| Renesmee!!! | |
|
+114eleanna bReakDowN-Mark sophia12 Rosemarie Cullen morgana12 Emy+Robert !!!twilight!!! petalouditsa<3 mitCena Renesmi demi cullen dmant89 twilightsagaddicted despina aek Niki Patt sisaki stavroulita jacobfan izzy cullen Renesmee Charlie Swan $ofi@ + Edward Mrs.Christina dimitroula-robsessed evi T-NM-E-BD marianna.gr Nantia Hale_Biers d@n@e twilight! evaki sourini Bella Cullen12 dani ntinaki RafaelaCullen Siaki_J RafaelaVolturi bluesea Edward_ Breaking_ Dawn RobertForLife vampiraki20 twilightFOREVER rtheoni EVA!!! Edbel mariap I'm_not _dead ev@ki fafoula1234 anthian9 team edward breeze of wolf volturi girl hiddenfantasy Renée Jacob Black jenaki Mrs.Cullen linaki christi_twilight Fotis333 LaDy_SoVeReigN silenceprincess mR.Geo sofiamarina Kristen Stewart Isabella21 SpunK RansoM didi maritca "TwilightLover" ren4itoy eleu8eriaaa ~Rob-Patty~ Efst@thi@ Ms Cullen LizCullen @Dark_Lord@ Melia anastacia9280 Stellouko JuStleNe Fay1765 ΕΡΗ Zafrina !~Twilighter~! MIKAELLA sunrise tina akaliakoukou MiSs-->NtOuF* Isabella16 Vasiliki_Luvs_Vampires jate Rose BELLA MARIE bedward__ WhiteQueen angepsi ev@ki92 nasiatheslayer magic princess BELLA22 Alexadruby the vampire Ειrιnι SilverMusk Rozmari hobo Princess maraki13_10 twilightergirl edward's victim emma cullen pattinson April ioannaki-twilightaddicted 118 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 21:48 | |
| Χαχαχα!!!Και εγω καπως ετσι!!Μακαρι να καταφερουμε να τα κανουμε και πραγματικοτητα καποια στιγμη!!!Το θελω παααααρα πολυ...ειναι τα μονα επαγγελματα που θα αγαπουσα πραγματικα να κανω!!! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 21:51 | |
| Και εγώ!Σκέφτομαι τι να σπουδάσω αλλά τίποτα δεν με υτραβάει και όλα μου φαίνονται βαρετα...αυτό που θα διαλέξω δεν θα το αγαπάω τόσο αλλά θελω να έχω ενα σίγυρο μέλλον μιας και τα επαγγελματα του ηθοποιου και του χορευτή δεν είναι καθόλου σίγουρα!Πάντως είναι το όνειρο μου και θα προσπαθήσω μετα τις σπουδες να το ακολουθησω! | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 21:54 | |
| κι εγω ετσι ειμαι.........το στομαχι μου,τα ποδια μου,η ανασα μου....ολοι νομιζουν οτι θα λυποθημησω κι εγω για να ηρεμησω τραγουδαω το secret combination.....το κορυφαιο ηταν φετος στο θεατρο......στα παρασκηνια με ειχε πιασει πανικος......βγαινοντας στη σκηνη ετρεμα.....λοιπον μετα απο το πρωτο τραγουδι-αρχικη σκηνη εφυγαν ολα τα παιδια και εμεινα μονη μου να παρουσιασω την επομενη σκηνη...............κανονικα δεν θα επρεπε να κοιταω το κοινο αλλα εγω εκανα το αντιθετο(μια ζωη το αναποδο κανω σαν τη μπελλα κι εγω)............τους κοιταξα στα ματια και πηρα θαρος........δεν ξερω πως αλλα τα ματια τους με βοηθησαν να ξεπερασω το αγχος.............δοξα το θεο η παρασταση πηγε υπεροχα.... αυτο δεν σημαινει οτι στην επομενη δεν θα τρεμουν τα ποδια μου,η δεν θα κατουριεμαι(ναι με πιανει και αυτο απο το αγχος-νομιζω οτι θελω να κανω πιπι μου-)η δεν θα κοβεται η αναπνοη μου αλλα τουλαχιστον θα ξερω οτι δεν πρεπει και δεν χρειαζεται να φοβαμαι το κοινο..... | |
|
| |
bedward__ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 22:16 | |
| ΠΟοοοποοοο εχουμε ταλεντα στ φορουμ!!!!Μπραβο βρε κοριτσια ακολουθηστε τ ονειρα σος και μην συμβιβαστειτε ποτε κ με τπτ!!!κ εγω ηθελα να γινω ηθοποιος αλλα οι γονεις μου φροντισαν να μ τ βγαλουν α το μυαλο οταν ακομα ημουν μικρη!!!!!αλλα με ολες μ τις ευχες θα ερχομααστε ν σας βλεπουμε!!!!!! κ που ξερετε ισως και στ πλευρο του Ρομπ!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 22:21 | |
| αααααχχχχχχχχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.................απ ολες τις ευχες που εχω ακουσει αυτη ηταν η καλυτερη.............................σε λατρευω!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
edward's victim New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : giannena Αριθμός μηνυμάτων : 143 Registration date : 21/02/2009
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 22:33 | |
| μπραβο κοριτσια μου... εμενα παλι ποτε δεν με τραβουσε το θεατρο ειμαι υπερβολικα ντροπαλη η αγχωδης για τετοιο επαγγελμα... αλλα σας ευχομαι κοριτσια απο ην καρδια μου να πετυχετε οτι θελετε πραγματικα...!! ολες να πραγματοποιησουμε τα ονειρα μας, οποια κ αν ειναι...ουυπς ειμαστε λιγο η μου φαινεται?? υποτιθεται οτι το θεμα λεγεται renesmee... | |
|
| |
bedward__ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 17 Μαρ 2009 - 22:42 | |
| χιχι!!!!ξερω να δινω ευχες!!!!!αγαπη μ εσυ να σαι καλα!!!!κ θα γινεις ευτυχισμενη πραγματοποιωντας τα ονειρα σ!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τετ 18 Μαρ 2009 - 13:05 | |
| - nasiatheslayer έγραψε:
- Και εγώ!Σκέφτομαι τι να σπουδάσω αλλά τίποτα δεν με υτραβάει και όλα μου φαίνονται βαρετα...αυτό που θα διαλέξω δεν θα το αγαπάω τόσο αλλά θελω να έχω ενα σίγυρο μέλλον μιας και τα επαγγελματα του ηθοποιου και του χορευτή δεν είναι καθόλου σίγουρα!Πάντως είναι το όνειρο μου και θα προσπαθήσω μετα τις σπουδες να το ακολουθησω!
Δεν θα μπορουσε να το θεσεις καλυτερα!!Και εγω ετσι σκεφτομαι...θα διαλεξω ενα επαγγελμα που να μου προσφερει οσο το δυνατον περισσοτερες ευκαιριες για μια καλη επαγγελματικη πορεια και απο κει και περα,μολις τελειωσω την σχολη θα συνεχισω τις σπουδες μου στο χορο και θα δοκιμασω καποια δραματικη σχολη!!!Εχω και φιλους μεσα οποτε θα βοηθησουν να μπω στο κλιμα!!!Μακαρι να πετυχουμε σ'αυτο και να μην αναγκαστουμε να κανουμε μια ζωη κατι που δεν μας αρεσει!!!και ξερεις ποιον θα σταμπαρουμε για συμπρωταγωνιστη ε?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τετ 18 Μαρ 2009 - 13:07 | |
| - emma cullen pattinson έγραψε:
- κι εγω ετσι ειμαι.........το στομαχι μου,τα ποδια μου,η ανασα μου....ολοι νομιζουν οτι θα λυποθημησω κι εγω για να ηρεμησω τραγουδαω το secret combination.....το κορυφαιο ηταν φετος στο θεατρο......στα παρασκηνια με ειχε πιασει πανικος......βγαινοντας στη σκηνη ετρεμα.....λοιπον μετα απο το πρωτο τραγουδι-αρχικη σκηνη εφυγαν ολα τα παιδια και εμεινα μονη μου να παρουσιασω την επομενη σκηνη...............κανονικα δεν θα επρεπε να κοιταω το κοινο αλλα εγω εκανα το αντιθετο(μια ζωη το αναποδο κανω σαν τη μπελλα κι εγω)............τους κοιταξα στα ματια και πηρα θαρος........δεν ξερω πως αλλα τα ματια τους με βοηθησαν να ξεπερασω το αγχος.............δοξα το θεο η παρασταση πηγε υπεροχα....
αυτο δεν σημαινει οτι στην επομενη δεν θα τρεμουν τα ποδια μου,η δεν θα κατουριεμαι(ναι με πιανει και αυτο απο το αγχος-νομιζω οτι θελω να κανω πιπι μου-)η δεν θα κοβεται η αναπνοη μου αλλα τουλαχιστον θα ξερω οτι δεν πρεπει και δεν χρειαζεται να φοβαμαι το κοινο..... Την επομενη φορα που θα εχεις παρασταση να μας καλεσεις να σε καμαρωσουμε emma!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τετ 18 Μαρ 2009 - 13:10 | |
| - bedward__ έγραψε:
- ΠΟοοοποοοο εχουμε ταλεντα στ φορουμ!!!!Μπραβο βρε κοριτσια ακολουθηστε τ ονειρα σος και μην συμβιβαστειτε ποτε κ με τπτ!!!κ εγω ηθελα να γινω ηθοποιος αλλα οι γονεις μου φροντισαν να μ τ βγαλουν α το μυαλο οταν ακομα ημουν μικρη!!!!!αλλα με ολες μ τις ευχες θα ερχομααστε ν σας βλεπουμε!!!!!!
κ που ξερετε ισως και στ πλευρο του Ρομπ!!!!! Οντως ξερεις να δινεις ευχες!!!Απο το στομα σου.....!!!Σ'ευχαριστουμε πολυ!! Αυτο ειναι το πιο τρελο ονειρο που μπορουμε να κανουμε αλλα μ'αρεσει η ιδεα!!!! Τοτε σιγουρα θα εχετε τα μεσα... !! Σημειωτεον ειμαστε εντελως.... !!!! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Παρ 20 Μαρ 2009 - 15:45 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Παρ 20 Μαρ 2009 - 15:47 | |
| πλακα μου κανεις!!!!!καλα ε τι συμπτωση....και μπελλα και με τον τειλορ????αλλα οντως το κοριτσακι ειναι κουκλιστικο.η απολυτη ενσαρκωση της nessie...ποσο να ναι????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Παρ 20 Μαρ 2009 - 15:48 | |
| Τωρα είναι 11 χρονων νομιζω!(Ή θα τα κλείσει φετος) | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Παρ 20 Μαρ 2009 - 15:49 | |
| Bella όνομα και πράγμα. Στα αλήθεια είναι πανέμορφη μόνο που είναι καστανόξανθη τελικά !!!!! Την τελευταία φώτο δεν την κατάλαβα καλά γνωρίχονται όντως με τον Τέιλορ??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Παρ 20 Μαρ 2009 - 15:50 | |
| OME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MONO AYTO EXΩ ΝΑ ΠΩ........... [b]ΟΜΕ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Παρ 20 Μαρ 2009 - 15:51 | |
| Ναι παίζουν και οι δυο στο "my own worst enemy"! | |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Παρ 20 Μαρ 2009 - 15:52 | |
| Kαλα επαθα σοκ τωρα!!!! Ολος ο κοσμος γυρω απο το twilight!!!!!! Πραγματικα το κοριτσακι ειναι κουκλαρα κανονικο μοντελακι!!!! Αυτο με τον Τειλορ απιστευτο... :affraid: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Παρ 20 Μαρ 2009 - 15:55 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Παρ 20 Μαρ 2009 - 15:58 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rozmari στις Παρ 20 Μαρ 2009 - 16:02, 1 φορά | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Παρ 20 Μαρ 2009 - 16:12 | |
| εχει και ιδιοτυπο γουστο στα ρουχα............. | |
|
| |
Rose New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 239 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Παρ 20 Μαρ 2009 - 16:13 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Παρ 20 Μαρ 2009 - 16:32 | |
| θα ηθελα πολυ να ηξερα τι ακριβως εννοεις!!!!!! :suspect: | |
|
| |
Rose New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 239 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Παρ 20 Μαρ 2009 - 16:45 | |
| Η μικρη (γιατι μικρη ειναι η αδερφη μου) μιλαμε πολυ κολιμα με τα ρουχα.. βλεπεις αλλα παιδακια μια χαρα ντυμενα κι αυτο κατι θα βρει να κανει μπαμ ... πολυ γελιο το μικρο..... Η εικονα που η "Μπελλα" φοραει τα πρασινα/ροζ/με γκρι καπελο (τωρα την εχει διαγραψει) μια φορα η αδερφη εχει ντυθει καπως ετσι | |
|
| |
| Renesmee!!! | |
|