| Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" | |
|
+6xrysanthi evi panagiota AspaKorth EliRose WhiteQueen 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Πεμ 5 Δεκ 2013 - 23:32 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Πεμ 5 Δεκ 2013 - 23:34 | |
| A, Ελίνα! Τιμή μου και καμάρι μου το Λυκόφως! Το αγαπώ και του χρωστάω πολλά! Τα πάντα! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Πεμ 5 Δεκ 2013 - 23:42 | |
| ναι δε διαφωνω απλα πολλες φορες ειναι καλυτερο να σιωπεις παρα να υπομεινεις τις διαφορες βλακειες που θα ακουσεις απο τον καθε "μορφωμενο"!!
ας ειμαστε ειλικρινεις οι περισσοτεροι θεωρουμε οτι οι "σοβαροι" συγγραφεις διαβαζουν Ντικενς,Ντοστογιευσκι,γαλλους διαφωτιστες κτλ οχι Μέιερ και Κόλλινς! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Πεμ 5 Δεκ 2013 - 23:45 | |
| Οι σοβαροί συγγραφείς διαβάζουν τα πάντα! Έχουν ανοιχτά τα μάτια και τ' αυτιά τους, δεν κολλάνε ταμπέλες και είναι ανοιχτοί σε όλα τα ήδη! Αυτή είναι η δική μου άποψη. )) Εξαιρετικός και ασύγκριτος ο Ντοστογιέφσκι αλλά και η Μέγιερ έχει τη γλύκα της! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Πεμ 5 Δεκ 2013 - 23:51 | |
| επαναλαμβανω δεν διαφωνω και να πω την αληθεια συμφωνω τα μαλα τους υπολοιπους πες τα... πραγματικα εχω σιχαθει αυτο το βλεμμα ''τι βλακειες διαβαζεις μικρο και αμαθο παιδι''!! καλοι οι κλασσικοι δε λεω και με υψηλα νοηματα κτλ αλλα οχι και ετσι! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Παρ 6 Δεκ 2013 - 1:23 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Παρ 6 Δεκ 2013 - 10:51 | |
| Ελινάκι, κάποτε με απασχολούσαν κι εμένα όλα αυτά και δεν σου κρύβω ότι εκνευρίζομαι πάρα πολλές φορές. Λέμε για τη Μέγιερ που δεν είναι τίποτα μπροστά στην EL James, που έτσι και πεις ότι σου άρεσαν οι αποχρώσεις πρέπει να βρεις καράβι να φύγεις. Αλλά δεν μασάω γιατί δεν είμαι δήθεν. Έχω επιχειρήματα να υποστηρίξω τις απόψεις και τα γούστα μου. Αυτή είμαι και σίγουρα δεν μπορώ να αρέσω σε όλους. Η αλήθεια είναι ότι χτες βράδυ στην ερώτηση που μου έγινε δεν θα έμπαινα σε λεπτομέρειες σχετικά με το λυκόφως και αυτό όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή είναι πραγματικά δύσκολο το να εξηγήσεις τι εστί FanFic. Γενικότερα όμως δεν ντρέπομαι να πω το πως ακριβώς ξεκίνησα να γράφω και για να λέμε την αλήθεια με το όνομα της τα πρώτα FanFic που έγραψα ήταν Κάντυ Κάντυ! Εκεί να δεις γέλιο που θα έπεφτε αν το έλεγα. Για εμένα όμως όλες αυτές οι ιστορίες ήταν ένα πραγματικό "σχολείο" και εξασκήθηκα γράφοντας FanFic. Ξέρω ότι σε πολλούς δεν αρέσει η έννοια και ο όρος, λένε πως είναι σαν να αντιγράφεις αλλά κατά τη γνώμη μου αυτό δεν ισχύει. Στην περίπτωση της James πχ κράτησε μόνο τη βάση, όλα τα άλλα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ιστορία της Meyer και αυτό δεν το θεωρώ αντιγραφή. Αντίθετα, έχω δει βιβλία με την κυριολεκτική έννοια του όρου να αντιγράφουν άσχημα άλλες πολύ γνωστές ιστορίες που όλοι ξέρουμε! Αυτό το βρίσκω αρκετά υποκριτικό. Αυτή όμως είναι μία μεγάλη συζήτηση που θα μπορούσαμε να την κάνουμε όποτε θέλετε σε ένα άλλο τόπικ! Βγήκα εκτός θέματος... Ένα εικοσιτετράωρο και κάτι έμεινε για την παρουσίαση μου και πρέπει κι εγώ να προετοιμαστώ κάπως... ¶λλωστε είναι γνωστό ότι δουλεύω πάντα με σημειώσεις - "σκονάκια" και δεν τα έχω φτιάξει ακόμα! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Παρ 6 Δεκ 2013 - 12:27 | |
| ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕΤΑ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Παρ 6 Δεκ 2013 - 22:16 | |
| Ήθελα να σας ενημερώσω ότι η παρουσίαση θα βιντεοσκοπηθεί κι έτσι θα έχετε όλοι όσοι θέλετε την ευκαιρία να τη δείτε ακόμα κι αν δεν είστε κοντά για να έρθετε! Κατά τα άλλα θέλω να πιστεύω ότι είμαι έτοιμη... αλλά το άγχος άγχος! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Παρ 6 Δεκ 2013 - 22:26 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Παρ 6 Δεκ 2013 - 22:44 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Παρ 6 Δεκ 2013 - 22:54 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Σαβ 7 Δεκ 2013 - 0:33 | |
| καλη επιτυχια και καλο κουραγιο αυριο Μαρια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Σαβ 7 Δεκ 2013 - 8:55 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Σαβ 7 Δεκ 2013 - 11:15 | |
| | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Σαβ 7 Δεκ 2013 - 11:34 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Σαβ 7 Δεκ 2013 - 11:52 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Σαβ 7 Δεκ 2013 - 13:06 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είναι απαραίτητες οι ευχές σας! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Σαβ 7 Δεκ 2013 - 13:20 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Σαβ 7 Δεκ 2013 - 13:39 | |
| Εφτασε η μεγαλη μερα!!! Σε περιπτωση που δεν τα καταφερω να ερθω η σκεψη μου θα ειναι κοντα σου!! Τα καλυτερα Μαρακι μου!!Παντα επιτυχιες και ολα να σου πανε σουπερ!! | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Σαβ 7 Δεκ 2013 - 16:41 | |
| Καλη επιτυχια και παλι Μαρια μου !!! Η σκεψη μου, μιας και εγω δεν μπορω να ειμαι εκει , θα ειναι μαζι σου !!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Σαβ 7 Δεκ 2013 - 16:43 | |
| Η σκεψη μας μαζι σου σημερα...θα σκισεις.... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Σαβ 7 Δεκ 2013 - 23:42 | |
| εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις κάθε επιτυχία δυστυχώς δεν τα κατάφερα γιατί την άρπαξα πολύ άσχημα θα περιμένουμε με αγωνία φωτό και βίντεο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Κυρ 8 Δεκ 2013 - 1:41 | |
| Καλησπέρα κορίτσια. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι όλα πήγαν καλά αν και δεν έλειψαν τα απρόοπτα... για αρκετή ώρα είχαμε διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα να είμαστε με κεριά και χωρίς μικρόφωνα! Αλλά δεν πειράζει ο κόσμος ήταν πολύ ζεστός και δεν χαλάστηκε και προσπάθησα κι εγώ να ανταποκριθώ αντίστοιχα. Ευτυχώς όχι πολύ ώρα μετά επανήλθε το ρεύμα και όλα πήγαν καλά! Ήταν μία όμορφη βραδιά αλλά είχα απερίγραπτο άγχος λόγω των διαδικαστικών. Τώρα πάντως μπορώ να καταρρεύσω με την άνεση μου! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Κυρ 8 Δεκ 2013 - 2:04 | |
| κερια, τριανταφυλλα και βιβλια...τι αλλο να ζητησει κανεις;;;;!!! καλη ξεκουραση Μαρακη!! | |
|
| |
| Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" | |
|