| *Spoiler thread* | |
|
+57Bella Marie Swan bReakDowN-Mark evi Rosemarie Cullen !!!twilight!!! T-NM-E-BD despina aek Morena ntinaki Nemesis Of Bellin niki M@rIa linaki ren4itoy twilightaholic#1 Ms Cullen Fay1765 Darkbella emma cullen pattinson Bella13 MIKAELLA xrisa_twilight @Dark_Lord@ la tua cantante sunrise kikina Isabella21 MiSs-->NtOuF* ev@ki92 magic princess hobo angepsi SilverMusk April akaliakoukou bedward__ edward's victim Rozmari twilightergirl DanaeCullen *^*^Miss Cullen*^*^ ioannaki-twilightaddicted Alexadruby the vampire Vasiliki_Luvs_Vampires Raven nasiatheslayer Vampire scarlet rose emerald eyes lionandlamp olympia-Mikel-Robert RedRose13 Princess nessie WhiteQueen Rozali87 LizCullen 61 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: *Spoiler thread* Κυρ 25 Ιαν 2009 - 18:15 | |
| - Σπόιλερ:
Αφου μιλαμε για τα βιβλια, πιστευω πως σημαντικο μερος του βιβλιου ειναι η εγκυμοσυνη της Μπελα! Σας αρεσε η ιδεα; Πως σας φανηκε η σκηνη; Ποια ειναι γενικα η αποψη σας για το θεμα;
| |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Κυρ 25 Ιαν 2009 - 18:19 | |
| Γενικά μου αρέσει η ιδέα της εγκυμοσύνης.....Αλλά δεν έχω διαβάσει ουτε το τρίτο ούτε το τέταρτο έχω γνωστο πρόβλημα με τα αγγλικα............ Οπότε δεν μπορω να πώ άλα. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Κυρ 25 Ιαν 2009 - 18:22 | |
| Πολύ ωραίο θέμα για συζήτηση!!! *Απλά άλλαξα τον τίτλο στη θεματική ενότητα γιατί αποτελούσε μεγάλο spoiler και θα παρακαλούσα γενικότερα τα πολύ μεγάλα spoiler να μπαίνουν ανάμεσα σε spoiler tag. Είναι πολλοί αυτοί που δεν έχουν διαβάσει ακόμα κανένα βιβλίο! Κάθε μέρα έχουμε και καινούριους χρήστες και δεν θέλω να τους χαλάσουμε τη χαρά της έκπληξης. Τουλάχιστον όποιος θέλει να διαβάσει ένα spoiler να το διαβάζει αφού έχει ενημερωθεί, με τη θέληση του και όχι κατά λάθος! Στο θέμα μας τώρα! - Σπόιλερ:
Το θέμα είναι γενικότερα πολύ ενδιαφέρον. Είναι κάτι που ήθελα πολύ καιρό να το συζητήσω. Επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω τη γνώμη σας για τη σκηνή της μεταμόρφωσης της Μπέλλα. Πως σας φάνηκε; Εγώ προσωπικά την βρήκα πολύ ερωτική σκηνή! Αλλά σε όσους το λέω μου λένε ότι δεν συμφωνούν και τόσο. Ποια είναι η δική σας γνώμη;
| |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Κυρ 25 Ιαν 2009 - 18:25 | |
| - Σπόιλερ:
Ερωτικη εννοεις μετα ή κατα τη διαρκεια; Ή μηπως πιστευεις οτι ηταν ερωτικη επειδη ετσι οπως ο Edward προσπαθουσε να βαλει το αιμα της πισω στο σωμα της, εμοιαζε σαν φιλι; Εμενα μου αρεσε η ιδεα της εγκυμοσυνης αλλα καθε φορα που διαβαζω το βιβλιο συνεχεια την λυπαμαι την Μπελα για αυτα που τραβαει. Συγγνωμη, δεν προκειται να το ξανακανω.
| |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Κυρ 25 Ιαν 2009 - 18:25 | |
| - Σπόιλερ:
Εγώ πιστεύω ότι ήταν ένα μέρος του Happy End του βιβλίου! Η Μπέλλα έγινε βρυκόλακας αλλά κατάφερε κιόλας να αποκτήσει παιδί! Κάτι που η Ρόζαλι ας πούμε δεν θα έχει ποτέ(καλά να πάθει)! Δεν μου φάνηκε κουφό ή κάτι τέτοιο αφού και πριν το γράψει η Stephenie ξέραμε ότι οι αρσενικοί βρυκόλακες μπορούν να γονιμοποιίσουν γυναίκες! Βέβαια με κάποιες διαφορές αλλά δεν έχει σημασία! Μυθιστόρημα είναι, ότι θέλει το κάνει και σε όποιον αρέσει!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nessie στις Κυρ 25 Ιαν 2009 - 18:27, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Κυρ 25 Ιαν 2009 - 18:26 | |
| - Σπόιλερ:
Δεν το θεωρω κουφο, αλλα την λυπαμαι την Ροζαλι, δεν μπορω να της πω "καλα να παθει". Την καταλαβαινω!
| |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Κυρ 25 Ιαν 2009 - 18:30 | |
| - Σπόιλερ:
Δεν το λες εσύ κουφό το λένε όμως άλλοι!
Όσο αναφορά τη μεταμόρφωση... έκεινο το σημείο του βιβλίου με δυσκόλεψε πολύ στην ανάγνωση και δεν ξέρω γιατί! Ήταν πολύ ωραία γραμμένο από την άποψη ότι είχε λεπτομερειακά τα συναισθήματα της Μπέλλα και τα ανέλυε πολύ καλά! Βασικά περιμένω να βγει και στα ελληνικά για να το διαβάσω και εκεί και να το κατανοήσω καλύτερα!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Κυρ 25 Ιαν 2009 - 18:35 | |
| - Σπόιλερ:
Ε, ειχε δυσκολο λεξιλογιο και πολυ μεγαλη περιγραφη των κινησεων της Μπελα.
| |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Κυρ 25 Ιαν 2009 - 18:37 | |
| - Σπόιλερ:
Η ιδέα της εγκυμοσύνης όχι απλά μου άρεσε, με ενθουσίασε! Από την αρχή της ιστορίας, όταν σκεφτόμουν το ενδεχόμενο να γίνει η Μπέλλα βαμπίρ, καθώς και την αιώνια ζωή με τον Έντουαρντ, το μόνο πράγμα που με απασχολούσε κατά κάποιο τρόπο ήταν το θέμα του ότι δεν θα μπορούσαν να αποκτήσουν παιδιά. Η Μπέλλα άξιζε να έχει ένα παιδί, ήταν ένα κομμάτι που δεν θα μπορούσε να της το καλύψει ο Έντουαρντ. Βλέποντας την ιστορία της Ρόζαλι στην Έκλειψη όχι μόνο άρχισα να τη συμπαθώ αλλά την λυπήθηκα και σε μερικά σημεία άρχισα να την καταλαβαίνω. Ειδικότερα ο τρόπος που της φέρθηκαν... το τέλος της ήταν φρικτό... Όσο για τη σκηνή της μεταμόρφωσης, από τη στιγμή που γενιέται το παιδί, που ο Τζέηκομπ αποχωρεί από το δωμάτιο επιτέλους και μένουν ουσιαστικά μόνο ο Έντουαρντ και η Μπέλλα εκεί, τα συναισθήματα είναι απίστευτα. Μπορώ να δω έναν απελπισμένο Έντουαρντ να καταβάλει κάθε προσπάθεια να την κρατήσει "ζωντανή", να της δώσει ζωή από τη ζωή του. Δεν θα πω ότι βρίσκω ερωτικό το κομμάτι που η Μπέλλα περιγράφει τι νιώθει κατά τη μεταμόρφωση γιατί υποφέρει. Το σημείο όμως που ο Έντουαρντ ακουμπά τα χείλη του στον λαιμό της ξανά και ξανά... Δεν είναι ερωτικό αυτό;
| |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Κυρ 25 Ιαν 2009 - 18:43 | |
| - Σπόιλερ:
Kαι μενα μου αρεσε παρα πολυ η ολη ιδεα της εγκυμοσυνης οπως και η σκηνη της μεταμορφωσης. Ηταν πραγματικα λιγο δυσκολη στην αναγνωση αλλα ο τροπος που περιεγραφε η Stephenie τα συναισθηματα και γενικα την κατασταση που επικρατουσε ηταν μαγευτικο! <3
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Κυρ 25 Ιαν 2009 - 18:46 | |
| - Σπόιλερ:
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ περιμένω την Ελληνική μετάφραση γιατί είχε δύσκολο λεξιλόγειο εκείνο το σημείο. Βέβαια ίσως να φταίει ότι περίμενα πάρα πολύ επιτέλους αυτή την μεταμόρφωση, ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ να το δω να γίνεται και ίσως γιαυτό μου φάνηκε τόσο τέλεια και ερωτική αυτή η σκηνή! Όταν κατάλαβα ότι η Μπέλλα ήταν έγκυος ξετρελάθηκα από τη χαρά μου! Στεναχωριόμουν μόνο λίγο για τον Έντουαρντ που είχε φρικάρει ο καυμένος αλλά εντάξει, σιγά, σιγά, το ξεπέρασε! Και ειλικρινά δεν έχω μεγαλύτερη επιθυμία από το να δω όλες αυτές τις σκηνές κινηματογραφημένες και ειδικότερα με τον Ρομπ πρωταγωνιστή!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Κυρ 25 Ιαν 2009 - 21:18 | |
| - Σπόιλερ:
Εγω θελω ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ να μαθω, τι σκεφτοταν ο Εdward, οταν η Μπελα του ειπε οτι εχει καθυστερησει!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Κυρ 25 Ιαν 2009 - 21:29 | |
| - LizCullen έγραψε:
- Σπόιλερ:
Εγω θελω ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ να μαθω, τι σκεφτοταν ο Εdward, οταν η Μπελα του ειπε οτι εχει καθυστερησει!!!
- Σπόιλερ:
Νομίζω ότι είχε σοκαριστεί τόσο πολύ που ίσως να μη σκεφτόταν και τίποτα. Αλλά αν σκεφτόταν τελικά, θα σκεφτόταν 1)ότι ο ίδιος είναι ένα τέρας, 2)ότι πιθανότατα αυτό που κυιοφορούσε η Μπέλλα ήταν επίσης τέρας και έπρεπε να βγει από εκεί αμέσως! Αλλά η κυρίαρχη σκέψη μάλλον θα ήταν να σιχαίνεται τον εαυτό του περισσότερο από κάθε φορά...
| |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Κυρ 25 Ιαν 2009 - 21:33 | |
| - Σπόιλερ:
ο καημενος πρεπει να τα ειχε παιξει τελειως οταν καταλαβε τι του ελεγε η Μπελλα..
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Κυρ 25 Ιαν 2009 - 21:38 | |
| - Princess έγραψε:
- Σπόιλερ:
ο καημενος πρεπει να τα ειχε παιξει τελειως οταν καταλαβε τι του ελεγε η Μπελλα..
- Σπόιλερ:
Ναι η αλήθεια είναι ότι ήταν ίσως η πιο δύσκολη στιγμή του Έντουαρντ απ' όλες αυτή, σε όλα τα βιβλια! Γιαυτό μετά κάνει αυτή την εξωφρενική πρόταση στον Τζέηκομπ. Αλλά ευτυχώς σιγά, σιγά και ειδικότερα από τη στιγμή που αρχίζει να ακούει το μωρό αρχίζει να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Στη συνέχεια βέβαια, μετά τη μεταμόρφωση της Μπέλλα, ο Έντουαρντ είναι απλά υπέροχος σε κάθε σκηνή. Τις προάλλες είχαμε κάνει μία συζήτηση για τις ερωτικές σκηνές γενικότερα αλλά κυρίως για αυτές στην αρχή του βιβλίου, με τα σπασμένα κρεβάτια κ.τ.λ. Πως σας φάνηκε όμως η πρώτη ερωτική σκηνή όπου η Μπέλλα έχει μεταμορφωθεί πλέον;
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Κυρ 25 Ιαν 2009 - 21:41 | |
| - Σπόιλερ:
ΟΟοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! Απο τις καλυτερες απο ολα τα βιβλια!!!Lol!
| |
|
| |
RedRose13 Twilight Human
Ηλικία : 41 Τόπος : Athens - Greece Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 21/09/2008
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 26 Ιαν 2009 - 13:56 | |
| - Σπόιλερ:
Από τα αγαπημένα μου σημεία στο τέταρτο βιβλίο ήταν από τη μια οι διάφοροι τρόποι που εφάρμοζε η Μπέλλα για να πείσει τον Εντ να κάνουν έρωτα και από την άλλη ήταν η στιγμή που του ανακοινώνει ότι μένει έγκυος. Πραγματικά ο Εντ δεν το περίμενε με τίποτα κάτι τέτοιο. Και φυσικά από την στιγμή που πίστευε ότι ο ίδιος είναι ένα τέρας δεν ήθελε να κρατήσουν το μωρό (βασικά σε αυτό το σημείο αν τον είχα μπροστά μου τον Εντ θα τον χτυπούσα αλλά από μια άποψη τον καταλαβαίνω). Βέβαια σιγά μην τον άφηνε η Μπέλλα να σκοτώσουν το μωρό. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμεναότι θα ζητούσε τη βοήθεια της Ρόζαλι αλλά τελικά έκανε πολύ καλά με αυτή της την απόφαση. Δεν την συμπαθούσα καθόλου τη Ρόζαλι αλλά ύστερα από την εξομολόγηση που έκανε στην Μπέλλα πραγματικά δε μπορούσα να μην την συμπαθήσω και να μην την λυπηθώ. Η Μπέλλα το άξιζε να αποκτήσει ένα παιδάκι πριν γίνει βαμπίρ. Αν γινόταν βαμπίρ πρώτα μετά δε θα υπήρχε καμιά απολύτως πιθανότητα για παιδί.
| |
|
| |
RedRose13 Twilight Human
Ηλικία : 41 Τόπος : Athens - Greece Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 21/09/2008
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 26 Ιαν 2009 - 13:59 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Princess έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Ναι η αλήθεια είναι ότι ήταν ίσως η πιο δύσκολη στιγμή του Έντουαρντ απ' όλες αυτή, σε όλα τα βιβλια! Γιαυτό μετά κάνει αυτή την εξωφρενική πρόταση στον Τζέηκομπ. Αλλά ευτυχώς σιγά, σιγά και ειδικότερα από τη στιγμή που αρχίζει να ακούει το μωρό αρχίζει να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Στη συνέχεια βέβαια, μετά τη μεταμόρφωση της Μπέλλα, ο Έντουαρντ είναι απλά υπέροχος σε κάθε σκηνή. Τις προάλλες είχαμε κάνει μία συζήτηση για τις ερωτικές σκηνές γενικότερα αλλά κυρίως για αυτές στην αρχή του βιβλίου, με τα σπασμένα κρεβάτια κ.τ.λ. Πως σας φάνηκε όμως η πρώτη ερωτική σκηνή όπου η Μπέλλα έχει μεταμορφωθεί πλέον;
- Σπόιλερ:
Δεν το συζητάμε... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!! ΤΕΛΕΙΑ!!!
| |
|
| |
olympia-Mikel-Robert Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Cyprus,Larnaca Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 27/12/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 26 Ιαν 2009 - 22:26 | |
| - Σπόιλερ:
ΤΈΛΕΙΑ και λίγα λέμε! αλλα είμαι λίγο απογοητευμένη πάνω σε αυτό το θέμα στο τέταρτο βιβλίο γιατί- θα ακουστεί λίγο κάπως αυτό αλλα τέλος πάντων - δεν μπήκε σε πολλές λεπτομερείς η συγγραφέας! θα με πείτε λυσσασμένη τώρα αλλα συγγνώμη, το τρίτο ήταν πολύ πιο καλύτερο! η πρώτη ερωτική σκηνή του edward και τις bellas στο BD ήταν ..... πολύ...γρηγορη? είχε γίνει τόσος πόλεμος, την περιμέναμε πως και πως και το μονο που έδειξε ήταν ότι τη πήρε αγκαλιά και μετά το επόμενο πρωί όταν ξύπνησε ήταν διπλα της! περίμενα κάτι πιο ερωτικό εγώ..όχι πρόστυχο αλλα τουλάχιστον κάτι!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 26 Ιαν 2009 - 22:32 | |
| - Σπόιλερ:
Όχι εγώ πιστεύω ότι καλά έκανε! Γιατί μας άφησε να το φανταστούμε μόνοι μας και δεύτερον το βιβλίο το διαβάζουν και μικρά παιδιά!
| |
|
| |
olympia-Mikel-Robert Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Cyprus,Larnaca Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 27/12/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 26 Ιαν 2009 - 22:43 | |
| - Σπόιλερ:
ναι καλε δεν είπα να μπει και σε ΠΟΛΛΈΣ λεπτομέρειες! όπως στο τρίτο θα μπορούσε να το κάνει όμως! anyway, ίσως να το έκανε για το λόγο που είπες, για να το φανταστούμε εμείς..
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 26 Ιαν 2009 - 23:09 | |
| - Σπόιλερ:
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ θα ήθελα ίσως κάπως πιο περιγραφικές τις σκηνές. Αλλά από τη μία, τα βιβλία τα διαβάζουν έφηβα κορίτσια και ίσως δεν ήταν σωστό να μπει σε πολλές λεπτομέρειες. Από την άλλη νομίζω ότι αφήνει πολλά υπονούμενα! Δεν μπορώ να πω ότι δεν ικανοποιήθηκα. Θα με χάλαγε αν δεν έλεγε τίποτα σχετικά.
| |
|
| |
lionandlamp Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : a9hna Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 27/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: BD-Spoilers Πεμ 29 Ιαν 2009 - 20:48 | |
| - Σπόιλερ:
loipon den exw diabasei to BD alla 3erw ti ginete exw diavasei atakes kai tetoia...
omws den exw katalabei kai polu kala to olo 9ema me th Nessie...
katarxas 3erw oti einai mish an9rwpos mish brukolakas
alla pws ginete auto?? kai megalwnei kanonika opws oi an9rwpoi? (den nomizw na menei panta mwro pantws.....)
kai dhladh ti kapoia stigmh 9a 3eperasei thn Mpella kai ton Edward sthn hlikia???
kai me ton Jeikob ti ginete??? autos thn erwteuetai h kati tetoio alla den einai ligo periergo? ennoweinai 18 xronia megaluteros k etsi......
a kai epishs poia einai h dunamh ths??
ELPIZW NA ME DIAFWTISETE!!xD
A kai kati asxeto...poia einai h dunamh ths Bella ws brikolakas???3erw oti einai kati me aspides nomizw....
boh9hste me PLHZ!!!!
edit: οι απαντήσεις που θα ακολουθήσουν να είναι σε spoiler tag please! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Παρ 30 Ιαν 2009 - 1:41 | |
| Βασικά δεν θα ήταν καλύτερο να διαβάσεις το βιβλίο πρώτα?? Αν σου αποκαλύψουμε τόσο σημαντικές πληροφορίες, μετά το βιβλίο δεν θα είναι τόσο ενδιαφέρον και δεν θα έχεις αγωνία! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Παρ 30 Ιαν 2009 - 2:48 | |
| συμφωνώ με την nessie διάβασε το βιβλίο δε κάνει να χάσεις τόσα πολλά είναι σκέτη απόλαυση το 4ο ειδικά το τέλος | |
|
| |
| *Spoiler thread* | |
|