| The Mortal Instruments | |
|
+18almighty Marinaki scarlet rose Zafrina SalvatoreDamon Bitten Pillows xrysanthi hiddenfantasy panagiota valia 32 Teodan EliRose twilightFOREVER ΕΡΗ AspaKorth mariana20 alexandra13 evi 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 20 Δεκ 2012 - 18:35 | |
| Εκανα λαθος αρχη evi μου.... Αφου ειδα τις ταινιες δεν μπορω να διαβασω τα βιβλια...δεν ξερω γιατι! Ενω εχω διαβασει του κοσμου τις χαζομαρες αυτο που επρεπε να το διαβασω το αφησα.... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 20 Δεκ 2012 - 19:38 | |
| - Σπόιλερ:
Αλεξάνδρα μου διάβασε το Midnight Sun και θα αλλάξεις γνώμη για οποιονδήποτε άλλο ήρωα που έχεις ερωτευτεί εγώ εκεί έπαθα ζημιά
| |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 20 Δεκ 2012 - 19:45 | |
| Χρυσανθη μου θα συμφωνησω με την Αλεξανδρα ο Τζεις ειναι μεγαλος ερωτας αλλα Αλεξανδρα μου καποτε πρεπει να διαβασεις το λυκοφως δεν εχει καμμια σχεση με τις ταινιες στο υποσχομαι | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 20 Δεκ 2012 - 20:07 | |
| Πραγματικα καμια σχεση....θα σε τραβηξει απευθειας. Και Χρυσανθη μου συνεχισε την πολη ε...αμα φτασεις στο τελος του βιβλιου και δεν σου εχει πεσει το σαγονι στο πατωμα θα αρχισω να ανησυχω.... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 20 Δεκ 2012 - 20:09 | |
| αποκλειεται να μην της αρεσει | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 20 Δεκ 2012 - 20:10 | |
| Ποτε δεν ξερεις... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 20 Δεκ 2012 - 20:38 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 20 Δεκ 2012 - 20:39 | |
| θα τα δεις ειμαι σιγουρη
κ η αλεξανδρα στην αρχη μου ελεγε οχ δεν μου πολυαρεσει κ εχει φαει τετοιο κολλημα τωρα που δεν λεγεται | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 20 Δεκ 2012 - 20:58 | |
| άντε να δω γιατί μέχρι στιγμής το μόνο που έπαθα είναι να χάσω το μαλλί μου με της ..... που γράφει για να φτιάξει τον κόσμο της... - Σπόιλερ:
| |
|
| |
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 20 Δεκ 2012 - 21:56 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 20 Δεκ 2012 - 22:46 | |
| Αλεξάνδρα μου 1ον δεν είπα τίποτα για τον Τζες... μέχρι στιγμής ότι γνώμη είχα για εκείνον του τα είπε κατάμουτρα η Κλέρι για τον χαρακτήρα του πάντα... γιατί εμφανισιακά είναι φτιστός ο ΕΝΤ σε όλα τα φανφικ δεν του λείπει τίποτα όμως αλλά είναι το τελευταίο που με απασχολεί σε έναν ήρωα γιατί πάντα στα μάτια μου έχει την εικόνα που του ορίζω εγώ γιατί απλά ξεχνάω τελείως πως η συγγραφέας τον έχει περιγράψει μέχρι να φτάσω στο τέλος του βιβλίου 2ον η ιστορία στο σημείο που το έχω φτάσει εγώ δεν έχει αρχίσει καν οπότε δεν έχω άποψη και 3ον όσα στοιχεία έχει χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής (δεν θες να επεκταθώ σε αυτό πίστεψε με) για μένα είναι να βάλω τα γέλια μην πω να τραβήξω τα μαλλιά μου απόψεις είναι αυτές και πρέπει πάντα να δεχόμαστε την κάθε άποψη ακόμα και αν δεν είναι ίδια με την δικιά μας... αν δεν συμφωνείς μαζί μου απλά προσπέρασε τα ποστ μου είναι τόσο απλό αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επειδή έχω αντίθετη άποψη από εσάς δεν μπορώ να την εκφράσω άλλωστε δεν το έχω βγάλει τελείως άκυρο (ακόμα) πλάκα κάνω ΥΓ αν δεν μου αρέσει να είσαι σίγουρη ότι δεν θα το διαβάσω... μου είναι υπερβολικά δύσκολο να διαβάσω ένα βιβλίο πόσο μάλλον ένα βιβλίο που δεν μου αρέσει κιόλας γι αυτό και έχω τόνους από μισοδιαβασμένα βιβλία γιατί με κουράζουν τόσο πολύ ή δεν μου κινούν καθόλου το ενδιαφέρον και τα παρατάω δεν έχω τέτοια κολλήματα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Παρ 21 Δεκ 2012 - 2:33 | |
| Χρυσανθη μου ο ανθρωπος η μαλλον ο Νεφιλιμ ειναι θεος.... Κι αν θες ατακα να πεσεις στα γονατα το personal statement μου ειναι μονο ενα δειγμα....τα παντα εχει...ομορφια χιουμορ παθος....ερωτευσιμος μεχρι θανατου.... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Παρ 21 Δεκ 2012 - 10:45 | |
| μα η κακομοίρα δεν είπα τίποτα για τον Τζεις όσο αφορά τον χαρακτήρα του για τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά μίλησα και μόνο ότι γνώμη έχω για τον χαρακτήρα του... το είπα και πιο πάνω... του τα έχει χτυπήσει η Κλέρι στα μούτρα οπότε δεν είμαι η μόνη που έχω την ίδια άποψη όσο αφορά την Κλέρι πραγματικά την έχω συμπαθήσει μέχρι στιγμής πιο πολύ από όλους όσο αφορά το χιούμορ τους είναι το μόνο που με τραβάει προς το παρόν... έχω λυθεί στα γέλια με τα καμώματα τους | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Παρ 21 Δεκ 2012 - 12:26 | |
| - Σπόιλερ:
Πάντως έχει άδικο η Κλέρι. Ο Τζέις δεν είναι το κακομαθημένο δεκαεπτάχρονο που θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο των άλλων είναι πολλά περισσότερα και όλη η συμπεριφορά του δικαιολογείται από το παρελθόν αλλά εντάξει η Κλέρι στο πρώτο βιβλίο βλέπει αυτό που θέλει να της δείξει και λέει ό,τι λέει.Παρακάτω που τον γνωρίζει καλύτερα τον καταλαβαίνει και καλύτερα.Καλά κάποια χαρακτηριστικά του όπως ο σαρκασμός ή η ειρωνεία είναι κληρονομικά αυτά πρέπει να τα δεχτείς αν θέλεις να είσαι μαζί του,δεν αλλάζουν.Στα άλλα βιβλία ανατρέπονται τα πάντα αλλά θέλει υπομονή δεν είναι αυτό που δείχνει πάντως.Όπως δεν είναι και ο Γουίλ ο πρόγονος του στις Μηχανές.Όλοι τον κατηγορούν για τη συμπεριφορά του ενώ πίσω του κρύβεται μια τραγική ιστορία... Παρακάτω κάνει και η Κλέρι τις βλακείες της,εμένα μερικές φορές μου τη σπάει ο χαρακτήρας της και η ξεροκεφαλιά της αλλά είναι μια από τις πιο δυναμικές ηρωίδες ,μεταξύ εκείνης και της Τέσα της άλλης ηρωίδας της Claire προτιμώ την Κλέρι η Τέσα έχει κάνει περισσότερες βλακείες αλλά είναι και διαφορετική ιστορία.Στα πρώτα τρία βιβλία των Εργαλείων αυτός που συμπαθώ λιγότερο είναι ο Σάιμον,δηλαδή σε κάποιο σημείο στη δεύτερο βιβλίο ήθελα να του ρίξω μπουνιά.Αλλά βελτιώνεται αρκετά παρακάτω ιδιαίτερα στο 4 και στο 5 όταν πλέον αποδέχεται την πραγματικότητα για την Κλέρι και βλέπει ότι αλλού είναι το μέλλον του και εντάξει τον συμπαθεί και ο Τζέις στο 4 έχουν κάτι ξεκαρδιστικές σκηνές μαζί..Εξωτερικά τον παρουσιάζει σαν Θεό χωρίς καμία ατέλεια παρακάτω βέβαια λέει ότι έχει χάσει πολλά κιλά ότι φαίνονται τα κόκαλα στο πρόσωπό του αλλά ναι σε γενικές γραμμές είναι βγαλμένος από όνειρο,ξανθός με μπράτσα με υπέροχα μάτια μαλλιά σώμα ξέρει να πολεμά κλπ κλπ δεν θα είχα πρόβλημα αν δεν τον παρουσίαζε τόσο τέλειο -και η Roth τον Τέσσερα στην Απόκλιση δεν τον παρουσιάζει ως τον τέλειο έφηβο αλλά τον ερωτεύεσαι αμέσως!!-εξάλλου εγώ έχω ερωτευτεί τον χαρακτήρα του περισσότερο και τον σαρκασμό του.Αυτό με κέρδισε στον Τζέις. Η αλήθεια είναι πως μέχρι να συνηθίσει κάποιος τον κόσμο των Θ.Ε. δηλαδή τι ακριβώς είναι οι κυνηγοί και τι κάνουν ή το πως παρουσιάζει τα άλλα πλάσματα όλα αυτά φαίνονται λίγο αστεία και παράξενα.Εδώ οι Νεφελιμ δεν είναι απόγονοι έκπτωτων και θνητών είναι θνητοί με αίμα αγγέλου του Ραζιήλ συγκεκριμένα ή οι μάγοι είναι απόγονοι δαιμόνων και θνητών οι νεράιδες μοιάζουν λίγο με τις Σειρήνες στην Οδύσσεια που προσπαθούσαν με κόλπα να σε σαγηνεύσουν τους βρικόλακες και τους λυκάνθρωπους καλά τους παρουσιάζει αν εξαιρέσεις την ανατροπή με τον Σάιμον.Βασικά χρειάζεται υπομονή το πρώτο βιβλίο προς το τέλος ανεβάζει ρυθμούς το δεύτερο έχει πιο πολύ χιούμορ και δράση και στο τρίτο κλιμακώνεται η ιστορία με τον Βαλεντάιν και αποκαλύπτονται όλα.Το 4 και το 5 πάνε ένα βήμα την ιστορία παραπέρα και δεν επικεντρώνονται μόνο στον Τζέις και στην Κλέρι γιατί τα τρία πρώτα γυρίζουν γύρω απ'αυτούς.Καλό είναι κανείς να φτάσει μέχρι το τρίτο τουλάχιστον να μάθει την κατάληξη με τον Βαλενταίν,εμένα μια φίλη μου που δεν την κέρδισαν αυτό έκανε και μετά δεν τα συνέχισε παρόλο που την πιέζω.Το τρίτο έχει ένα ικανοποιητικό τέλος και κάποιος μπορεί να το δει και σαν τέλος των βιβλίων αν θέλει.Στην αρχή τρία θα ήταν τα βιβλία αλλά λόγω της επιτυχίας έγιναν έξι,αλλά δεν σε κουράζουν γιατί ανανεώνει την ιστορία και πλέον δεν επικεντρώνεται μόνο στο ζευγάρι,αυτό βέβαια για τους φαν,αυτοί που δεν ικανοποιήθηκαν με την αρχική τριλογία δεν τα συνέχισαν.
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Παρ 21 Δεκ 2012 - 14:30 | |
| - Σπόιλερ:
Για μενα ο Τζεις ειναι κατα καποιον ενας τραγικος χαρακτηρας.Εχει περασει παρα πολλα...και το να αμφισβητεις τον εαυτο σου και την καλοσυνη μεσα σου ειναι το χειροτερο ειδικα οταν σου απαγορευεται να εχεις το μοναδικο πραγμα που θελεις πραγματικα
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Παρ 21 Δεκ 2012 - 15:17 | |
| - evi έγραψε:
- Σπόιλερ:
Για μενα ο Τζεις ειναι κατα καποιον ενας τραγικος χαρακτηρας.Εχει περασει παρα πολλα...και το να αμφισβητεις τον εαυτο σου και την καλοσυνη μεσα σου ειναι το χειροτερο ειδικα οταν σου απαγορευεται να εχεις το μοναδικο πραγμα που θελεις πραγματικα
Συμφωνω απολυτα μαζι σου evi..... Χρυσανθη μου δεν σε στησαμε στον τοιχο....... Απλα ειναι ενα ευαισθητο σημειο στις καρδιες μας το κεφαλαιο Τζεις και ειληκρινα καποιες απο εμας δεν μπορουμε να φανταστουμε πως ειναι δυνατον καποιος που διαβαζει τα βιβλια να μην ερωτευτει την σειρα και κατ'επεκταση τον τζεις.... Φυσικα και μπορεις να διαφωνισεις απλα το μονο που σου λεμε ειναι να της δοσεις μια ευκαιρια της σειρας γιατι πραγματικα οσο περνανε τα βιβλια γινεται και καλητερη... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Παρ 21 Δεκ 2012 - 16:59 | |
| Συμφωνω με την Αλεξανδρα...σκεψου πως για μας ειναι σαν τον Εντουαρντ....τον αγαπαμε απολυτα. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Παρ 21 Δεκ 2012 - 17:07 | |
| καρδουλένιες μου γλυκές πραγματικά δεν ήθελα να επεκταθώ παραπάνω σε αυτό το θέμα γιατί ακόμα δεν έχω βγάλει το φτυάρι γιατί αν το βγάλω έχω να πω πολλά (προσοχή, για όσα η συγγραφέας θίγει και μόνο και όχι για τον Τζες ή την Κλέρι που μέχρι στιγμή σαν χαρακτήρες πάντα είναι πραγματικά ενδιαφέρον αλλά μέχρι εκεί) όμως για να κλείσω εδώ θα πω τα εξής όλη μου η ένσταση στο βιβλίο δεν είναι οι χαρακτήρες... δεν με κέρδισαν ακόμα αλλά περνάω πάρα πολύ ευχάριστα μαζί τους και θέλω να δω την εξέλιξη τους όλη μου η ένσταση είναι στα γεγονότα και πως τα έχει μπλέξει ήθελε κυνηγούς σκιών... οκ καμία ένσταση σε αυτό, δεν με χάλασε καθόλου αλλά γιατί δεν το έκοψε εκεί και τους κόλλησε την ταμπέλα ότι είναι νεφελίμ;... γιατί απλά δεν δημιούργησε ένα είδος που θεωρητικά δεν υπάρχει, γιατί έπρεπε να μπλέξει μέσα πράγματα που ισχύουν και να τα παραποιήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα;;; (πραγματικά μαζί της κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που ήξερα, δεν μπορώ να την παρακολουθήσω με τίποτα γιατί με έχει μπερδέψει σε τέτοιο βαθμό που χρειάζεται να διαβάζω δύο φορές τι λέει ο γκριζομάλλης(δεν θυμάμαι το όνομα του) για να πιάσω τι είπε) το ότι γράφεις ένα παραμύθι, ένα βιβλίο φαντασίας δεν σημαίνει ότι δεν φέρεις και ευθύνη σε αυτά που παρουσιάζεις. άντε και εγώ ξέρω τι σημαίνει νεφελίμ πάντα στην θεωρία γιατί όσα και να διαβάσουμε ποιος μας πιστοποιεί τι είναι αλήθεια και τι ψέματα τι συμβαίνει όμως όταν το διαβάζει κάποιος που δεν ξέρει;;; αν δεν λυπάσαι τον εαυτό σου που έκανες τόσο κόπο να στίσεις μια ιστορία και να γελούν μαζί σου όσοι ξέρουν ότι ότι γράφεις είναι μην πω τότε λυπήσουν αυτούς που έχουν άγνοια και χάρης εσένα θα τα μάθουν άλλανταλον και αυτό είναι το λιγότερο. αν θες πλασματικό κόσμο φτιάξ' τον μόνο σου βάλε την φαντασία σου κάτω και άσ' την να οργιάσει όλοι θα σε προσκυνήσουν αν όμως θες να δανειστείς πράγματα, πλάσματα και καταστάσεις που ήδη υπάρχουν ψάξε πρώτα τι ισχύει και τι όχι και μετά χρησιμοποίησε τα και αυτό σωστά για να έχεις μια καλή βάση ελπίζω να μην σας κούρασα αλλά εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι βλέπω τα πράγματα και δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό... πραγματικά το αποτέλεσμα όσων έχω διαβάσει είναι να συνεχίζω να το διαβάζω για να καταλάβω γιατί πάθατε τόσο κόλλημα με αυτόν τον ήρωα παρά για το στόρι του | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Παρ 21 Δεκ 2012 - 17:31 | |
| Γλυκια μου Χρυσανθη Πιστευω πως οταν ενας συγγρεφεας αρχιζει να γραφει μια ιστορια του φανταστικου ειναι ελευθερος να γραψει οτι νομιζει αυτος γιατι ο κοσμος στον οποιο αναφερεται ειναι ''φανταστικος'' . Δεν υπαρχουν βαση ορισμου καποια πραγματα απλα και μονο επειδη ολα ειναι αποκτηματα της φαντασιας. Δεν μπορει να υοθετισει καποιος μια αποψη πχ για τους βρικολακες και να απορριψει μια αλλη γιατι απο την στιγμη που δεν υπαρχουν βρικολακες ο καθενας τους φανταζεται οπως θελει. Ετσι και για τους νεφελιμ. Οταν πχ καποιος λεει οτι ειναι εκεινοι που δημιουργηθηκαν απο την συνευρεση αγγελων και ανθρωπων και καποιος αλλος λεει οτι ειναι εκεινοι που δημιουργηθηκαν απο το αιμα αγγελου ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει λαθος γιατι για ο καθενας το βλεπει απλα διαφορετικα. Δεν πιστευω πως πρεπει να βαζουμε ταμπελες στο φανταστικο για το τι ειναι σωστο και τι λαθος γιατι ξαναλεω ο καθε ενας εχει διαφορετικη οτικη γωνια που βλεπει τα πραγματα! Συγνωμη καλη μου αλλα αυτη ειναι η αποψη μου Παρολα αυτα σεβομαι την δικη σου | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Παρ 21 Δεκ 2012 - 18:32 | |
| Οι Νεφελιμ αναφέρονται στην Αγία Γραφή απλώς τους έχουν δώσει διάφορες ερμηνείες επειδή δεν μπορούν να ερμηνεύσουν τα χωρία και πλέον έχει πάρει όλο αυτό μυθικές διαστάσεις έχει μπλεχτεί η πραγματικότητα με τη φαντασία και βέβαια κανείς πρέπει να δέχεται την Αγία Γραφή την ύπαρξη αγγέλων και του Θεού για να μπορέσει να δεχτεί και την ύπαρξή τους,άλλοι λένε ότι είναι έκπτωτοι άγγελοι άλλοι πως είναι παιδιά έκπτωτων με θνητές γυναίκες που έχουν δυνάμεις και αυτό το τελευταίο νομίζω πως έχει επικρατήσει.Τώρα τί ισχύει ή όχι δεν ξέρω και εγώ δεν το έχω ψάξει διάφορα άρθρα έχω διαβάσει και αυτά από περιέργεια περισσότερο.Η Claire έχει δημιουργήσει ένα δικό της καινούριο κόσμο αυτό είναι αλήθεια δηλαδή χρησιμοποιεί τη λέξη αλλά όχι αυτά που λένε διάφορα βιβλία ή ερευνητές για τους Νεφελιμ αυτά που λέει δεν αναφέρονται πουθενά, βιβλίο που να μιλά για ανθρώπους κυνηγούς δαιμόνων με αίμα αγγέλου δεν υπάρχει αυτό είναι καθαρά δική της δημιουργία.Πλάκα θα έχει να υπάρχουν και να μην τους βλέπουμε!!!! Από όλα αυτά τα νεανικά βιβλία που έχω διαβάσει η Becca με τη Αγγελική Σιωπή είναι αυτή που στέκεται πιο κοντά στο μύθο των Νεφελιμ αυτόν τέλος πάντων που δέχονται οι περισσότεροι, χρησιμοποιεί και στοιχεία από το βιβλίο του Ενωχ που υπάρχει στην πραγματικότητα αλλά νομίζω δεν το δέχεται η εκκλησία κάτι τέτοιο.Δεν το έχω διαβάσει αλλά από κριτικές άλλων λένε ότι πήρε πολλά στοιχεία από το βιβλίο του Ενωχ για να φτιάξει την ιστορία της..Τώρα σχετικά με τον κόσμο της Claire εγώ δεν είχα πρόβλημα να δεχτώ όλο αυτά αλλά καταλαβαίνω την ένσταση και έχω ακούσει και από άλλους το ίδιο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Παρ 21 Δεκ 2012 - 18:54 | |
| Θα σταθω στο σημειο που λες οτι ο καθε ενας αναλογα με το τι πιστευει και τι οχι εχει την δικη του αποψη και αυτο ακριβως ηθελα να πω στο προηγουμενο ποστ μου. Δυστηχως για τιποτα δεν εχουμε αποδειξεις και τιποτα δεν ειναι επιστημονικα τεκμηριωμενο οποτε ο καθε ενας μπορει να βλεπει τα πραγματα απο την δικη του σκοπια! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Σαβ 22 Δεκ 2012 - 4:06 | |
| Λυπαμαι αλλα για μενα αυτο που εκανε η Κλερ ειναι δεκα χιλιαδες φορες υπερ της.Πηρε ενα μυθο για τους Νεφιλιμ και εγραψε την δικη της ιστορια γυρω του.Τον μετετρεψε σε ενα τελειο παραμυθι το συμπλεξε με ενα σωρο αλλα μυθικα πλασματα και εβαλε τους ηρωες της αρμονικα μεσα σε αυτο....μονο και μονο για αυτο εγω την αγαπω. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Κυρ 23 Δεκ 2012 - 22:07 | |
| Γενικα δεν πρεπει να κολλαμε ταμπελες σε καποια πραγματα. Ο καθενας εχει το δικαιωμα να πλασει τους ηρωες του οπως αυτος θελει. Δεν δανείστηκε ηρωες αλλα μυθικα πλασματα και δημιουργησε εναν ολοδικο της κοσμο. Οπως η Μεγιερ πχ πηρε τους βρικολακες και δημιουργησε κατι τελειως διαφορετικο απο οτι ειχαμε συνηθίσει.Εχω διαβασει ολα τα βιβλια της Κλερ και απο τις δυο ιστοριες της παρα μα παρα πολλες φορες το καθενα και το μονο που εχω να πω ειναι οτι περιμενω με λαχταρα το επομενο. Ειναι θεα στο ειδος της και εγω προσωπικα την θεωρω μια απο τις καλυτερες συγγραφεις του ειδους.Εχει ενα μοναδικο ταλεντο να πλεκει την ιστορια να σε αφηνει μονιμα με κομμενη την ανασα.Οι ηρωες της ειναι καταπληκτικοι και μοναδικοι.Ο Τζεις δεν εχει κανενα μα κανενα κοινο με τον Εντουαρντ.Ειναι μοναδικος.Ειναι ενα ευαίσθητο πλασμα που αναζητα να αγαπησει και να αγαπηθει.Η αγαπη του για την Κλερι δεν εχει ορια.Γενικα θεωρω οτι το συγκεκριμενο ζευγαρι ειναι οτι καλυτερο εχω δει συγγραφικα.Δεν με εχουν απογοητεψει ποτε. Χρυσανθη μου το γεγονος οτι μπορει η ιστορια να μην σου αρεσει το θεωρω σεβαστο.Ειναι λογικο να μην αρεσουν σε ολους μας τα ιδια πραγματα.Εξαλου η αγορα ειναι γεματη απο βιβλια για ολα τα γουστα. | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Δευ 24 Δεκ 2012 - 1:12 | |
| ¶ναψε φωτιές η Χρυσάνθη; Όχι ότι το παρατήρησε κανείς αλλά κι εγώ αποφεύγω να σχολιάζω τα συγκεκριμένα βιβλία... Διαβασα μόνο τα δύο πρώτα των Θανάσιμων εργαλείων και έμεινα σε αυτά ενώ στο σπίτι μου εδώ και κάτι μήνες κυκλοφορεί και το τρίτο (καπαρωμένο από την κόρη μου που τα λάτρεψε!) Εγώ; Μάλλον δεν τα λάτρεψα! Οι Τζέις και Κλαίρη είναι τέλειοι! Αλλά... λίγο που μόλις είχα γνωρίσει τον Εντουαρντ( ), λίγο που παραέχει υψηλό αριθμό μαγικών πλασμάτων (τόσο που ψιλομπερδεύτηκα), λίγο που προέκυψαν κι άλλα βιβλία που μου άρεσαν... το αποτέλεσμα ήταν να μην ενθουσιαστώ όσο θα έπρεπε. Υποσχέθηκα ότι θα ξαναπιάσω τη σειρά από την αρχή και θα την ολοκληρώσω. Αλλά δεν το θεωρώ απαραίτητο να ''απογειώνομαι'' με κάθε βιβλίο που διαβάζω.Οπότε, κι αν δεν αλλάξω γνώμη στην πορεία, μου αρκεί που θα διαβάσω κάτι πρωτότυπο και καλογραμμένο. Διάβασα ότι η Χρυσάνθη γελάει. Ελπίζω να μην δείχνει κάτι αυτό για τον δείκτη νοημοσύνης μου ...εγώ δε θυμάμαι να γέλασα πουθενά! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Δευ 24 Δεκ 2012 - 4:16 | |
| Εχει μερικες πολυ καλες ατακες Παναγιωτα μου... Συμφωνω απολυτα με την Βασω...λατρευω την Κλερ και οχι μονο για τα Θανασιμα αλλα και για τις Δαιμονικες μηχανες....πλαθει φανταστικους ηρωες και πλοκες που κοβουν την ανασα...παντα περιμενω οτι δικο της με ανυπομονησια. | |
|
| |
| The Mortal Instruments | |
|