| The Mortal Instruments | |
|
+18almighty Marinaki scarlet rose Zafrina SalvatoreDamon Bitten Pillows xrysanthi hiddenfantasy panagiota valia 32 Teodan EliRose twilightFOREVER ΕΡΗ AspaKorth mariana20 alexandra13 evi 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 11 Οκτ 2012 - 19:23 | |
| Τυφλα να χει το vampires suck... | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 11 Οκτ 2012 - 19:26 | |
| Εντωμεταξύ, έχει η Φλόρενς καμιά σχέση με τη Stewart? Γιατί και τα δυο τραγούδια που έδωσε για ταινία, πρωταγωνιστούσε η Κρίστεν... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 11 Οκτ 2012 - 19:35 | |
| σε παρακαλω λατρευω την Φλορενς μην μου την σχετιζεις με την Ατιμη να χαρεις! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Σαβ 13 Οκτ 2012 - 18:49 | |
| City Of Heavenly Fire snippet: "“I think,” Jace said, “that you don’t want to tell your secrets, so you decided to break up with Alec because.." Jace schools Magnus. | |
|
| |
valia 32 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Σαβ 13 Οκτ 2012 - 18:51 | |
| Ποτε βγαινει το πεμπτο βιβλιο απο θανασιμα εργαλεια γιατι εχω μεινει πισω? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Σαβ 13 Οκτ 2012 - 18:53 | |
| μεχρι το τελος του μηνα... | |
|
| |
valia 32 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Σαβ 13 Οκτ 2012 - 18:54 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Σαβ 13 Οκτ 2012 - 18:57 | |
| | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Σαβ 13 Οκτ 2012 - 19:01 | |
| Εύη, πόσα είναι από τα Θανάσιμα Εργαλεια και πόσα του Κουρδιστού αγγελου; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Σαβ 13 Οκτ 2012 - 19:03 | |
| Συνολικα εξι απο τα θανασιμα εργαλεια...εχουν βγει τα πεντε... τρια απο τις δαιμονικες μηχανες εχουν βγει τα δυο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Σαβ 13 Οκτ 2012 - 19:04 | |
| Μόνο 9; Δεν έχει άλλα στο πρόγραμμα; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Σαβ 13 Οκτ 2012 - 19:05 | |
| θα βγαλει κι αλλες δυο σειρες μολις τελειωσει με αυτες....η μια θα ναι παλι με κυνηγους σκιων τριλογια.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Σαβ 13 Οκτ 2012 - 19:07 | |
| Αλλά τα όχι Θανάσιμα εργαλεία! Ε, είπα να τα πάρω αλλά όχι να κάνω και 5 χρόνια! Ορεξάτη η συγγραφέας! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Σαβ 13 Οκτ 2012 - 19:08 | |
| Καλα κανει...πως θα ζησω εγω αλλιως... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Σαβ 13 Οκτ 2012 - 19:09 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Σαβ 13 Οκτ 2012 - 19:11 | |
| Ο Τζεις ηταν μονο η αρχη.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Σαβ 13 Οκτ 2012 - 19:12 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Σαβ 13 Οκτ 2012 - 19:13 | |
| | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Σαβ 13 Οκτ 2012 - 21:21 | |
| - evi έγραψε:
- City Of Heavenly Fire snippet: "“I think,” Jace said, “that you don’t want to tell your secrets, so you decided to break up with Alec because.." Jace schools Magnus.
Έτσι έτσι πέστα Τζέις!!!! μαζί σου!!!!!! επέστρεψε!!!!! | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Σαβ 13 Οκτ 2012 - 23:17 | |
| - evi έγραψε:
- Ο Τζεις ηταν μονο η αρχη....
O τζεις ηταν η αρχη αλλα τι αρχη? Ειναι η αρχη και το τελος μου..... μακαρι να υπηρχε αυτος ο αντρας.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Κυρ 14 Οκτ 2012 - 0:39 | |
| Εγω λατρευω και τον Γουιλ.... | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Κυρ 14 Οκτ 2012 - 10:32 | |
| - alexandra13 έγραψε:
- evi έγραψε:
- Ο Τζεις ηταν μονο η αρχη....
O τζεις ηταν η αρχη αλλα τι αρχη? Ειναι η αρχη και το τελος μου.....μακαρι να υπηρχε αυτος ο αντρας.... μακάρι δεν λες τίποτα αν και υπάρχουν κάποιες που δεν τους αρέσει η Κασσάνδρα για παράδειγμα έχει πει ότι εκείνη ως γυναίκα θα προτιμούσε τον Σάιμον,με εκείνον θα έβγαινε,έχουν και αυτοί οι χαρακτήρες τις κατακτήσεις τους. Εδώ κάποιες λίγες βέβαια αλλά υπάρχουν αγαπούν τον Σεμπάστιαν!!!! Πάντως έχει διευκρινίσει ότι μιλάει για τα δικά της γούστα γιατί η πρωταγωνίστρια της έχει επιλέξει Και εμένα μου αρέσει ο Γουίλ. Μάλιστα μερικές φορές τον προτιμώ,ίσως φταίει και η εποχή που ζει που μου αρέσει πολύ.Στον Κουρδιστό Άγγελο νόμιζα ότι είναι ο Τζέις αλλά σε άλλη εποχή στον Κουρδιστό Πρίγκιπα όμως κατάλαβα ότι μπορεί να έχουν κάποια κοινά στοιχεία ως χαρακτήρες και είναι λογικό αφού είναι μακρινοί συγγενείς αλλά διαφέρουν κιόλας,ο πραγματικός Γουίλ δεν είναι τόσο ''κακό παιδί'' μοιάζει αρκετά με τον ευγενικό και καλό Τζεμ,κάποιες φορές νομίζω ότι είναι και καλύτερος του. | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Κυρ 14 Οκτ 2012 - 11:20 | |
| Ειμαι στη αρχη ακομα στον κουρδιστο πριγκιπα και δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη για τον γουιλ ακομα... Οσο για τον τζεις μου αρεσει ολη η μαγεια που μου βγαζει συνδιασμενη με μυστηριο και λιγο αγριαδα!!! Αχ !!!!!!!!!!! | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Κυρ 14 Οκτ 2012 - 15:13 | |
| Γιατί βγήκε διπλή η απάντηση?? και δεν ξέρω πως το σβήνουν τη μία από τις δύο.Δεν ξέρω τι έκανα ειλικρινα.
Αν είσαι στην αρχή ναι,δεν θα καταλάβεις και πολλά,εκεί προς τη μέση περίπου αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση για το Γουίλ και να μπλέκεται με το γνωστό τρίο των βιβλίων.
Είδα το βίντεο για την ταινία,αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα πρέπει να είναι από το πάρτι του Μάγκνους. Δεν ξέρω τι να πω,δεν ξέρω αν είμαι ή όχι ικανοποιημένη απ'αυτό που είδα.Με τον Τζέιμι πια δεν έχω πρόβλημα μετά από την πλύση εγκεφάλου που έκανα στον εαυτό μου πλέον τον έχω δεχτεί,αλλά τώρα μετά από αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα έχω πρόβλημα με την Κλέρι!!!! από εκεί που δεν είχα και που πίστευα ότι όλα είναι καλά δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από αυτό που είδα.Καλά για την Lilly δεν έχω και καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στο Mirror Mirror ως Χιονάτη δεν μου άρεσε καθόλου αλλά για εδώ είχα ελπίδες.Τώρα πραγματικά μπερδεύτηκα αλλά θα το αφήσω να περάσει και θα περιμένω τα επίσημα τρέιλερ..πάντως σαν άτομα όλοι τους μου είναι συμπαθείς με τους χαρακτήρες που υποδύονται έχω πρόβλημα.Για το μόνο που δεν φοβάμαι είναι για το φιλί Τζέις-Κλέρι δεν ξέρω αν βγαίνουν για να προωθήσουν την ταινία δεν ξέρω αν είναι καν ζευγάρι δεν ξέρω καν τις προτιμήσεις τους αλλά είμαι σίγουρη ότι έχουν πέσει φιλιά και εκτός στούντιο,σε αυτή τη σκηνή θα τα καταφέρουν.Τώρα στις άλλες βλέπουμε. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Κυρ 14 Οκτ 2012 - 15:36 | |
| το εσβησα εγω μην ανησυχεις.... εγω ειμαι γενικα διχασσμενη....θελω να δω κατι περισσοτερο.τα λιγα δευτερολεπτα απλως μου εξαπτουν την περιεργια....δεν με γεμισαν καθολου....θελω κι αλλο. | |
|
| |
| The Mortal Instruments | |
|