Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Καπως ετσι αδερφη....και θα συμφωνησω...εδω και ενα χρονο και κατι προσπαθω να κατεβασω την Τζωαννα για Τζεις αλλα στο λαιμο μου καθεται... να πω ενα καλο Γερασιμε...μου αρεσει η φωνη του....
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
δε θα μπω στην μεση μην ανησυχεις!Ο ηθοποιος που θα κανει τον Τζεις ειναι -τουλαχιστον χωριες να εχω δει την ερμηνεια του-ατυχεστατη επιλογη και η Κολινς την εχω συνηθισει απο το νικελοντιον και το abduction που ηταν ξεναρα πρωτη οποτε δυσκολα μπορω να την συνδιασω με τον badass χαρακτηρα της Κλερι!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Ελίνα είδες τι έκανες τώρα; Εκεί που με τους χίλιους κόπους είχαμε βάλει την Εύη στον δρόμο το σωστό, ξαναμιλάει τώρα για μοντέλα καλσον!!! Ευη μια χαρα τον ειχες προχτες στην υπογραφη σου. Τι τον μάζεψες;
Ελίνα η Κόλινς είναι τέλεια. Νικελόντιον; Ηταν η Κολινς στο Νικελόντιον;
Και εντάξει αφηστε τον Τζεις, αφήστε και την Κλερυ πείτε για τον Σαιμον!!! Είναι ή δεν είναι τέλειος;
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
τουλαχιστον εβγαζε που και που ο Τειλορ το μπλουζακι και ειχε ενα ενδιαφερον η ταινια αλλιως
εχω την αισθηση πως ηταν Γερασιμε μπορει να κανω και λαθος!!
Δε θελω να σε πικρανω αλλα και εμενα φουστα κλαρωτη και γαριφαλο στ'αυτι μου κανει το παιδι...οχι οτι μ'ενοχλει ο καθενας στο κρεβατι του οτι θελει κανει...αλλα ειμαι αρκετα σιγουρη πως το γυαλιζει το πομολο ο συγκεκριμενος!!
Μα γιατι δεν πηραν το Πετιφάιερ;;;Θα ηταν ΤΟ τελειο!!
evi The Volturi
Αυτος αρνηθηκε...και τωρα ειναι και λιγο μεγαλος.Δεν με νοιαζει αν ειναι λιγο πολυ μην μου τον χωνετε βαθια τον αντρα μου στο μνημα...αρκει να παιξει καλα το μαναρι μου.Αντε να δουμε τι θα κανει...οτι ειναι καλος ηθοποιος ειναι...αλλα πολυ τσαπερδονοκωλοσφυριχτρα....
Για τον Σαιμον ναι προσκυνω....τον εβγαλα Γερασιμε γτ δεν ξερω..με χαλαγε ειμαι και σε πυρετο χαραυγης οποτε επανηλθα.
Μα με το που πηγα να πω την καλή την κουβέντα...
Εγώ ακόμα έχω συγκρατηθεί και δεν μπαίνω στον πυρετο χαραυγής γιατί αν μπω από τώρα μέχρι τον Νοέμβρη την έβαψα...
EliRose έγραψε:
τουλαχιστον εβγαζε που και που ο Τειλορ το μπλουζακι και ειχε ενα ενδιαφερον η ταινια αλλιως
εχω την αισθηση πως ηταν Γερασιμε μπορει να κανω και λαθος!!
Δε θελω να σε πικρανω αλλα και εμενα φουστα κλαρωτη και γαριφαλο στ'αυτι μου κανει το παιδι...οχι οτι μ'ενοχλει ο καθενας στο κρεβατι του οτι θελει κανει...αλλα ειμαι αρκετα σιγουρη πως το γυαλιζει το πομολο ο συγκεκριμενος!!
Μα γιατι δεν πηραν το Πετιφάιερ;;;Θα ηταν ΤΟ τελειο!!
Σε πληροφορω πως ήταν αρραβωνιασμένος με την Μπονι Ραιτ (Τζινυ στα Χαρι Ποτερ) και τωρα λενε οτι τα εχει με την Κολινς. Βεβαια θα μου πεις τα ιδια λενε και για αλλους...
Τον Πετυφερ μην τον πιασω στο στομα μου τώρα....
evi The Volturi
Μπορει να οδηγει και απο τις δυο πλευρες του δρομου το παιδι δεν μας πειραζει....τον Τζεις μονο μην σκοτωσει.Γιατι κι ο Μαγκνους και ο Αλεκ υποτιθεται οτι ξυριζουν το κανταιφι αλλα ειναι να τους βαλεις κατω και να τους αλλαξεις τα φωτα.
Οχι βρε αδερφη δεν τα βγαζει αλλα τι να κανουμε...μετα απο ενα χρονο πρεπει να το καταπιουμε...καλα αν γινει κι ο Πατς λιγο κρασι λιγο θαλασσα και το αγορι μου μα τον θεο θα αρχισω να συχναζω Συγγρου....
Kαι μιας και την πιασαμε που την πιασαμε την κουβεντα (και εχω και νευρα επειδη μολις ειδα τι εκανε η odeon) να μιλησω για τον Αλεξ. Πρωτον και κυριοτερον: Είναι ατάλαντος. Τι στο beastly τον είδα τι στο ειμαι το νουμερο 4...Από ταλέντο, κορμάρα!!! Κατέστρεψε και τις δυο ταινίες, ολοσχερώς. Επίσης, αρνήθηκε να παιξει γιατι ειπε οτι θεωρεί αυτές τις εφηβικές ιστοριουλες πολύ απλές για την φάτσα του που είναι επιπέδου οσκαρ...Μην με κάνετε να συνεχίσω γιατί όσο παω φουντώνω!!!!
evi The Volturi
Kαι μιας και την πιασαμε που την πιασαμε την κουβεντα (και εχω και νευρα επειδη μολις ειδα τι εκανε η odeon) να μιλησω για τον Αλεξ. Πρωτον και κυριοτερον: Είναι ατάλαντος. Τι στο beastly τον είδα τι στο ειμαι το νουμερο 4...Από ταλέντο, κορμάρα!!! Κατέστρεψε και τις δυο ταινίες, ολοσχερώς. Επίσης, αρνήθηκε να παιξει γιατι ειπε οτι θεωρεί αυτές τις εφηβικές ιστοριουλες πολύ απλές για την φάτσα του που είναι επιπέδου οσκαρ...Μην με κάνετε να συνεχίσω γιατί όσο παω φουντώνω!!!!
δεν μας ενδιαφερει Γερασιμε δεν θα τον πιασουμε γκομενο στο ρολο θα ηταν υπεροχος!!!
evi The Volturi
Σαν φατσα θα ηταν αδερφη...αλλα ο Γερασιμος εχει δικιο...θα επρεπε να κανει ΤΗΝ ερμηνεια για να παιξει καλα τον Τζεις...στο 4 ηταν καλουτσικος δεν λεω...αλλα και παλι ηταν λιγακι χλιαρος.
Eνώ ο Τζειμι τουλάχιστον σεβεται τους φαν!!! (Αυτό με την odeon άσχετο είναι. Απλά μετέφερε την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Perks of Being a Wallflower από 18 Οκτώβρη σε 13 Δεκέμβρη... )