| Twilight: The Movie vs The Book | |
|
+22christi_twilight dolores!! Rozali87 Ms Cullen RobertForLife !~Twilighter~! @Dark_Lord@ lila-->twi!ight<3 ΕΡΗ maraki-twilightholic twilightergirl emerald eyes Rozmari WhiteQueen magic princess SilverMusk scarlet rose Ειrιnι maraki13_10 friendsaki bedward__ April 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Παρ 13 Μαρ 2009 - 1:02 | |
| - emerald eyes έγραψε:
εγώ θα πω το εξής που θα συμφωνήσουν όλες στην 3η ταινία να μη μείνουν πιστοί στο βιβλίο - Σπόιλερ:
φιλί μπέλας και τζέηκομπ
Δυστυχως νομιζω οτι αυτη η σκηνη δε θα λείπει!! Αλλά οταν θα παω σινεμα να δω την Εκλειψη θα παω με αδειο στομαχι για καλό κ για κακο!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την April στις Παρ 13 Μαρ 2009 - 1:03, 1 φορά | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Παρ 13 Μαρ 2009 - 1:02 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- εγώ θα πω το εξής που θα συμφωνήσουν όλες στην 3η ταινία να μη μείνουν πιστοί στο βιβλίο
- Σπόιλερ:
φιλί μπέλας και τζέηκομπ
- Σπόιλερ:
Ναι αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μη το κάνουν! Ίσα, ίσα θα τους αρέσει αυτό το twist για το σενάριο. Μη βάλουν και κανένα φιλί στο New Moon λέω εγώ και τραβάμε τα μαλλιά μας!
| |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Παρ 13 Μαρ 2009 - 1:10 | |
| μμμ και σιγα μην το παραλειψουν αυτο(δυστυχως).Η σκηνη παντως της bella και του edward στο τελος ειναι all the money - Σπόιλερ:
που αυτος τη ζητα σε γαμο
| |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Παρ 13 Μαρ 2009 - 1:12 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- emerald eyes έγραψε:
- εγώ θα πω το εξής που θα συμφωνήσουν όλες στην 3η ταινία να μη μείνουν πιστοί στο βιβλίο
- Σπόιλερ:
φιλί μπέλας και τζέηκομπ
- Σπόιλερ:
Ναι αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μη το κάνουν! Ίσα, ίσα θα τους αρέσει αυτό το twist για το σενάριο. Μη βάλουν και κανένα φιλί στο New Moon λέω εγώ και τραβάμε τα μαλλιά μας!
- Σπόιλερ:
αυτό θα τους κάνω αν το τολμήσουν δε φτάνει που δεν έχουμε αρκετά φιλιά με μπέλα και έντουαρντ αυτό θα το κάνει κόλαση
| |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Παρ 13 Μαρ 2009 - 1:13 | |
| - twilightergirl έγραψε:
- μμμ και σιγα μην το παραλειψουν αυτο(δυστυχως).Η σκηνη παντως της bella και του edward στο τελος ειναι all the money
- Σπόιλερ:
που αυτος τη ζητα σε γαμο
από ποιά άποψη; - Σπόιλερ:
ρομαντισμού ή που εχουμε πιο πολλά πιασίματα;
| |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Παρ 13 Μαρ 2009 - 1:14 | |
| | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Παρ 13 Μαρ 2009 - 1:58 | |
| Εχεις απολυτο δικιο και μπραβο σου για τις τοσες λεπτομεριες(δεν τις ειχα προσεξει και ολες) !
Σιγουρα καμια ταινια κατα τη γνωμη μ δεν γινεται καλυτερη απο το βιβλιο ετσι κ εδω, αλλα καποια πραγματα δεν εχουν λογο να τα αλλαζουν ή να τα κοβουν! π.χ αν δεν κανω λαθος στο βιβλιο ο Λορεντ αναφερεται ως πολυ ομορφος και ο Τζειμς ως κακασχημος(καμια σχεση) για να μην πουμε και για το χρωμα μαλλιων της Βικτωρια. Για ποιο λογο εδω να μην ειναι οπως πρεπει? ουτε χρονο τρωει ουτε χρημα.
Το αλλο το κουφο ηταν με τον Τζεικ! απο που κι ως που τον εμφανιζεις τοσο νωρις?? Κ να πεις οτι ειναι και κανενας συμπαθητικος χαρακτηρας και το κανουν για να "χαρει" το κοινο, να πω αντε! αλλα ειναι και απαισιος!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Παρ 13 Μαρ 2009 - 7:53 | |
| κοριτσια εχετε απολυτο δικιο για ολα.εγω προσωπικα ειδα πρωτα την ταινια και μου αρεσε.οταν διαβασα ομως τα βιβλια ειδα οτι η ταινια ειχε πολλα κενα.ας ελπισουμε ομως στην δευτερη τα πραγματα να ειναι καλυτερα αν και θα ηθελα φυσικα περισσοτερο edward.πιστευω να κοψουν τα ενδιαμεσα σταδια και να επικεντρωθουν εκει' | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Παρ 13 Μαρ 2009 - 14:52 | |
| ναι γιατι δεν θα αντεξω πολυ τζεικ θα τρελαθω... | |
|
| |
lila-->twi!ight<3 Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 35 Registration date : 21/04/2009
| Θέμα: το βιβλιο η η ταινια? Τρι 21 Απρ 2009 - 23:33 | |
| :rabbit: πιστευω οτι το βιβλιο εχει πολυ περισσοτερες λεπτομερειες απο την ταινια.. καλα λογικο ειναι αυτο αλλα ειναι κριμα γιατι στην ταινια σημαντικα στοιχεια παραλειπονται... :flower: ισωσ επρεπε να ειναι λιγο μεγαλυτερη για να εχει κ τα αλλα.. δεν ξερω!! συμφωνειτε? :confused: | |
|
| |
lila-->twi!ight<3 Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 35 Registration date : 21/04/2009
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Τετ 22 Απρ 2009 - 22:13 | |
| ναι... η ταινια παραλλειπει πολλεσ σημανιτκες πληροφοριες που επρεπε να ειχε! κριμα...!!! | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Κυρ 3 Μάης 2009 - 19:18 | |
| Ναι ρε παιδιά όντως!!! Αλλά όλες οι ταινίες όπου βασίζονται σε βιβλίο έχουν αυτό το πρόβλημα!!! | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Κυρ 3 Μάης 2009 - 20:27 | |
| - April έγραψε:
4. Και τωρα το παραπονο όλων των απανταχου twilightmaniacs: Που ειναι το φιλί πριν το μπειζμπολ? ο εο?
ΟΕΟ??? Την καλύτερη και αγαπημένη μου σκηνή βρήκαν να μην βάλουν??? Αχ! Και να την έβαζαν ο Robert πως θα ήταν.. Ολες θα θέλαμε να ήμαστε στη θέση της Kristen εκεί... | |
|
| |
RobertForLife New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Serres Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 23/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Κυρ 3 Μάης 2009 - 21:35 | |
| Συμφωνω μαζι σας αλλα αν τ δειτε απο τν αλλη,η ταινια θ διαρκουσε πανω απο 2 ωρες κ δν νομιζω ν γινετε για μια ταινια αυτο!Εξαλου αν αυτα π λετε οτι λειπουν ειναι στς κομμενες σκηνες τοτε θ ειναι λογικα στ dvd! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Κυρ 3 Μάης 2009 - 22:41 | |
| Εγώ πάντως ήμουν πολύ ικανοποιημένος με την ταινία!!! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Πεμ 4 Ιουν 2009 - 18:38 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
- Εγώ πάντως ήμουν πολύ ικανοποιημένος με την ταινία!!!
Εγω οχι!!!Ταινια και βιβλιο καμια σχεση!!!Ελπιζω το new moon να ειναι καλυτερο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Δευ 15 Ιουν 2009 - 17:00 | |
| Η σκηνοθεσία δεν ήταν πολύ καλή!!! | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Τρι 16 Ιουν 2009 - 16:48 | |
| βασικα καμια ταινια δεν μπορει να είναι τοσο καλή οσο τα βιβλία γιατι είναι λογικο οτι δεν μπορουν να μπουν όλα στην ταινία !! Η νεα σελήνη πάντως πιστέυω οτι θα είναι πολύ καλύτερη απο θέμα σκηνοθεσίας !! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Τρι 16 Ιουν 2009 - 19:17 | |
| Στην σκήνή που ο Έντουαρτ λέει στην Μπέλλα για την μεταμόρφωση του και της Έσμης στην ταινία με το που ξεκινάει το βίντεο με τον κάρλαιλ που δαγκώνει τον έντουαρτ, ο έντ φοράει πουκάμισο και με το που τελειώνει το βίντεο δείχνει ότι βρέχει και ο εντ φοράει μέσα από το μπουφάν του μία μπλούζα... αμέσως ξεκινάει το βίντεο με τον κάρλάιλ που δαγκώνει την έσμη... με το που τελειώνει το βίντεο ο εντ φοράει πάλι το πουκάμισο, ο καιρός είναι καλός και είναι στεγνοί και όλο αυτό μέσα σε 4,38 λεπτά... δείτε το και πείτε μου... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Τρι 16 Ιουν 2009 - 19:45 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
- Στην σκήνή που ο Έντουαρτ λέει στην Μπέλλα για την μεταμόρφωση του και της Έσμης στην ταινία με το που ξεκινάει το βίντεο με τον κάρλαιλ που δαγκώνει τον έντουαρτ, ο έντ φοράει πουκάμισο και με το που τελειώνει το βίντεο δείχνει ότι βρέχει και ο εντ φοράει μέσα από το μπουφάν του μία μπλούζα... αμέσως ξεκινάει το βίντεο με τον κάρλάιλ που δαγκώνει την έσμη... με το που τελειώνει το βίντεο ο εντ φοράει πάλι το πουκάμισο, ο καιρός είναι καλός και είναι στεγνοί και όλο αυτό μέσα σε 4,38 λεπτά... δείτε το και πείτε μου...
Αυτό που λες το έχουμε προσέξει και εμείς και το έχουμε επίσης σχολιάσει στο παρελθόν. Υποτίθεται πως αυτές οι συζητήσεις, γίνονται σε διαφορετικές ημέρες. Υπάρχει χρονική διαφορά δηλαδή. Και εδώ είναι πρόβλημα του μοντάζ. Γιατί έπρεπε να το έχει χειριστεί με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για διαφορετικές μέρες. Έτσι όπως το δείχνει, ο θεατής δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν πρόκειταιι για την ίδια μέρα. Να σας πω και ένα άλλο που σκεφτόμουν πρόσφατα; Δείχνει ότι ο Κάρλαιλ, δαγκώνει τον Εντ και την Έσμε στο νοσοκομείο... Και πως δεν τους πήρε κανείς χαμπάρι αφού η μεταμόρφωση κρατάει τρεις ημέρες;;; Είναι ποτέ δυνατόν να διακινδύνευε ο Κάρλαιλ να τους πάρουν χαμπάρι; Στο βιβλίο λέει πολύ ξεκάθαρα ότι πήγε τον Έντουαρντ σπίτι του. Για να μη σχολιάσω ότι έτσι όπως το δείχνει ήταν λες και το πήρε παιχνιδάκι μία ωραία πρωία ο Κάρλαιλ να φτιάξει μερικούς βρικόλακες! Και υπάρχουν κι άλλα άκυρα σημεία... Αλλά δεν έχει σημασία. Τα έχουμε ξαναπεί. Η πρώτη ταινία δυστυχώς ήταν μέτρια. Οπότε ελπίζουμε πως οι υπόλοιπες θα είναι πολύ καλύτερες και πιο προσεγμένες. | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Τρι 16 Ιουν 2009 - 20:39 | |
| παιδια θελει να διξει οτι και καλα ειναι αλλη μερα κ οτι περνανε πολυ χρονο μαζι λογικα γιατι δεν γινεται να συμπερηληυθουν στην ταινια ολεσ οι συζητησεις που κανανε!!!!!ετσι νομιζω..... εχω την ταινια σπιτι θα το προσεξω για σιγουρα και θα σας πω! | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Τρι 1 Σεπ 2009 - 21:54 | |
| παντος το προτο φιλι της μπελας και του εντουαρντ!!ηταν πραγματικα φιλι με ολη τη σημασια της λεξεως!!!πραγμα απολιτα και μετακλιτα ΛΑΘΟΣ!!συμφωνα με την στεφανι,η σχεση τουσς ακολουθει συγκεκριμενα σταδια λογο της αυτοσυγκρατησης του εντουαρντ!!!ο εντουαρντ στο βιβλιο δεν μπορουσε να φιλισει την μπελλα ετσι οπως την φιλισε στην ταινια,επειδη θα την τραυματιζε η θα την σκοτωνε!!!περιμεναμε για ενα τετοιο φιλι στα βιβλια μεχρι που βγηκε η εκληψη!!!
αυτο το σουπερ φιλι(που εγινε σουπερ μονο για να αποσπασει βραβεια και την κομενη ανασα του θεατη) καταστρεψε 2 πραγματα που υπαρχουν και θα υπαρχουν στα βιβλια και δεν προκειται ποτε να τα δουμε στις ταινιες: 1.την αισθηση οτι η αυτοσυγκρατιση του εντουαρντ αυξανεται με τον καιρο που βρισκεται εκτεθιμενος στην μυρωδια της μπελλας 2.τα σταδια της σχεσης τους(η μαλλον μπορει αυτα να μη τα δουμε τοσο εντονα)
δεν λεω στη μεση του φιλιου ο εντουαρτ πεταχτικε πισω αλλα μονο οταν ηταν φανερο τι πιγαινε να γινει εκει αν καταλαβενετε τι εννοω...το φιλι παντος ακομα ηταν too much για το book
ομολογω οτι ειδα πρωτα την ταινια και τιποτα δεν με χαλαγε μεχρι που διαβασα τα βιβλια!!!
για τις αλλες διαφορες της ταινιας εχω να πω οτι ειναι πολλες αλλα λιγες ειναι κακες προς την ιδια...διλαδη το συνεσθημα που επρεπε να υπαρχει,υπειρχε τουλαχιστον ετσι πιστευω..... μονο μια με χαλασε απο οτι καταλαβατε!!! | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Τρι 1 Σεπ 2009 - 23:21 | |
| γεια σαασ!! λοιπον θα σασ πω και εγω την αληθεια μου.. στο βιβλιο πραγματικα με συγκινει το πωσ ερωτευτηκαν και ττο πωσ ειπαν το σχετικο με το λιονταρι και τον αμνο. οταν λοιπον στην ταινια δεν διχνει οοολο αυτο το διαδικαστικο πωσ να ειναι ρομαντικο? μου φανηκε πολυ ψυχρο.. επισησ δεν διχνει σωστα τον χαρακτηρα τησ μπελλα.. δλδ εγω διαβαζω ξανα και ξανα τα βιβλια κ παλι δεν βλεπω πολλα στοιχεια τησ στην ταινια(αν με καταλαβαινεται) εννοειται πωσ ηδη εχουμε δει και ττην ανακριβια του φιλιου μεταξυ μπελλα-εντ στην new moon γτ ουσιαστικα φιληθηκαν οταν γυρισαν στο φορκσ και οχι με το που τον ειδα στην βολτερα. ξερω οτι σε μια ταινια απο βιβλιο δεν μπορουν να αποτυποθουν ολα αλλα ειναι ασχημο να υπαρχουν ανακρηβιεσ και ποσο μαλλον οταν σεναριο γραφει η ιδια η συγγραφεασ(απο οσο ξερω δηλαδη,αν ειμαι λαθοσ πειτε το μου). | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Τρι 1 Σεπ 2009 - 23:36 | |
| Το σενάριο το γράφει η Melissa Rosenberg η οποία είναι σεναριογράφος με την έγκριση της Στέφενι Μέγιερ.
Ουσιαστικά το να γράφεις σενάριο είναι πολύ διαφορετικό πράγμα από το να γράφεις βιβλίο. Για να γυρίσουν την ταινία χρειάζονταν σεναριογράφο κι έτσι έγινε.
Δυστυχώς ή ευτυχώς συνήθως οι ταινίες είναι διαφορετικές από τα βιβλία. Είναι συνηθισμένο φαινόμενο να γίνονται αλλαγές. Από την άλλη πάλι είναι δύσκολο κάποιες περιγραφές ή συναισθήματα να αποδοθούν ακριβώς στην ταινία.
Στο βιβλίο π.χ. ακούμε - διαβάζουμε την εξομολόγηση της Μπέλλα, όλα της τα αισθήματα ξεδιπλώνονται μπροστά μας. Σε μία ταινία αυτά πρέπει να αποδωθούν οπτικά με εικόνες και με τις εκφράσεις του ηθοποιού.
Η πρώτη ταινία θα μπορούσε να είναι και καλύτερη αλλά δεν στεναχωρέθηκα. Μπορώ να πω ότι υπήρχαν και σημεία που ίσως να ήταν και καλύτερα από το βιβλίο.
Για παράδειγμα η σκηνή του μπέιζμπολ ήταν πολύ καλή ή η μάχη στο τέλος μεταξύ Τζέημς - Έντουαρντ στο βιβλίο είναι ανύπαρκτη. | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Twilight: The Movie vs The Book Τρι 1 Σεπ 2009 - 23:59 | |
| σωστα.. ΑΑ κ ευχαριστω για την διορθωση για το σεναριο!! | |
|
| |
| Twilight: The Movie vs The Book | |
|