| The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie | |
|
+19EliRose AspaKorth Vanina alexandra13 ΕΡΗ xrysanthi Thalia Nelly valia 32 April mariana20 SalvatoreDamon scarlet rose maria_likofos Kimberly WhiteQueen mR.Geo ed<3 Dalia panagiota 23 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Σαβ 31 Αυγ 2013 - 9:57 | |
| Γιατί; Δεν πάει καλά από εισιτήρια; | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Σαβ 31 Αυγ 2013 - 14:35 | |
| οχι ιδιαιτερα...δεν ειναι αποτυχια αλλα δεν εσπασε τα ταμεια που περιμεναν... αλλα οταν το ψαξα ηταν πριν ανοιξει παγκοσμια...τωρα δεν ξερω. | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Σαβ 31 Αυγ 2013 - 21:26 | |
| Να μαι και γω!!!!!!! Ημουν και γω χθες στον σινεμα με την whitequeen και καμαρωνα τον αντρα μου (τον Τζοναθαν Ρ.Μ.) να δινει ρεσιταλ ερμηνειας!!!! Πραγματικα οταν πρωτοδιαβασα την πολη των οστων και καψουρευομουνα τον Τζεις δεν το φανταζομουν οτι θα ερχοταν η μερα που θα εβρισκα τον ''μπαμπα '' του πιο σεξυ !!!!! Ειχα εντονες καρδιοπαθειες χθες στον κινηματογραφο!!!Αχχχχχ!!!!
Στο θεμα μας τωρα!!!!
Η ταινια ηταν ισως η καλυτερη μεταφορα βιβλιου που εχουμε δει τα τελευταια χρονια!!!!Το καστ ηταν απλα εξαιρετικο!!!Οι τοποθεσιες και οι εικονες ηταν λες και βγηκαν απο το μυαλο της Κασσαντρα.Η σκηνοθεσια ηταν τετοια που σε εκανε να νιωθεις αγωνια καθολη την διαρκεια παρολο που αν εχεις διαβασει τα βιβλια ξερεις τι γινεται παρακατω!!!
Ηταν μια ευχαριστη εκπληξη για μενα γιατι ομολογω οτι το τρειλερ δεν ηταν καλο και δεν με ειχε ενθουσιασει ιδιαιτερα!!!Ευτυχως δηλαδη γιατι αν ειχε συμβει το αντιθετο και δεν ηταν η ταινια καλη τωρα θα χτυπουσα το κεφαλι μου στον τοιχο!!!
Και εγω οπως και η Βασω (ΕΡΗ ) εχουμε μια ιδιαιτερη αδυναμια στα θανασιμα εργαλεια και περιμενα την ενσαρκωση του Τζεις πως και πως και η αληθεια ειναι οτι οταν διαβαζα τα βιβλια ημουν τρελα ερωτευμενη μαζι του. Οταν ανακοινωθηκε το καστ η μονη ενσταση που ειχα ηταν για τον πρωταγωνιστη γιατι η εικονα του δεν μου προκαλουσε τις παρενεργειες που μου προκαλουσε ο Τζεις του βιβλιου!!!Μονη μου παρηγορια ...ο αντρας μου ( ο Τζοναθαν ...μην ξεχνιομαστε) ο οποιος αποτελουσε για μενα πηγη χαρας και ελπιδας οτι η ταινια τελικα με καποιον τροπο θα με αποζημιωσει!!!Τελικα με αποζημιωσε διπλα ...γιατι μπορει το παλικαρι να μην ειναι οπως φανταζομουν τον Τζεις αλλα επαιξε καταπληκτικα. Ισως ο Τζεις του βιβλιου να ηταν πιο αυταρεσκος απο οτι ο χθεσινος αλλα δεν με χαλασε καθολου!!Αυτο που ειδα με επεισε και αυτο ηταν αρκετο!!!Ειδικα στην σκηνη του φιλιου που μπορει η μουσικουλα και κανα δυο σκηνοθετικα κλισε να με χαλασαν αλλα δεν με χαλασε καθολου ο τροπος που το παλικαρι την βουτηξε και της εδωσε και καταλαβε,και μαζι με αυτην καταλαβα και γω...οτι ναι αυτος που βλεπω ειναι ο Τζεις. Εξακολουθω να ειμαι ερωτευμενη με τον Τζεις του βιβλιου και οχι της οθονης αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι ο μικρος αποδειχτηκε τελικα πολυ καλη επιλογη!!!
Φυσικα και ολοι οι υπολοιποι ηταν καταπληκτικοι!!!Η Κλερι,Η Ιζαμπελ, Ο Μαγκνους,ο Αλεκ ,ο Λουκ ...ολοι τους !!!Λες και ειχε δωσει σκιτσα η Κασσαντρα τα οποια απεκτησαν σαρκα και οστα με μαγικο τροπο , η με εναν ρουνο ...ποιος ξερει?
Ομολογω οτι ο Μαγκνους κλεβει την παρασταση!!!Δεν ξερω αν φταιει το μποξερακι ,το ξεκουμπωτο πουκαμισο ,η διμετρη σιλουετα ή το γεγονος οτι ειναι απλα ο Μαγκνους...αλλα δεν μπορεις να παρεις τα ματια σου απο πανω του!!!! Δωστε και αλλο Μαγκνους στον λαο!!!!
Αφησα τον αντρα μου για το τελος γιατι η συναισθηματικη φορτιση ειναι μεγαλη και χρειαζομαι λιγο χρονο για το διαχειριστω!!!!Τελικα ο Θεος μαγαπαει!!!Χαριζει στην αδυναμια μου εναν ρολο στην αγαπημενη μου σειρα βιβλιων και επιπλεον απο τον Οκτωβρη θα βρικολακιασει κιολας!!!Τι αλλο να ζητησω???Θα μπορουσα να ζητησω βεβαια να ανοιξω την πορτα και να τον βρω απεξω γυμνο με κορδελα στα επιμαχα σημεια ....αλλα ας μην ειμαστε και πλεονεκτες!!!! Αχ κουκλος ηταν το καμαρι μου!!!Ομολογω οτι τοσο γοητευτικο και σεξυ δεν τον φανταζομουνα τον Βαλενταιν οταν διαβαζα το βιβλιο!!Αν ημουν η Τζοσλιν οχι δυο αλλα και τρια και τεσσερα παιδια θα του εκανα!!Τρελαινομαι να τον βλεπω να παιζει τον τρελο!!!Αν του αντρα δεν του γυαλιζει και λιγο το ματι δεν λεει βρε αδερφε!!! Περα απο την πλακα (και την δικια μου καψουρα)..ηταν ο τελειος Βαλενταιν!1!Ισως θα ηθελα να δω στην ταινια την αγαπη που ειχε για τα παιδια του ( με τον δικο του θεοτρελο τροπο παντα ) η οποια δεν φανηκε καθολου...αλλα ενταξει στο συνολο της η ταινια ηταν τοσο καλη που δεν με χαλασε και τοσο.
Μακαρι να την γυρισουν ολη την τριλογια γιατι δεν χορτασα ουτε απο Μαγκνους ουτε απο Βαλενταιν και τελικα ουτε απο Τζεις!!!Θελωωωωωωω και αλλοοοοοοο!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Κυρ 1 Σεπ 2013 - 1:21 | |
| ΟΛοι θελουμε...και αν και να τα κανουν και τα 6 μου φαιενται δυσκολο κατι μου λεει πως την τριλογια μας θα την εχουμε. | |
|
| |
SalvatoreDamon Twilight Human
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 60 Registration date : 11/04/2012
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Κυρ 1 Σεπ 2013 - 12:50 | |
| ειδα κι εγω την ταινια και ενα εχω να πω απλα ΥΠΕΡΟΧΗ...πολυ καλη μεταφορα του βιβλιου και αν και αλλαξαν καποια πραγματα μονο και μονο απ τη δραση και την τελειοτητα το ξεπερνας...αναπαντεχα κι εμενα με ανταμειξε τελικα ο τζεις και δεν του το χα αλλα και ολοι οι ηθοποιοι μου αρεσαν παρα πολυ...επαιξαν παρα πολθ ωραια και εβγαζαν πολυ ωραια συναισθηματα...το καλο που τους θελω να βγαλουν και τις αλλες γιατι δεν μπορεσα να χορτασω μαγκνους... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Κυρ 1 Σεπ 2013 - 14:28 | |
| 23 σεπτεμβρη ξεκιναν τα γυρισματα της δευτερης... | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Τρι 3 Σεπ 2013 - 14:17 | |
| εγω ακομα δεν εχω δει την πρωτη | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Τρι 3 Σεπ 2013 - 19:38 | |
| μεχρι να βγει η δευτερη προλαβαινεις να την δεις χιλιες φορες... | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Τρι 3 Σεπ 2013 - 20:56 | |
| Και χαιρομαι ιδιαιτερα γι'αυτο | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Τετ 4 Σεπ 2013 - 0:32 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Τετ 4 Σεπ 2013 - 10:01 | |
| Ηρθε η σειρα μου να σχολιασω..... Η ταινια ηταν καταπληκτικη!! Εγω προσωπικα εμεινα πολυ ικανοποιημενη! Εγιναν αρκετες αλλαγες αλλα δεν με χαλασαν γιατι καταλαβαινω οτι ηταν αναγκαστικες. Οσους για τους ηθοποιους...ο Μαγκνους ηταν ο Θεος της υποθεσης.Οι στιγμες που εμφανιστηκε εκλεψαν την παρασταση.Σε καθηλωνε να τον κοιτας και να μην τον χορταινεις.Ηταν ο Μαγκνους των ονειρων μου!Ο Αλεκ και η Ιζι τελειοι!!Ο Σαιμον μια χαρα.Ο Βαλενταιν δεν υπαρχει!Ο τυπος τα σπαει.Ειχε ολη την παρανοια του Βαλενταιν και με το παραπανω.Η Κλερι ηταν καταπληκτικη.Εμενα με καλυψε απολυτα.Η Τζοσλιν και ο Λουκ παρα πολυ καλοι και αυτοι.Γενικα εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο το καστ.Οσο για τον Τζεις....αν πω οτι αυτο που ειδα με καλυψε και με το παραπανω θα πω ψεματα.Δεν τον βρηκα κακο...(Του πηγαινε η κουκουλα)...εκανε προσπαθειες και του το αναγνωριζω...Ερμηνευτικα ηταν αρκετα καλος......απλα δεν ηταν αυτο που εγω ειχα συνδιασει με τον Τζεις.Οταν εβγαλε την μπλουζα του...εγω αυτο που σκεφτηκα ηταν... Ο ΤΥΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ...ΞΑΝΑΒΑΛΤΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟς ΝΤΥΜΕΝΟς!! . Δεν ξερω βρε κοριτσια..ισως επειδη ο Τζεις ειναι απο τους πο αγαπημενους μου ηρωες ειμαι πολυ αυστηρη. Τεσπα......περα απο την δικη μου γκρινια...η ταινια ηταν παρα πολυ καλη και αυτο ειναι που εχει σημασια!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Τετ 4 Σεπ 2013 - 10:14 | |
| Θελει λιγο φουσκωμα Βασω αλλα εβγαλε το συναισθημα και αυτο μετραει πολυ...εχει ταινιες μπροστα του να φουσκωσει...η απλως ας κυκλοφορει ντυμενος...αλλα τουλαχιστον μπορει να ηρεμησει πλεον πως δεν θα τον σκοτωσω στον υπνο του... | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Τετ 4 Σεπ 2013 - 10:59 | |
| Κοριτσια ξεραμε απο την στιγμη που τον ειδαμε οτι αυτος δεν ηταν ο Τζεις που ονειρευομασταν και δεν πιστευω πως πηγαμε να δουμε την ταινια και πριμεναμε ξαφνικα να πεσουμε στα πατωματα. Το μονο που ολοι ελπιζαμε ηταν να παιξει καλα και να εχει χημεια με την Κλερ και απο την στιγμη που εγω το ειδα ειμαι καλυμενη και το αλλο γεγονος το αφηνω στην ακρη γιατι οσο και να γκρινιαζω δεν αλλαζει τιπτα. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Τετ 4 Σεπ 2013 - 11:02 | |
| Οντως τουλαχιστον τον επαιξε καλα. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Πεμ 5 Σεπ 2013 - 2:02 | |
| | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Πεμ 5 Σεπ 2013 - 3:09 | |
| Ειδα κι εγω επιτελους την ταινια μπορω να πω οτι μου αρεσε. Ενα θα πω Μακνους θεος μακαρι να γινει κι 2η ταινια για να τον ξαναδω. Γενικα με το καστ εμεινα ικανοποιημενη εκτος λιγο απο το τζειμι ,δεν ηταν κακος αλλα δεν μπορω να πω οτι εδωσε τοσο καλη ερμηνεια ωστε να πω ειναι ο τζεις, νταξει δεν θελω να λεω τα ιδια κι τα ιδια οπως λετε κι εσεις κοριτσια πιο πανω δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα(ελπιζω βεβαια να βελτιωθει οσο μπορει αν γινουν επομενες ταινιες).Παντως στην παρεα μου κι αυτοι που δεν ειχαν διαβασει κι αυτοι που ειχαν διαβασει το βιβλιο τους αρεσε η ταινια. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν πηγε τοσο καλα στο box office | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Πεμ 5 Σεπ 2013 - 13:23 | |
| γιατι ανοιξε Αυγουστο...μετα που ανοιξε παγκοσμιως πηγε πολυ καλυτερα. | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Κυρ 8 Σεπ 2013 - 0:25 | |
| Η ταινία πράγματι ήταν πάρα πολύ καλή, (για να μην αναφέρουμε ότι έχασα δέκα λεπτά απ'την αρχή της επειδή άργησα να φτάσω στο σινεμά αλλά είχα διαβάσει το βιβλίο οπότε χαλαρά , δεν τρέχει κάστανο :Ρ ), όπως είπα πολύ καλή απλά αυτό που με πείραξε/ενόχλησε ήταν πως τα γεγονότα, η πλοκή έρεε πολύ γρήγορα και μου φάνηκε πως τα περνούσαν στο τσάκα-τσάκα. Βεβαίως κι έκοψαν πολλές σκηνές κι αν δεν κάνω λάθος αλλάξανε και την πλοκή κάπου... Αλλά θα μου πεις ποια ταινία ακολουθεί πιστά ένα βιβλίο αλλά αυτό ... it's another story! :Ρ Επανερχόμενη στο θέμα μου η ταινία στο γενικό σύνολο της ήταν καλή, ο χρόνος σου τλχστν περνούσε ευχάριστα, μουσική: αριστουργηματική, ειδικά - εφέ: κι αυτά καλά τόσο όσο για να εξυπηρετήσουν τον σκοπό τους, κι ερμηνείες απλώς: Θ-ε-ϊ-κ-ε-ς! Από που να ξεκινήσω: Απ'τον Μάγκνους; καλά σε δυο σκηνές μονάχα εμφανίστηκε και με το που μίλησε μιλάμε έμεινα , τι φωνή, τι μάτια, τι ύφος, μιλάμε τα'χε όλα ο άτιμος κι κυρίως είναι Μάγος, είναι να μην τον λατρεύεις! :inlove: Ιζαμπέλ: το ήξερα ότι θα τον συμπαθήσω αυτόν τον χαρακτήρα, μιλάμε έχει πολύ τσαμπουκά, τσαγανό η κοπέλα! ¶ξια! :Ρ Κλέρι: δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι εγώ πάντως δεν είδα κάτι κακό πάνω της, πιστεύω πως τον ρόλο της μια χαρά τον έπαιξε.:Ρ Σάιμον: Μωρέ δεν πάτε \λέτε ότι θέτε, εγώ αυτό το γλυκό, πλην αθώο παιδί από δω και πέρα το λατρεύω , μ'άρεσε!:oho: Λουκ: τον κύριο δεν τον γνωρίζω αλλά σαν ηθοποιός , στον ρόλο του τλχστν , ήταν υπέροχος, επίσης η άσπρη τούφα στο κεφάλι τον έκανε τόσο γοητευτικό!:inlove: ¶λεκ: Ολίγον τι αδιάφορος για μένα μέσα στο φιλμ λόγω της συμπεριφοράς του αλλά εντάξει τον στριμμένο και ζηλιάρη έπρεπε να κάνει οπότε υποθέτω πως του βγήκε.:Ρ Τζέις: Εγώ θα το ξαναπώ, ο Τζέιμι εμφανησιακά δεν μου γεμίζει το μάτι αλλά θεωρώ, πιστεύω ακράδαντα, κι ύστερα απ'αυτό που είδα ότι τον ρόλο του Τζέις τον τίμησε/ τήρησε επάξια! Κι αφήνω το απόλυτο αρσενικό για το τέλος...:Ρ Βάλεντάιν: Οκ εντάξει τα κοτσιδάκια με χαλάσανε στην αρχή αλλά το προσπέρασα κατευθείαν , ο άνθρωπος δεν παίζεται, ήταν το απόλυτος bad guy εκεί μέσα, κι όμως χαιρόσουν να τον βλέπεις!:inlove: Για την Τζόσλιν /ακά Λένα Χέντει δεν μπορώ να πω και πολλά, όλη την ώρα κοιμότανε, στο ρόλο της Sleeping Beauty καλή ήταν πάντως... :Ρ | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Κυρ 8 Σεπ 2013 - 0:59 | |
| Ενα πραγμα ευχομαι μονο...ο Τζοναθαν να μοιαζει στον πατερα του...οταν μας φυγει το ενα το μαναρι ας μπανιζουμε τουλαχιστον το αλλο. | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Τετ 11 Σεπ 2013 - 5:25 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Τετ 11 Σεπ 2013 - 9:10 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Τετ 11 Σεπ 2013 - 11:46 | |
| κι εγω το διαβασα και με εθλιψε...ελπιζω να αλλαξουν γνωμη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Τετ 11 Σεπ 2013 - 12:35 | |
| Στα ομορφα πλασματα δεν με ενοιαξε γιατι την κανανε σαν τα μουτρα τους την ταινια αλλα εδω γιατι???? Ευχομαι και εγω να αλλαξουν γνωμη............... | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Τετ 11 Σεπ 2013 - 12:59 | |
| Μάλιστα.Το καλό είναι πως δεν λένε πως έχουν εγκαταλείψει την ιδέα για δεύτερη ταινία απλώς αποφάσισαν να μην αρχίσουν τα γυρίσματα και να προετοιμαστούν καλύτερα.Το αρνητικό είναι πως δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει αυτή η προετοιμασία κι αν τελικά θα δοθεί πράσινο φως. Θυμίζει πολύ Πέρσι Τζάκσον που η πρώτη ταινία βγήκε το 2010 και η επόμενη βγήκε φέτος και η δικαιολογία ήταν πάνω κάτω η ίδια.Αλλά τουλάχιστον αυτή την έκαναν μακάρι να γίνει το ίδιο και εδώ.Το ότι δεν είχαν βγει να ανακοινώσουν επίσημα τους ηθοποιούς που θα έκαναν τους νέους χαρακτήρες που εμφανίζονται στην Πόλη της Στάχτης με είχε βάλει σε σκέψεις.Ακόμα και τη Sigourney Weaver που λέγανε πως ήταν σε συζητήσεις και πως είχε υπογράψει για το ρόλο της ανακρίτριας επίσημη ανακοίνωση δεν βγήκε ποτέ που να το επιβεβαιώνει και διάβασα ότι υπέγραψε για άλλη ταινία που θα αρχίσει γυρίσματα τώρα το φθινόπωρο.η ταινία δεν τα πήγε καλά στα εισιτήρια, όλα τα λεφτά που ξόδεψαν για να την κάνουν και για να τη διαφημίσουν δεν τα έφερε πίσω και αυτό είναι πρόβλημα δυστυχώς.Το καλό είναι πως η εταιρεία που την έχει αναλάβει φαίνεται να θέλει να το παλέψει ας ελπίσουμε ότι όταν βγει σε DVD θα πάνε καλά οι πωλήσεις και θα πάνε καλά και οι πωλήσεις των προϊόντων. Τον Πέρσι Τζάκσον τον βοήθησαν αρκετά αυτά. Πάντως ήταν μεγάλο ρίσκο να ανακοινώσουν ότι θα γίνει δεύτερη ταινία χωρίς καν να έχει βγει η πρώτη στον κινηματογράφο.Πίστεψαν υπερβολικά πολύ στη δύναμη του fandom και τελικά δεν τους βγήκε.Οι μη αναγνώστες δεν πήγαν οι πολύ άσχημες κριτικές -δεν μιλάω για τους φανς αυτοί είπαν τα καλύτερα- στην περίπτωση των Θανάσιμων Εργαλείων φαίνεται να επηρέασαν πολύ τον κόσμο που δεν είχε διαβάσει τα βιβλία.Και δεν διαφημίστηκε και σωστά με βίντεο όπου κοριτσάκια ουρλιάζουν δεν τραβάς κόσμο. Δεν ήταν καλή χρονιά φέτος για τα νεανικά βιβλία.¶ρχισε πολύ άσχημα με τα Όμορφα Πλάσματα το Σώμα τα πήγε λίγο καλύτερα αλλά και αυτό δεν έκανε την τρελή επιτυχία.Μόνο το Warm Bodies τα πήγε καλά αλλά τα ζόμπι είναι στα πάνω τους και διαφημίστηκε και ως κωμωδία και τράβηξε τον κόσμο.Να δούμε τι θα κάνουν οι Αγώνες Πείνας το Enders Games και η Απόκλιση αν και αυτά είναι δυστοπίες/sci-fi και είναι στα πάνω τους στις μέρες μας.Για το VA όμως φοβάμαι πολύ αν αρχίσουν τις συγκρίσεις με το Λυκόφως και τα σχετικά και δεν το διαφημίσουν και σωστά δεν ξέρω αν θα τραβήξει τον κόσμο..Θα δείξει. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Τετ 11 Σεπ 2013 - 17:54 | |
| Το Catching Fire θα σκισει....και η πρωτη ταινια ειχε παει παρα πολυ καλα αλλα και η πρωταγωνηστρια τους μολις πηρε Οσκαρ...δεν εχει και πολλα φοντα για να αποτυχει. Το Σωμα δεν το προωθησαν και σωστα...το μονο που εκαναν ηταν να βασιστουν στο ονομα της Μεγιερ...και το Warm Bodies ηταν σχετικα καλη ταινια και πηγε αρκετα καλα αλλα ηταν αυτοτελη...ειτε ηταν μεγαλη επιτυχια ειτε οχι δεν ειχε κατι αλλο απο πισω.
Τωρα για τα εργαλεια δεν ξερω τι φταιει. Καναν καλη δουλεια.Ισως να φταιει ο μηνας που εκαναν πρεμιερα...ο Νοεμβρης ηταν ηδη κλεισμενο λογω αγωνων πεινας αλλα ισως να πρεπε να την ειχαν βγαλει την ταινια ιουνιο η ιουλιο...καλυτερα θα πηγαινε νομιζω.Ειλικρινα ευχομαι να κανουν και την δευτερη...και την τριτη ακομη περισσοτερο.Η δευτερη ταινια του Περσι Τζακσον δεν ελεγε τπτ σε σχεση με τα βιβλια...και η πρωτη ηταν πολυ καλυτερη. Ελπιζω οταν κι αμα βγει η πολη της σταχτης να αξιζει πραγματικα. | |
|
| |
| The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie | |
|