Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Τετ 28 Αυγ 2013 - 17:05
ουτε εγω ξερω ακομη ποτε θα παω να την δω αν και ελπιζω για αυριο η παρασκευη.... ηδη η αναμονη με σκοτωνει αργα και βασανιστικα μια βδομαδα τωρα....ειναι και ενας απο τους λογους που σιχαινομαι το οτι την βγαλαν αυγουστο...αν ημουν κομοτηνη θα την ειχα λιωσει.
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Τετ 28 Αυγ 2013 - 17:31
Βασω μου ελπιζω να ειναι καλη ταινια για ενα λογο παραπανω και αυτος ειναι οτι θα με σκοτωσει το 'αγαπακι' σου αν δεν βλεπετε, ασε την καζουρα που θα φαω και θα μου την λεει μεχρι τα Χριστουγεννα !! χαχαχα
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Τετ 28 Αυγ 2013 - 19:10
Ήταν να πάω Παρασκευή αλλά λόγω έκτακτων οικογενειακών υποχρεώσεων μεταφέρθηκε για την άλλη Τετάρτη οπότε κι ελπίζω όπως κι εσείς , να την ευχαριστηθώ και να αξίζει στο γενικότερο σύνολο!
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Πεμ 29 Αυγ 2013 - 0:06
μολις ηρθα απο το σινεμα και η ταινια ειναι καταπληκτικη οσο αφορα τον τσεις μιας και γι αυτον εχουμε καταναλωσει απειρες σελιδες εδω μεσα εμενα με επεισε και με το παραπανω γι αυτο και ειχα πει μηνες πριν να περιμενουμε για κρινουμε την επιλογη γιατι και με τον ρομπερτ ενας παρομοιος χαμος ειχε γινει. οταν την δειτε ολοι θα το συζητησουμε πιο αναλυτικα ευακι μην φοβασαι τιποτααααααααααα θα σκασω ομως αμα δεν το πω.................. βαλενταιν και τα μυαλα στα καγκελααααααααααα
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Παρ 30 Αυγ 2013 - 10:45
Λοιπον εχθες πηγα και ειδα την ταινια. Η αληθεια ειναι οτι στην αρχη ημουν πολυ διστακτικη αλλα με το που ξεκινησε χαλαρωσα τελειως. Η ταινια ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ !!!! Σαφως καλητερη απο οτι περιμενα. Εχουν αλλαξει αρκετα πραγματακια χωρις ομως αυτο να επηρεαζει την πλοκη της ιστοριας αλλα μνο για τηλεοπτικους λογους. Η κλαιρη μου αρεσε πολυ,πολυ!! Ηταν πολυ καλη στον ρολο της οπως και ολοι βεβαια. Ο τζεις ηταν και αυτος αναπαντεχα καλος και μου αρεσε οπως επαιξε .
Οσο για Βαλενται και Μαγκνους Ηταν απλα Καταπληκτικοι !!!!!!!!!!!!
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Παρ 30 Αυγ 2013 - 12:21
Αλεξαντρα μου περιμενα πως και πως την κριτικη σου!! Με χαροποιει αφανταστα το γεγονος οτι ολοι οσοι την βλεπουν εχουν να πουν πολυ καλα λογια. Αλλα η γνωμη των φαν ειναι πολυ πιο σημαντικη!! Ανυπομονω να ερθει το αυριο να παω να την δω.
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Παρ 30 Αυγ 2013 - 12:47
Bασω μου πιστευω πως θα σου αρεσει. Οπως ειπα και πριν αλλαξανε καποια πραγματα για τηλεοπτικους λογους αλλα σε γενικες γραμμες δεν σκοτωσανε το βιβλιο Και το συμαντικοτερο απο ολα ειναι οτι ολοι μα ολοι οι ηθοποιοι ηταν πολυ καλοι στον ρολο τους.Αυτο ειναι μια δικαιωση για τους φανς που την περιμεναν τοσο καιρο και αγωνιουσαν για τις λεπτομεριες . Δεν λεω παραπανω μολις την δεις και εσυ θα αναλυσουμε και περισσοτερο
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Παρ 30 Αυγ 2013 - 19:47
alexandra13 έγραψε:
Λοιπον εχθες πηγα και ειδα την ταινια. Η αληθεια ειναι οτι στην αρχη ημουν πολυ διστακτικη αλλα με το που ξεκινησε χαλαρωσα τελειως. Η ταινια ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ !!!! Σαφως καλητερη απο οτι περιμενα. Εχουν αλλαξει αρκετα πραγματακια χωρις ομως αυτο να επηρεαζει την πλοκη της ιστοριας αλλα μνο για τηλεοπτικους λογους. Η κλαιρη μου αρεσε πολυ,πολυ!! Ηταν πολυ καλη στον ρολο της οπως και ολοι βεβαια. Ο τζεις ηταν και αυτος αναπαντεχα καλος και μου αρεσε οπως επαιξε .
Οσο για Βαλενται και Μαγκνους Ηταν απλα Καταπληκτικοι !!!!!!!!!!!!
Ολα αυτα που λεει η Αλεξανδρα και ακομα πιο πολλα
Ολη τη νυχτα εβλεπα στα ονειρα μου σκηνες απο την ταινια...
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Σαβ 31 Αυγ 2013 - 1:24
OK! Μόλις γύρισα από το σινεμά. Πραγματικά είναι από τις καλύτερες μεταφορές βιβλίου που έχω δει! Ότι έλειπε δεν σε χάλαγε και όλα όσα έπρεπε να δούμε ή ήταν σημαντικά τα είδαμε και με το παραπάνω! Περιπέτεια από την αρχή, η μία σκηνή διαδεχόταν την άλλη και ναι, για εμένα τουλάχιστον ήταν προσεγμένες μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και έβλεπα τις εικόνες που είχα φανταστεί διαβάζοντας τα βιβλία!
Οι ηθοποιοί όλοι πολύ καλοί. Με ποιον να ξεκινήσω και με ποιον να τελειώσω; Βαλεντάιν; Τη μούρλα του την έβγαλε τέλεια! Μάγκνους; Εντάξει εκεί απλά χειροκροτούσαμε! Ίζαμπελ; Δεν υπήρχε η κοπέλα, ειλικρινά λες και το είχε σκάσει από τις σελίδες του βιβλίου. Κι επειδή ξέρω ότι θα περιμένετε να πω για την Κλαίρη και τον Τζέης τους άφησα για το τέλος! Η Κλαίρη είναι πολύ καλή και βγάζει τα κατάλληλα συναισθήματα, νομίζω πως της πηγαίνει πολύ ο ρόλος.
Τέλος για τον Τζέης θα πω ότι τα καταφέρνει πολύ καλύτερα απ' ότι φανταζόμουν ή περίμενα. Ίσως να μην ήταν η πρώτη μου επιλογή αν θα μου έλεγαν να διαλέξω ανάμεσα σε κάποιους όμως αν το δείτε πως δένουν όλοι μεταξύ τους, πως ο συγκεκριμένος ταιριάζει με την συγκεκριμένη πρωταγωνίστρια πιστεύω θα αλλάξετε γνώμη. Και τελικά του πάει και φυσιογνωμικά και σωματικά ενώ υποκριτικά το υποστήριξε πάρα μα πάρα πολύ καλά!
Αυτές είναι οι πρώτες εντυπώσεις, σαν σύνολο φεύγει κανείς από την αίθουσα ενθουσιασμένος! Θα περιμένω και την άποψη των υπολοίπων φυσικά. Εγώ πάντως δεν το περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο πολύ!
evi The Volturi
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Σαβ 31 Αυγ 2013 - 2:44
Η ταινια ειναι απλα φανταστικη...δεν μπορουσα να παρω ανασα οσο επαιζε...βουλιαξα μεσα της απευεθειας και ακομη και ο Τζεις μου φαινοταν τελειος....ειλικρινα δεν καταλαβαινω για ποιον λογο δεν σπαει ταμεια...