξε οτι ο Κισαν βρηκε την πραγματικη ευτυχια και εκανε οικογενεια κτλ αλλα εγω ξενερωσα τρομερα.Μου ελειπε δεν ξερω πως να το εξηγησω.Ενω παντα ηξερε οτι η Κελσι θα ειναι με τον Ρεν ο Κισαν με κατεκτησε.Και αναρωτιεμαι στο 5 βιβλιο τι θα μας δειξει?Γιατι στην ουσια ειναι σαν να εκλεισε η ιστορια.
| |
|
| |
| Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK | |
|