Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
είναι το επόμενο ήδη φουρνίζεται οπότε δεν θα μείνω έτσι αλλά αργεί πολύ το επομενο βρε κορίτσια έπρεπε να το δω πιο νωρίς αυτό για να μην τα διαβάσω τώρα τεσπα πάει έγινε
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Εγω το εχω δει απειρες φορες...ειδικα πριν κυκλοφορησει το βιβλιο το χα μαθει απεξω...ελπιζω το βιντεο της κουρδιστης πριγκιπισσας να ειναι το ιδιο καλο.
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Και εγω το ιδιο.Πριν βγει το βιβλιο το εβλεπα συνεχεια.Προσπαθουσα να καταλαβω κατι για την εξελιξη.Μακαρι Ευη να ειναι το ιδιο καλο και για την κουρδιστη πριγκιπισσα.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
έχει βαλθεί να μας ξεκάνει;;;; όχι πέστε μου.... είπα οκ για τα εμπόδια και απόλυτα κατανοητά αλλά φωτιά;;; έλεοςςςςςςςςςςςς δεν θέλω άλλο κάρβουνο... ιδίως να δω την Κλερι κάπως έτσι
Σπόιλερ:
και ναι όπως καταλάβατε το τελείωσα και εγώ
εξακολουθώ να θεωρώ ότι το 4ο ήταν το καλύτερο από όλα αλλά και αυτό δεν με άφησε ασυγκίνητη απλά λίγο με κούρασε αλλά οκ την συνήθισα πια την γραφή και την λογική της οπότε δεν έχω κακά λογάκια να πω... το τρίο Σεμπάστιαν - Κλέρι - Τζεις απλά τέλειο η κάθε τους σκηνή ξεχωριστή αλλά το καλύτερο κεφάλαιο από όλα (και πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε σε αυτό) ήταν το 11ο??? αν δεν κάνω λάθος αναφέρομαι στο κεφάλαιο που ο Τζες είχε την αναλαμπή πριν ξαναγίνει πάλι ο κακός του εαυτός... μόλις πήγε και γονάτισε δίπλα από το κρεβάτι της και της είπε "Κλέρι εγώ είμαι ο Τζες" πραγματικά δεν έχω ιδέα πως δεν πλάνταξα στο κλάμα... ένιωσα όλο τον πόνο στην φωνή του... αν και το διάβαζα και όχι το άκουγα... το απέδωσε τόσο τέλεια που ήταν σαν να τον είχα μπροστά μου
στο κομμάτι που η Κλέρι χτύπησε με τα πόδια τον Σεμπάστιαν και με το κεφάλι το κεφάλι του Τζέις εκεί πανηγύριζα.... έτσι κορίτσι δώσε έλαγα, ένιωσα πολύ υπερήφανη για εκείνη σε πολλά σημεία του βιβλίου και πόνεσα αρκετά μαζί της
όμως στο σημείο που τον κάρφωσε, δεν μου φάνηκε παράξενο, δεν ξέρω γιατί άλλα ένιωθα ότι ήταν το πιο λογικό να το κάνει αυτό από το να σκοτώσει τον Σεμπάστιαν γιατί αλλιώς θα ήταν σαν να τελείωνε εκεί η ιστορία οπότε κάπου το περίμενα... όχι όμως και ότι δεν με άγγιξε... φυσικά και δεν περίμενα να πεθάνει ο Τζέις γιατί μετά δεν θα υπήρχε λόγος συνέχειας αλλά να του συμβεί αυτό που του συνέβη;;;
στην αρχή φοβήθηκα ότι θα τον έκανε άγγελο και ότι θα τους στερούσαν να έχουν οποιαδήποτε επαφή, τουλάχιστον αυτή η εξέλιξη ήταν πιο ελπιδοφόρα αλλά και πάλι πότε επιτέλους θα βρούνε ησυχία πια αυτά τα παιδιά ;;;;
ατάκες που με στιγμάτισαν ... η μια είναι αυτή που έχει η Εύη στην υπογραφή της "If I kiss you all day every day for the rest of my life, it won't be enough.." "Μακάρι να μην είχες βάλει αυτό το πουλόβερ», μουρμούρισε στο αυτί της. «Είναι καλή εξάσκηση», του απάντησε και τα χείλη της χάιδεψαν το δέρμα του. «Αύριο -θα βάλω διχτυωτό καλσόν» απλά έλιωσα στα γέλια και πολύ χάρηκα που υπάρχει αυτή η χαλαρή νότα μεταξύ τους, τους αξίζει 'η καρδιά μου είναι η καρδιά σου,τα χέρια μου είναι δικά σου''
και άλλο ένα που με πέθανε είναι .... που της λέει ο Τζεις... (δεν μπορώ να το βρω τώρα αλλά θα το μεταφέρω όπως το θυμάμαι) κάτι λέει πριν και μετά λέει κάτι για τους κοιλιακούς του... (άτιμη μνήμη χρυσόψαρου).... και καταλήγει... τι άλλο μπορεί κανείς να ζητήσει και η απάντηση μου.... Τον πραγματικό Τζέις
αυτά από μένα... άντε τώρα να περιμένουμε ενάμιση χρόνο... πραγματικά απορώ ακόμα γιατί μου το έκανα αυτό ενώ θα μπορούσα να το διαβάσω λίγο πριν βγει το επόμενο έστω και στα αγγλικά
evi The Volturi
Κι εμενα το αγαπημενο μου σημειο ηταν εκεινο που ηταν ο πραγματικος του εαυτος μετα απο τοσο καιρο...οχι μονο για την Κλερι αλλα γιατι μου ειχε λειψει ολο θανατου.
Αλλα και η σκηνη που ο Τζοναθαν καρφωνει την Κλερι κατω και που παει να κανει μην πω τι παει να κανει με εχει στιγματισει....ηθελα απλα να του σπασω τα μουτρα.Ουρλιαζα απο μεσα μου που εισαι Τζεις να τον αρχισεις στις γρηγορες...
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Κι εμενα το αγαπημενο μου σημειο ηταν εκεινο που ηταν ο πραγματικος του εαυτος μετα απο τοσο καιρο...οχι μονο για την Κλερι αλλα γιατι μου ειχε λειψει ολο θανατου. ήταν πραγματικά το πιοοοοοοοο τέλειο κεφάλαιο σε όλο το βιβλίο... 3 φορές το διάβασα πριν προχωρήσω παρακάτω
Αλλα και η σκηνη που ο Τζοναθαν καρφωνει την Κλερι κατω και που παει να κανει μην πω τι παει να κανει με εχει στιγματισει....ηθελα απλα να του σπασω τα μουτρα.Ουρλιαζα απο μεσα μου που εισαι Τζεις να τον αρχισεις στις γρηγορες... εγώ να δεις αυτό το ξέχασα όχι εσκεμμένα απλά με είχαν παρασύρει όλα τα άλλα που το άφησα στο πίσω μέρος του μυαλού μου.... αλλά και η Κλέρι βράχος, καλά του έκανε του Μπππππππππππ
evi The Volturi
'Που ειναι εστω κια για λιγο ο Τζεις ο πραγματικος του εαυτος ειναι αναμφισβητητα απο τα καλυτερα σε ολα τα βιβλια.Εμενα τουλαχιστον αυτο και η σκηνη στο δωματιο απο την γυαλινη πολυ ειναι οι αγαπημενες μου.
Απο εδω και περα υπομονη και παλι υπομονη.Ενας χρονος ειναι θα περασει.
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Εγω μπορω να πω οτι στο 5ο βιβλιο λατρεψα ολες τις σκηνες !!!! Ισως ηταν επειδη περιμεναμε τοσο καιρο για να βγει, δεν ξερω απλα καθε σελιδα την απολαμβανα σαν να ηταν η τελευταια!!!
Σπόιλερ:
Εννοειται πως η σκηνη που εγινε παλι ο τζεις περνει ενα μπονους παραπανω και για ακομα μια φορα Τον Λατρεψα.................
evi The Volturi
Στην τελευται σκηνη ευη μου ειχα στεναχωρηθει τοσο πολυ που μπορω να σου πω οτι δεν θελω να την θυμαμαι και πολυ γιατι
Σπόιλερ:
Δεν αντεχω το γεγονος πως σε 5 βιβλια δεν εχουν ησυχασει ουτε λεπτο αυτα τα παιδια και δεν μπορουν να απολαυσουν τον ερωτα τους ουτε για λιγο!!! Γιαυτο οταν καταλαβα οτι δεν μπορει ουτε να τον αγγιξει σχεδον, αρχισα να τσατιζομαι με την Κασανδρα για τα καλα !!!