| Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* | |
|
+7Vanina korinaki evi Kimberly xrysanthi $ofi@ + Edward EliRose 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Παρ 13 Φεβ 2015 - 4:00 | |
| πολλα σποιλερ - Σπόιλερ:
η ταινια δεν υπαρχει, Ο Τζειμι θεος και η Ντακοτα με εκανε να συμπαθησω πιο πολυ την Ανασταζια... -δεν κουρασε καθολου μα καθολου η ταινια -ειχε αρκετες ερωτικες σηνες αλλα παραλειφθηκαν και αρκετες (μερικες καλα της παραληψανε αλλα βγαλανε και την σκηνη στο θερμοκηπιο που την θεωρησα συμαντηκη) εισης δεν ειπε ο κριστιαν την 1η φορα βανιλια - σε καποια στιγη που το κουκλι τα εβγαλε ολα ημουν καπως - αγαπημενη σκηνη(δεν θυμαμαι αν την λεει το βιβλιο) μιλανε για το συμβόλαιο και αυτη αφου με αυτα που λεει τον "αναβει" μετα του λεει και ενα "τα λεμε κυριε Γκρευ" και φευγει -και το δωματιο ψυχαγωγιας οπως το ειχαμε ολοι φανταστει - Οσο για την σκηνη του φιναλε .. υποκλινομαι ... πονουσε και ο Κριστιαν και ... ειπα ειδη πολλα τα υπολοιπα να τα δειτε στο σινεμα
φυγαμε απο το σινεμα και δεν σταματαγαμε να μιλαμε για αυτο που ειδαμε.. Θα ξαναπαω 100% | |
|
| |
korinaki New Moon Victim
Αριθμός μηνυμάτων : 228 Registration date : 25/10/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Παρ 13 Φεβ 2015 - 8:23 | |
| Την ερωτικη σκηνη με το ipod και τον Tallis την εχει? | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Παρ 13 Φεβ 2015 - 20:13 | |
| εννοεις την σκηνη που της εχι βαλει μουσικη/? | |
|
| |
korinaki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Παρ 13 Φεβ 2015 - 20:19 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Παρ 13 Φεβ 2015 - 20:21 | |
| - Σπόιλερ:
φυσικα την εδειξε αλλα δεν της εβαλε ακουστικα ειχε την μουσικη σ ολο το δωματιο
| |
|
| |
korinaki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Παρ 13 Φεβ 2015 - 20:32 | |
| Οκ!Κακως κατ εμε,αυτο ηταν που εκανε την διαφορα αλλα συμβιβαζομαι κι ετσι....Τουλαχιστον ηταν Tallis η μουσικη ή βαλαν άλλο? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Παρ 13 Φεβ 2015 - 20:40 | |
| οχι καλε την ιδια εβαλαν...
| |
|
| |
korinaki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Σαβ 14 Φεβ 2015 - 1:09 | |
| Παντως οι γνωμες για την ταινια διίστανται...Απο πολυ καλη εως πολυ κακη....Λενε οτι εχουν παραλειψει αρκετες και καποιες βασικες σκηνες του βιβλιου...Οτι εχει γρηγορες κι αποτομες εναλλαγες σκηνων,οχι τοσο παθος στις ερωτικες σκηνες...Η Ντακοτα ομως λενε οτι ειναι παρα πολυ καλη ως Ανασταζια σε αντιθεση με τον Τζειμι που δυστυχως τον ψιλοχαντακωσαν,δεν τον αφησαν να δειξει το ταλεντο του υποκριτικα...Γιατι ειμαι σιγουρη βλεποντας τον στο "The Fall" οτι εχει πολυ ταλεντο εκτος απο ομορφια....Τι φταιει?Σιγουρα το σεναριο θα πω,γι αυτο και οπως εχω διαβασει εδω και καιρο, η Marcel δεν θα ειναι στις επομενες ταινιες...Το σεναριο ηταν και ο λογος που αποχωρησε ο Charlie...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την korinaki στις Σαβ 14 Φεβ 2015 - 1:24, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Σαβ 14 Φεβ 2015 - 1:23 | |
| η αληθει ειναι οτι ηταν πιο Soft απο το βιβλιο και αυτο δεν μου αρεσε αρκετα | |
|
| |
korinaki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Σαβ 14 Φεβ 2015 - 1:31 | |
| Πιο soft οι ερωτικες σκηνες?Επρεπε να κανουν αυτο που ειχε πει ο παραγωγος της ταινιας,να βγαλουν 2 version.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Σαβ 14 Φεβ 2015 - 1:34 | |
| εμενα παντως μου αρεσε πολυ και η ταινια και τζειμι... και διαβασα οτι θα βγαλουν και συνεχειες | |
|
| |
Silia Breaking Dawn Newborn
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 600 Registration date : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Σαβ 14 Φεβ 2015 - 14:40 | |
| Λοιπόν είδα και εγώ την ταινία....... και μου άρεσε πολύ!!Νομίζω ότι ήταν αρκετά ερωτική και καυτή και ας μην ξεχνάμε ότι στο εξωτερικό δεν είναι και τόσο προχώ, είναι πουριτανοί!Εμένα το γεγονός και μόνο ότι έκαναν αυτή την ταινία μου προκάλεσε τρομερή εντύπωση!Ο jamie ήταν κούκλος, λιγομίλητος όπως ο Kristian αλλά τα μάτια και το βλέμμα του τα έλεγαν όλα...... ειδικά στην τελευταία σκηνή!!Μεγάλη έκπληξη αποτέλεσε η Dakota, ήταν πραγματικά καλή!!¶ντε τώρα να περιμένουμε ένα χρόνο για την επόμενη και κατ' εμέ καταπληκτική ταινία όπως και το βιβλίο...... | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Σαβ 14 Φεβ 2015 - 23:08 | |
| για οποιον ενδιαφερεται ειδη εχειανεβει στο διαδυκτιο και σε αρκετα καλη ποιοτητα | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Κυρ 15 Φεβ 2015 - 0:16 | |
| Το κατεβασα κι εγω!!! Αλλά μιλάνε στα ρώσικα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Κυρ 15 Φεβ 2015 - 1:02 | |
| αληθεια? εγω δεν το κατεβασα μου το ειπε η κολλητη μου αλλα μαλλον δεν θα το ειδε ακομα | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Κυρ 15 Φεβ 2015 - 1:06 | |
| Τωρα βγηκε κι άλλο στα ισπανικα με λιγο καλύτερη εικόνα!!!! Λογικο, στη Αμερική σήμερα βγαίνει στις αιθουσες!!! Ελεος, με αυτους τους Ευρωπαίους που μεταγλωτίζουν τα πάντα!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Κυρ 15 Φεβ 2015 - 1:08 | |
| πραγματι πολυ εκνευριστικο, εγω προτιμω να ακουω τις κανονικες φωνες των ηθοποιων | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Κυρ 15 Φεβ 2015 - 2:15 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Κυρ 15 Φεβ 2015 - 3:09 | |
| | |
|
| |
korinaki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Κυρ 15 Φεβ 2015 - 10:05 | |
| - $ofi@ + Edward έγραψε:
- για οποιον ενδιαφερεται ειδη εχειανεβει στο διαδυκτιο και σε αρκετα καλη ποιοτητα
Που μπορουμε να το δουμε? | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Δευ 16 Φεβ 2015 - 18:02 | |
| Κορίτσια εμένα μου άρεσε η ταινία πολύ!
Την πρώτη φορά που την είδα μου έλειψαν η αλήθεια κάνα δύο πράγματα. Τη δεύτερη όμως που ήμουν προετοιμασμένη για το τι θα δω και τι δεν θα δω το απόλαυσα!
Η Ντακότα πραγματικά υπέροχη, διέψευσε όλους εμάς που δεν την πιστέψαμε. Εγώ πραγματικά εξεπλάγην, έβγαλε μία τέλεια ¶να!
Και ο Κρίστιαν ήταν πολύ καλός παιδιά. Μπορεί να μην ήταν έτσι όπως τον φανταζόμουν αλλά έχει αναμφισβήτητα τον αέρα του Κρίστιαν.
Οι ερωτικές σκηνές ήταν αρκετά καλές. Θα μπορούσαν να έχουν ένα τακ παραπάνω αλλά κι έτσι μια χαρά!
Όσες αγαπήσατε τα βιβλία να πάτε να τη δείτε απλά προσπαθήστε όσο το δυνατόν να μη σκέφτεστε όλες τις λεπτομέρειες που ξέρετε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Δευ 16 Φεβ 2015 - 21:14 | |
| Λειπανε πραγματα , αλλα φυσικο ηταν. Αν τα εβαζαν ολα θα ηταν 4 ωρες ταινια... εμενα μου αρεσε ετσι και αλλιως και θα ξαναπαω....
Η ταινια σπαει τα ταμια. Σε 4 μερες 250.000.000$ | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Τετ 18 Φεβ 2015 - 1:14 | |
| και εμενα αυτο με χαλασε οτι ηταν πιο ρομαντικο αλλα δεν το βρηκα και χαλια μου αρεσε αρκετα | |
|
| |
| Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* | |
|