Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Σαβ 30 Νοε 2013 - 12:10
Μαρακι σου σου ευχομαι κ απο εδω καθε επιτυχια!
Ειμαι σιγουρη οτι το επομενο Σαββατο θα γεμισει ο Πολυχωρος φιλους σου που λατρευουν την δουλεια σου αλλα και πολυ κοσμο που δεν ξερεις αυτοι ομως σε γνωριζουν μεσα απο τα βιβλια σου.
Για μενα εισαι ηδη μια καταξιωμενη συγγραφεας που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο αυτες του εξωτερικου.
Καλη Επιτυχια!!!!
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Σαβ 30 Νοε 2013 - 17:55
Η 7η Δεκεμβρίου πλησιάζει και Μαρία θα είσαι σε αναβρασμό ευχόμενη να πάνε όλα τέλεια... Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ...όμως η σκέψη μου θα είναι μαζί σου! Καλή επιτυχία στην παρουσίαση! Καλοτάξιδο το 3ο (!!!!!!!!! ) βιβλίο σου!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Σαβ 30 Νοε 2013 - 20:01
καλοτάξιδο να είναιιιιιιιιιιιιιιιιι το περιμένουμε πως και πως
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Σαβ 30 Νοε 2013 - 21:27
Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ όλες μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου!
Κι εσείς που δεν θα μπορέσετε να είστε εκεί το ξέρω ότι θα με σκέφτεστε και θα μου στείλετε τη θετική σας ενέργεια!
Η αλήθεια είναι πως τρέχω και δεν φτάνω ώστε να είναι όλα όπως πρέπει και έχω αγχωθεί λιγάκι. Από την άλλη ανυπομονώ για τις εντυπώσεις σας όταν θα φτάσει το βιβλίο στα χέρια σας.
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Πεμ 5 Δεκ 2013 - 16:53
Μην ανχωνεσαι!!!Ολα θα πανε καλα!! Φετος ξερεις λιγο πολυ τι να περιμενεις!! Ειναι λογικο να νιωθεις στρεσαρισμενη τωρα αλλα μολις καθισεις και αρχισουν οι ομιλιες κτλ θα σου φυγει και το ανχος.
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Πεμ 5 Δεκ 2013 - 17:32
Μαρακη Μπορεις εσυ μας Οδηγεις!!
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Πεμ 5 Δεκ 2013 - 21:04
Βάσω περισσότερο με αγχώνουν τα διαδικαστικά παρά όλα τα υπόλοιπα. Και έχουμε ενδείξεις ότι ο κόσμος θα είναι περισσότερος φέτος και το μαγαζί αυτό είναι πιο μικρό. Περιττό να σας πω ότι τα έχω κανονίσει όλα μόνη μου μαζί με δύο - τρεις ανθρώπους που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν και οι εκδόσεις λόγω απόστασης δεν θα είναι εκεί...
Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Πεμ 5 Δεκ 2013 - 21:10
¶σχετο, αλλά αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε απόψε, συντονιστείτε στο παρακάτω λινκ: