Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Μην ξεχνάτε ότι η ηλικία μου(και η προσωπική μου τρέλα) ίσως είναι δεσμευτική κάποιες φορές ψς προς το γέλιο και τους λόγους που μπορούν να το προκαλέσουν
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Παναγιωτα μου πιστευω πως το γελιο ερχετε και αναλογα σε τι φαση εισαι οταν διαβαζεις κατι.πχ Αν εισαι ψιλοχαλια δεν βγαινει ευκολα το γελιο αλλα αν εισαι καλα τοτε μπορει να γελασεις με το παραμικρο. Τουλαχιστον αυτο συμβαινει σε εμενα....
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Ισχυει αυτο που λεει η Αλεξανδρα...εμενα τουλαχιστον οι σκηνες του Τζεις πολλες φορες με εκαναν να χαμογελασω κι ας ημουν χαλια....θα τον ηθελα για φιλο μου σιγουρα..
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Λοιπόν. μόλις το τελείωσα και έχω ανάμεικτα συναισθήματα.
Σπόιλερ:
1ον καταστεναχωρήθηκα για τα κακόμοιρα τα παιδιά... περισσότερο για τον Τζέις... μόλις ένιωσε κάτι τσουπ αυτή είναι η αδελφή σου... λιποθυμίες
2ον απορώ πως θα μπορέσει να συνεχιστεί όλο αυτό ότι και να κάνουν δεν είναι απλά αδέλφια (νόμιζα ότι τουλάχιστον θα ήταν ετεροθαλή) όχι ότι θα είχε μεγάλη διαφορά αλλά έτσι βρε παιδί μου για ξεκάρφωμα... τώρα;;;;; δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να μας το κάνει αυτό
3ον από τους βρικόλακες και μετά το στόρι σαν στόρι πράγματι είχε ενδιαφέρον, πλοκή, δράση, τα πάντα δεν έχω παράπονο, σχεδόν με έκανε να ξεχάσω όλα τα προηγούμενα που με ξινίζανε και που ξινίζουν ακόμα αλλά και πάλι... αδέλφια ;;;;;
μα δεν τα λυπάται καθόλου;;;;;
μέχρι και το 5ο δεν αλλάζει αυτό;;; δεν έχει καμία χαραμάδα δηλ για τυχών λάθος;;;;
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Οχι μονο χαραμαδα αλλα ολοκληρη πορτα φωτος....τιποτα δεν ειναι οπως φαινεται.Μεχρι την μεση του τριτου λυνονται ολα.Εκει ειναι και η εκρηξη της ολης υποθεσης Αν θες να σου πω τι συμβαινει πες μου....αμα δεν σε ενοχλουν τα σποιλερ.
Λίγα τα λόγια σας και στα σπόιλερ γιατί τα διαβάζω κι εγώ που δεν θέλω να μάθω με λεπτομέρειες τι γίνεται παρακάτω! Καλα...ντάξει...πείτε ό, τι θέλετε. Δε θα ανοίγω όλα τα σπόιλερ!
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
βάζω εδώ τους λόγους που θέλησα το σπόιλερ για να καταλάβετε ότι δεν έχω τίποτα με τους ήρωες παραμόνο με τον τρόπο που έχει περιπλέξει την ιστορία και τίποτα παραπάνω
Σπόιλερ:
βασικά αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι δεν μου ξένισε τόσο το ότι είναι αδέλφια
μην ξεχνάμε ότι δεν γνώριζαν καν ότι υπήρχε η πιθανότητα οπότε ήταν λογικό η έλξη
οσο με πόνεσε τόσο που δεν άντεχα να το ξέρω... φαντάσου το έμαθα πριν το διαβάσω και μου άλλαξε τον τρόπο που το διάβαζα... όσο τους έβλεπα να έρχονται πιο κοντά τόσο πιο πολύ πόναγα για εκείνους όταν έφτασα δε στο σημείο που ο Β. το ανακοίνωσε κόντεψα να ουρλιάξω ήθελα να του βγάλω τα μάτια με τον κυνισμό και το πόσο το ευχαριστιόταν... ήταν τόσο άδικο... εκεί πραγματικά πόνεσα τον Τζέις όχι ότι πόνεσα λιγότερο την Κλέρι που την έχω κατα αγαπήσει... πραγματικά πρώτη φορά μου συμβαίνει να αγαπώ μια ηρωίδα τόσο συνήθως κολλάω με τους ήρωες εδώ έγινε το ανάποδο έχω ταυτιστεί πολύ μαζί της
Καλέ, μπορεύτε να λέτε ό, τι θέλετε κι εδώ! Δε σας καταδυναστεύω....αλλά μην μαρτυρήσετε τα πάντα που θα γίνουν στη συνέχεια! Να υπάρχει κι ένα σασπένς για μας τους υπόλοιπους.
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Καλη μου Χρυσανθη τελικα τι λες? Αξιζε που σε πιεσαμε να του δοσεις μια ευκαιρια?? Και να φανταστεις που οσο περνανε τα βιβλια γινεται και καλητερο !!!!
evi The Volturi
τέλος και το δεύτερο ακόμα έχω ανάμεικτα συναισθήματα και ακόμα δεν παθιάστικα μαζί του αλλά το διαβάζω πολύ ευχάριστα και αβίαστα τώρα πρέπει να περιμένω να μου έρθουν τα επόμενα τρία... θα κάνω μια προσπάθεια να το διαβάσω στα αγγλικά αλλάαααααααα δεν το βλέπω να το καταφέρνω δεν έχω το κουράγιο να το κάνω και θα με τσατίζει που θα χάνω τα μισά
evi The Volturi