| Vampire Diaries - TV Series | |
|
+22$ofi@ + Edward T-NM-E-BD mariana20 AspaKorth evi Dalia elenaouz Kimberly pitsiriki NinaRobstenLove ΕΡΗ marina forever desi SalvatoreDamon nantiaki_twilight 4 ever Kostantinos Thalia Nelly kati alexandra13 breathless Vanina ZetaPattinson 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pitsiriki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 1 Νοε 2013 - 15:18 | |
| η αληθεια ειναι πως αυτο το επεισοδιο ητανε οτι να ναι υποθετω τις αποριες θα τις λυσουμε στο επομενο ομως. αυτο που καταλαβα ομως ειναι οτι για να ξαναβρει ο Στεφαν την μνημη του θα πρεπει να πεθανει ο Σαιλας, οποτε καλα κρασια! προφανως η Καθριν ειναι και παλι αθανατη και επισης τι ηταν αυτο που εδωσε στην κορη της να πιει? και να μην σχολιασω στον Ντειμον με τον Στεφαν... | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 1 Νοε 2013 - 18:14 | |
| Ναι και για μένα δεν έλεγε πολλά ως επεισόδιο.μάλλον θα το ξαναδώ γιατί δεν πρόσεχα και πολύ - Παράθεση :
- αυτο που καταλαβα ομως ειναι οτι για να ξαναβρει ο Στεφαν την μνημη του θα πρεπει να πεθανει ο Σαιλας, οποτε καλα κρασια!
καλά κρασιά πραγματικά!!!! πάντως εμένα μου αρέσει και έτσι όπως είναι τώρα,έχει ένα ενδιαφέρον. παίζει και καλά ο Paul. | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 1 Νοε 2013 - 19:21 | |
| ανεξαρτητα απο συμπαθειες και αντιπαθειες για τους ηθοποιους και τους ρολους τους ο Paul πιθανοτατα ειναι ο καλυτερος ηθοποιος σε αυτην την σειρα και οπου αλλου τον εχω δει ειναι παντα εξαιρετικος. σιγουρα εχει ενδιαφερον ολο το μπερδεμα και ο 5ος κυκλος ισως και να ειναι κατα την γνωμη μου ο καλυτερος (μεχρι τωρα τουλαχιστον) μετα τον 1ο. | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 2 Νοε 2013 - 12:21 | |
| Ναι συμφωνώ από την τέταρτη σεζόν που για μένα ήταν κακή αυτή εδώ είναι πολύ καλύτερη με μεγαλύτερο ενδιαφέρον και σίγουρα οφείλεται στις αλλαγές κάποιων χαρακτήρων και στην ανανέωση των ιστοριών τους.Ο Paul όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει το πόσο πολύ χαίρεται με αυτό που συμβαίνει με τον χαρακτήρα του αυτή τη σεζόν, το διασκεδάζει πραγματικά και βγαίνει αυτό και στην οθόνη.Για αυτόν ως ηθοποιό είναι μεγαλύτερη πρόκληση να παίζει τέτοιους χαρακτήρες και του αρέσουν και περισσότερο νομίζω. | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 2 Νοε 2013 - 22:47 | |
| Βασικα οσον αφορα τον Πωλ και την υποκριτικη του, οταν ειδα την τεταρτη σεζον μαζεμενη με ειχε κουρασει μια συγκεκριμενη γκριματσα που εκανε συνεχεια,μα συνεχεια ομως: σηκωμα των φρυδιων, σφιξιμο των χειλιων, κατεβασμα το κεφαλι ή κοιταγμα αλλου. Δεν την εχω τωρα προχειρη να σας τη δειξω αλλα παρατηρηστε την.. Για μενα η Νινα ειναι η καλυτερη σαν ηθοποιος, μετα ο Ιαν και μετα ολοι οι υπολοιποι που ειναι λιγο πολυ στο ιδιο επιπεδο
| |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 4 Νοε 2013 - 1:06 | |
| - 5χ04:
Προσπερνώ τις βαρετές σκηνές Στελένα , καθώς επίσης κι την ακατάσχετη επιθυμία του γνωστού Ripeeeeeeeeeeeeeeer :Ρ (που ακόμα κι με την αμνησία ξαναγυρίζει πάλι στα παλιά :Ρπου είναι η Λέξι να μας σώσει; :Ρ ) κι στέκομαι στις καλές γλυκιές κι θλιβερές στιγμές, όπως... Η σκηνή της προσπάθειας του Ντέιμον να κάνει τον μπουρτζόβλαχο μικρό αδελφό του να θυμηθεί.:Ρ Η στιγμή που ο Τζερεμάκος κάνει κοιλιακούς, με τους σφριγηλούς του μυς εκτεθειμένους σε όλους τους το μεγαλείο και να σταματά μόνο στην αίσθηση της παρουσίας της αγαπημένης του μαγισσούλας.:inlove: Τη στιγμή που ο Ματ συνειδητοποιεί μέσα απ'την τεχνολογία πως μέσα του υπάρχει κι ένας another self που του τον έβαλαν άλλοι κι αν δεν κάνει αυτό που του λένε, πάει χαμένος, κακόμοιρε Ματ. Αδιάφορες οι σκηνές μεταξύ Τζέσι/Κάρολάιν , αδιάφορο κι το πεταχτό φιλί κατ'εμέ. :Ρ Η σκηνή που η sweet blondie προσπαθεί να συνετίσει τον Στέφαν αλλά κι ύστερα όταν εκείνος της συμπαραστέκεται κι της λέει πως ακόμα κι με αμνησία θα είναι στο πλευρό της. ¶ΝΤΕ ΦΤΙ¶ΞΤΕ ΤΛΧΣΤΝ ΕΣΕΊΣ ΟΙ ΔΥΟ ΜΠΑΣ ΚΙ ΗΣΥΧ¶ΣΟΥΜΕ. :Ρ Η σκηνή όπου ο Ντέιμον είναι συντετριμμένος μαθαίνοντας τον θάνατο της Μπόνι, στη συνέχεια αγκαλιάζει τον Τζερεμάκος, (αγόρι μου κι εσύ, μαναράκι μου, πόσο σφυγμένος ήσουν, πόσο δύσκολο ήταν για σένα να τους το πεις) Οι σκηνές με τις Ντελένα hugs, κι τις δυο, κι τέλος, το ΣΤΕΡΝΌ ΑΝΤΊΟ στην beloved witch, τι υπέροχη σκηνή έκλαψα κι εγώ, σε ένα σημείο, κατά την γνώμη μου παρών έπρεπε να είναι κι ο Στέφαν ακόμα κι με απώλεια μνήμης. Είχαμε και την επανεμφάνιση του λύκου αλλά μου είναι αδιάφορο κι αυτό. Να τον δω εγώ τώρα που μου θέλει κι βόλτες στo New Orleans, τρομάρα του!:Ρ Η σκηνή με το 'άγγιγμα' των χεριών του Τζερεμάκου κι της Μπόνι, πόσο κλάμα πια. Η στιγμή με τον σπαστικό μικροβιολόγο καθηγητή, αδιάφορη αλλά... -----> τι παιχνίδι παίζει, άγνωστον. :Ρ *Υστ. "Ρε βρείτε καμιά καλή κοπελιά για τον Ματ, είχαμε hug Delena, hug Tyroline, μέχρι κι Jernnie!!! κι ο Ματ μπουκάλα;;;!!! Αμαρτία απ'το Θεό πια! :Ρ :Ρ
| |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 4 Νοε 2013 - 12:33 | |
| μετα και απο το τελευταιο επεισοδιο που παρακολουθησα μπορω να πω οτι μου αρεσει παρα πολυ για μενα εχει αρχισει να γινεται πολυ ενδιαφερον κ πλεον ανυπομονω για το καινουργιο επεισοδιο σχεδον οπως και στην αρχη.Δεν ξερω αν οφειλεται στα καινουργια επεισοδια η στην πλοκη.Παντως αν και ημουν σχετικα αρνητικα προκατειλημμενη πριν ξεκινησει η 5η σεζον επειδη δεν εχουμε Κλαους δεν με εχει απογοητευσει καθολου. - Σπόιλερ:
Στο τελευταιο επεισοδιο που χωριασν ο ταιλερ με την Καρολαιν ηταν πολυ συναισθηματικο.αν κ τον ταιλερ δεν τον πολυχωνευω στενοχωρηθηκα για την καρολαιν πολυ.μα κ αυτος αμετι μου χαμετι μου να παει να κυνηγησει τον Κλαους?
| |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 4 Νοε 2013 - 12:38 | |
| ^¶στον εκεί να φάει τα μούτρα του, πολύ θα το ευχαριστηθώ, Εdit: δεν έχω δει το 5ο ακόμη, | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 4 Νοε 2013 - 12:53 | |
| - Σπόιλερ:
απο οτι ακουσα θα εμφανιστει στους originals
μην ανοιγεις σποιλερ βρε αν δεν εχεις δει ολα τα επεισοδια.δες κ το τελευταιο ειναι τελειο! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 8 Νοε 2013 - 20:00 | |
| τι διαολο πια...ηταν 2 τωρα γιναν 3...θα πεταχτουν κι αλλες..? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 8 Νοε 2013 - 23:20 | |
| χανει η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα! τετοιο μπερδεμα ουτε οι ιδιοι οι σεναριογραφοι δεν μπορουν να λυσουν ετσι που τα εκαναν. εχουμε 1 Ελενα που εχει λυσσαξει απο τη ζηλια, 1 Καθριν που γερναει κ της πεφτουν τα δοντια και 1 Αμαρα που δεν ξερει που παν τα τεσσερα. κι απο την αλλη εχουμε ενα Στεφαν με τις αναμνησεις του πισω αλλα και τον πονο και επισης 1 Σαιλας που αγοειται η τυχη του. το μονο που μας μενει ειναι να εμφανιστει ακομα ενας σωσιας Στεφαν και να μας αποτρελανουν! κι ο Ντειμον το χαβα του μη τυχον και χασει το κελεπουρι! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 8 Νοε 2013 - 23:41 | |
| Ξεχνας το ψοφιμι μπονι και τις συζητησεις με τον τζερεμι...τουλαχιστον ας φερουν ενα σωσια του ντειμον να ανοιξει το ματι μας.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 8 Νοε 2013 - 23:53 | |
| αυτη τη Μπονι ας την αφησουν εκει που αφου βλεπουν οτι δεν τους βγαινει... κι ο Τζερεμι ας το ξεπερασει πια κι αυτος ... αν εμφανιζοταν κι αλλος Ντειμον θα εχανε τον χαρακτηρα που του εχουν δωσει γιατι αυτος ειναι μοναδικος και παει εναντια στη μοιρα ενω οι αλλοι ( οι σωσιες ) αντιπροσωπευουν το πεπρωμενο, την αιωνια αγαπη και μπλα μπλα μπλα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Νοε 2013 - 0:21 | |
| Πλακα εκανα....το ειπα απλα γτ ο Ιαν οπως και να το κανουμε ειναι μαναρος...αν ειναι να βλεπω την ιδια φατσα συνεχεια θα προτιμουσα να βλεπω την δικη του... Τωρα που θα το πανε δεν ξερω...εχει ενα καποιο ενδιαφερον αλλα ολο σωσιες ξεπεταγονται...φτανει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Νοε 2013 - 0:35 | |
| το καταλαβα οτι το ειπες αστεια αλλα ετσι που το πανε αυτοι θα το δουμε κι αυτο σε λιγο!
αντικειμενικα ειναι κουκλος ο Ιαν και δεν αμφισβητειται αλλα υποκειμενικα για μενα ο Paul ειναι σε αλλο επιπεδο και μπορω να τον βλεπω και να τον ακουω να μιλαει για ωρες... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Νοε 2013 - 0:52 | |
| Καλος ειναι ναι αλλα δεν μου κανει κατι το ιδιαιτερο... για μενα αυτο ισχυει για τον Ιαν...αλλα γουστα ειναι αυτα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Νοε 2013 - 1:12 | |
| το γουστο του καθενος ειναι υποκειμενικο και ειναι το τι σου βγαζει ο αλλος. εχω παρακολουθησει συνεντευξεις του Ιαν και δεν μου προκαλεσε ενδιαφερον, εχω παρακολουθησει συνεντευξεις του Πωλ κι εχω λιωσει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Νοε 2013 - 4:08 | |
| - 5χ05:
Kαλέ τι λέτε, βρέθηκε τρόπος για comeback from the dead για την Μπόνι? ο οποίος όμως απέτυχε παταγωδώς ή για να πω καλύτερα βρίσκεται σε εξέλιξη? πάντως ο Τζερεμάκος τι ωραία που της τα είπε στην αρχή, ότι δεν μπορεί μόνο να την βλέπει κι να την ακούει, αλλά κι να την νιώθει, τι γλυκός... Δεν λέω κι ο ξανθός ¶αρον γλυκός (θυμίζει κάπως Ματ) αλλά μακριά Ελένα κορίτσι μου, άντε μην έχουμε κι άλλα καινούργια κι δεν αντέχω, βαριέμαι... :yaya: Αυτός ο Βιολόγος καθηγητής συνεχίζει να μου την δίνει/σπάει πολύ άγρια ειλικρινά, τον μαύρο λυπάμαι στην αρχή, δεν του άξιζε όλο αυτό ...and what the hell , κηδεμόνας του γλυκού ξανθού, από που κι ως που? κι αρχίσαμε κι τις απειλές τώρα?! ποιος είσαι εσύ ρε που θα μας διώξεις απ'την σχολή ο πρύτανης? :Ρ : Έλα ρε?! βρέθηκε η κόρη της Katerina Petrova, με το όνομα Nadia Petrova?! :oO: Σώωωπα!:Ρ Αυτή η Τέσσα/Κέτσια όντως παρανοΐκή, αλλά κι να συνεργαστεί κι ο Ντέιμον με τον Σάιλας με αποτέλεσμα να φάει τα μούτρα του ο δεύτερος στο τέλος, κι να τρελάνουν τον κακόμοιρο τον Στέφαν που έχει δεχτεί τόσες σπαζοκεφαλιές, ε δεν το περίμενα. :Ρ :giveup: Τι έγινε τελικά στο τέλος με την Κάθριν γιατί δεν κατάλαβα, πέθανε δεν πέθανε? ξανάγινε vampire, lost her memory, what? τέλος πάντων... :Ρ : Κι όσον αφορά το Tyroline, Car, my sweet girl, you deserve better, άσε εκεί να φάει τα μούτρα του το λυκάκι, θα τον κανονίσουν τα αδέλφια Μικαέλσον , είναι ειδήμονες σε αυτό, κι θα το ευχαριστηθώ όσο δεν πάει.
| |
|
| |
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 11 Νοε 2013 - 11:27 | |
| Αυτη την Νινα πρεπει να την αγαπανε πολυ οι σεναριογραφοι που της εδωσαν και 3ο ρολο στη σειρα.. Αλλα εχει πολυ ενδιαφερον ετσι που μπλεκουν τα μπουτια τους και μ'αρεσει που επιτελους ασχολουμαστε με δραματα αλλωνων αντι για το γνωστο "τριγωνο" - Σπόιλερ:
Και μου αρεσε πολυ επισης και η συνεργασια Καρολαιν-Καθριν!!
| |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 11 Νοε 2013 - 12:24 | |
| ναι βρε παιδι μου τι εγινε τωρα εκει μεσα... - Σπόιλερ:
καλα τριπλος ρολος?θα χοροπηδαει απο την χαρα της η Νινα.κ μενα μου αρεσει η συνεργασια καρολαιν-καθριν αλλα θα ηθελα να δω τι εχει παει η καθριν κ εχασε το δοντι για να πω για την γκριζα τουφα.επισης θελω να δω ποιος ειναι ο ογκουστιν κ τι ρολο παιζει...με τον σαιλας τι να εγινε τελικα?τον χασαμε η θα την γλυτωσει παλι?
παντως η σειρα οσο παει κ μου αρεσει πιο πολυ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 11 Νοε 2013 - 16:09 | |
| Ναι, ανυπομονω κι εγω για ολα αυτα που αναφερεις-για ολα βασικα!!! Και εμενα μου αρεσει πολυ!! - Σπόιλερ:
Για τον Ταιλερ βασικα δεν κοπτομαι καθολου που εφυγε, μην σας πω καλυτερα κιολας γιατι βαρεθηκα με τα μηνυματα στον τηλεφωνητη..Αντε να βλεπουμε νεο αιμα στη σειρα!! Οσο για την Μπονυ, ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα βρουν τροπο να την επαναφερουν αφου διωξουν αυτη την ψυχανωμαλη την Κετσια Και επισης ξετρελαθηκα με τον μαγο-Σαιλας που ειχε τα κεφια του!!! Η ευρηματικοτητα του Ντεημον και η συνεργασια τους, εβγαλε στην επιφανεια ενα πολυ διασκεδαστικο προσωπο νομιζω.. Ελπιζω να τον βλεπουμε ετσι περισσοτερο τωρα(τον Σαιλας)
| |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 11 Νοε 2013 - 19:06 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 11 Νοε 2013 - 19:27 | |
| ουτε εγω την παω πολυ αλλα οτι παιζει καλα παιζει... ειδικα σαν καθριν.... | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 11 Νοε 2013 - 22:04 | |
| Εμενα να σου πω την αληθεια δεν με τρελαινει ετσι οπως παιζει, οχι οτι ειναι για τα μπαζα βεβαια.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 12 Νοε 2013 - 0:44 | |
| Δεν ειπα οτι κοβω φλεβα... αλλα εχει γελιο ωρες ωρες. | |
|
| |
| Vampire Diaries - TV Series | |
|