| *Spoiler thread* | |
|
+57Bella Marie Swan bReakDowN-Mark evi Rosemarie Cullen !!!twilight!!! T-NM-E-BD despina aek Morena ntinaki Nemesis Of Bellin niki M@rIa linaki ren4itoy twilightaholic#1 Ms Cullen Fay1765 Darkbella emma cullen pattinson Bella13 MIKAELLA xrisa_twilight @Dark_Lord@ la tua cantante sunrise kikina Isabella21 MiSs-->NtOuF* ev@ki92 magic princess hobo angepsi SilverMusk April akaliakoukou bedward__ edward's victim Rozmari twilightergirl DanaeCullen *^*^Miss Cullen*^*^ ioannaki-twilightaddicted Alexadruby the vampire Vasiliki_Luvs_Vampires Raven nasiatheslayer Vampire scarlet rose emerald eyes lionandlamp olympia-Mikel-Robert RedRose13 Princess nessie WhiteQueen Rozali87 LizCullen 61 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 23 Μαρ 2009 - 18:57 | |
| - nasiatheslayer έγραψε:
- MiSs-->NtOuF* έγραψε:
- nasiatheslayer έγραψε:
- MiSs-->NtOuF* έγραψε:
- Σπόιλερ:
Διαβασα το βιβλιο επιτελουσσσσ!!!! ειναι το καλυτερο και απο τα 4 και αυτο που θα διαβαζω για πολυ και παρα πολλες φορες ακομα...Λοιπον εγω (μηηη μηηηη μηηη βαρατεεε-ακομα) αρχισα να κλαιω τοτε που στην παιδιαδα αυτη με τους βολτουρι η Μπελλα και ο Εντουαρντ αποχαιρετισαν Την Ρενεσμεε και τον Τζεικομπ...εγω απο Την Χαραυγη και μετα.....(ωχ ωχ ωχ) συμπαθησα πααρα πολυ τον Τζεικομπ.Δηλαδη θελω να πωωω....πως χαρηκα απιστευτα πολυ οταν εγιναν Φιλοι με τον Εντουαρντ..Παααρα πολυ Και αφου ειχε και ολοκληρα κεφαλαια απο την δικη του πλευρα τον καταλαβενω τωρα πια.
- Σπόιλερ:
Αχ....τωρα με καταλαβαίνεις!!Εγω τον είχα μάθει απο πριν τον Τζεικ και τον συμπαθούσα και απο την Νεα Σελήνη και την Εκλειψη ( σειρα μου να πω, μην βαρατε! ) Η Χαραυγή απλά για εμένα επιβεβαίωσε όσα πίστευα για τον χαρακτήρα του Τζεικ και χάρηκα πάρα πολύ γιατί όλα εξελίχθηκαν όπως τα περίμενα!Και η Μπέλλα στο τέλος είναι με τον Εντουαρντ, αλλά και ο Τζεικ παραμένει στην ζωή της Μπέλλα και είναι φίλοι με τον Εντουαρντ... Συγκινηθηκα πολύ εκεί που Έμντουαρντ λέει τον Τζεικ "My son..." οταν λένε μεταξύ του αντίο! ...Ο Εντουαρντ ειναι τόσο καλόοοος!!
- Σπόιλερ:
Ναιι το ξερωωω...!!! Εγειναν οοολα τοσο τελεια και φανταστικα και ουαααααααααουυυ.Ολα εγειναν ετσι οπως επρεπε να γινουν!! αναμφισβητητα η Χαραυγη ειναι απιστευτη απιστευτη!!!!!
- Σπόιλερ:
Εγω στην ουσία αυτό περίμενα διαβάζοντας όλα τα υπόλοιπα βιβλία...για την Χαραυγή "ζουσα"!Ενα έχω να πω....Η Στεφανι είναι καταπλητκική!
Ακριβώς! Γιαυτό λέω τόσο καιρό ότι το Breaking Dawn είναι απλά το αποκορύφωμα της ιστορίας! Την απογειώνει πραγματικά! Και ακόμα απορώ με αυτούς που δεν τους άρεσε... | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 23 Μαρ 2009 - 19:03 | |
| Η Χαραυγή δν υπάρχει!! Είναι τόσο πλούσιο βιβλίο, γεμάτο με πληροφορίες κ τόσο μεγάλο, κ παρ'όλα αυτά μόλις τελειώσει θες κι άλλο.... Είναι τέλειο!!!!! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 23 Μαρ 2009 - 19:03 | |
| Εγω στην αρχή είχα τρομάξει με το μέγεθος, αλλά τελικά ήταν πολύ μικρό! | |
|
| |
MiSs-->NtOuF* Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 350 Registration date : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 23 Μαρ 2009 - 21:05 | |
| Ναι ...και εγω αυτο προσεξα και στην τελικη μου τελειωσε και πολυ γρηγορα..... αφου τα ελληνικα ειναι διπλασια απο τα Αγγλικα φαντασιτε ποσο θα ειναι το ελληνικο χεχε..WhiteQueen Υπαρχουν και ανθροποι που δεν τους αρεσε αυτο το βιβλιο?? χαχα δεν παιζει....απλα δεν σε πιστευω...Κοριτσια πραγματικα δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω γιαυτο το βιβλιο | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 23 Μαρ 2009 - 21:13 | |
| - MiSs-->NtOuF* έγραψε:
- Ναι ...και εγω αυτο προσεξα και στην τελικη μου τελειωσε και πολυ γρηγορα..... αφου τα ελληνικα ειναι διπλασια απο τα Αγγλικα φαντασιτε ποσο θα ειναι το ελληνικο χεχε..WhiteQueen Υπαρχουν και ανθροποι που δεν τους αρεσε αυτο το βιβλιο?? χαχα δεν παιζει....απλα δεν σε πιστευω...Κοριτσια πραγματικα δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω γιαυτο το βιβλιο
Κι όμως! Έχω διαβάσει πολλά rewies στο internet όπου λένε πόσο απογοητεύτηκαν με το τέταρτο βιβλίο! - Σπόιλερ:
Πολλοί λένε επειδή δεν έγινε καμία μάχη στο τέλος με τους Βολτούρι. ¶λλοι επειδή βρίσκουν γελοίο το γεγονός πως η Μπέλλα και ο Έντουαρντ έκαναν μωρό. Σε πολλούς δεν αρέσει λέει που η Μπέλλα παντρεύεται σε μικρή ηλικία και περνάει λανθασμένα μηνύματα στους έφηβους. Ή ότι η Μπέλλα ενδιαφέρεται συνέχεια και μόνο για το σεξ. Και άλλα τέτοια...
| |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 350 Registration date : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 23 Μαρ 2009 - 21:24 | |
| ΑΑΑΑ......Σοβαρο προβλημα δηλαδηηη..... - Σπόιλερ:
1. εγω βασικα το βρησκο πιο ενδιαφερον το οτι δεν εγεινε μαχη γιατι δεν το περιμενε κανεις αυτο και επισης σε καθε βιβλιο γινοταν μαχη οπωτε ηταν οκ που εδω δεν εγεινε μου αρεσε αυτη η ανατροπη. 2. η γλυκια μου Renesmee ειναι δυνατον να μην τους αρεσε αυτο? καταρχας πως αλλιως θα εξελισσοταν η ιστορια? με το ταλεντο της η Στεφενη νομιζω οτι θα τα καταφερνε και αλλιως αλλα αυτο ηταν το πιο σωστο νομιζω.εγω. 3. Για την Μπελλα και το σεξ...με αυτη την ιστορια η Στεφενη εδειξε πολλα στουσ εφηβουσ και τις ανυσιχιες τουσ γυρο απο αυτο το θεμα,και ταυτοχρονα το εκανε πολυ πολυ πιο ωραιο το βιβλιο αποδυκνιοντασ και οτι χωρισ πολυ σεξ (οπως σε ολα τα αλλα βιβλια) αυτο σε κραταει σε αγωνια. 4. Για τον γαμο δεν εχω να πω τιποτα.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 23 Μαρ 2009 - 21:35 | |
| - MiSs-->NtOuF* έγραψε:
- ΑΑΑΑ......Σοβαρο προβλημα δηλαδηηη.....
- Σπόιλερ:
1. εγω βασικα το βρησκο πιο ενδιαφερον το οτι δεν εγεινε μαχη γιατι δεν το περιμενε κανεις αυτο και επισης σε καθε βιβλιο γινοταν μαχη οπωτε ηταν οκ που εδω δεν εγεινε μου αρεσε αυτη η ανατροπη. 2. η γλυκια μου Renesmee ειναι δυνατον να μην τους αρεσε αυτο? καταρχας πως αλλιως θα εξελισσοταν η ιστορια? με το ταλεντο της η Στεφενη νομιζω οτι θα τα καταφερνε και αλλιως αλλα αυτο ηταν το πιο σωστο νομιζω.εγω. 3. Για την Μπελλα και το σεξ...με αυτη την ιστορια η Στεφενη εδειξε πολλα στουσ εφηβουσ και τις ανυσιχιες τουσ γυρο απο αυτο το θεμα,και ταυτοχρονα το εκανε πολυ πολυ πιο ωραιο το βιβλιο αποδυκνιοντασ και οτι χωρισ πολυ σεξ (οπως σε ολα τα αλλα βιβλια) αυτο σε κραταει σε αγωνια. 4. Για τον γαμο δεν εχω να πω τιποτα.
- Σπόιλερ:
Κι εμένα δεν με πείραξε καθόλου που δεν έγινε μάχη, πρώτον επειδή αν θα γινόταν μάχη ίσως να χανόταν κάποιος αγαπημένος χαρακτήρας και ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω αυτό και δεύτερον επειδή ήταν σαν μία καλοστημένη παρτίδα σκάκι! Μπορεί να μην έγινε μάχη στην πράξη αλλά έγινε εγκεφαλική μάχη! Αυτό κινηματογραφικά μπορεί να φανεί πολύ ωραία πάντως αν ο σκηνοθέτης είναι μάγκας! Για το θέμα του μωρού το βρήκα όχι απλώς καλό αλλά υπέροχο! Το μόνο πράγμα που με απασχολούσε όταν φανταζόμουν και ήλπιζα να γίνει η Μπέλλα βαμπίρ ήταν το θέμα του παιδιού. Αλλά νομίζω ότι η Στέφενι μας έχει προετοιμάσει κατά κάποιο τρόπο γιαυτό από την Έκλειψη με την ιστορία της Ρόζαλι και στο κάτω κάτω ολοκληρώνει την ηρωίδα της και την αγάπη της με τον Έντουαρντ με το παιδί κάτι απόλυτα φυσιολογικό και θεμιτό!
Για το θέμα του σεξ νομίζω ότι εφόσον τελικά παντρεύονται με κάποιο τρόπο πρέπει να έρθει και η ολοκλήρωση της αγάπης τους και απ' όσο ξέρω όλα τα πλάσματα αυτού του σύμπαντος κάπως έτσι λειτουργούν!
Για τον γάμο πάλι δεν θεωρώ ότι περνάει λανθασμένα μηνύματα στους εφήβους. Εδώ η ηρωίδα γίνεται βαμπίρ! Πόσο μπορεί να σε τρομάξει η ιδέα ενός γάμου όταν διεκδικείς την αθάνατη ζωή παγωμένη για πάντα στα 19;;;
| |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 23 Μαρ 2009 - 21:43 | |
| - Σπόιλερ:
Μιας και μιλάμε για τη Χαραυγή, θέλω να σας πω ένα σημείο που θεωρώ κορυφή... Φυσικά εγώ ακόμη δεν το έχω τελειώσει το βιβλίο, βρίσκομαι στο κεφάλαιο 23, όμως στο τελευταίο κεφάλαιο από την πλευρά του Τζέικομπ, πραγματικά ένιωσα τρομερή συγκίνηση... Και ειδικά στα παρακάτω.....
The murderer stared past RosalieΆs shoulder at me, its gaze more focused than any newborn creatureΆs gaze should be. Warm brown eyes, the color of milk chocolate—the exact same color that BellaΆs had been. My shaking jerked to a stop; heat flooded through me, stronger than before, but it was a new kind of heat—not a burning. It was a glowing. Everything inside me came undone as I stared at the tiny porcelain face of the half-vampire, half-human baby. All the lines that held me to my life were sliced apart in swift cuts, like clipping the strings to a bunch of balloons. Everything that made me who I was—my love for the dead girl upstairs, my love for my father, my loyalty to my new pack, the love for my other brothers, my hatred for my enemies, my home, my name, my self—disconnected from me in that second—snip, snip, snip—and floated up into space. I was not left drifting. A new string held me where I was. Not one string, but a million. Not strings, but steel cables. A million steel cables all tying me to one thing—to the very center of the universe. I could see that now—how the universe swirled around this one point. IΆd never seen the symmetry of the universe before, but now it was plain. The gravity of the earth no longer tied me to the place where I stood. It was the baby girl in the blond vampireΆs arms that held me here now. Renesmee. From upstairs, there was a new sound. The only sound that could touch me in this endless instant. A frantic pounding, a racing beat… A changing heart.
| |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 23 Μαρ 2009 - 21:54 | |
| - Σπόιλερ:
Πρώτον θα συμφωνήσω μαζί σας για το θέμα της μάχης, άσε που σου δίνει και ελπίδες με αυτό το τέλος για κάποια συνέχεια. Δεν θα ήθελα να τελείωνε απότομα το προτιμώ να ελπίζω για κάτι παραπάνω. Δεύτερον και ίσως ένα από τα πιο βασικά πράγματα για μένα ήταν ότι τελικά δεν την "χαράμισε" την ζωή της για να γίνει βρικόλακας όπως δεν ήθελε και ο Έντ εξάλου,- μου άρεσε που ο λόγος για να γίνει αυτό ήταν κάποιο παιδί- αλλά δεν υπήρχε κάποιος άλλος τρόπος για να σωθεί στο τέλος , όπως και όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή (δεν θα το είχε και βάρος στην συνείδηση του στην τελική ότι της αφέρεσε την ζωή άσκοπα). Και εκτός αυτού ήταν και ένας πάρα πολύ καλός λόγος για να εμπλακούν ξανά και οι Βολτούρι. Και τρίτον Αυτίο που φοβόταν πιο πολύ η Μπέλλα από όλα τα πράγματα όταν γινόταν βρικόλακας ήταν πως το μόνο που θα την ενδι'εφερε τουλάχιστον τον πρώτο καιρό ήταν να ικανοποιεί την δίψα της για αίμα και δεν θα ήθελε τον Έντ με σαρκικό τρόπο. Αυτό γι αυτήν ήταν πολύ βασικό και στην τελική δεν μας περιγράφει και τίποτα πολύ σεξουαλικό απλώς μας λέι πως εξακολουθεί να τον θέλει παραπάνω από ότι τον ήθελε και περίμενε. Με αυτό δεν θεωρό ότι έβαλε πολύ σεξ στην γραφή της, έλεος. Για τον γάμο δεν έχω να πω και εγώ κάτι μόνο το ότι δεν με χάλασε καθόλου από την στιγμή που υπάρχει η αιωνιότητα μπροστά τους (δεν ξέρω αν καταλαβένετε τι θέλω να πώ με αυτό, αλλά αυτή την στιγμή δεν βρίσκω τα κατάλληλα λόγια για να το εξηγήσω)
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 23 Μαρ 2009 - 22:01 | |
| Silver σε καταλαβαινω και ειμαι μαζι σου!!!! ακριβως αυτα θελω να πω και εγωω..!! - Σπόιλερ:
ομως κατι αλλο...το οτι οι Βολτουρι την εβγαλαν καθαρη...πιστευεται οτι ηταν καλο? δηλαδη εγω μονο για αυτο το κομματι εχω αγονια ακομα και τωρα.Φοβαμαι μην τους πειραξουν!! χαχα (τα'χο παιξει και για οσες αναρωτιεστε-ναι-ξεω οτι δεν ειναι αλιθηνη ιστορια-) αλλα το βιβλιο------ΦΟΒΕΡΟ-------
| |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Τρι 24 Μαρ 2009 - 0:49 | |
| - Σπόιλερ:
Αχ βρε παιδιά βοήθεια......... έχω μπερδευτεί με το κεφάλαιο 23... Μπορεί να φταίνε τα αγγλικά μου, δεν ξέρω αλλά σας παρακαλώ λύστε μου μια απορία, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται... Πώς στο καλό "ακούει" η Μπέλλα τι της λέει η Ρένεσμι? Διαβάζει το μυαλό της? Τι έχει γίνει? Δεν μπορώ να το καταλάβω...
| |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Τρι 24 Μαρ 2009 - 10:46 | |
| - akaliakoukou έγραψε:
- Σπόιλερ:
Αχ βρε παιδιά βοήθεια......... έχω μπερδευτεί με το κεφάλαιο 23... Μπορεί να φταίνε τα αγγλικά μου, δεν ξέρω αλλά σας παρακαλώ λύστε μου μια απορία, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται... Πώς στο καλό "ακούει" η Μπέλλα τι της λέει η Ρένεσμι? Διαβάζει το μυαλό της? Τι έχει γίνει? Δεν μπορώ να το καταλάβω...
- Σπόιλερ:
Βασικά αυτό το εξηγεί πιο πριν αλλά μάλλον "χαθηκεσ" λίγο. Η Ρενεσε έχει την ικανότητα να "δείχνει" τις σκέψεις που θέλει η ίδια με το άγγιγμά της!
| |
|
| |
kikina New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 122 Registration date : 08/02/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Τρι 24 Μαρ 2009 - 14:29 | |
| να ρωτησω και γω κατι - Σπόιλερ:
γιατι δεν το πιασα. τι γινεται με τον τζεικομπ και τη renesmee και θυμωνει η μπελλα και βριζει τον τζεικομπ? κατι σκεφτηκε ο τζεικομπ και τα πηρε η μπελλα?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Τρι 24 Μαρ 2009 - 14:37 | |
| - kikina έγραψε:
- να ρωτησω και γω κατι
- Σπόιλερ:
γιατι δεν το πιασα. τι γινεται με τον τζεικομπ και τη renesmee και θυμωνει η μπελλα και βριζει τον τζεικομπ? κατι σκεφτηκε ο τζεικομπ και τα πηρε η μπελλα?
- Σπόιλερ:
Εχμ.... Ο Jacob έκανε impreet τη Ρένεσμι! χαχαχα! Δηλαδή, αν έχεις διαβάσει την Έκλειψη λέει κάπου για τους φίλους του που ερωτεύονταν μοιραία κάποιες συγκεκριμένες κοπέλες. Ο Σαμ με την Έμιλυ π.χ. που γιαυτό τον λόγο άφησε κιόλας την Λία καθώς και ο άλλος φίλος του (δεν θυμάμαι το όνομα του τώρα...) που ερωτεύτηκε μία δίχρονη! Ε, το ίδιο συνέβη και στον Τζέηκομπ με την κόρη της Μπέλλα και του Έντουαρντ, τη Ρένεσμι! Και όπως είναι λογικό η Μπέλλα τα πήρε στο κρανίο και ας μη ξεχνάμε ότι ήταν και νεογέννητος βρικόλακας! Μιλάμε ακόμα το θυμάμαι αυτό το σκηνικό και γελάω!
| |
|
| |
kikina New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 122 Registration date : 08/02/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Τρι 24 Μαρ 2009 - 14:40 | |
| αχαααααα τωρα το καταλαβα!!!!! thanks!!! | |
|
| |
Vasiliki_Luvs_Vampires New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 157 Registration date : 27/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Τετ 25 Μαρ 2009 - 21:45 | |
| τι ειναι αυτο που ειδα βραδιατικααααα..........ειναι που δν του αρεσουν τα παιδια! fanmade ειναι λογικα αλλα ενταξει...δν μπορεσα να αντισταθω και την ποσταρα :blush: - Σπόιλερ:
................................... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Τετ 25 Μαρ 2009 - 23:29 | |
| Πραγματικά υπέροχη εικόνα αλλά μπάμ κάνει οτι είναι fanmade...Τα χερια δειν κολλάνε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 26 Μαρ 2009 - 4:36 | |
| Πάλι θα σας βομβαρδίσω με τις απορίες μου... έχω μπερδευτεί... :scratch: - Σπόιλερ:
Υπάρχουν παιδάκια βαμπίρ? Δεν είπαμε ότι οι βρυκόλακες δεν μπορούν να κάνουν παιδιά? Οι γυναίκες βρικόλακες θέλω να πω. Οι Βολτούρι σκότωναν τα παιδιά βαμπίρ. Αλλά ποιά παιδιά? Μήπως ήταν παιδιά που τα είχαν μεταμορφώσει άλλοι βρυκόλακες??? Καταλαβατε τι εννοώ και τι δεν έχω πιάσει, ή σας μπέρδεψα κι εσάς?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 26 Μαρ 2009 - 10:53 | |
| - akaliakoukou έγραψε:
- Πάλι θα σας βομβαρδίσω με τις απορίες μου...
έχω μπερδευτεί... :scratch:
- Σπόιλερ:
Υπάρχουν παιδάκια βαμπίρ? Δεν είπαμε ότι οι βρυκόλακες δεν μπορούν να κάνουν παιδιά? Οι γυναίκες βρικόλακες θέλω να πω. Οι Βολτούρι σκότωναν τα παιδιά βαμπίρ. Αλλά ποιά παιδιά? Μήπως ήταν παιδιά που τα είχαν μεταμορφώσει άλλοι βρυκόλακες??? Καταλαβατε τι εννοώ και τι δεν έχω πιάσει, ή σας μπέρδεψα κι εσάς?
- Σπόιλερ:
Ναι αυτά τα παιδιά που αναφέρει ήταν παιδιά βαμπίρ που τα είχαν δημιουργήσει άλλοι βρικόλακες. Παιδιά που γεννήθηκαν κανονικοί άνθρωποι από ανθρώπους και κάποια στιγμή κάποιος τα μεταμόρφωσε αλλά σε μικρή ηλικία. Αλλά οι Βολτούρι γιαυτό είχαν νόμο. Απαγορευόταν! Κι έτσι σε αυτές τις περιπτώσεις που κάποιος καταπατούσε το νόμο σκότωναν αυτά τα παιδιά.
| |
|
| |
magic princess New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 26 Μαρ 2009 - 12:01 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- akaliakoukou έγραψε:
- Πάλι θα σας βομβαρδίσω με τις απορίες μου...
έχω μπερδευτεί... :scratch:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Ναι αυτά τα παιδιά που αναφέρει ήταν παιδιά βαμπίρ που τα είχαν δημιουργήσει άλλοι βρικόλακες. Παιδιά που γεννήθηκαν κανονικοί άνθρωποι από ανθρώπους και κάποια στιγμή κάποιος τα μεταμόρφωσε αλλά σε μικρή ηλικία. Αλλά οι Βολτούρι γιαυτό είχαν νόμο. Απαγορευόταν! Κι έτσι σε αυτές τις περιπτώσεις που κάποιος καταπατούσε το νόμο σκότωναν αυτά τα παιδιά.
- Σπόιλερ:
Να προσθεσω σε αυτο το σημειο μια παρατηρηση, που εκανε μια φιλη μου, πανω στο θεμα. Εχουμε δει κατι παρομοιο στην ταινια "Συνεντευξη με εναν βρικολακα" οπου η πρωταγωνιστρια εγινε βρικολακας σε πολυ μικρη ηλικια. Ενω οι αιωνες περνουσαν, αυτη δεν μπορουσε να κανει τπτ, εκτως απο το να ειναι παιδι. Ηταν καταδικασμενη χωρις να μπορει να κανρι τπτ αλλο. Δεν μπορουσε να βρει καποιο συντροφο.... σε αντιθεση με αυτα που μπορουν να κανουν οι μεγαλυτεροι. Δεν ξερω, κατα ποσο καταλαβαινεται τι θελω να πω... Και αν οντως οι Βολτουρι το σκεφτονταν πιο συναισθηματικα (οπως εγω) το θεμα τον παιδιων βρικολακων.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Σαβ 28 Μαρ 2009 - 0:09 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Σαβ 28 Μαρ 2009 - 3:15 | |
| Το τελείωσα!!!!! Πραγματικά ήταν υπέροχο. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου! Πολύ καλύτερο από ότι το περίμενα!!!!! Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να καταλάβω το σκεπτικό κάποιων που δεν τους άρεσε!!!! Και πραγματικά, ανυπομονώ, ξέρω, είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά ανυπομονώ να το δω στη μεγάλη οθόνη!!!!! Αν και θα είναι τεράστια ταινία, πιστεύω ότι αν γίνει καλή δουλειά, θα είναι παραπάνω από εκπληκτική!!!!! Αχ, μακάρι να υπάρχει στο μυαλουδάκι της Μέγιερ, μια προοπτική και για πέμπτο βιβλίο!!!!!! Θέλω κι άλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Σαβ 28 Μαρ 2009 - 13:13 | |
| ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ Η ΣΤΕΦΑΝΙ ΘΕΛΕΙ Η ΧΑΡΑΥΓΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΠΤ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΣΚΗΝΕΣ. | |
|
| |
la tua cantante Twilight Human
Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Σαβ 28 Μαρ 2009 - 14:03 | |
| hi!ειμαι ακομα στην αρχη του βιβλιου αλλα εχω μια απορια...μπορει να σας φανει κ χαζη....η ρενεσμη θα μεινει για παντα μωρο επειδη ειναι μιση βαμπιρ η θα παιξει ρολο η ανθρωπινη φυση της για την αναπτυξη της?thanks.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Σαβ 28 Μαρ 2009 - 14:25 | |
| - la tua cantante έγραψε:
- hi!ειμαι ακομα στην αρχη του βιβλιου αλλα εχω μια απορια...μπορει να σας φανει κ χαζη....η ρενεσμη θα μεινει για παντα μωρο επειδη ειναι μιση βαμπιρ η θα παιξει ρολο η ανθρωπινη φυση της για την αναπτυξη της?thanks....
- Σπόιλερ:
Θα αναπτυχθει αλλά με διαφορετικούς ρυθμούς μιας και δεν είναι φυσιλογική.Κάποια στιγμή όμως θα "παγωσει" και αυτή στον χρόνο. Βέβαια, θα το δεις αυτό πιο αναλυτικά στο βιβλίο!
| |
|
| |
| *Spoiler thread* | |
|