Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Τετ 18 Φεβ 2015 - 2:20
Κι εγω σημερα την ειδα και δεν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα.... Βασικα ηταν πολλα τα σημεια που απλα πεθαναμε στο γελιο....ειδικα εκεινα τα βρακια της Ανα βρε παιδακι μου...πολυ kinky καταστασεις.. Βασικα δεν εδειξε και τπτ το ιδιαιτερο σε ολη την ταινια...ελεγε θα της κανει αυτο θα της κανει το αλλο νταξ εφαγε εκει μια δυο βουρδουλιες η τυπισσα την πεταξε λιγακι απο δω κι απο κει της εβγαλε τα σωψυχα ενω κοιμοταν αλλα μεχρι εκει... Υποτιθεται πως ο Κριστιαν ηταν abusive nature μεχρι θανατου στην αρχη και σε ολη την ταινια σαν το αρνι την κοιτουσε....μα τον θεο με εκανε να πεθυμησω τα ενδοξα χρονια που η θεα Regina του ζουλουσε την καρδια για να δει τι θα κανει. Η Ανα σε ολη την ταινια δαγκωνοταν χωρις λογο και αιτια εκεινο το rolling your eyes μονο εγω δεν το ειδα...? Ειδικα στην σκηνη που της βγαζει το βρακι και το μυριζει πεθανα στο γελιο... Μου θυμισε τις ενδοξες εποχες του Twilight που η Bella επι 5 ταινιες ειχε τα ιδια σεντονια.
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Τετ 18 Φεβ 2015 - 2:31
καλα το τι γελιο επεσε ειναι δεδομενο...
επισης ειμαι η μονη που παρατηρησε οτι αυτη βογκουσε πριν αρχισει ο αλλος να κανει τιποτα; σε καθε σκηνη να εχω σκασει υπαρχει καποιο χερι κατι που δε βλεπω; τι στο διαολο με τη δυναμη της ματιας την εκανε και ελιωνε η αλλη; να εχω μεινει δυομιση ωρες με το παραπονο "αφου δε σου κανει τιποτα μωρη γιατι βογκας; φωνητικες ασκησεις για μετα κανεις;" ελα χριστε και παναγια!!
Και ειπαμε ηταν καποτε λυκοφως αλλα ειπατε να αποδωσετε φορο τιμης και στο ασκετο πηγαν σε κατι δασακια/λιβαδια για της πει για τη Mrs Robinson?
βασικα αυτο που εκαναν ηταν να κοψουν σκηνες δεξια και αριστερα για να βαλουν πραγμα στις σεξοσκηνες αλλα επειδη επρεπε να πουλησουμε σε μεγαλο κοινο τις καναμε πιο ρομαντικοσοφτ...καταληγοντας να εχουμε ενα προιον το οποιο ειναι επιφανειακο οσο αφορα τους χαρακτηρες και μπερδεμενο οσο αφορα το αν ειναι κινκι ή ρομαντικο!!
παντως για μαλακισμα με παρεα συνιστατε ανεπιφυλακτα...καινουργιο νεφρο καναμε με την φιλη μου!!
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Τετ 18 Φεβ 2015 - 2:55
το περιγραφετε σαν εκτρωμα και δεν ηταν βρε παιδια... Ο Τζειμι ηταν και η Ντακοτα πολυ καλη..
οκ η ταινια ηταν κατωτερη απο αυτο που περιμεναμε και πολλα σημεια λειπανε (πχ αυτο με τα ματια που ο καημενος ο Κριστιαν στο βιβλιο το λεει συνεχειιααα και δεν το ειπε ποτε στην ταινια), αλλα ηταν καλη και σιγουρα κατι διαφορετικο
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Τετ 18 Φεβ 2015 - 3:16
τι το διαφορετικο ειχε απο τη μεση ρομαντικη κομεντι;το 3 σκοινια και τα 5 μαστιγωματα; μεγαλη δουλεια...και αν και indeed το μαναρι ηταν μαναρι περα απο αυτα ηταν ποσες γελοιες στιγμες και δε σου μιλαω για τις σκηνες που ελειπαν ουτε σε σχεση με το βιβλιο!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Τετ 18 Φεβ 2015 - 12:07
To μαναρι οτι ηταν μαναρι δεν υπαρχει καμια αμφιβλολια. Απλα δεν ξερω ισως στην σφαιρα της φαντασιας και μεσα στα κεφαλια μας να ηταν λιγοτερο γελοιο απο οτι αυτο...Ειδικα με το που βγαινει απο το γραφειο του και ακουγεται το Holy Cow εκλαιγα.
EliRose The Volturi
Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Τετ 18 Φεβ 2015 - 15:29
επισης στη σκηνη που της πιανει το μαλλι κοτσιδα γυρναω σε καποια φαση η φιλη μου απο διπλα και μου λεει "αμα ξερει να κανει και ψαροκοκκαλο τον παντρευομαι" κλαμα απ'το γελιο λεμε
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Πεμ 19 Φεβ 2015 - 1:01
Γενικα και η Ανα εδινε την εντυπωση πως απλως την ετρωγε το παπαρι της και ηθελε να μαμηθει. Στο τελος που του λεει Stop τον καημενο, μου θυμισε την σκηνη με το touch me i am all yours....γενικα πολυ κλαμα απο το γελιο τι να πρωτοθυμηθω. Ειδικα στο σημειο που την πλακωνει στο ξυλο και μετα φαινεται η μουνοτριχα.... Ο κολλητος μου λεει για αυτο την πασπατευε απο δω κι απο κει μπας και βρει τρυπα να τον χωσει ο ανθρωπος...
EliRose The Volturi
Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Πεμ 19 Φεβ 2015 - 1:06
α καλα για την τριχα δε το συζητω...επεσε ειδικο γελιο!!
να εχουμε λυσσαξει μα καλα προετοιμασμενη για μαμασι πηγε ενα ξυρισμα δεν μπορουσε να κανει;και κοτζαμαν γκρει sex machine και δεν συμμαζευεται τι δασος ηταν αυτο;!!Μη μιλησω για το μαστιγιο που ουσιαστικα ειναι μια δερματινη σφουγγαριστρα...ουτε καν το βρακι που ηταν ιδιο σχεδιο σε διαφορετικα χρωματα...
γιατι το "Αννα...Κριστιαν" που τα πας...μονο το "αγαπη...λατρεια" εμενε να ακολουθησει...
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Πεμ 19 Φεβ 2015 - 1:31
Οταν εφευγε Θεε μου τι κλαμα ηταν αυτο.... Που πας μωρη παρακατιανη αξυριστη ρακοσυλλεκτρια που σου ανοιξε τα μπουτια και τωρα ξαφνικα εφαγες 2 βουρφουλιες και συγκαηκες κι ολας...
EliRose The Volturi
Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Πεμ 19 Φεβ 2015 - 1:38
ασε με που γυρναει και του λεει "αυτο θες απο μενα;;;"
δηλαδη τι σκατα ερευνα εκανε!!τι συζηταμε 2.5 ωρες ταινια!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!Δεν ειναι ουτε καν "εγω αυτο δεν μπορω να το αντεξω να στο δωσω" αλλα συνειδητοποιηση οτι αυτο θελει....ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΕΕ ΜΟΥ;;Θα σε χαιδευω απαλα με φτερα παγωνιου(αλλο γελιο και αυτο απο εκει ); Μιλαμε γκαου πιου η γυναικα!!!!!
ο ενας θελει ασπρο ο αλλος θελει μαυρο ή θα βρεθειτε καπου στη μεση να βολευτειτε με ενα γκρι ή ας παει ο καθενας σπιτι του....μας εσπασαν τα νευρα ουσιαστικα αναμασωντας ξανα και ξανα τον ιδιο διαλογο!!!!!!Αμα θες να φυγεις φυγε αμα θες να κατσεις κατσε αυτο το δε θελω να μεινω αλλα σε τσιγκλάω ομως οτι θα μεινω
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Πεμ 19 Φεβ 2015 - 1:47
Παρθενα κατα τα αλλα η τυπισσα... με το που της σερβισει το συμφωνητικο δεν κανει να μιλησεις σε κανεναν για μας πεταει αμεσως την ατακα are you gonna make love to me now...Ναι μωρη...εσενα περιμεναμε...και το σκληρο fucking ακολουθει αφου πρωτα υπογραψεις κανενα μνυμονιο αφου εγινε που εγινε μοδα τωρα...
Για την βολτα στο δασος δεν το συζητω καν...Δεν εχω κοιμηθει με καμια δεν με εχει ξερασει καμια τοσο γλυκα οσο εσυ...
Οσο για τον χαρακτηρα του Τζεικ/Χοσε πως στο διαολο τον λενε...καταφεραν να τον κανουν ακομη πιο gay απο οτι περιμενα..
Στο τελος ειδικα που προσπαθησε και να το επιβληθει με τα stop και don't...Απο την αρχη ηξερες τι ειναι κοπελα μου...εσυ του ζητησες να σε πλακωσει στις γρηγορες...σε χαλαει κι ολας στο τελος..αμα δεν ηταν κι αυτος την βλεπω να κατεληγε..
EliRose The Volturi
Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι-The Movie *Spoilers* Πεμ 19 Φεβ 2015 - 2:22
εκλαψα αδερφη
καλα το δασακι ηταν μονο και μονο για να κανουμε μοστρα τ'αμαξι... φαση "να σε παω μια βολτα με την πορσε;;"
να ρωτησω το φτερο του παγωνιου κανει διαφορετικη υφη απο τα υπολοιπα φτερα;;στην Καρδιτσα στο Παυσιληπο εχουμε κηπο με παγωνια αμα ειναι να παω να μαζεψω κανενα!!
ο Χοσε/Τζεικ παιζει στο stalker και ειναι αρκετα συμπαθητικουλης/γλυκουλης αλλα οπως και οι υπολοιποι χαρακτηρες περασαν και δεν ακουμπησαν...η μανα του (κανει την κουνιαδα στο how to get away with murder) ειμαι μια πολυ bitchy παρουσια για να περασει για Εσμε και το μαλλι της αδερφης μιλαμε "ω μοντιε" λες και πηρες το μπολ της σαλατας και την κουρεψες...τους υπολοιπους δεν τους θυμαμαι για να σχολιασω!!!
και μπορει και η Αννα να ειναι τελειως γκαου πιου αλλα ουτε ο Κριστιαν ειναι καλυτερος...ναι δε σε θελω αλλα στην επομενη μαμημενη σκηνη της στελνει ''δεν μπορω να μεινω μακρια σου"...."δεν κανω ρομαντζο" γιατι φυσικα ολες οι ανθρωποι σε hard core fucking σχεσεις περπατανε χερακι χερακι στελνουν διακοσια δεκα "μου λειπεις" μηνυματα και χορευρουν σε μουσικη που δεν υπαρχει!!
EliRose The Volturi