| Renesmee!!! | |
|
+114eleanna bReakDowN-Mark sophia12 Rosemarie Cullen morgana12 Emy+Robert !!!twilight!!! petalouditsa<3 mitCena Renesmi demi cullen dmant89 twilightsagaddicted despina aek Niki Patt sisaki stavroulita jacobfan izzy cullen Renesmee Charlie Swan $ofi@ + Edward Mrs.Christina dimitroula-robsessed evi T-NM-E-BD marianna.gr Nantia Hale_Biers d@n@e twilight! evaki sourini Bella Cullen12 dani ntinaki RafaelaCullen Siaki_J RafaelaVolturi bluesea Edward_ Breaking_ Dawn RobertForLife vampiraki20 twilightFOREVER rtheoni EVA!!! Edbel mariap I'm_not _dead ev@ki fafoula1234 anthian9 team edward breeze of wolf volturi girl hiddenfantasy Renée Jacob Black jenaki Mrs.Cullen linaki christi_twilight Fotis333 LaDy_SoVeReigN silenceprincess mR.Geo sofiamarina Kristen Stewart Isabella21 SpunK RansoM didi maritca "TwilightLover" ren4itoy eleu8eriaaa ~Rob-Patty~ Efst@thi@ Ms Cullen LizCullen @Dark_Lord@ Melia anastacia9280 Stellouko JuStleNe Fay1765 ΕΡΗ Zafrina !~Twilighter~! MIKAELLA sunrise tina akaliakoukou MiSs-->NtOuF* Isabella16 Vasiliki_Luvs_Vampires jate Rose BELLA MARIE bedward__ WhiteQueen angepsi ev@ki92 nasiatheslayer magic princess BELLA22 Alexadruby the vampire Ειrιnι SilverMusk Rozmari hobo Princess maraki13_10 twilightergirl edward's victim emma cullen pattinson April ioannaki-twilightaddicted 118 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
BELLA22 New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 275 Registration date : 06/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Δευ 16 Μαρ 2009 - 18:11 | |
| συμφωνω πρεπει να κανουμε σχεδια ποτε δεν ξερεις σιγουρα οτι και να γινει θα νικησουμε!!!ειμαστε καλη ομαδα | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Δευ 16 Μαρ 2009 - 18:15 | |
| εμεις και οι Cullenς........... | |
|
| |
BELLA22 New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 275 Registration date : 06/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Δευ 16 Μαρ 2009 - 18:17 | |
| ναι σαν μια μεγαλη οικογενεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Δευ 16 Μαρ 2009 - 18:21 | |
| μια μεγαλη,πανεμορφη,ανικητη,γοητευτικη οικογενεια!!!!!! | |
|
| |
BELLA22 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Δευ 16 Μαρ 2009 - 18:24 | |
| ναι και τον εντουαρντ στη μεση και θα ειμαστε τελεια..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Δευ 16 Μαρ 2009 - 18:31 | |
| μονο τελεια????????????? ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Δευ 16 Μαρ 2009 - 19:36 | |
| Τωρα που το σκεφτομαι αφου εχουν βρει την Μπελλα, και δεν με βλεπω να κανω κανενα vampire γιατι τους πεφτω λιγο μικρη, ας με παρουν να κανω τη Renesme στα 14-15 (καπου τοσο θα ειμαι τοτε). Με λιγη πουδρα και λιγο make-up μια χαρα θα ειμαι!! καστανο μαλλι, μπουκλες εχω, καστανα ματια εχω, το δερμα θα μου το ασπρισουν λιγο, και μια χαρα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Δευ 16 Μαρ 2009 - 20:04 | |
| και γω αυτο ακριβως σκεφτομε ολη μερα...............και χτυπιεμαι στο σχολειο και φωναζω ειναι αδικια κτλ κτλ...................αφου ρε παιδια της μοιαζω και μικροδειχνω και παρα πολυ......ολοι πιστευουν οτι παω εκτη αντε 1 γυμνασιου και γω παω πρωτη λυκειου....... και χω παιξει και στην επιδαυρο και σε παρασταση που παει για πανευρωπαικο βραβειο και στο θεατρο παω(εννοω κανω μαθηματα και παιζω σε παραστασεις) και παντα πρωταγωνιστικους ρολους στο σχολειο και λογους εχω βγαλει και γυρισμα εχω κανει,και σε παραστασεις χορου εχω χορεψει...................οχι πειτε..................και ασε που θα χετε και το μεσω και θα εχετε εναν κατασκοπο εκ των εσω............... | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 14:22 | |
| - emma cullen pattinson έγραψε:
- και γω αυτο ακριβως σκεφτομε ολη μερα...............και χτυπιεμαι στο σχολειο και φωναζω ειναι αδικια κτλ κτλ...................αφου ρε παιδια της μοιαζω και μικροδειχνω και παρα πολυ......ολοι πιστευουν οτι παω εκτη αντε 1 γυμνασιου και γω παω πρωτη λυκειου.......
και χω παιξει και στην επιδαυρο και σε παρασταση που παει για πανευρωπαικο βραβειο και στο θεατρο παω(εννοω κανω μαθηματα και παιζω σε παραστασεις) και παντα πρωταγωνιστικους ρολους στο σχολειο και λογους εχω βγαλει και γυρισμα εχω κανει,και σε παραστασεις χορου εχω χορεψει...................οχι πειτε..................και ασε που θα χετε και το μεσω και θα εχετε εναν κατασκοπο εκ των εσω............... Αν ειναι να εχουμε μεσο να σε βοηθησουμε ρε κοπελια.................................. Πες μας τι θες να κανουμε και εμεις θα το κανουμε................................... Αντε τυχερουλα, θα τον δεις απο κοντα............................................. Να τον βγαλεις καμια φοτο να μας δειξεις......................... | |
|
| |
magic princess New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 14:33 | |
- και γω αυτο ακριβως σκεφτομε ολη μερα...............και χτυπιεμαι στο σχολειο και φωναζω ειναι αδικια κτλ κτλ...................αφου ρε παιδια της μοιαζω και μικροδειχνω και παρα πολυ......ολοι πιστευουν οτι παω εκτη αντε 1 γυμνασιου και γω παω πρωτη λυκειου.......
και χω παιξει και στην επιδαυρο και σε παρασταση που παει για πανευρωπαικο βραβειο και στο θεατρο παω(εννοω κανω μαθηματα και παιζω σε παραστασεις) και παντα πρωταγωνιστικους ρολους στο σχολειο και λογους εχω βγαλει και γυρισμα εχω κανει,και σε παραστασεις χορου εχω χορεψει...................οχι πειτε..................και ασε που θα χετε και το μεσω και θα εχετε εναν κατασκοπο εκ των εσω............... πραγματικα μπραβο σου που ασχολησε με τοσα πολλα.... πρεπει να τον παρεις τον ρολο... να βοηθησουμε και εμεις αν μπορουμε Να στειλουμε e-mail στην παραγωγη και να το απαιτησουμε να πας εσυ...(για αρχη) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 14:43 | |
| αχ κοριτσια σας ευχαριστω πολυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σας αγαπαω τοσοοοοοοοοοο...................... εγω ουτως η αλλως ηθοποιος θα γινω οποτε θα τους κουβαληθω ετσι κι αλλιως............... λοιπον αν θελουν για το δικο τους καλο να εκμεταλευτουν το ταλεντο μου αλλιως μια μερα που θα γινω διασημη θα πω οτι ηθελα σα τη λυσασμενη να παιξω και δεν με θελανε και αυτοι θα βαρανε τα κεφαλια τους στον τοιχο που χασανε τετοια ευκαιρια.... θα τους(και τις) εκδικηθουμε κοριτσια οτι καιρος και να περασει.......... (μπορειται να πειτε οτι θελετε.......το ξερω οτι ειμαι θεοτρελη αλλα μια καλλιτεχνης μπορει να κανει ονειρα...............) | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 15:04 | |
- αχ κοριτσια σας ευχαριστω πολυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σας αγαπαω τοσοοοοοοοοοο...................... εγω ουτως η αλλως ηθοποιος θα γινω οποτε θα τους κουβαληθω ετσι κι αλλιως............... λοιπον αν θελουν για το δικο τους καλο να εκμεταλευτουν το ταλεντο μου αλλιως μια μερα που θα γινω διασημη θα πω οτι ηθελα σα τη λυσασμενη να παιξω και δεν με θελανε και αυτοι θα βαρανε τα κεφαλια τους στον τοιχο που χασανε τετοια ευκαιρια.... θα τους(και τις) εκδικηθουμε κοριτσια οτι καιρος και να περασει..........
(μπορειται να πειτε οτι θελετε.......το ξερω οτι ειμαι θεοτρελη αλλα μια καλλιτεχνης μπορει να κανει ονειρα...............)
Θεοτρελη......................??? Γιατι......................................... ??? Μην ακουω βλακειες παρακαλω.................................... Και εγω θα ηθελα να γινω ηθοποιος αλλα δεν βοηθαει η εμφανιση.................... | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 15:13 | |
| Ax κι εγω ηθοποιός θέλω να γίνω αλλά είναι λίγο άπιαστο όνειρο...Παντως δεν νομίζω πως έχει σημασια αν κάποιος μοιαζει με μοντελο ή οχι, αρκει να ειχει ταλέντο!Πολλοι ειναι οι ηθοποιοι που δεν ειναι πολυ εμφανίσιμοι αλλά οι ερμηνείες τους σε αφηνουν με το στόμα ανοιχτο! | |
|
| |
maraki13_10 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Χανιά! Αριθμός μηνυμάτων : 353 Registration date : 04/03/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 15:20 | |
| Αυτό είναι αλήθεια απλά όταν έχεις καλή εξωτερική εμφάνηση σου ανοίγουν πόρτες ευκολότερα....Εγώ θέλω να γίνω σκηνοθέτης... Αλλά τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα κάτι τέτοιο είναι από πολύ δύσκολο έως ακατόρθοτο (για αυτό θα πάω στο εξωτερικό σε μερικά χρονάκια...)οκ νομίζω πως είμαι κάπως | |
|
| |
ev@ki92 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 240 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 15:26 | |
| | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 15:52 | |
| παιδια αν και ειμαστε εντελως εγω ενα εχω να σας πω ακολουθηστε τα ονειρα σας οσο απιαστα και να φαινοντε γιατι αλλιως οταν περασουν τα χρονια θα σκεφτεστε "γιατι δεν προσπαθησα?" και συ μαρια και το εβακι αυτα που θελετε να κανετε στην ελλαδα δεν εχουν μελλον δυστυχως αλλα στο εξωτερικο ειναι αλλιως τα παραγματα ακουστε και μενα και γω αυτο που θελω να κανω στην ελλαδα το θεωρουν γελοιο... γιαυτο και σκοπευω να φυγω στο εξωτερικο με το καλο το σεπτεμβρη οπου εκει μπορω να ακουλουθησω το "δικο μου ονειρο" | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 15:55 | |
| κοριτσια να παμε ολες μαζι να τους δειξουμε τα εσωτερικα ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ χαρισματα μας........... για να τους δειξουμε δλδ τι εστι ελληνιδα,καλλονη,θερμη,μεσσογειακη και οχι αυτες τις κρυοκολες τις αγγλοαμερικανουλες............... | |
|
| |
ev@ki92 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 240 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| |
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 16:02 | |
| Κορίτσια όσες θέλετε να γίνετε ηθοποιοί σας εύχομαι καλή επιτυχία! Εγώ που το έχω δοκιμάσει το άθλημα πρέπει να σας πω ότι α)πρέπει να έχετε γερό στομάχι, β) όρεξη να δουλέψετε σκληρά και να μη το βάζετε κάτω όσα χαστούκια και αν φάτε.
Η εμφάνιση δεν παίζει πάντα ρόλο. Απλά ο χώρος έχει γεμίσει από κόσμο και δεν μπορούν να αφομιωθούν όλοι αυτοί στο επάγγελμα.
Όσες μπορέσετε να πάτε και κάπου έξω να σπουδάσετε ακόμα καλύτερα. Θα συμφωνήσω να μην το εγκαταλείψετε αν το αγαπάτε.
Επίσης καλό θα ήταν να μη το βλέπετε σαν επάγγελμα. Με την τέχνη θα πρέπει πάντα να ξεκινάς σαν να είσαι εραστής της - σκλάβος της, γιατί το να καταφέρεις να φτάσεις στο επίπεδο να βγάζεις χρήματα και να ζεις από αυτή είναι λίγο δύσκολο.
Εγώ στο τέλος το έκανα απλά για τον εαυτό μου και δεν το μετάνιωσα ποτέ! Μακάρι να μπορούσα να βρω και σήμερα μία ερασιτεχνική σκηνή να παίζω θέατρο όπως έκανα παλιά και θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη. | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 16:08 | |
| Αχ εγω αν και είμαι παααααρα πολύ ντροπαλή, όποτε βγαίνω στην σκηνή το λατρεύω!!Σε κάθε θετρική ή χορευτική παράσταση νιώθω πολύ άνετα στην σκηνή!Ενας απο τους λόγους που μ'αρεσει τόσο ο χορός και πηγαίνω τόσα χρόνια είναι λόγω των παραστάσεων! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 16:08 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Κορίτσια όσες θέλετε να γίνετε ηθοποιοί σας εύχομαι καλή επιτυχία! Εγώ που το έχω δοκιμάσει το άθλημα πρέπει να σας πω ότι α)πρέπει να έχετε γερό στομάχι, β) όρεξη να δουλέψετε σκληρά και να μη το βάζετε κάτω όσα χαστούκια και αν φάτε.
Η εμφάνιση δεν παίζει πάντα ρόλο. Απλά ο χώρος έχει γεμίσει από κόσμο και δεν μπορούν να αφομιωθούν όλοι αυτοί στο επάγγελμα.
Όσες μπορέσετε να πάτε και κάπου έξω να σπουδάσετε ακόμα καλύτερα. Θα συμφωνήσω να μην το εγκαταλείψετε αν το αγαπάτε.
Επίσης καλό θα ήταν να μη το βλέπετε σαν επάγγελμα. Με την τέχνη θα πρέπει πάντα να ξεκινάς σαν να είσαι εραστής της - σκλάβος της, γιατί το να καταφέρεις να φτάσεις στο επίπεδο να βγάζεις χρήματα και να ζεις από αυτή είναι λίγο δύσκολο.
Εγώ στο τέλος το έκανα απλά για τον εαυτό μου και δεν το μετάνιωσα ποτέ! Μακάρι να μπορούσα να βρω και σήμερα μία ερασιτεχνική σκηνή να παίζω θέατρο όπως έκανα παλιά και θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη. τα λογια που ειπες με συγκινησαν παρα πολυ...............ειναι πραγματικα ολη η φιλοσοφια του καλλιτεχνη..............υποκλινομαι σ ενα μεγαλο πνευμα σαν το δικο σου.....! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 16:13 | |
| - nasiatheslayer έγραψε:
- Αχ εγω αν και είμαι παααααρα πολύ ντροπαλή, όποτε βγαίνω στην σκηνή το λατρεύω!!Σε κάθε θετρική ή χορευτική παράσταση νιώθω πολύ άνετα στην σκηνή!Ενας απο τους λόγους που μ'αρεσει τόσο ο χορός και πηγαίνω τόσα χρόνια είναι λόγω των παραστάσεων!
Κι εγώ ντροπαλή ήμουν και είμαι γενικότερα. Αλλά το θέατρο ήταν κάτι το εντελώς διαφορετικό. Όταν θα μάθεις τι πρέπει να κάνεις μετά θα το ξεχνάς ότι υπάρχει κόσμος από κάτω. ¶λλωστε το ζητούμενο είναι να το κάνεις για εσένα ακόμα και αν δεν είναι κανείς εκεί για να σε βλέπει! Λίγο περίεργο ακούγεται αυτό, το ξέρω αλλά στην πορεία αν ασχοληθείς με αυτό θα ανακαλύψεις πως έτσι είναι. Όσο για την "καλλιτέχνιδα" που σας συγκίνησε... τι να πω Δεν θα έλεγα ότι είναι η φιλοσοφία του καλλιτέχνη. Είναι μάλλον η αγάπη μου για το θέατρο και τίποτα περισσότερο. Μακάρι να μπορούσα να διαθέσω περισσότερο χρόνο όπως έκανα παλιά. Αλλά δυστυχώς δεν γίνεται πια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 16:40 | |
| παντως εισαι παραδειγμα .............. | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 21:33 | |
| - nasiatheslayer έγραψε:
- Αχ εγω αν και είμαι παααααρα πολύ ντροπαλή, όποτε βγαίνω στην σκηνή το λατρεύω!!Σε κάθε θετρική ή χορευτική παράσταση νιώθω πολύ άνετα στην σκηνή!Ενας απο τους λόγους που μ'αρεσει τόσο ο χορός και πηγαίνω τόσα χρόνια είναι λόγω των παραστάσεων!
ακριβως το ιδιο συμβαινει και μ'εμενα...ντρεπομαι απιστευτα οταν το σκεφτομαι,με πιανει το στομαχι μου αλλα μολις αρχιζει η παρασταση τα ξεχναω ολα...μεταλασσομαι!!Η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα παρα πολυ να γινω ηθοποιος αλλα σκεφτομαι οτι καλυτερα θα ηταν να σπουδασω κατι αλλο πρωτα και μετα να ασχοληθω μ'αυτο!!Παντως η μεγαλυτερη μου επιθυμια θα ηταν να γινομουν χορευτρια...να σπυδαζω σ'ενα πανεπιστημιο σαν το julliard!!! Αλλα εδω στην Ελλαδα δεν γινονται αυτα...ωρες ωρες σκεφτομαι οτι ολα θα ηταν πολυ πιο βολικα αν ζουσα εξαρχης στο εξωτερικο!! Και οσο για αυτα που λεγατε για τις ηλικιες...μην ακουω αηδιες!!Μερικες απο τις πιο σημαντικες προσωπικοτητες του καλλιτεχνικου χωρου δεν θεωρουνται καθολου εμφανισιμες!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 21:38 | |
| | |
|
| |
| Renesmee!!! | |
|