Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Πραγματικα παιδια θα ηταν τελεια.Δεν θελω η Στεφανι να αφησει αυτην την ιστορια... δεν θελω το 4-το βιβλιο να ειναι το οριστικο τελος! Φυσικα υπαρχει και το Forever Dawn αλλα ειναι σιγουρο οτι η Στεφανι δεν εχει καμια προθεση να το βγαλει στην αγορα.Διαβασα οτι ειναι ακαταλληλο για ανηλικους και το εχει χαρισει στην αδερφη της...Παντως πραγματι θα ηταν σουπερ αν εγραφε και ενα απο την μερια καποιου αλλου [ελπιζω μονο μην ειναι του Τζεικ].Ειδη στην Χαραυγη εχει μερικες σελιδες απο την μερια του Τζεικομπ Η Χαραυγη ειναι πραγματικα εντυπωσιακο! Το λυκοφως και η χαραυγη ηταν τα βιβλια που μου αρεσαν περισσοτερο.Θα δειτε πως καθως το διαβαζετε θα εχετε μεγαλη αγωνια τι θα συμβει μετα και θα πηγενετε αμεσως στην επομενη σελιδα... πραγματικο ακαταμαχητο βιβλιο!
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Πραγματικα παιδια θα ηταν τελεια.Δεν θελω η Στεφανι να αφησει αυτην την ιστορια... δεν θελω το 4-το βιβλιο να ειναι το οριστικο τελος! Φυσικα υπαρχει και το Forever Dawn αλλα ειναι σιγουρο οτι η Στεφανι δεν εχει καμια προθεση να το βγαλει στην αγορα.Διαβασα οτι ειναι ακαταλληλο για ανηλικους και το εχει χαρισει στην αδερφη της...Παντως πραγματι θα ηταν σουπερ αν εγραφε και ενα απο την μερια καποιου αλλου [ελπιζω μονο μην ειναι του Τζεικ].Ειδη στην Χαραυγη εχει μερικες σελιδες απο την μερια του Τζεικομπ Η Χαραυγη ειναι πραγματικα εντυπωσιακο! Το λυκοφως και η χαραυγη ηταν τα βιβλια που μου αρεσαν περισσοτερο.Θα δειτε πως καθως το διαβαζετε θα εχετε μεγαλη αγωνια τι θα συμβει μετα και θα πηγενετε αμεσως στην επομενη σελιδα... πραγματικο ακαταμαχητο βιβλιο!
Τι ειναι το forever down? Πρωτη φορα το ακουω.... Εχω μινει πισω.....
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
γειαααα σασ!! μπορω ν κανω μια ασχετη ερωτηση? ποσεσ σελλιδεσ ειναι η χαραυγη? γιατι στ αμαζορ ειδα οτι ειναι καπου στισ 100 και κατι κ εμεινα λγ με ανοιχτο τ στομμα! ισχυει?? please απαντηστε μου γιατι 8α σκασω κ περα απο αυτο δν εχω κ τα τελεια αγγλικα γ να τ διαβασω κ περιμενω ωσ τν σεπτεμβρη!! υ.γ. ισωσ ν τ εχετε αναφερει καπου αλλα δν τ βρισκω...!
au revoir!
Η χαραυγή στα ελληνικά θα είναι γύρω στις 800 σελίδες οπότε μην ανυσηχείς θα υπάρχει μπόλικο πράγμα για διάβασμα!!!! Το αγγλικο είναι κάπου στις 750 δεν θυμάμαι ακριβώς, αν δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι τον Σεπτέμβρη. Πάντως η γραφή της Μέγιερ είναι ευκολονόητη και το πιο πιθανό είναι πως θα τα καταφέρεις αν αποφασίσεις να το διαβάσεις στα αγγλικά!!!
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Τι ειναι το forever down? Πρωτη φορα το ακουω.... Εχω μινει πισω.....
Απ'αυτα που εχω διαβασει ειναι μια συνεχεια του "Λυκοφως"που εχει γραψει η Στεφανι γυρω στις 700 σελιδες.Η Στεφανι δεν το εχει δημοσιευσει το βιβλιο επιδη το εχει χαρισει στην αδερφη της και θεωρει οτι ειναι ακαταλληλο ανηλικους...Ειναι πολυ ενδιαφερον επιδη ειναι εντελως διαφορετικο και τιποτα απ'αυτα που εγιναν στην Νεα Σεληνη και την Εκλειψη δεν εχουν γινει στο Forever Dawn:Ο Εντ ποτε δεν αφηνει την Μπελλα και αυτη ποτε δεν εχει τοσο στενες σχεσεις με τον Τζεικ.Επιδη ο Τζεικ δεν ειναι ενας απο τους βασικους χαρακτηρες η αγελη τον λυκανθρωπων αναφερεται πολυ λιγο και δεν εχει τοσες πολλες πληροφοριες οπως στα αλλα βιβλια.Τα παντα ειναι γραμμενα απο την μερια της Μπελλας για αυτο δινει πολυ μεγαλυτερη εμφαση στην εγκυμοσηνη της.Και την Βικτορια την σκωτονουν οι λυκανθρωποι οχι ο Εντ.Οπως βλεπεται ολα ειναι αρκετα διαφορετικα και κριμα που η Στεφανι δεν θελει να το δημοσιευσει...
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το Forever Dawn στη σελίδα της Στέφενι.
Το Forever Dawn είναι η συνέχεια που έγραψε αρχικά η Στέφενι μετά το Twilight την εποχή που δεν υπήρχε ακόμα πιθανότητα να κάνει τέσσερα βιβλία. Οπότε απλά ολοκλήρωνε την ιστορία της με αυτό.
Και απ' όσο ξέρω δεν έχει μεγάλες διαφορές με το Breaking Dawn. Η γενική ιδέα - ιστορία είναι η ίδια. Απλά επειδή στο Breaking Dawn έχουν μεσολαβήσει δύο ακόμα βιβλία, ο ρόλος του Τζέικομπ είναι κατά κάποιο τρόπο μεγαλύτερος και οι λύκοι πλέον είναι πιο σημαντικοί χαρακτήρες.
Κατά τα άλλα το γενικότερο στόρυ είναι το ίδιο. Δηλαδή.
Σπόιλερ:
Η Μπέλλα και ο Έντουαρντ παντρεύονται. Πηγαίνουν ταξίδι του μέλιτος όπου η Μπέλλα μένει έγκυος. Επιστρέφουν στο Φορκς όπου η Μπέλλα έχει μία δύσκολη εγκυμοσύνη και τελικά γεννά τη Ρένεσμι όπου ο Τζέηκομπ είναι μοιραία δεμένος μαζί της ως μελλοντικός της σύντροφος. Η μάχη με τους Βολτούρι γίνεται περίπου με τον ίδιο τρόπο αλλά αυτή που τους προδίδει για το παιδί και πεθαίνει στο τέλος είναι η Βικτώρια και όχι η Ιρίνα.
Επίσης, έχει κάποια ιστοριούλα με έναν δικηγόρο όπου η Μπέλλα αφού έχει πια μεταμορφωθεί του κάνει κάποιες "χάρες"!
Το βασικό στόρυ είναι το ίδιο. Τώρα για το θέμα "κατάλληλο για ανήλικους" υποθέτω ότι οι ερωτικές σκηνές μεταξύ Έντουαρντ και Μπέλλα είναι κάπως πιο περιγραφικές σε σχέση με αυτές που υπάρχουν στο Breaking Dawn όπου είναι σχεδόν ανύπαρκτες απλά αφήνουν τη φαντασία του αναγνώστη να δουλέψει... και υποθέτω ότι είναι λογικό γιότι το βιβλίο απευθύνεται σε εφηβικό κοινό.
Για περισσότερες πληροφορίες για όλα αυτά ρίξτε μία ματιά εδώ:
Πρέπει να ομολογήσω πως δεν είχα ιδέα για τίποτα από αυτά που λέει στο site της και πως πραγματικά ήταν όλα πολύ διαφωτιστηκά. Σε ευχαριστώ White για το λινκ με τις έξτρα πληροφορίες. Και να σκεφτεί κανείς ότι το είχα επισκεφτεί αρκετές φορές το site της Μέγιερ
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
κοριτσια το αποφασισα και δν μπορω να περιμενω μεχρι να εκδοθει στα ελληνικα η χαραυγη!!!!! θελω απεγνωσμενα να μαθω τι θα σημβει, για αυτον το λογο θα σασ παρακαλουσα αν μπορει καποιο απο τα κοριτσια να μου την στειλει ηλεκτρονικα μεσω η/π θα ειμουν πολυ ευγνομων!!!!! ευχαριστω......
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
κοριτσια το αποφασισα και δν μπορω να περιμενω μεχρι να εκδοθει στα ελληνικα η χαραυγη!!!!! θελω απεγνωσμενα να μαθω τι θα σημβει, για αυτον το λογο θα σασ παρακαλουσα αν μπορει καποιο απο τα κοριτσια να μου την στειλει ηλεκτρονικα μεσω η/π θα ειμουν πολυ ευγνομων!!!!! ευχαριστω......
Tελευταιες μερες τα παρατησες βρε? Και εγω πιθανοτατα να εκανα το ιδιο αν δεν εδινα σε λιγεσ μερες δυο μαθηματα......
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
καλα αν καποιοσ μπορει να μοθ το στειλει θα χαιρομουν παρα πολυ γιατι δν μπορω να αγιρασω το βιβλιο και στισ 2 γλωσσεσ!!!!!!! γι' αυτο οποιοσ μπορει να μου το στειλει.....
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Δεν ξέρω αν όλοι οι συγγραφείς δουλεύουν έτσι αλλά το ότι έχει τόσο ολοκληρωμένους χαρακτήρες, έχοντας σκεφτεί την ιστορία του καθενός εξ' ολοκληρου μ' έχει ενυπωσιάσει αφάνταστα! Η γυναίκα δεν έγραψε μόνο 4 βιβλία... τόμους ολόκληρους θα έγραψε μέχρι να καταλήξει στην τετραλογία! φοβερό! Είμαι σίγουρη ότι παρ'ότι έδωσε ένα τέλος με την Χαραυγή υπάρχει συνέχεια στο μυαλό της. Κάπως αλλιώς ολοκληρώνονται τα πράγματα...
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
λοιπον εχω ριξει πολυ γελιο με αυτα που διαβασα. .αλλα πρεπει να κανω μια παρατηρηση.ο εντουαρτ δεν εσπαγε τα κρεβατια για τον προφανη λογο την ωρα εκεινη αλλα για να μη σκοτωσει τη μπελλα.
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
λοιπον εχω ριξει πολυ γελιο με αυτα που διαβασα. .αλλα πρεπει να κανω μια παρατηρηση.ο εντουαρτ δεν εσπαγε τα κρεβατια για τον προφανη λογο την ωρα εκεινη αλλα για να μη σκοτωσει τη μπελλα.
Αν το δειξει ετσι στη ταινια εχει να πεσι πολυ γελιο όντως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!twilight!!! New Moon Victim
Τόπος : οπουδήποτε αρκεί να είμαι μαζί του Αριθμός μηνυμάτων : 137 Registration date : 14/08/2010
Κι εγω προτειμω περισσοτερο την Μπελλα γτ η πλευρα του Τζεικ με κανει και αισθανομαι περιεργα και αμηχανα....Οχι πως δεν τον καταλαβαινω και δεν τον αγαπω σαν χαρακτηρα απλως ειναι περιεργο να βιωνεις το μισος για εναν βρικολακα που λατρευεις και να γευεσαι τα πληγωμενα συναισθηματα του για μια κοπελα που ηδη πιστευεις με ολη σου την καρδια πως ανηκει σε καποιον αλλο....Οποτε Μπελλα και παλι Μπελλα.....
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Αφου μιλαμε για τα βιβλια, πιστευω πως σημαντικο μερος του βιβλιου ειναι η εγκυμοσυνη της Μπελα! Σας αρεσε η ιδεα; Πως σας φανηκε η σκηνη; Ποια ειναι γενικα η αποψη σας για το θεμα;
Μου άρεσε η ιδέα της εγκυμοσύνης γιατί δίνει τη δυνατότητα στη Μπέλα να ζήσει αυτή τη φάση ΄πως θα έκανε αν δεν άλλαζε. Επίσης είναι ωραίο γιατί ο Εντ ζει κάτι που ούτε το ειχε φανταστεί! όπως και η Ρόζαλι η οποία ζει κάτι που ήθελε! Η σκηνή μου άρεσε και συμφωνό με τη whitequeen ότι η σκηνή της μεταμόρφωσης είναι ερωτική! Απλά και μόνο στην ιδέα όι ο Εντ τη σώζει γιατί διαφορετικά θα πεθάνει...........και έτσι εκπληρώνεται και η επιθυμία της να αλλάξει αλλά και ο Εντ την αλλάζει αφού εχει κάνει τα παντα για να τη κρατήσει στη ζωή ως άνθρωπο! Κάνει τα πάντα για να μη πονέσει! Ενέσεις μορφίνης, δεν την δαγκώνει αλλά της κάνει ένεση με το δηλητήριο του στη καρδια της...της γλ'υφει τις πληγές........απλά κάνει τα πάντα!!!!!!!!!!!!
bReakDowN-Mark Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Forks(in my mind) Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 29/06/2011