| Kristen Stewart | |
|
+25nicky_cullen NinaRobstenLove Bitten Pillows breathless nasiatheslayer Mrs.Cullen2 kati T-NM-E-BD Silia maria_likofos hiddenfantasy despina aek _gwgw_ pitsiriki roobina ROBELINA panagiota xrysanthi Zafrina BELLA MARIE Stella777 AspaKorth Vanina EliRose evi 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 15:37 | |
| Ναι όπως λέγαμε και πιο πάνω να την βρίζεις εντάξει αλλά όχι και να την απειλείς.... | |
|
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 15:38 | |
| Kαι χθές & προχθές έγινε φασαρία μεταξύ nonsten & robsten. Πλέον είναι 2 στρατόπεδα & το λέω στην κυριολεξία. Πριν από κανένα δεκαπενθήμερο μια nonsten έγραψε στο tumblr της ότι θα "σκοτώσει" τη βασίλισσα των robsten για να διαλύσει τους οπαδούς της. Και πάλι ξαναλέω όποιος θέλει ονόματα για να διαπιστώσει πολύ ευχαρίστως να του τα δώσω. | |
|
| |
Stella777 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 908 Registration date : 07/04/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 15:40 | |
| - Vanina έγραψε:
- Kαι χθές & προχθές έγινε φασαρία μεταξύ nonsten & robsten. Πλέον είναι 2 στρατόπεδα & το λέω στην κυριολεξία. Πριν από κανένα δεκαπενθήμερο μια nonsten έγραψε στο tumblr της ότι θα "σκοτώσει" τη βασίλισσα των robsten για να διαλύσει τους οπαδούς της. Και πάλι ξαναλέω όποιος θέλει ονόματα για να διαπιστώσει πολύ ευχαρίστως να του τα δώσω.
Στο twitter έγινε καυγάς? Δεν έχω λογαριασμό και δεν παρακολουθώ τι γίνεται εκεί. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 15:40 | |
| Αυτοί που τα λένε αυτά δεν νομίζω ότι είναι και πολύ καλά...Εντάξει τον απάτησε αλλά δεν υπάρχουν μόνο οι οπαδοί που έχει με τον Ρόμπ.Έχει και δικούς της οπαδούς που δεν έχουν καμία σχέση με τον Ρόμπ... | |
|
| |
roobina New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Σε αλλη γη σε άλλα μερη που κανεις δε με ξερει! Αριθμός μηνυμάτων : 180 Registration date : 11/10/2012
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 15:42 | |
| Αλλο Θαυμαζω αλλο παραφρωνω για θεματα που δεν με αφορουν αμεσα! το εχουμε χασει σε αυτον τον κοσμο εχω την εντυπωση.... | |
|
| |
roobina New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Σε αλλη γη σε άλλα μερη που κανεις δε με ξερει! Αριθμός μηνυμάτων : 180 Registration date : 11/10/2012
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 15:42 | |
| Αλλο Θαυμαζω αλλο παραφρωνω για θεματα που δεν με αφορουν αμεσα! το εχουμε χασει σε αυτον τον κοσμο εχω την εντυπωση.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 15:43 | |
| Ναί στο twitter. Χθές, προχθές & πριν 10 - 15 μέρες. 3 φορές & ακόμα δεν έχει βγεί ο μήνας. Και δε λέω απλά για αισχρότητες προς στην Kristen. Σκέψου δηλ. τί έχει να γίνει στο πρόμο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 15:44 | |
| Εγώ θα ήθελα πολύ να δω τι απάντηση έχουν οι Robsten για όλα αυτά... | |
|
| |
Stella777 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 908 Registration date : 07/04/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 15:52 | |
| Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι στο Τορόντο δεν υπήρχαν καθόλου έκτροπα ή φωνές προς την Κρίστεν. Ήταν πολύ πολιτισμένη η όλη κατάσταση και δε θεωρώ τυχαίο, όπως έχω ξαναπεί νομίζω εδώ, ότι οι φήμες για επανασύνδεση ήρθαν λίγες μέρες μετά την εμφάνιση της Κρίστεν στο Τορόντο. Πάντως, για το promo του BD2 και για την αντιμετώπιση που θα έχει η Στιούαρτ από τους φανς, μεγάλο ρόλο θα παίξει ο Ρόμπερτ (ο οποίος, βέβαια, ήδη έχει δείξει φοβερή αξιοπρέπεια και αυτοσυγκράτηση - true gentleman, όπως τον χαρακτήρισαν πρόσφατα, και συμφωνώ απόλυτα). Νομίζω ότι αυτός μπορεί να κατευνάσει κάπως τα πνεύματα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 15:54 | |
| - _gwgw_ έγραψε:
- Εγώ θα ήθελα πολύ να δω τι απάντηση έχουν οι Robsten για όλα αυτά...
Γωγώ πήγαινε στο twitter & θα δείς! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 15:55 | |
| Είχα λογαριασμό στο twitter καιωδεν είχα δει τίποτα...Αλλά το έσβησα πριν λίγες μέρες.... | |
|
| |
roobina New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 16:10 | |
| Καλα αυτο το εχουμε ξανα πει! και θα το λεμε διαρκως! Ηταν και ειναι ΚΥΡΙΟΣ ο Ρομπερτ! Δεν μπορω να φτανταστω πιο ωριμη αντιμετωπιση! δεν εχει πει τιποτα ασχημο για την Κριστεν (αν και θα της αξιζε) αλλα εχει πει καλα απο πανω! Δεν το συζητω τερας υπομονης..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 16:11 | |
| Γωγώ πρέπει να ξέρεις πού θα κοιτάξεις. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 16:17 | |
| ποσο ακυρες παιζει να ναι οι γκομενες για να μαλωνουν για τετοιο πραγμα...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 16:23 | |
| Eύη η επίθεση έχει περάσει πλέον σε προσωπικό επίπεδο. Δεν γίνεται επειδή διαφωνούν για την Kristen & τον Rob. Όταν η stalker του Rob λέει σε φίλο της Kristen ότι είναι παιδόφιλος επειδή μιλάει με τις έφηβες στο twitter δεν είναι προσωπικό το θέμα? Aυτό έγινε προχθές σας πληροφορώ. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 16:24 | |
| Καλα μιλαμε της αρκουδας ο θανατος...τραγικα πραγματα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 16:57 | |
| Aυτό λέω & εγώ Εύη! Γι' αυτό όπως τους ειδοποίησαν χθές οι insiders είναι υπό παρακολούθηση. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 17:40 | |
| ολοκληρη σκευορια.... | |
|
| |
pitsiriki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 19:02 | |
| εχει λαλησει ο κοσμος! η υπερβολη σε ολο της το μεγαλειο! μου μοιαζει υπερβολη ο φοβος της Στιουαρτ αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν υπαρχουν κ παρανοηκοι ανθρωποι και ακομα περισσοτερο εφηβες που ζουν στο δικο τους κοσμο. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 19:02 | |
| δεν μπορει ομως ολη τους η ζωη να περιστρεφετε γυρω απο κατι τετοιο... | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 19:09 | |
| κλισε αλλα ταιριαζει... δυστυχως πληρωνουν το τιμημα της δοξας κ της επιτυχιας. αν δεν ηταν γνωστοι δεν θα αντιμετωπιζαν τετοια προβληματα, ουτε ζηλια, ουτε φθονο... ομως αφου ειναι ειτε μαθαινουν να ζουν ετσι, ειτε το ριχνουν στη τρελη και τους γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι. νομιζω οτι μετα την προβολη της Χαραυγης θα ξεφουσκωσει το ολο θεμα κ τελειωσουν ολες αυτες οι ανοησιες. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 19:13 | |
| αυτο θα ειναι και ο τελευταιος λογος που θα πρεπει να παρουσιαζουν πως ειναι ηταν θα ναι κτλ μαζι για σκοπους προωθησης της καριερας τους....απο κει και περα θα βγουν ολα στην φορα και θα ηρεμησουν και αυτοι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 19:21 | |
| Λέτε να γίνει τίποτα στην πρεμιέρα της Χαραυγής;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 19:26 | |
| να πω εγω τι θα ηθελα? μετα το τελος της ταινιας να βγει ενας απο τους 2 κατα προτιμηση ο Ρομπ αν ειναι μαζι / τα ξαναφτιαξαν / δεν χωρισαν ποτε και μιλησει για την σχεση τους, θα βουλωσει ολα τα στοματα κ θα χασουν και ενα μεγαλο μερος του ενδιαφεροντως των παπαρατσι κ του κοινου . τωρα υπαρχει ολη αυτη η ιντριγκα κ οι θεωριες ενω αν μιλησουν καθαρα ...
τελος παντων εγω ειμαι team Robert κι οτι να κανει τον αγαπω , η Στιουαρτ παλι ας κοψει το λαιμο της ( οχι κυριολεκτικα! ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kristen Stewart Δευ 15 Οκτ 2012 - 19:28 | |
| Καλά ναι....Και εγώ team Robert είμαι...Αλλά φαντάζεσαι να ορμήσει καμιά στη Κριστεν???? | |
|
| |
| Kristen Stewart | |
|