| Προτείνετε ένα βιβλίο! | |
|
+21maria_likofos WhiteQueen almighty Bitten Pillows ΕΡΗ AspaKorth alexandra13 Dalia twilightFOREVER roobina EliRose T-NM-E-BD lori_teamj panagiota Bale_413 niki kati Teodan evi valia 32 xrysanthi 25 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 28 Οκτ 2012 - 19:57 | |
| Εγω παραιτουμε δε θα βαλω τον εαυτο μου στην διαδικασια να διαβασω κατι που δεν μ'αρεσει μονο για να λεω οτι το διαβασα!!
Καταλαβαινω τι λες Ασπα αλλα αν ενα βιβλιο δεν σε τραβαει απο την αρχη οι περιπτωσεις να σε τραβηξει αργοτερα ειναι ελαχιστες! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 28 Οκτ 2012 - 20:00 | |
| δηλαδη το εχεις ξεκινησει?αν το ξεκινησες κ δεν σου αρεσε παω πασο | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 28 Οκτ 2012 - 20:01 | |
| οχι Ασπα δεν το ολο του στορι δεν μ'αρεσει Ασπα...
δε θελω σε καμια περιπτωση να προσβαλω κατι που αγαπατε αλλα εγω δεν θελω να το διαβασω... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 28 Οκτ 2012 - 20:03 | |
| οχι δεν το προσβαλλεις απλα εμεις νομιζω το ξεκινησαμε λιγο στην πλακα και μετα συνεχιστηκε ο καθε ενας μας εχει διαφορετικα γουστα σεβαστο αυτο κ στο τελος τελος αν ξεμεινεις καμμια φορα του ριχνεις μια ματιτσα | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 28 Οκτ 2012 - 20:06 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 28 Οκτ 2012 - 20:09 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 28 Οκτ 2012 - 20:11 | |
| Τπτ Άσπα μου! κι εγώ λιωμένη είμαι με τους αρσενικούς χαρακτήρες αυτών των βιβλίων, τι να κάνω | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 28 Οκτ 2012 - 20:24 | |
| Λοιπόν, δωστε λιγο χρονο να διαβασετε αυτό και αν δεν σας κινησει το ενδιαφερον, παω πασο (γιατι νομιζω ότι δεν εχετε ιδεα περι τινος προκειται και το εχετε απορριψει μονο και μονο από τις λεξεις βρικολακα, ακαδημια, πριγκιπισσα) :
Καταρχάς να πω πως το Vampire Academy δεν είναι για βρικόλακες. Ξέρω τι σκέφτεστε. Ναι καλά. Αφού και ο ίδιος ο τίτλος λέει Ακαδημία Βρικολάκων. Και όμως, ο όρος χρησιμοποιείται λόγο έλλειψης άλλου καλύτερου. Η Mead έχει δημιουργήσει τους δικούς της τελείως διαφορετικούς βρικόλακες από αυτους που σας ερχονται στο μυαλο βασισμενη στην Νορβικη και Ρωσικη μυθολογια. Οι βρικολακες της χωριζονται σε τρεις κατηγορίες:
1)Τα Μοροι: Είναι ας πούμε οι καθαροί βρικόλακες. Τρωνε φαγητο ή και αιμα. Μπορουν να ζησουν μονο με το ένα ή το άλλο αλλα ο συνδιασμος τους κανει πιο δυνατους. Δεν σκοτωνουν για να τραφουν. Αντιθετα υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι εργαζονται σαν τροφοι και δεινουν το αιμα του για να τραφουν τα Μοροι. Αυτό το κανουν γιατι το δαγκωμα του βρικολακα παραγει καποιες ειδικες τοξινες σαν ναρκωτικο. Δεν είναι αθανατα, αλλα εχουν εξαιρετικα ισχυρο ανοσοποιητικο συστημα. Κάθε Μοροι ειδικευεται σε ένα στοιχειο της φυσης και εχει μαγικες (μεσα σε εισαγωγικα) ιδιοτητες που αφορουν το στοιχειο αυτο. Το νερο, την φωτια, τον αερα ή την γη. Για να τα εξασκουν τις ιδιοτητες τους μεχρι το ετος των 18 πανε σε μια ειδικη ακαδημια. Τα Μοροι διοικούνται από μια βασιλισσα και δωδεκα βασιλικές οικογενειες.
2) Τα Νταμπιρ: Προέρχονται από την διασταυρωση Μοροι και ανθρωπων ή Μοροι με Νταμπιρ. Δεν είναι αθανατα και δεν πινουν αιμα. Έχουν χαρακτηριστικα και από το ανθρωπινο γενος και από το γενος των Μοροι. Τα περισσοτερα εκπαιδευονται σε μια ειδικη ακαδημια για να γινουν φυλακες, να προφυλασουν δηλαδη τα Μοροι από το τριτο ειδος βρικολακων:
3)Τα Στριγκοι: Οι κακοι (ας πουμε) βρικολακες. Είναι αθανατα, σκοτωνουν για να τραφουν και για να πεθανουν πρεπει καποιος να τους μπηξει ένα παλουκι στην καρδια. Για να γινει καποιος στριγκοι πρεπει αν είναι μοροι να σκοτωσει έναν ανθρωπο και αν είναι ανθρωπος να πιει αιμα στριγκοι.
Αυτος είναι λιγο πολύ ο κοσμος στον οποιο υφαίνεται η ιστορια της Mead. H βασικη υπόθεση τωρα: Έχουμε τις δυο πρωταγωνίστριες την Ροουζ (η οποια είναι Νταμπιρ και εκπαιδεύεται να γινει φυλακας) και την Λιζα η οποία είναι Μοροι και τελευταια της γενιας της δωδεκατης βασιλικης οικογενειας. Η υπολοιπη οικογενεια της σκοτωθηκε από ένα αυτοκινηστικο δυστυχημα. Η Ροουζ και η Λισα φοιτούν στην ακαδημια του αγιου Βλαντιμιρ (μια ακαδημια που εκπαιδευει τα μεν Μοροι να εξασκουν τις δυναμεις τους και τα μεν Νταμπιρ να γινουν φυλακες) όταν αποφασιζουν να το σκασουν από την ακαδημια πιστεουντας ότι ετσι θα προστατευτει καλυτερα η Λιζα για να μην αφανιστει η γενια των Ντραγκομιρ (της οικογενειας της δηλαδη). Μετα από δυο χρονια όμως τις πιανουν και τις αναγκαζουν να γυρισουν στην ακαδημια. Η Ροουζ αρχιζει να προπονειται εντατικα με μεντορα της τον Ντιμιτρι ετσι ώστε να αναπληρωσει τον χαμενο χρονο και η Λιζα επιστρεφει στα μαθηματα της. Αρχιζει όμως να βασανιζεται από προσωπικους ανεξηγητους δαιμονες και αρχιζει να κανει κακο στον εαυτο της. Παραλληλα βρισκει μπροστα της συνεχως φρικιαστικα πραγματα (όπως νεκρα κορακια, διαμελισμενα και ματωμενα κουνελια κλπ.). Η σειρα αποτελειται από εξι βιβλια (Vampire Academy, Παγωμενα Χειλη, Φιλι της Σκιας, Υποσχεση Αιματος, Δεσμωτες Ψυχων και Τελευταια Θυσια). Επίσης μολις ξεκινησε μια spin-off σειρα στον ιδιο κοσμο με πρωταγωνιστες δευτερευοντες χαρακτηρες του academy η οποια αποτελειται από εξι βιβλία επισης. Κυκλοφορουν τα δυο (Bloodlines και Golden Lilly) ενώ αναμενεται το τριτο με τιτλο Indigo Spell.
| |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 28 Οκτ 2012 - 20:43 | |
| Και πάλι δε μπορώ να πω πως με συγκινεί... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 28 Οκτ 2012 - 20:48 | |
| Παιδια σας λεω...Ειναι φοβερη σειρά...Γιατι δεν υπάρχει καμια εμπιστοσυνη στο προσωπο μου, ειλικρινα δεν μπορώ να καταλάβω | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 28 Οκτ 2012 - 20:50 | |
| δεν πειραζει καμαρι μου εγω ειμαι ουτως η αλλως με το μερος σου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 28 Οκτ 2012 - 20:51 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 28 Οκτ 2012 - 20:52 | |
| Τhank you Νταλια μου και Ασπα μου. Τρια ατομα μιλανε για μια τελεια σειρα σε δυο που επιμενουν οτι ειναι χαλια (χωρις καν να εχουν ριξει μια ματια). Τς,τς,τς | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 28 Οκτ 2012 - 21:30 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 28 Οκτ 2012 - 21:41 | |
| Γερασιμε για αλλη μια φορα εκανες καταπληκτικη παρουσιαση!! Και θα συμφωνησω μαζι σου! H σειρα vampire academy ειναι μια απο τις καλυτερες σειρες που κυκλοφορουν! Η συγγραφεας εχει πλασει εναν δικο της κοσμο που σε παρασυρει και ταξιδευεις μαζι του. Καθε βιβλιο σε βαζει ολο και πιο βαθια στην ιστορια και δεν μπορεις παρα να ερωτευτεις και να καρδιοχτυπησεις με τους ηρωες!! Καθε ηρωας ειναι μοναδικος και υπεροχα πλασμενος.Ο δε Ντιμιτρι ειναι απο τους πιο ερωτευσιμους ηρωες που θα συναντησεις.Δυναμικος,τρυφερος,παθιασμενος,ΜΟΝΑΔΙΚΟς!! Ο Αντριαν απο την αλλη σε μαγευει με την δικη του ξεχωριστη προσωπικοτητα!! Απο την πρωτη μεχρι και την τελευταια σελιδα δεν μπορεις να το αφησεις απο τα χερια σου. Και ειναι απο τις σειρες που καθε βιβλιο γινεται ολο και καλυτερο.Δεν σε κουραζει και το μονο που ζητας ειναι η συνεχεια!!Ειδικα απο το 4 και μετα εγω περιμενα καθε βιβλιο με κομμενη την ανασα. Πιστευω οτι ειναι απο τις σειρες που αξιζει να δωσει κανεις μια ευκαιρια.Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα χασει!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 28 Οκτ 2012 - 21:43 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 28 Οκτ 2012 - 23:06 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 28 Οκτ 2012 - 23:10 | |
| Η βασω ειναι αυθεντια! - Σπόιλερ:
καλα κουκλα μου τι υπογραφη ειναι αυτη?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 28 Οκτ 2012 - 23:11 | |
| Ναι πράγματι κι ο Γεράσιμος που έκανε ωραία παρουσίαση! - Σπόιλερ:
ωχ Άσπα έχει τπτ, να πάω να την αλλάξω;;;;
| |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 28 Οκτ 2012 - 23:17 | |
| ναι το κατεχουν κ οι 2 - Σπόιλερ:
οχι καλε μου αρεσει πολυ!φαν του ντιμιτρι κ εγω!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 28 Οκτ 2012 - 23:19 | |
| - Σπόιλερ:
ουφ οκ ησύχασα...
Σε ευχαριστώ πολύ Άσπα μου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Κυρ 28 Οκτ 2012 - 23:22 | |
| - AspaKorth έγραψε:
- ναι το κατεχουν κ οι 2
- Σπόιλερ:
οχι καλε μου αρεσει πολυ!φαν του ντιμιτρι κ εγω!
Τhank you | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Δευ 29 Οκτ 2012 - 0:04 | |
| Μιλαμε για VA...και δεν σε τραβαει.... φερτε μου ρεμα να πεσω να πνιγω... δεν γινεται να εισαι αδερφη μου εσυ...μεταγγιση αιματος σου κανανε....? | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Προτείνετε ένα βιβλίο! Δευ 29 Οκτ 2012 - 0:05 | |
| οχι ειστε μαλλον ετεροθαλη | |
|
| |
| Προτείνετε ένα βιβλίο! | |
|