Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

The Mortal Instruments

Πήγαινε κάτω 
+18
almighty
Marinaki
scarlet rose
Zafrina
SalvatoreDamon
Bitten Pillows
xrysanthi
hiddenfantasy
panagiota
valia 32
Teodan
EliRose
twilightFOREVER
ΕΡΗ
AspaKorth
mariana20
alexandra13
evi
22 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
alexandra13
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alexandra13

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : ioannina
Αριθμός μηνυμάτων : 4111
Registration date : 09/02/2012

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability:

The Mortal Instruments - Σελίδα 23 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠεμ 20 Δεκ 2012 - 18:35

Εκανα λαθος αρχη evi μου.... Αφου ειδα τις ταινιες δεν μπορω να διαβασω τα βιβλια...δεν ξερω γιατι! Ενω εχω διαβασει του κοσμου τις χαζομαρες αυτο που επρεπε να το διαβασω το αφησα.... Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠεμ 20 Δεκ 2012 - 19:38

Σπόιλερ:
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Γιαννενα
Αριθμός μηνυμάτων : 8796
Registration date : 08/09/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠεμ 20 Δεκ 2012 - 19:45

Χρυσανθη μου θα συμφωνησω με την Αλεξανδρα

ο Τζεις ειναι μεγαλος ερωτας The Mortal Instruments - Σελίδα 23 620541

αλλα Αλεξανδρα μου καποτε πρεπει να διαβασεις το λυκοφως δεν εχει καμμια σχεση με τις ταινιες στο υποσχομαι
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠεμ 20 Δεκ 2012 - 20:07

Πραγματικα καμια σχεση....θα σε τραβηξει απευθειας.
Και Χρυσανθη μου συνεχισε την πολη ε...αμα φτασεις στο τελος του βιβλιου και δεν σου εχει πεσει το σαγονι στο πατωμα θα αρχισω να ανησυχω.... giggle
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠεμ 20 Δεκ 2012 - 20:09

αποκλειεται να μην της αρεσει
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠεμ 20 Δεκ 2012 - 20:10

Ποτε δεν ξερεις... giggle
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠεμ 20 Δεκ 2012 - 20:38

οκ μην ξεχνάτε ότι μου τάζετε λαγούς με πετραχήλια αν δεν τα δω τότε θα έρθω να σας φάω τα αυτιά giggle giggle giggle
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠεμ 20 Δεκ 2012 - 20:39

θα τα δεις ειμαι σιγουρη

κ η αλεξανδρα στην αρχη μου ελεγε οχ δεν μου πολυαρεσει κ εχει φαει τετοιο κολλημα τωρα που δεν λεγεται
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠεμ 20 Δεκ 2012 - 20:58

άντε να δω γιατί μέχρι στιγμής το μόνο που έπαθα είναι να χάσω το μαλλί μου με της ..... που γράφει για να φτιάξει τον κόσμο της...
Σπόιλερ:
alexandra13
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alexandra13

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠεμ 20 Δεκ 2012 - 21:56

Xρυσανθη αν δεν σου αρεσει μην το διαβαζεις..... The Mortal Instruments - Σελίδα 23 872396

Δεν θα μας κοροιδευεις εσυ το παιδι μας (τζεις) και την ιστορια του..... The Mortal Instruments - Σελίδα 23 872396

Για καποιους αυτη η σειρα ειναι τα παντα (εμενα)..... The Mortal Instruments - Σελίδα 23 98735

kiss huggie kiss
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠεμ 20 Δεκ 2012 - 22:46

Αλεξάνδρα μου huggie The Mortal Instruments - Σελίδα 23 98735 huggie

1ον δεν είπα τίποτα για τον Τζες... μέχρι στιγμής ότι γνώμη είχα για εκείνον του τα είπε κατάμουτρα η Κλέρι giggle giggle giggle για τον χαρακτήρα του πάντα... γιατί εμφανισιακά είναι φτιστός ο ΕΝΤ σε όλα τα φανφικ δεν του λείπει τίποτα όμως giggle αλλά είναι το τελευταίο που με απασχολεί σε έναν ήρωα γιατί πάντα στα μάτια μου έχει την εικόνα που του ορίζω εγώ γιατί απλά ξεχνάω τελείως πως η συγγραφέας τον έχει περιγράψει μέχρι να φτάσω στο τέλος του βιβλίου Razz

2ον η ιστορία στο σημείο που το έχω φτάσει εγώ δεν έχει αρχίσει καν οπότε δεν έχω άποψη

και 3ον όσα στοιχεία έχει χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής (δεν θες να επεκταθώ σε αυτό πίστεψε με) για μένα είναι να βάλω τα γέλια μην πω να τραβήξω τα μαλλιά μου

απόψεις είναι αυτές και πρέπει πάντα να δεχόμαστε την κάθε άποψη ακόμα και αν δεν είναι ίδια με την δικιά μας... αν δεν συμφωνείς μαζί μου απλά προσπέρασε τα ποστ μου είναι τόσο απλό αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επειδή έχω αντίθετη άποψη από εσάς δεν μπορώ να την εκφράσω

άλλωστε δεν το έχω βγάλει τελείως άκυρο (ακόμα) giggle
πλάκα κάνω Wink

ΥΓ αν δεν μου αρέσει να είσαι σίγουρη ότι δεν θα το διαβάσω... μου είναι υπερβολικά δύσκολο να διαβάσω ένα βιβλίο πόσο μάλλον ένα βιβλίο που δεν μου αρέσει κιόλας γι αυτό και έχω τόνους από μισοδιαβασμένα βιβλία γιατί με κουράζουν τόσο πολύ ή δεν μου κινούν καθόλου το ενδιαφέρον και τα παρατάω Wink δεν έχω τέτοια κολλήματα Razz
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 21 Δεκ 2012 - 2:33

Χρυσανθη μου ο ανθρωπος η μαλλον ο Νεφιλιμ ειναι θεος.... The Mortal Instruments - Σελίδα 23 98735

Κι αν θες ατακα να πεσεις στα γονατα το personal statement μου ειναι μονο ενα δειγμα....τα παντα εχει...ομορφια χιουμορ παθος....ερωτευσιμος μεχρι θανατου.... The Mortal Instruments - Σελίδα 23 98735
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 21 Δεκ 2012 - 10:45

μα η κακομοίρα δεν είπα τίποτα για τον Τζεις όσο αφορά τον χαρακτήρα του Sad
για τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά μίλησα και μόνο
ότι γνώμη έχω για τον χαρακτήρα του... το είπα και πιο πάνω... του τα έχει χτυπήσει η Κλέρι στα μούτρα οπότε δεν είμαι η μόνη που έχω την ίδια άποψη Razz
όσο αφορά την Κλέρι πραγματικά την έχω συμπαθήσει μέχρι στιγμής πιο πολύ από όλους Wink

όσο αφορά το χιούμορ τους είναι το μόνο που με τραβάει προς το παρόν... έχω λυθεί στα γέλια με τα καμώματα τους giggle giggle giggle
mariana20
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
mariana20

Θηλυκό Sagittarius
Αριθμός μηνυμάτων : 348
Registration date : 01/02/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 21 Δεκ 2012 - 12:26

Σπόιλερ:
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 21 Δεκ 2012 - 14:30

Σπόιλερ:
alexandra13
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alexandra13

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 21 Δεκ 2012 - 15:17

evi έγραψε:
Σπόιλερ:

Συμφωνω απολυτα μαζι σου evi.....

Χρυσανθη μου δεν σε στησαμε στον τοιχο....... Απλα ειναι ενα ευαισθητο σημειο στις καρδιες μας το κεφαλαιο Τζεις και ειληκρινα καποιες απο εμας δεν μπορουμε να φανταστουμε πως ειναι δυνατον καποιος που διαβαζει τα βιβλια να μην ερωτευτει την σειρα και κατ'επεκταση τον τζεις....
Φυσικα και μπορεις να διαφωνισεις απλα το μονο που σου λεμε ειναι να της δοσεις μια ευκαιρια της σειρας γιατι πραγματικα οσο περνανε τα βιβλια γινεται και καλητερη... huggie kiss huggie
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 21 Δεκ 2012 - 16:59

Συμφωνω με την Αλεξανδρα...σκεψου πως για μας ειναι σαν τον Εντουαρντ....τον αγαπαμε απολυτα.
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 21 Δεκ 2012 - 17:07

καρδουλένιες μου γλυκές huggie
πραγματικά δεν ήθελα να επεκταθώ παραπάνω σε αυτό το θέμα γιατί ακόμα δεν έχω βγάλει το φτυάρι γιατί αν το βγάλω έχω να πω πολλά (προσοχή, για όσα η συγγραφέας θίγει και μόνο και όχι για τον Τζες ή την Κλέρι που μέχρι στιγμή σαν χαρακτήρες πάντα είναι πραγματικά ενδιαφέρον αλλά μέχρι εκεί)

όμως για να κλείσω εδώ θα πω τα εξής

όλη μου η ένσταση στο βιβλίο δεν είναι οι χαρακτήρες... δεν με κέρδισαν ακόμα αλλά περνάω πάρα πολύ ευχάριστα μαζί τους και θέλω να δω την εξέλιξη τους Wink

όλη μου η ένσταση είναι στα γεγονότα και πως τα έχει μπλέξει

ήθελε κυνηγούς σκιών... οκ καμία ένσταση σε αυτό, δεν με χάλασε καθόλου αλλά γιατί δεν το έκοψε εκεί και τους κόλλησε την ταμπέλα ότι είναι νεφελίμ;... γιατί απλά δεν δημιούργησε ένα είδος που θεωρητικά δεν υπάρχει, γιατί έπρεπε να μπλέξει μέσα πράγματα που ισχύουν και να τα παραποιήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα;;; (πραγματικά μαζί της κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που ήξερα, δεν μπορώ να την παρακολουθήσω με τίποτα γιατί με έχει μπερδέψει σε τέτοιο βαθμό που χρειάζεται να διαβάζω δύο φορές τι λέει ο γκριζομάλλης(δεν θυμάμαι το όνομα του) για να πιάσω τι είπε)

το ότι γράφεις ένα παραμύθι, ένα βιβλίο φαντασίας δεν σημαίνει ότι δεν φέρεις και ευθύνη σε αυτά που παρουσιάζεις.

άντε και εγώ ξέρω τι σημαίνει νεφελίμ πάντα στην θεωρία γιατί όσα και να διαβάσουμε ποιος μας πιστοποιεί τι είναι αλήθεια και τι ψέματα Wink
τι συμβαίνει όμως όταν το διαβάζει κάποιος που δεν ξέρει;;;
αν δεν λυπάσαι τον εαυτό σου που έκανες τόσο κόπο να στίσεις μια ιστορία και να γελούν μαζί σου όσοι ξέρουν ότι ότι γράφεις είναι μην πω τότε λυπήσουν αυτούς που έχουν άγνοια και χάρης εσένα θα τα μάθουν άλλανταλον και αυτό είναι το λιγότερο.

αν θες πλασματικό κόσμο φτιάξ' τον μόνο σου βάλε την φαντασία σου κάτω και άσ' την να οργιάσει όλοι θα σε προσκυνήσουν Wink
αν όμως θες να δανειστείς πράγματα, πλάσματα και καταστάσεις που ήδη υπάρχουν ψάξε πρώτα τι ισχύει και τι όχι και μετά χρησιμοποίησε τα και αυτό σωστά για να έχεις μια καλή βάση Wink

ελπίζω να μην σας κούρασα αλλά εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι βλέπω τα πράγματα και δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό... πραγματικά το αποτέλεσμα όσων έχω διαβάσει είναι να συνεχίζω να το διαβάζω για να καταλάβω γιατί πάθατε τόσο κόλλημα με αυτόν τον ήρωα παρά για το στόρι του The Mortal Instruments - Σελίδα 23 80711
alexandra13
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alexandra13

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 21 Δεκ 2012 - 17:31

Γλυκια μου Χρυσανθη The Mortal Instruments - Σελίδα 23 34442

Πιστευω πως οταν ενας συγγρεφεας αρχιζει να γραφει μια ιστορια του φανταστικου ειναι ελευθερος να γραψει οτι νομιζει αυτος γιατι ο κοσμος στον οποιο αναφερεται ειναι ''φανταστικος'' . Δεν υπαρχουν βαση ορισμου καποια πραγματα απλα και μονο επειδη ολα ειναι αποκτηματα της φαντασιας.
Δεν μπορει να υοθετισει καποιος μια αποψη πχ για τους βρικολακες και να απορριψει μια αλλη γιατι απο την στιγμη που δεν υπαρχουν βρικολακες ο καθενας τους φανταζεται οπως θελει.
Ετσι και για τους νεφελιμ. Οταν πχ καποιος λεει οτι ειναι εκεινοι που δημιουργηθηκαν απο την συνευρεση αγγελων και ανθρωπων και καποιος αλλος λεει οτι ειναι εκεινοι που δημιουργηθηκαν απο το αιμα αγγελου ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει λαθος γιατι για ο καθενας το βλεπει απλα διαφορετικα.
Δεν πιστευω πως πρεπει να βαζουμε ταμπελες στο φανταστικο για το τι ειναι σωστο και τι λαθος γιατι ξαναλεω ο καθε ενας εχει διαφορετικη οτικη γωνια που βλεπει τα πραγματα!

Συγνωμη καλη μου αλλα αυτη ειναι η αποψη μου The Mortal Instruments - Σελίδα 23 80711
Παρολα αυτα σεβομαι την δικη σου huggie kiss huggie
mariana20
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
mariana20

Θηλυκό Sagittarius
Αριθμός μηνυμάτων : 348
Registration date : 01/02/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 21 Δεκ 2012 - 18:32

Οι Νεφελιμ αναφέρονται στην Αγία Γραφή απλώς τους έχουν δώσει διάφορες ερμηνείες επειδή δεν μπορούν να ερμηνεύσουν τα χωρία και πλέον έχει πάρει όλο αυτό μυθικές διαστάσεις έχει μπλεχτεί η πραγματικότητα με τη φαντασία και βέβαια κανείς πρέπει να δέχεται την Αγία Γραφή την ύπαρξη αγγέλων και του Θεού για να μπορέσει να δεχτεί και την ύπαρξή τους,άλλοι λένε ότι είναι έκπτωτοι άγγελοι άλλοι πως είναι παιδιά έκπτωτων με θνητές γυναίκες που έχουν δυνάμεις και αυτό το τελευταίο νομίζω πως έχει επικρατήσει.Τώρα τί ισχύει ή όχι δεν ξέρω και εγώ δεν το έχω ψάξει διάφορα άρθρα έχω διαβάσει και αυτά από περιέργεια περισσότερο.Η Claire έχει δημιουργήσει ένα δικό της καινούριο κόσμο αυτό είναι αλήθεια δηλαδή χρησιμοποιεί τη λέξη αλλά όχι αυτά που λένε διάφορα βιβλία ή ερευνητές για τους Νεφελιμ αυτά που λέει δεν αναφέρονται πουθενά, βιβλίο που να μιλά για ανθρώπους κυνηγούς δαιμόνων με αίμα αγγέλου δεν υπάρχει αυτό είναι καθαρά δική της δημιουργία.Πλάκα θα έχει να υπάρχουν και να μην τους βλέπουμε!!!! lol! Από όλα αυτά τα νεανικά βιβλία που έχω διαβάσει η Becca με τη Αγγελική Σιωπή είναι αυτή που στέκεται πιο κοντά στο μύθο των Νεφελιμ αυτόν τέλος πάντων που δέχονται οι περισσότεροι, χρησιμοποιεί και στοιχεία από το βιβλίο του Ενωχ που υπάρχει στην πραγματικότητα αλλά νομίζω δεν το δέχεται η εκκλησία κάτι τέτοιο.Δεν το έχω διαβάσει αλλά από κριτικές άλλων λένε ότι πήρε πολλά στοιχεία από το βιβλίο του Ενωχ για να φτιάξει την ιστορία της..Τώρα σχετικά με τον κόσμο της Claire εγώ δεν είχα πρόβλημα να δεχτώ όλο αυτά αλλά καταλαβαίνω την ένσταση και έχω ακούσει και από άλλους το ίδιο.
alexandra13
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alexandra13

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 21 Δεκ 2012 - 18:54

Θα σταθω στο σημειο που λες οτι ο καθε ενας αναλογα με το τι πιστευει και τι οχι εχει την δικη του αποψη και αυτο ακριβως ηθελα να πω στο προηγουμενο ποστ μου. Δυστηχως για τιποτα δεν εχουμε αποδειξεις και τιποτα δεν ειναι επιστημονικα τεκμηριωμενο οποτε ο καθε ενας μπορει να βλεπει τα πραγματα απο την δικη του σκοπια! geek
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΣαβ 22 Δεκ 2012 - 4:06

Λυπαμαι αλλα για μενα αυτο που εκανε η Κλερ ειναι δεκα χιλιαδες φορες υπερ της.Πηρε ενα μυθο για τους Νεφιλιμ και εγραψε την δικη της ιστορια γυρω του.Τον μετετρεψε σε ενα τελειο παραμυθι το συμπλεξε με ενα σωρο αλλα μυθικα πλασματα και εβαλε τους ηρωες της αρμονικα μεσα σε αυτο....μονο και μονο για αυτο εγω την αγαπω.
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 23 Δεκ 2012 - 22:07

Γενικα δεν πρεπει να κολλαμε ταμπελες σε καποια πραγματα.
Ο καθενας εχει το δικαιωμα να πλασει τους ηρωες του οπως αυτος θελει.
Δεν δανείστηκε ηρωες αλλα μυθικα πλασματα και δημιουργησε εναν ολοδικο της κοσμο.
Οπως η Μεγιερ πχ πηρε τους βρικολακες και δημιουργησε κατι τελειως διαφορετικο απο οτι ειχαμε συνηθίσει.Εχω διαβασει ολα τα βιβλια της Κλερ και απο τις δυο ιστοριες της παρα μα παρα πολλες φορες το καθενα και το μονο που εχω να πω ειναι οτι περιμενω με λαχταρα το επομενο.
Ειναι θεα στο ειδος της και εγω προσωπικα την θεωρω μια απο τις καλυτερες συγγραφεις του ειδους.Εχει ενα μοναδικο ταλεντο να πλεκει την ιστορια να σε αφηνει μονιμα με κομμενη την ανασα.Οι ηρωες της ειναι καταπληκτικοι και μοναδικοι.Ο Τζεις δεν εχει κανενα μα κανενα κοινο με τον Εντουαρντ.Ειναι μοναδικος.Ειναι ενα ευαίσθητο πλασμα που αναζητα να αγαπησει και να αγαπηθει.Η αγαπη του για την Κλερι δεν εχει ορια.Γενικα θεωρω οτι το συγκεκριμενο ζευγαρι ειναι οτι καλυτερο εχω δει συγγραφικα.Δεν με εχουν απογοητεψει ποτε.

Χρυσανθη μου το γεγονος οτι μπορει η ιστορια να μην σου αρεσει το θεωρω σεβαστο.Ειναι λογικο να μην αρεσουν σε ολους μας τα ιδια πραγματα.Εξαλου η αγορα ειναι γεματη απο βιβλια για ολα τα γουστα. Wink
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 15885
Registration date : 19/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 24 Δεκ 2012 - 1:12

lol!
¶ναψε φωτιές η Χρυσάνθη;

Όχι ότι το παρατήρησε κανείς αλλά κι εγώ αποφεύγω να σχολιάζω τα συγκεκριμένα βιβλία...
Διαβασα μόνο τα δύο πρώτα των Θανάσιμων εργαλείων και έμεινα σε αυτά ενώ στο σπίτι μου εδώ και κάτι μήνες κυκλοφορεί και το τρίτο (καπαρωμένο από την κόρη μου που τα λάτρεψε!)
Εγώ;
Μάλλον δεν τα λάτρεψα! Οι Τζέις και Κλαίρη είναι τέλειοι! Αλλά...
λίγο που μόλις είχα γνωρίσει τον Εντουαρντ( The Mortal Instruments - Σελίδα 23 98735 ), λίγο που παραέχει υψηλό αριθμό μαγικών πλασμάτων (τόσο που ψιλομπερδεύτηκα), λίγο που προέκυψαν κι άλλα βιβλία που μου άρεσαν...
το αποτέλεσμα ήταν να μην ενθουσιαστώ όσο θα έπρεπε.
Υποσχέθηκα ότι θα ξαναπιάσω τη σειρά από την αρχή και θα την ολοκληρώσω.
Αλλά δεν το θεωρώ απαραίτητο να ''απογειώνομαι'' με κάθε βιβλίο που διαβάζω.Οπότε, κι αν δεν αλλάξω γνώμη στην πορεία, μου αρκεί που θα διαβάσω κάτι πρωτότυπο και καλογραμμένο.
Διάβασα ότι η Χρυσάνθη γελάει.
Ελπίζω να μην δείχνει κάτι αυτό για τον δείκτη νοημοσύνης μου Rolling Eyes ...εγώ δε θυμάμαι να γέλασα πουθενά!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Mortal Instruments   The Mortal Instruments - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 24 Δεκ 2012 - 4:16

Εχει μερικες πολυ καλες ατακες Παναγιωτα μου...
Συμφωνω απολυτα με την Βασω...λατρευω την Κλερ και οχι μονο για τα Θανασιμα αλλα και για τις Δαιμονικες μηχανες....πλαθει φανταστικους ηρωες και πλοκες που κοβουν την ανασα...παντα περιμενω οτι δικο της με ανυπομονησια.

The Mortal Instruments
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 23 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» The Mortal Instruments
» The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie
» Shadowhunters_Mortal Instruments Tv Series.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Vampires A-Z :: The Mortal Instruments-
Μετάβαση σε: