| Συζήτηση για το Midnight Sun | |
|
+41Bella and Edward Fan elenitsa18 nINA84 loveme2 ZetaPattinson kalliope NinaRobstenLove nicky_cullen nasiatheslayer roobina Isabella21 Stella777 EliRose AspaKorth demona1986 panagiota _gwgw_ despina aek twilightFOREVER BELLA MARIE akaliakoukou maria_likofos i love edward 2 ellen naomi ΕΡΗ pitsiriki tasos ed<3 Rosemarie Cullen T-NM-E-BD Bella Marie Swan lena97 eleni 2 breathless Bitten Pillows kati marina forever evi Kornilia PattinsonCullen alexia.p 45 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
alexia.p New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 28/12/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Δευ 2 Μάης 2011 - 13:37 | |
| - BELLA MARIE P έγραψε:
- Παιδια εγω προσωπικα πιστευω οτι θα το δημοσιευσει ,οτι θα το εκδοσει το βιβλιο.
Call me crazy, αλλα νομιζω οτι ειναι και αυτο ενα διαφημιστικο κολπο.
Οι φαν της σειρας εχουν πεθανει στα παρακαλια, για να το εκδοσει.
Θυμηθειτε την ωρα και την στιγμη που σας το λεω. Μετα την ολοκληρωση των προβολων των 2 ταινιων της χαραυγης, και σε διαστημα ενος με δυο χρονων, θα βγει δελτιο τυπου , λεγοντας οτι θα εκδοθει τελικα.
Αυτο για να κραταμε τους φαν σε αναμονη, να περιμενουν και κατι αλλο.
Αν το εβγαζε τωρα, δεν θα εκανε τοσο εντονη αισθηση οσο αν τελειωνε η σαγκα απο την αποψη και των ταινιων, και δεν ειχαμε κατι αλλο να πιαστουμε.
Ετσι εθισμενοι που ειμαστε ως φαν, θα παιρναμε και μεγαλη χαρα, και ικανοποιηση.
Οποτε στην εκαστοτε εκδοτικη εταιρια, θα αποκομισθει και μεγαλυτερο κερδος.
Ολα ειναι παιχνιδι των manegements, και του promotion.
Και απ οτι φαινεται η Στεφενι, θελοντας η μη, εμαθε καλα αυτο το παιχνιδι, και το εφαρμοζει κατα γραμμα. Συμφωνώ απόλυτα! Και εγώ κάπως έτσι το φανταζόμουν.. Γενικά μέχρι να τελειώσουν οι ταινίες οι φαν έχουν κάτι να περιμένουν..μετά όμως σιγά σιγά θα χαθεί το ενδιαφέρον αδ δεν κάνει κάτι! Και τότε ακριβώς πιστεύω πως θα μας κάνει την έκπληξη! Smile | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Κυρ 8 Μάης 2011 - 13:47 | |
| Κι εγώ συμφωνώ με την Αλεξία..Επίτηδες το κάνουν όλο αυτό! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Κυρ 8 Μάης 2011 - 14:48 | |
| Ολο αυτο με το MS ξεκινησε το 2008....αν ειναι να περιμενουμε με το 2013 ζησε μαη μου.... | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Κυρ 8 Μάης 2011 - 14:51 | |
| εγω πιστευω πως τα κεφαλαια που διευρευσαν στο ιντερνετ τα ειχε βαλει η ιδια η στεφενι. αν και δεν ειμαι πολυ σιγουρη. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Κυρ 8 Μάης 2011 - 14:56 | |
| Οχι...αφου διερρευσαν τα δημοσιευσε στην ιστοσελιδα της...Γιατι να το κανει αυτο...?Μονο κακο της εκανε...και γτ διερρευσε η δουλεια της που δεν ηταν καν τελειωμενη και προχηρογραμμενη και για τα ποσα εκατομμυρια που εχασε που σιγουρα θα κερδιζε αμα το ειιχε εκδοσει οπως επρεπε.... | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τρι 24 Μάης 2011 - 22:16 | |
| Δεν το πιστεύω πως εχτές μέσα σε λίγες ώρες διάβασα το Midnight Sun στα αγγλικά. Ελπίζω τα βιβλία που θα πάρω Twilight - Breaking Dawn να έχουν καλή μετάφραση γιατί είναι η αλήθεια πως πολλά πράγματα δεν ακούγονται το ίδιο καλά από τα αγγλικά στα Ελληνικά... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τρι 24 Μάης 2011 - 23:40 | |
| Η μεταφραση ειναι παρα πολυ καλη απο τα αγγλικα...Αλλα και παλι ειναι αλλο να διαβαζεις ενα βιβλιο στην αρχικη του μορφη... | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τετ 25 Μάης 2011 - 10:35 | |
| - evi έγραψε:
- Ολο αυτο με το MS ξεκινησε το 2008....αν ειναι να περιμενουμε με το 2013 ζησε μαη μου....
ας το δημοσευσει αυτη κ ας ειναι κ την προηγουμενη της δευτερας παρουσιας | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τετ 25 Μάης 2011 - 11:42 | |
| οΧΙ τπτ να εχουμε και κατι να κανουμε...η αιωνιοτητα ειναι πολυ μεγαλη...τι καλυτερο απο την περασεις με τον Εντουαρντ.... | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Δευ 30 Μάης 2011 - 19:01 | |
| Τη σκηνη στο νοσοκομειο θα ηθελα να διαβασω πιο πολυ. Θα πρεπει να ειναι συγκλονστικη.....η οταν σκεφτεται πως να αυτοκτονησει η οταν την δαγκωνει κ ο καρλαιλ του λεει να σταματησει... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Δευ 30 Μάης 2011 - 20:40 | |
| Η οταν ειναι στο λιβαδι.... | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Δευ 30 Μάης 2011 - 20:42 | |
| Εγω πιστευω οτι μπορει να εκδωσει μια συμπτηγμενη μορφη και των τεσσαρων βιβλιων απο την πλευρα του Εντ, το πολυ σε δυο τομους. Το βρισκω πιο ισορροπημενο. Δεν εχει νοημα να εκδωσει χιλιαδες σελιδες οπως τα αλλα βιβλια. Πιθανον να ακολουθησει κατι σαν την αρχικη σκεψη που ειχε για τη σαγκα- ενα βιβλιο | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Δευ 30 Μάης 2011 - 20:44 | |
| Νομιζω πως καπου ειχα διαβασει πως ειχε σκοπο να βγαλει απο την μερια του μονο το λυκοφως...μπορει ομως να ειμαι και λαθος.... | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Δευ 30 Μάης 2011 - 20:48 | |
| Ας εκδοσει κατι απο την πλευρα του Εντουαρντ μας το χρωσταει. Σε ολους τους φανς δηλαδη. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Δευ 30 Μάης 2011 - 20:56 | |
| Συμφωνω....στο κατω κατω ειναι και ο πιο αγαπημενος χαρακτηρας.... | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Δευ 30 Μάης 2011 - 21:00 | |
| Ναι και θελουμε να γνωριζουμε τα παντα για τον Εντουαρντ και τις σκεψεις του. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Δευ 30 Μάης 2011 - 21:32 | |
| Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.... | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Δευ 30 Μάης 2011 - 23:18 | |
| Θα παρουσιάζει τα συναισθήματά του και νομίζω πως θα είναι πολύ έντονα... Να φανταστείτε εγώ από όταν διάβασα το Twilight και μέχρι εδώ πουθ έχω φτάσει στο Eclipse πιστεύω πως τα συναισθήματά του είναι πιο έντονα από της Bella και το μόνο σίγουρο είναι πως θα ήθελα να δω σε όλη την πορεία τις σκέψεις του. - breathless έγραψε:
- Εγω πιστευω οτι μπορει να εκδωσει μια συμπτηγμενη μορφη και των τεσσαρων βιβλιων απο την πλευρα του Εντ, το πολυ σε δυο τομους. Το βρισκω πιο ισορροπημενο. Δεν εχει νοημα να εκδωσει χιλιαδες σελιδες οπως τα αλλα βιβλια. Πιθανον να ακολουθησει κατι σαν την αρχικη σκεψη που ειχε για τη σαγκα- ενα βιβλιο
Και εμένα θα μου άρεσε πολύ το συγκεκριμένο αντί για ένα βιβλίο αλλά από τα ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα, που λένε... | |
|
| |
lena97 Twilight Human
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 12/06/2011
Forks Student Profile Team: Special ability:
| |
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τετ 27 Ιουλ 2011 - 13:06 | |
| Δε θα ήταν καταπληκτικό να βγει το Midnight Sun στον κινηματογράφο; | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Πεμ 18 Αυγ 2011 - 21:48 | |
| | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Δευ 29 Αυγ 2011 - 21:15 | |
| Εγώ πιστεύω δεν θα είχε νόημα να βγει σε ταινία γιατί θα ήταν σχεδόν ίδιο με το λυκόφως. Το βιβλίο όμως το περιμένουμε πως και πως! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τρι 30 Αυγ 2011 - 12:23 | |
| Το Λυκόφως από την πλευρά του Έντουαρντ! Θα ήταν καταπληκτικό! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τρι 30 Αυγ 2011 - 14:26 | |
| Σαν βιβλιο ναι...σαν ταινια θα ηταν πανω κατω οτι εχουμε δει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τρι 30 Αυγ 2011 - 14:28 | |
| Ναι,αλά θα βλέπαμε την οπτική του Έντουαρντ,που είναι διαφορετική της Μπέλλα. | |
|
| |
| Συζήτηση για το Midnight Sun | |
|