| Vampire Diaries - TV Series | |
|
+22$ofi@ + Edward T-NM-E-BD mariana20 AspaKorth evi Dalia elenaouz Kimberly pitsiriki NinaRobstenLove ΕΡΗ marina forever desi SalvatoreDamon nantiaki_twilight 4 ever Kostantinos Thalia Nelly kati alexandra13 breathless Vanina ZetaPattinson 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 12 Νοε 2013 - 16:05 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 12 Νοε 2013 - 16:09 | |
| Μην τα συζητατε γαμος κηδεια ενα ειναι! Παντως η Αλεξαντρα εχει δικιο...το παρατραβηξανε με τους σωσιες! Τους χτυπησε η οικονομικη κριση και ειπανε να να μοιρασουν και αλλους ρολους μεταξυ τους. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 12 Νοε 2013 - 18:17 | |
| Ποσοι σωσιες ομως πια..... | |
|
| |
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 12 Νοε 2013 - 18:19 | |
| Πες τα βρε Βασω μου γιατι μερικοι λενε οτι παιζει τελεια αναρωτιεμαι που το βλεπουν. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 16 Νοε 2013 - 15:21 | |
| | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 16 Νοε 2013 - 18:36 | |
| Eντάξει κορίτσια, η σειρά δεν παλεύεται, τλχστν εγώ δεν καταλαβαίνω Χριστό εκεί μέσα κι την παρακολουθώ για την πλάκα, κι για τα όμορφα μάτια του Ντέιμον, αυτό έχω καταλάβει. :Ρ - 5χ06:
Καταρχήν, τρίτωσε το κακό όπως έχω ξαναπεί. Είχαμε την Κάθριν, μετά την Ελένα, τώρα η Αμάρα. Ο Σάιλας εξαφανίστηκε, αν δεν έχει πάει ήδη στα θυμαράκια δηλαδή.:Ρ Η Τέσσα αποτρελάθηκε τελείως, ας την πνίξει κάποιος να την πετάξει απ'το Έβερεστ γιατί μου την δίνει τελείως. :Ρ Η Κάθριν ούτε που ξέρω τι ακριβώς της συμβαίνει κι γερνάει τόσο γρήγορα, με κίνδυνο να μας αφήσει κι εκείνη στο τέλος, με άσπρες τρίχες κι βγαλμένα δόντια γι αυτό όποιος μπορεί να μου λύσει απορίες, καλοδεχούμενες. :Ρ Ο Dr. κι αυτός στον κόσμο του με τα πειράματα του, τι περίμενες όμως από έναν τρελοεπιστήμονα μες στην εμμονή.:Ρ Πάντως ευχαρίστηθηκα συνεργασία Καρ με Κάθριν.:Ρ Ταξιδευτές κι αυτοί το βιολί τους, Ντέιμον κι αυτός απελπισμένος, ζορισμένος... Μαζί με τον Τζερεμάκο που απογοητεύτηκε κι αυτός, κρίμα η μαγισσούλα δεν βλέπω να γυρίζει πίσω, πολύ κρίμα μου κατέστρεψαν το ship οι βλάκες, κι τέλος ο Στέφαν περισσότερο κι αυτός για λύπηση λόγω αμνησίας. Αλλά κάντε κάτι ρε παιδιά, βαρέθηκα να βλέπω Nina&Paul σχεδόν παντού, έλεος :Ρ
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 16 Νοε 2013 - 18:41 | |
| - Σπόιλερ:
Ψοφανε ολοι στο τελευταιο επεισοδιο...μαζι και η Τεσσα....
| |
|
| |
pitsiriki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 16 Νοε 2013 - 18:43 | |
| - Σπόιλερ:
ενας - ενας μας αδειαζουν την γωνια οι σωσιες αλλα τωρα που πεθαναν ο Σαιλας, η Αμαρα και η Τεσα ποιος θα κρατησει το ενδιαφερον? επεστρεψε η Μπονι οπως ηταν αναμενομενο αλλα χωρις ενδιαφερον ο Ντειμον στα 2 τελευταια επεισοδια ειναι απλος κομπαρσος η Καθριν ειναι ετοιμη να τιναξει τα πεταλα κι εχω αρχισει να τη λυπαμαι πολυ χαιρομαι που την Ελενα την τρωνε οι τυψεις και οι ενοχες και ο καημενος ο Στεφαν πρεπει να τους δωσει μια μουτζα και να σηκωθει να φυγει προτου λαλησει γινει ξανα ριπερ και τους ξεπαστρεψει ολους '
| |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 16 Νοε 2013 - 19:43 | |
| εγω δεν εχω δει κανενα επεισοδιο απο τον 5ο κυκλο κι μ'αυτα που βλεπω απο σχολια καλα εκανα κι αμα τα δω μαλλον ολα μαζι το καλοκαιρι. Απο τον 4ο κυκλο ειχα ξενερωσει αφανταστα κι απο οτι ειδα η τηλεθεαση εχει πεσει πολυ, για μενα δεν επρεπε να κανουν ξεχωριστη σειρα τους original ετσι θα ηταν πιο ενδιαφερον. Αυτο ειναι που μου την σπαει αφανταστα με τις σειρες αμα βλεπεις οτι δεν παει αλλο μην την τραβας απο τα μαλλια, ετσι χαλαει κι ολη η ουσια. Τοσα αλλα ωραια βιβλια υπαρχουν ας κανουν αλλη σειρα κι ας χρησιμοποιήσουν ιδιους πρωταγωνιστες αμα θελουν... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 16 Νοε 2013 - 22:53 | |
| το θεμα ειναι πως σε αυτη την περιπτωση τα βιβλια ηταν αθλια... | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 17 Νοε 2013 - 0:34 | |
| κι τωρα αρχισε να γινεται κι η σειρα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 17 Νοε 2013 - 2:45 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 17 Νοε 2013 - 17:25 | |
| Μονο για ενα ατομο την βλεπω την σειρα και αυτος στα τελευταια επεισοδια ουτε που φαινεται !!!!! Ελπιζω τωρα που λιγοστεψαμε να εχει πιο ενεργο ρολο το παιδι μου !!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 17 Νοε 2013 - 17:45 | |
| κι εγω το ελπιζω...γτ κι εγω για αυτον την βλεπω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 17 Νοε 2013 - 20:27 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 17 Νοε 2013 - 20:34 | |
| | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 18 Νοε 2013 - 10:19 | |
| Τωρα που ξεμπερδεψαμε με δαυτους κι ετσι οπως ειναι τα πραγματα τι μενει αλλο να δουμε στα υπολοιπα 15 επεισοδια??? Απορια το'χω..Γιατι πλεον ουτε το Ντελενα μου κανει αισθηση..Το καψανε τελειως το ειδυλλιο και η Ελενα διαρκως αποδεικνυται σπασικλω!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 18 Νοε 2013 - 12:40 | |
| δεν ξερω...ελπιζω τουλαχιστον να πανε καλα την πλοκη. | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 18 Νοε 2013 - 18:01 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 18 Νοε 2013 - 19:41 | |
| Οτι το κάψανε το κάψανε το ειδυλλιο και απορω πως θα το μαζεψουν !!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 18 Νοε 2013 - 20:37 | |
| Μετα απο ενα σημειο μονο ξεχειλωνει... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 18 Νοε 2013 - 21:18 | |
| η αληθεια ειναι οτι σε αυτη τη σεζον ο ντειμον δεν πολυφαινεται μεχρι τωρα
αλλα βρε κοριτσια μην μου πειτε οτι δεν ειναι μακραν καλυτερη της 4ης | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 18 Νοε 2013 - 21:51 | |
| ειδικα μετα τα μεσα της τεταρτης ναι | |
|
| |
pitsiriki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 18 Νοε 2013 - 22:21 | |
| ο 5ος κυκλος ειναι πολυ πολυ καλυτερος απο τον 4ο με πολυ ενδιαφερουσα πλοκη μεχρι τωρα αν κ δεν ειμαι σιγουρη πως θα την κρατησουν απο δω και περα υποθετω οτι ο Ντειμον θα επανελθει δυναμικα στα επομενα επεισοδια γιατι προς το παρον δεν εχουμε δει τη σχεση του με την Ελενα να εξελισεται αφου ακομα και τωρα η ιστορια ειναι επικεντρομενη κυριως στην σχεση της Ελενα με τον Στεφαν. εγω παντως δεν θα ηθελα να τραβηξουν πολυ τη σειρα, το πολυ μια σεζον ακομα.. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 19 Νοε 2013 - 1:10 | |
| το καλο ειναι πως τωρα δεν ξερεις που θα το πανε...και ειναι αρχες ακομη...οποτε οντως μπορει να αποκτησει ενδιαφερον. | |
|
| |
| Vampire Diaries - TV Series | |
|