Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 5 Φεβ 2009 - 20:41
emerald eyes έγραψε:
WhiteQueen έγραψε:
Σπόιλερ:
Εδώ που τα λέμε βρε κορίτστια είναι λίγο άδικο... Όταν τα κάνει εκείνος με τη Μπέλλα είναι καλά; Για να ήταν ο Τσάρλι από μία μεριά, να τον έβλεπε να σπάει κρεβάτια και όλα τα σχετικά και όχι καραμπίνα θα έπαιρνε αλλά μπαζούκας!
Σπόιλερ:
ναι έχεις δίκιο αλλά ο τζέηκομπ δεν την είδε ερωτικά την μικρή το imprint σε αυτή την περίπτωση είναι πως εκείνη πλέον είναι ο λόγος ύπαρξης όπως για μία μητέρα το παιδί της μόνο που σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε δεσμούς αίματος σε όλη την διάρκεια του βιβλίου δεν την έχει δει ούτε μία στιγμή ερωτικά
Σπόιλερ:
Σίγουρα δεν τη βλέπει ερωτικά με την σεξουαλική έννοια. Υποθέτω όμως ότι νιώθει ένα βαθύτερο συναίσθημα αγάπης ανώτερου επιπέδου - μοιραίο κατά κάποιο τρόπο. Και λογικά με την πάροδο του χρόνου αυτό θα εξελιχθεί και σίγουρα (αν θυμάμαι καλά, λέει πως μέσα σε εφτά χρόνια η Ρένεσμι θα ενηλικιωθεί και μετά θα σταματήσει να μεγαλώνει) όταν θα έρθει η ώρα θα υπάρχουν κι άλλου είδους ενδιαφέροντα ανάμεσα τους! Όπως υπήρχαν και μεταξύ Έντουαρντ και Μπέλλα!
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
μπορούμε να πάρουμε μία ιδέα αν συνδιάσουμε όλες τις περιπτώσεις imprint και με το κοριτσάκι στην άλλη περίπτωση είναι το ίδιο πράγμα το μόνο που θέλει ο καθένας είναι την ευτυχία της κοπέλας ή του κοριτσιού
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Εδώ που τα λέμε βρε κορίτστια είναι λίγο άδικο... Όταν τα κάνει εκείνος με τη Μπέλλα είναι καλά; Για να ήταν ο Τσάρλι από μία μεριά, να τον έβλεπε να σπάει κρεβάτια και όλα τα σχετικά και όχι καραμπίνα θα έπαιρνε αλλά μπαζούκας!
Σπόιλερ:
ναι έχεις δίκιο αλλά ο τζέηκομπ δεν την είδε ερωτικά την μικρή το imprint σε αυτή την περίπτωση είναι πως εκείνη πλέον είναι ο λόγος ύπαρξης όπως για μία μητέρα το παιδί της μόνο που σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε δεσμούς αίματος σε όλη την διάρκεια του βιβλίου δεν την έχει δει ούτε μία στιγμή ερωτικά
Σπόιλερ:
Λογικο ειναι μεχρι στιγμης να μην την βλεπει ερωτικα!Η Ρενεσμι ειναι μωρο!Αν την δει τωρα ερωτικα τοτε μιλαμε για παιδεραστη!!!!Αργοτερα ομως ο λογος υπαρξης του θα γινει ολοκληρη γυναικα και επειδη ο Τζεικ εχει και μια αδυναμια προς το σόι ...δεν θα αργησει να την ερωτευτει!!!Ε..ρε γλεντια!!!Πρεπει να γραψει και αλλο βιβλιο η Μεγιερ....θα γελαμε για χρονια!!Θα εχει τον Εντουαρντ πεθερο!!!
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
βέβαια το καλύτερο στο 4ο είναι που η μπέλα ακούει το παρατσούκλι της ρενέσμε και πάει να τον δαγκώσει στο λαιμό μου φαίνεται πως πράγματι ο τζέηκομπ πρέπει να φοβάται την μπέλα και όχι τον έντουαρντ εκείνη ούτως ή άλλως είναι το πιο δυνατό βαμπίρ χε χε...
Raven Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 99 Registration date : 04/02/2009
Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 5 Φεβ 2009 - 22:32
Kala an mathei h Bella pws agkise to koritsaki ths auth th fora nomizw pws tha ton dagkwsei kanonikotata!!! Alla na dw kai ton Edward pethero kai den thelw tipota allo!
Raven Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 99 Registration date : 04/02/2009
Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 5 Φεβ 2009 - 22:35
oups! Ksexasa na to krupsw!!! :pale:
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
βέβαια το καλύτερο στο 4ο είναι που η μπέλα ακούει το παρατσούκλι της ρενέσμε και πάει να τον δαγκώσει στο λαιμό μου φαίνεται πως πράγματι ο τζέηκομπ πρέπει να φοβάται την μπέλα και όχι τον έντουαρντ εκείνη ούτως ή άλλως είναι το πιο δυνατό βαμπίρ χε χε...
Πω τι τελεια σκηνη! Ειχα λιωσει στο γελιο! Ολα τα λεφτα!
Ωραιες σκηνες φυσικα ηταν και ....
Σπόιλερ:
οι σκηνες στο νησι!! Στο μηνα του μελλιτος! ΟΜΕ μακαρι να ημουν εκει μαζι με τον Edwared!
Vasiliki_Luvs_Vampires New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 157 Registration date : 27/02/2009
ειμαι ακομα στην εκλειψη εγω και εχω παθει ψιλοσοκ με αυτα π λετε εδω..
δν ηθελα να τα διαβασω αλλα δν μπορεσα να κρατηθωωωωωωωω
μια χαρη θελω οποια μπορει..βασικα οποια μενει αθηνα..να μ πει που ειναι το κοντινοτερο βιβλιοπωλειο στην αργυρουπολη το οποιο πουλαει το BD
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Κυρ 1 Μαρ 2009 - 20:44
Vasiliki_Luvs_Vampires έγραψε:
δν μπορουσα να μην διαβασω αυτο το topicccccccc!
ειμαι ακομα στην εκλειψη εγω και εχω παθει ψιλοσοκ με αυτα π λετε εδω..
δν ηθελα να τα διαβασω αλλα δν μπορεσα να κρατηθωωωωωωωω
μια χαρη θελω οποια μπορει..βασικα οποια μενει αθηνα..να μ πει που ειναι το κοντινοτερο βιβλιοπωλειο στην αργυρουπολη το οποιο πουλαει το BD
Πιθανότατα θα πρέπει να πεταχτείς μέχρι το Fnac της Γλυφάδας στη Λαζαράκη. Την τελευταία φορά που είχα πάει το είχαν στα Αγγλικά. Αυτό νομίζω είναι το πιο κοντινό σου.
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Επισης μπορεις να ζητισεις απο καποια να σου το στειλει στον :kapsimo: μεσο msn !!!!!!!!!!!!! Θα σου το εστελνα αμα ηθελες και εγω αλλα δεν ειμαι σπιτι μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vasiliki_Luvs_Vampires New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 157 Registration date : 27/02/2009
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Τρι 3 Μαρ 2009 - 17:51
Mhpws mporei kapoia n m pei posa kefalaia einai t BD&ap poses selides apoteleitai..?an mporeite n m dwsete&t link g n t diavasw st agglika 8 t ektimousa para poly!!!
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009