| Πρόβλημα!!! | |
|
+63ZetaPattinson Kostantinos xrysanthi nicky_cullen Teodan Vanina AspaKorth EliRose panagiota maria_likofos mariettoula1996 lefteris_98k kati ΕΡΗ Bella Marie Swan xatisaga demi cullen Emy+Robert crazy ioannaki-twilightaddicted Mrs.Christina SULPICIA-phoive twilightFOREVER ed<3 BELLA MARIE linaki Nemesis Of Bellin despina aek April mR.Geo AnaroseCullen Fotis333 evaki Dr_Rena_Hale Lizzy Cullen T-NM-E-BD pink redbutterfly d@n@e twilight! evi scarlet rose Bella13 John Cullen !~Twilighter~! patrick emerald eyes volturi girl Isabella21 bloody swan Kimberly LaDy_SoVeReigN Strider christi_twilight Isabella_Cullen VLaSia =) angepsi M@rIa magica WhiteQueen Neri SilverMusk maraki-twilightholic Darkbella 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 12 Νοε 2012 - 19:26 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 12 Νοε 2012 - 19:31 | |
| Ευτυχως που ολα ειναι καλα κ παλι
το φορουμ αυτο μου εχει γινει εθισμος...
| |
|
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 12 Νοε 2012 - 19:33 | |
| Η αλήθεια είναι πως & εγώ δεν μπορούσα να μπώ & λέω τί γίνεται. Έστειλα & 2 tweet μήπως & μάθαινα. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 12 Νοε 2012 - 19:35 | |
| α κι εγω εστειλα μηνυματα στην χρυσανθη κ την μαρια γιατι εφαγα φρικη... ευτυχως...κ μου ειπαν αμεσως τι να κανω κ οι 2 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 12 Νοε 2012 - 19:40 | |
| Όχι εμένα δεν μου απάντησαν, μάλλον δεν πολυμπαίνουν στο twitter. | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 12 Νοε 2012 - 21:28 | |
| Ναι γι αυτο εβγαλα και την αναρτηση εδω! Επειδη ειχα κι εγω προβλημα με αυτο.... Οποτε αν ξαναεμφανιστει, φτου φτου σκορδα, loggαρετε προσωρινα, απο το παλιο μας domain! | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 12 Νοε 2012 - 21:46 | |
| Όταν το έπαθα την πρώτη φορά νόμιζα ότι είχα φάει μπαν | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 12 Νοε 2012 - 21:52 | |
| Ναί βρε Μαρία μου, αλλά χθές πού να το έβλεπα το παλιό domain που ήταν αναρτημένο εδώ όπου δεν μπορούσα να μπώ? Πάντως κατάλαβα ότι είχε να κάνει με ανανέωση του site, γιατί το έλεγε & είπα θα το φτιάξουν τα κορίτσια. | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 12 Νοε 2012 - 22:07 | |
| Ο Χριστος και η Παναγια Κωνσταντινε! Εσυ παιδι μου θα ετρωγες μπαν? Lolll!! Βανινα μου οι παλιοι ξερουν και το παλιο γι αυτο το εβαλα κι εδω... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 12 Νοε 2012 - 22:53 | |
| το ελεγε στην αρχη οταν σε εβγαζε στην ασχετη σελιδα που ελεγε οτι υπηρχε θεμα! | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τρι 13 Νοε 2012 - 8:47 | |
| Όλα καλά όλα ανθηρά, αφού είμαστε ακόμη εδώ!! | |
|
| |
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τρι 5 Φεβ 2013 - 20:26 | |
| μεγαλο προβλημα... κατα λαθος και δεν ξερω για ποιο λογο εμφανιστηκαν στο Τιτλος τιμης-μελος του μηνα 2 συνεχομενα ποστ απο εμενα ενω τα ειχα γραψει σε ενα.... τι κανω?? | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τρι 5 Φεβ 2013 - 21:37 | |
| το έλυσα εγώ | |
|
| |
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τρι 5 Φεβ 2013 - 21:40 | |
| αχ Χρυσανθη εισαι θεα!!!! ευχαριστω πολυ... και λεω "τι θα κανω με 3 συνεχομενα ποστ??" | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τρι 5 Φεβ 2013 - 21:43 | |
| παρακαλώ καρδιά μου | |
|
| |
lefteris_98k Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 02/11/2011
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 9 Φεβ 2013 - 13:12 | |
| συγνώμη για το σπαμ αλλά δεν έβρισκα το τόπικ (αν υπάρχει) ακούστε χρειάζομαι βοήθεια μήπως μπορείτε να μου πείτε κανένα καλό site για επεξεργασία εικόνων??? | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 9 Φεβ 2013 - 13:21 | |
| | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 10 Φεβ 2013 - 12:55 | |
| εγώ έχω άλλη ερώτηση.. πάω στα Π.Μ. μου και θέλω να δω κάποια παλιά που είχα πριν πολύ καιρό και δεν τα βρίσκω.. που πήγαν? | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 10 Φεβ 2013 - 13:00 | |
| Η χωρητικότητα για τα π.μ. είναι περιορισμένη. Αν δεν τα βρίσκεις να ξέρεις ότι διαγράφηκαν αυτόματα...Όταν γεμίσει η χωρητικότητα, με κάθε νέο π.μ. που λαμβάνεις διαγράφεται αυτόματα το πρώτο. Αν στο εξής θέλεις κάποιο να μείνει, το αποθηκεύεις. | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 10 Φεβ 2013 - 13:30 | |
| ααααα μάλιστα.. οκ παναγίωτα ευχαριστώ πολύ | |
|
| |
Kostantinos New Moon Victim
Τόπος : Under a pale grey sky Αριθμός μηνυμάτων : 131 Registration date : 24/02/2013
| Θέμα: προβλημα με λινκ Δευ 25 Φεβ 2013 - 18:03 | |
| TQ TQ once again ^_~ !! :D Κάτι άσχετο προσπάθησα να κάνω δημοσίευση ένα youtube link ώστε να το κάνει preview στο post μου και μου έβγαλε ένα μηνυματάκι ότι πρέπει να περιμενω 7 μέρες κάτι τέτοιο αν θυμάμαι, δηλαδή θα πρεπει να περιμένω 7 μέρες? (ουσιαστικά 6) μιας και χθές έκανα εγγραφη!
| |
|
| |
Τόπος : Under a pale grey sky Αριθμός μηνυμάτων : 131 Registration date : 24/02/2013
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τρι 26 Φεβ 2013 - 19:57 | |
| - Kostantinos έγραψε:
- TQ TQ once again ^_~ !! :D Κάτι άσχετο προσπάθησα να κάνω δημοσίευση ένα youtube link ώστε να το κάνει preview στο post μου και μου έβγαλε ένα μηνυματάκι ότι πρέπει να περιμενω 7 μέρες κάτι τέτοιο αν θυμάμαι, δηλαδή θα πρεπει να περιμένω 7 μέρες? (ουσιαστικά 6) μιας και χθές έκανα εγγραφη!
Problem solved! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τρι 26 Φεβ 2013 - 20:09 | |
| Κωνσταντίνε , έκανες κάτι ιδιαίτερο?! Γιατί τελικά απ' ότι ανακαλύψαμε, είναι από την forumotion έτσι ρυθμισμένο, για κάποιο διάστημα από την registration, να μην μπορούν να δημοσιευθούν external links!... Διαλεύκανε το μυστήριο όταν μπορέσεις.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τρι 26 Φεβ 2013 - 21:34 | |
| Φυσικά Επειδή είμαι μέλος σε πολλά forum για πάνω από 6,7 χρονια μαρέσει δηλαδή το forum browsing.. Δεν έχει σημασία αν στο A.C.P Administration Control Panel το έχετε σετάρει να μην μπορει το new member να κάνει δημοσίευση link/email για 7 ημέρες. Στο ACP λογικά γράφει για link το οποίο αν δοκιμάσεις να το βάλεις στο post είναι λογικό να μην στο εμφανίσει και να σε απαγορεύσει να το βαλεις το πιάνει ως σελίδα. Αυτό που έκανα εγώ ήταν να πάρω το youtube link Aμα προσεξεις σε κάθε youtube video αναγράφει το εξής στην μπάρα του browser σου watch?v= κάνε copy paste τα γραμματακια μετά το "=" και ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και θα στο εμφανίσει χωρίς να στο απαγορεύσει να το αναρτήσεις.! Αν κάνεις copy paste το link δεν θα σε αφήσει να το βάλεις.. αλλά αν όμως κάνεις copy paste αυτό: - Παράθεση :
- 11111
Το 11111 ειναι παράδειγμα Και προσθέσεις μπρόστα τα codes -> [youtube] XXXXXX [/youtube] Όπου xxx είναι ο κωδικός του video στην παρούσα φάση αυτό που έχω κάνει quote λίγο πιο πάνω, το βάζεις ανάμεσα από αυτά τα codes και στο εμφανίζει το video, και συνεπώς δεν στο πιάνει ως link αφού ουσιαστικά δεν είναι link Ελπίζω να σε κάλυψα αν δεν κατάλαβες κάτι (no offense) πές μου να στο εξηγησω περαιτέρω *_* | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τρι 26 Φεβ 2013 - 21:45 | |
| Αha!! Got it!! Ηξερα οτι μπορω να πειραξω ως administrator απο το ACP διάφορα με τα codes, πχ. στις υπογραφες πληκτρολογώντας τους ''κωδικους'' για το spoilertag ή οτιδήποτε άλλο, απλα δεν ήξερα οτι μπορεί να λυθει το συγκεκριμενο θεμα του 7 ημερου, με αυτον τον τροπο!!! Εντωμεταξυ δεν ειχε ξανααναφερθει στο φορουμ μας, μιας και τα περισσοτερα νεα μελη , ειτε δεν ποσταρουν τις πρωτες μερες γενικως, ειτε δεν γνωριζουν πως υπαρχει η δυνατοτητα να εισαγουν βιντεο στις δημοσιευσιες τους! Σε ευχαριστουμε παντως που αφενος ανεφερες το θεμα, και αφετερου το ελυσες!! Και ευχαριστω και για την περεταιρω ενημερωση!!! | |
|
| |
| Πρόβλημα!!! | |
|