| Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" | |
|
+6xrysanthi evi panagiota AspaKorth EliRose WhiteQueen 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Τετ 8 Ιαν 2014 - 18:43 | |
| Oι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Μαρία Στεφάνου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του τελευταίου μας βιβλίου "Νοέλια: Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας Γεωργία Κακαλοπούλου και ο φιλόλογος-επιμελητής έκδοσης Αναστάσιος Νικολαϊδης.
Από το οπισθόφυλλο διαβάζουμε Δέσμια μιας πανάρχαιας προφητείας που εναποθέτει όλες τις ελπίδες για ειρήνη στη Ροδεσία πάνω στο γιο της, η Νοέλια έχει ήδη διαπιστώσει πως την έχουν εξαπατήσει. Μοναδική της διέξοδος για να ζήσει τη ζωή που της στέρησαν είναι η απόδρασή της από το σκοτεινό κάστρο του Μαύρου Ρόδου, μαζί με τον αγαπημένο της αξιωματικό, Φιλίπ. Όμως τα πλάσματα του νερού βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και εκμεταλλεύονται τη μία και μοναδική ευκαιρία που τους παρουσιάζεται ανατρέποντας τα γεγονότα. Κρυμμένη φυγάς για τη μια φυλή, καταζητούμενη για την άλλη, η Νοέλια θα έρθει αντιμέτωπη μΆ εχθρούς και φίλους, συνωμότες και πιστούς ακόλουθους, και θα δει ένα ένα τα μυστικά του παρελθόντος νΆ αποκαλύπτονται έως ότου θα φτάσει στην αλήθεια.
Που; cafe Ζώγια (Κομνηνών 18 | Λουλουδάδικα | 2310 244702)
Πότε; Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 7:30 μ.μ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
| |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Τετ 8 Ιαν 2014 - 19:19 | |
| | |
|
| |
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Τετ 8 Ιαν 2014 - 20:56 | |
| αααχ τελειαααα!!! βεβαια πρεπει να καταφερω να βρω που ειναι το καφε και να δω πως θα φτασω στο πρακτοριο μρς στη νυχτα αλλα κατι θα κανω!!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Πεμ 9 Ιαν 2014 - 13:55 | |
| το 31 να ειναι καλα...αριστοτελους-κτελ και τουμπαλιν! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Πεμ 9 Ιαν 2014 - 14:40 | |
| εσυ καλα εισαι απλα εκει που ειναι το πρακτοριο νομου θεσσαλονικης δεν περναει αστικο... οποτε και να παρω θα πρεπει παλι να κανω ποδαροδρομο!! :/ | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| |
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Πεμ 9 Ιαν 2014 - 16:37 | |
| Οπως εχω ξαναπει αυτα ειναι τα καλα της πρωτευουσας και της συμπρωτευουσας ,αλλα δυστηχως δεν μενουμε ολοι εκει !!! Ευχομαι σε οσους πανε να περασουν τέλεια !!! Μαρια μου και πάλι καλη επιτυχια !! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Πεμ 9 Ιαν 2014 - 17:28 | |
| Παιδιά, δεν ξέρω πολλά από Θεσσαλονίκη αλλά απ' ότι μου είπαν το συγκεκριμένο καφέ είναι δέκα λεπτά απόσταση από την πλατεία Αριστοτέλους. Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό. Στο FB που έχουμε φτιάξει το event έχει και χάρτη. Αν κάποια δεν είναι στο group της Νοέλιας να μου πει να την προσθέσω. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Πεμ 9 Ιαν 2014 - 21:14 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Παρ 10 Ιαν 2014 - 14:37 | |
| Μαρια μου τελικα δεν θα ερθω.... ειναι λιγο περιεργο να παω θεσσαλονικη μονη μου και μερα να τριγυρναω μες στην νυχτα στο πρακτοριο... τα δρομολογια φταινε... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Παρ 10 Ιαν 2014 - 16:46 | |
| Καλη επιτυχια και εκει Μαρακι. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Παρ 10 Ιαν 2014 - 17:22 | |
| Καλη επιτυχια Μαρια μου!! Περιμενουμε βιντεο και φωτογραφιες!!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Παρ 10 Ιαν 2014 - 23:50 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Παρ 10 Ιαν 2014 - 23:58 | |
| το ηθελα τοσο πολυ να ερθωωω... απλα δεν εχει δρομολογια που να παρει... για ποιο λογο βαζουν 18:30 και το επομενο 21?? | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Σαβ 11 Ιαν 2014 - 10:03 | |
| 9 δεν σε βολευει? Δεν ξερω κιολας τις αποστασεις στην θεσσαλονικη αλλα δεν υπαρχει καποια κοπελα για να πας παρεα?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Σαβ 11 Ιαν 2014 - 10:29 | |
| δεν βολευει κανεναν γνωστο και το πρακτοριο ειναι σε λιγο υποπτη περιοχη για να παω μονη το βραδυ... και να παω μπορω και στο κατω κατω παιρν ταξι αλλα φοβαμαι να περιμενω εκει μονη μου... ασε που και για να παω αναγκαστικα απο τις 4μεχρι τις 7:30 θα πρεπει να τριγυρναω μονη μου...
γκαντεμια ηθελα τοσο πολυ να παω... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Σαβ 11 Ιαν 2014 - 20:34 | |
| Θα δούμε φωτογραφίες, ίσως και βίντεο, όμως. Κάτι είναι κι αυτό! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Σαβ 11 Ιαν 2014 - 23:45 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Δευ 13 Ιαν 2014 - 21:32 | |
| Καλησπέρα σε όλους! Ειλικρινά περάσαμε μία υπέροχη βραδιά το Σάββατο στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, ήταν από τις καλύτερες παρουσιάσεις με την πολύ γλυκιά και ζεστή ατμόσφαιρα! Δεν θέλω να πιστέψω ότι γύρισα πίσω... Γνώρισα και την Ελίνα από κοντά και θα ήθελα να σας πω ότι είναι ένα γλυκύτατο και συμπαθέστατο πλάσμα! Κι έτσι τώρα πια έχω ολοκληρωμένη εικόνα μέσα στο μυαλό μου! Θα βάλω σύντομα ανάρτηση στο blog μου με φωτογραφίες και θα σας ποστάρω το λινκ να το δείτε! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Δευ 13 Ιαν 2014 - 21:33 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Τρι 14 Ιαν 2014 - 11:01 | |
| Ανυπομονουμε!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Σαβ 18 Ιαν 2014 - 18:41 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Σαβ 18 Ιαν 2014 - 18:45 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" Σαβ 18 Ιαν 2014 - 21:16 | |
| Μαρια μου για αλλη μια φορα τα πηγες πολυ καλα αν κ λογω αποστασης δεν μπορεσα να ειμαι κοντα σας.
Ελινακι δεν καταλαβα ποια ακριβως εισαι παντως οποια κ να σαι εισαι κουκλα! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
| Παρουσίαση Βιβλίου - "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου" | |
|