| *Spoiler thread* | |
|
+57Bella Marie Swan bReakDowN-Mark evi Rosemarie Cullen !!!twilight!!! T-NM-E-BD despina aek Morena ntinaki Nemesis Of Bellin niki M@rIa linaki ren4itoy twilightaholic#1 Ms Cullen Fay1765 Darkbella emma cullen pattinson Bella13 MIKAELLA xrisa_twilight @Dark_Lord@ la tua cantante sunrise kikina Isabella21 MiSs-->NtOuF* ev@ki92 magic princess hobo angepsi SilverMusk April akaliakoukou bedward__ edward's victim Rozmari twilightergirl DanaeCullen *^*^Miss Cullen*^*^ ioannaki-twilightaddicted Alexadruby the vampire Vasiliki_Luvs_Vampires Raven nasiatheslayer Vampire scarlet rose emerald eyes lionandlamp olympia-Mikel-Robert RedRose13 Princess nessie WhiteQueen Rozali87 LizCullen 61 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Τετ 18 Μαρ 2009 - 22:47 | |
| αλλη μια μεταμορφωση - Σπόιλερ:
| |
|
| |
bedward__ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Τετ 18 Μαρ 2009 - 22:53 | |
| αχ οχιιι δεν θελω να ειναι ετσιι!!!την περιμενω πολυ πιο κουκλαρα!!!!!ειναι που ειναι η κοπελα...φανταστειτε ως βαμπιρ πως θα ειναι!!!!!θεαα.... | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Τετ 18 Μαρ 2009 - 23:31 | |
| SPOILER- Σπόιλερ:
Με ταχύτητες χελώνας λόγω των φτωχών αγγλικών μου κατάφερα αισίως να φτάσω στο κεφάλαιο 8! Βρίσκομαι περίπου στα μισά και τουλάχιστον το 8 σκοπεύω να το τελειώσω σήμερα!!! Θέλω να ρωτήσω κάτι, και σας παρακαλώ απαντήστε μου αν το έχετε διαβάσει! Η "Χαραυγή" είναι δύο βιβλία? Ή είναι 2 σε 1? Δηλαδή θέλω να πω, από το κεφάλαιο 8 και μετά θα διαβάσουμε το στόρυ από την πλευρά του Τζέικομπ? Γιατί ξεκινωντας το κεφάλαιο 8 απογοητεύτηκα λίγο... Διάβαζα με κομμένη την ανάσα, τα πρώτα 7 κεφάλαια ήταν καταπληκτικά!!! Μου άρεσε πολύ όλη η διαδικασία του γάμου, και ξεχώρισα και κάποιες σκηνές ως ιδιαιτέρως συγκινητικές... πιστεύω ότι αν είναι καλός ο σκηνοθέτης, η τέταρτη ταινία θα είναι εκπληκτική!!! Μέχρι στιγμής έχω δύο βασικές απορίες... Πρώτον. Μπορεί ένας βρυκόλακας να γίνει... μπαμπάς??? δηλαδή, θέλω να πω, μια γυναίκα βαμπίρ, δεν μπορει να κανει παιδιά. Η Μπέλλα όμως μπορεί, μιας και είναι ακόμα άνθρωπος, αλλά... το παιδί που θα γεννηθεί, θα είναι άνθρωπος ή βρυκόλακας??? Και αν είναι βρυκόλακας? Δεν θα της πιει το αίμα πριν βγει ακόμη από την κοιλιά της??? Μπρρρρρρρρ... ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι....
Δεύτερη απορία... Η πορτογαλεζα, η Kaure, ήταν άνθρωπος? Και τι στο καλό ήξερε??? Τι ακριβώς ήταν? Πωπω, εκνευρίστηκα... πάνω στο καλο μας το κόβει στο κεφάλαιο 7 και στο 8 αλλάζει σκηνικό.... γκρρρρρρ Διαβάζω με αγωνία τη συνέχεια, ξέρω ότι παρακάτω θα μου λυθούν οι απορίες μου, αλλά σας παρακαλώ, απαντήστε μου, από δω και πέρα θα διαβάσουμε την υπόλοιπη ιστορία όπως την έζησε ο Τζέικομπ????
| |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Τετ 18 Μαρ 2009 - 23:37 | |
| - akaliakoukou έγραψε:
- SPOILER
- Σπόιλερ:
Με ταχύτητες χελώνας λόγω των φτωχών αγγλικών μου κατάφερα αισίως να φτάσω στο κεφάλαιο 8! Βρίσκομαι περίπου στα μισά και τουλάχιστον το 8 σκοπεύω να το τελειώσω σήμερα!!! Θέλω να ρωτήσω κάτι, και σας παρακαλώ απαντήστε μου αν το έχετε διαβάσει! Η "Χαραυγή" είναι δύο βιβλία? Ή είναι 2 σε 1? Δηλαδή θέλω να πω, από το κεφάλαιο 8 και μετά θα διαβάσουμε το στόρυ από την πλευρά του Τζέικομπ? Γιατί ξεκινωντας το κεφάλαιο 8 απογοητεύτηκα λίγο... Διάβαζα με κομμένη την ανάσα, τα πρώτα 7 κεφάλαια ήταν καταπληκτικά!!! Μου άρεσε πολύ όλη η διαδικασία του γάμου, και ξεχώρισα και κάποιες σκηνές ως ιδιαιτέρως συγκινητικές... πιστεύω ότι αν είναι καλός ο σκηνοθέτης, η τέταρτη ταινία θα είναι εκπληκτική!!! Μέχρι στιγμής έχω δύο βασικές απορίες... Πρώτον. Μπορεί ένας βρυκόλακας να γίνει... μπαμπάς??? δηλαδή, θέλω να πω, μια γυναίκα βαμπίρ, δεν μπορει να κανει παιδιά. Η Μπέλλα όμως μπορεί, μιας και είναι ακόμα άνθρωπος, αλλά... το παιδί που θα γεννηθεί, θα είναι άνθρωπος ή βρυκόλακας??? Και αν είναι βρυκόλακας? Δεν θα της πιει το αίμα πριν βγει ακόμη από την κοιλιά της??? Μπρρρρρρρρ... ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι....
Δεύτερη απορία... Η πορτογαλεζα, η Kaure, ήταν άνθρωπος? Και τι στο καλό ήξερε??? Τι ακριβώς ήταν? Πωπω, εκνευρίστηκα... πάνω στο καλο μας το κόβει στο κεφάλαιο 7 και στο 8 αλλάζει σκηνικό.... γκρρρρρρ Διαβάζω με αγωνία τη συνέχεια, ξέρω ότι παρακάτω θα μου λυθούν οι απορίες μου, αλλά σας παρακαλώ, απαντήστε μου, από δω και πέρα θα διαβάσουμε την υπόλοιπη ιστορία όπως την έζησε ο Τζέικομπ????
- Σπόιλερ:
Είναι χωρισμένο σε 3 βιβλία οχι 2. Κάποια στιγμή ξαναεπιστρέφει στην Μπέλλα. Ναι, οι ΑΝΤΡΕΣ βρυκόλακες μπορούν να γίνουν μπαμπάδες. Οι γυναίκες βρικόλακες δεν μπορούν να "κουβαλήσουν" ενα παιδί. Η πορτογαλέζα είναι άνθρωπος απλά πιστεύει κάποιους παλιούς μύθους. Το μωρό θα είναι μισο-μισό αλλά δεν θα είναι δηλητηριωδες... Περισσότερα δεν΄λέω γιατί μπορεί να στο χαλάσω! Καλη συνεχεια!
| |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Τετ 18 Μαρ 2009 - 23:38 | |
| - akaliakoukou έγραψε:
- SPOILER
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
akalia, το βιβλίο αυτό χωρίζεται ουσιαστικά σε τρία μέρη. Το πρώτο μέρος είναι όπως πάντα από την πλευρά της Μπέλλα. Το δεύτερο μέρος είναι μέσα από τα μάτια του Τζέηκομπ και αν θα συνεχίσεις να διαβάζεις λίγο έως πολύ θα καταλάβεις για ποιους λόγους γίνεται αυτό.
Δεν θα σου αποκαλύψω σχετικά με το "παιδί" τι είδους παιδί θα είναι αυτό, πως θα γεννηθεί κ.τ.λ. Θα πρέπει να τα ανακαλύψεις μόνη σου διαβάζοντας το βιβλίο που έχει απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτήματα!
| |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Τετ 18 Μαρ 2009 - 23:47 | |
| - Σπόιλερ:
Τωρα εχω μια ευλογη απορία!!!! Και το σπε**α και το δακρυ ειναι σωματικα υγρα! Γιατι οι βρικόλακες δε μπορουν να δακρυσουν αλλα μπορουν να τεκνοποιησουν????
| |
|
| |
bedward__ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Τετ 18 Μαρ 2009 - 23:50 | |
| σωστηηηη!!!!!!!!!!!!!οντως αλλα λογικα γτ εκτος απο βρυκολακες ειναι κ αντρες με ορμονες.... | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Τετ 18 Μαρ 2009 - 23:53 | |
| Μα εχουν ορμονες οι βρικολακες?? Αφου υποτιθεται ότι ειναι παγωμενοι για πάντα!! Δεν "παραγουν" τιποτα καινουριο εκτος απο το δηλητηριο!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 19 Μαρ 2009 - 0:12 | |
| - Σπόιλερ:
Το είχα πει παλιά! Είναι μάλλον κάπως όπως γίνεται με το κατεψυγμένο σπέρμα! Την ώρα της κορύφωσης εκτοξεύει παγάκια!
Αστειεύομαι! Για να πω την αλήθεια δεν βρίσκω τον λόγο για τον οποίο θα πρέπει να το εξηγήσω βάση λογικής ή επιστημονικά. Σε πολλά σημεία των βιβλίων αναφέρει ότι οι βρικόλακες είναι ένα είδος εξέλιξης. Αυτό είναι μία εξήγηση. Το δεύτερο που μπορώ να πω είναι ότι δεν υπάρχει εξήγηση όπως δεν υπάρχει και για τον Spiderman ή για τον Σούπερμαν. Η τρίτη εξήγηση είναι αυτή που δίνει και στο βιβλίο κατά κάποιο τρόπο. Η Μπέλλα εφόσον είναι ακόμα άνθρωπος δεν τίθεται θέμα. Ο Εντ που είναι άνδρας απ' όσο ξέρω στο ανδρικό σώμα μπορούν να επιζήσουν τα σπερματοζωάρια μέχρι και προχωρημένες ηλικίες. Θα μου πει κανείς ότι αυτός είναι σε μία κατάσταση νεκροζώντανου...
Συμπέρασμα, εδώ δεν υπάρχουν βαμπίρ γιατί πρέπει να αναρωτιόμαστε πως είναι ικανά για τεκνοποίηση;
What ever... Μου αρέσει το στόρυ έτσι όπως είναι και στην υγεία της Στέφενι!
| |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 19 Μαρ 2009 - 0:31 | |
| Nasia ουτε εγω τρελαθηκα με το ωιδεακι απλα ειπα να το βαλω να δουμε κατι για Μπελλα. αυτο της twilightergirl μου αρεσε στο 00:16 πολυ. Βαζω αλλο ενα γενικο ομως για twilight saga.Δεν εχει κατι ιδιαιτερο απλα μου αρεσε οπως κ το τραγουδακι - Σπόιλερ:
| |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 19 Μαρ 2009 - 1:05 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ!!!! Μόλις τελείωσα το 8 και έχω αγωνία, μάλλον θα πέσει ξενύχτι απόψε... Λοιπόν ξέρετε τι σκέφτομαι??? Μάλλον γράφοντας το βιβλίο σε 3 μέρη και λέγοντας την ιστορία από την πλευρά του Τζέικομπ, μπορεί να της ήρθε η ιδέα να γράψει την ιστορία από την πλευρά που Έντουαρντ αργότερα με το midnight sun...
Πάω να συνεχίσω το διάβασμα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 19 Μαρ 2009 - 21:29 | |
| - Σπόιλερ:
Βρίσκομαι στο κεφάλαιο 10 και κοντεύω να φάω τα νύχια μου!!! Έχω εκνευριστεί με τους λύκους! Θέλουν να σκοτώσουν την Μπέλλα για να σκοτωσουν και το μωρό που θεωρούν ώς κίνδυνο και απειλή για την φυλή τους και για τον κόσμο γενικότερα που ζει στο Φορκς... Δεν είμαστε καλά!!!!! δεν περιμενα οτι θα έπαιρναν τέτοια τροπή τα πράγματα... Έχω κολλήσει άσκημα και παρόλο που τα αγγλικά δεν είναι το φόρτε μου, κάθε άλλο, δεν μπορώ να σταματήσω αν δεν το τελειώσω... Α, και κάτι άλλο.... Με εκνευρίζει ο χαρακτήρας της Ρόζαλι απίστευτα... Ποτέ μου δεν τη συμπάθησα, τη λυπήθηκα λίγο στο τρίτο βιβλίο όταν διάβασα την ιστορία της, αλλά και πάλι δεν την δικαιολογώ... μου σπάει τα νεύρα το σκεπτικό της!!!!!
| |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 19 Μαρ 2009 - 21:35 | |
| - akaliakoukou έγραψε:
- Σπόιλερ:
Βρίσκομαι στο κεφάλαιο 10 και κοντεύω να φάω τα νύχια μου!!! Έχω εκνευριστεί με τους λύκους! Θέλουν να σκοτώσουν την Μπέλλα για να σκοτωσουν και το μωρό που θεωρούν ώς κίνδυνο και απειλή για την φυλή τους και για τον κόσμο γενικότερα που ζει στο Φορκς... Δεν είμαστε καλά!!!!! δεν περιμενα οτι θα έπαιρναν τέτοια τροπή τα πράγματα... Έχω κολλήσει άσκημα και παρόλο που τα αγγλικά δεν είναι το φόρτε μου, κάθε άλλο, δεν μπορώ να σταματήσω αν δεν το τελειώσω... Α, και κάτι άλλο.... Με εκνευρίζει ο χαρακτήρας της Ρόζαλι απίστευτα... Ποτέ μου δεν τη συμπάθησα, τη λυπήθηκα λίγο στο τρίτο βιβλίο όταν διάβασα την ιστορία της, αλλά και πάλι δεν την δικαιολογώ... μου σπάει τα νεύρα το σκεπτικό της!!!!!
- Σπόιλερ:
Εγω ειμαι στο 15 κεφαλαιο οποτε καταλαβαινω τι περνας. Δεν μου την δινει τοσο εμενα να προστατεψει προσπαθει. Δεν σου λεω τιποτα αλλο παω να συνεχισω και εγω.Ειμαι σε κρισιμο σημειο και σαν κι εσενα δεν μπορω να το αφησω οταν εχω ευκαιρια πεφτει διαβασμα. Παρεπιπτοντως συμπαθω παρα πολυ τον Σεθ.
| |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 19 Μαρ 2009 - 21:35 | |
| σε αυτό θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου όσον αφορά την Ρόζαλι δηλαδή. Για τα υπόλοιπα μην απογοητεύεσε κα εκνειρίζεσε τα καλύτερα 'ερχονται πίστεψέ με !!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 19 Μαρ 2009 - 21:42 | |
| - Rozmari έγραψε:
- Σπόιλερ:
Παρεπιπτοντως συμπαθω παρα πολυ τον Σεθ.
- Σπόιλερ:
Ο Σεθ είναι όλα τα λεφτά! Δεν είναι τυχαίο ότι τον γουστάρει τρελά ο Έντουαρντ! Και μου αρέσει που τα αισθήματα είναι αμοιβαία!
ακαλία, θα συμφωνήσω με τη Silver. Μην προτρέχεις! Περίμενε να διαβάσεις και τη συνέχεια. Η Ρόζαλι δεν είναι τόσο κακιά, παρεξηγημένη είναι!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 19 Μαρ 2009 - 22:58 | |
| - Σπόιλερ:
Αλήθεια? Γιατί μέχρι στιγμής μου έχει δώσει την εντύπωση ότι δεν δίνει δεκάρα για τη ζωή της Μπέλλα. ¨Οτι δεν την νοιάζει αν θα πάθει η Μπέλλα κάτι κακό. Και γενικά μου έχει δωσει την εντύπωση ενός χαρακτήρα που δίνει μεγάλη βάση στο "Φαίνεσθαι" στο περιτύλιγμα δηλαδή και όχι στο εσωτερικό... Είμαι στο 11 και πάω για τη συνεχεια....
¶ααα!!!! Κι εγώ επίσης συμπαθώ αφάνταστα τον Σεθ!!!
Αλλά βρε παιδιά, απορώ γιατί δεν έχουν κάνει ακόμα την Μπέλλα βαμπίρ! Τι στο καλό περιμένουν??? Μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει! Μας κρατάνε κι εμάς σε αγωνία!!!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 19 Μαρ 2009 - 23:02 | |
| - akaliakoukou έγραψε:
- Σπόιλερ:
Αλήθεια? Γιατί μέχρι στιγμής μου έχει δώσει την εντύπωση ότι δεν δίνει δεκάρα για τη ζωή της Μπέλλα. ¨Οτι δεν την νοιάζει αν θα πάθει η Μπέλλα κάτι κακό. Και γενικά μου έχει δωσει την εντύπωση ενός χαρακτήρα που δίνει μεγάλη βάση στο "Φαίνεσθαι" στο περιτύλιγμα δηλαδή και όχι στο εσωτερικό... Είμαι στο 11 και πάω για τη συνεχεια....
¶ααα!!!! Κι εγώ επίσης συμπαθώ αφάνταστα τον Σεθ!!!
Αλλά βρε παιδιά, απορώ γιατί δεν έχουν κάνει ακόμα την Μπέλλα βαμπίρ! Τι στο καλό περιμένουν??? Μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει! Μας κρατάνε κι εμάς σε αγωνία!!!!!
- Σπόιλερ:
Η αλήθεια είναι πως κατά κάποιο τρόπο η Ρόζαλι ενδιαφέρεται περισσότερο για το μωρό. Αλλά είναι το απωθημένο της αυτό από τη δική της ανθρώπινη ζωή οπότε δεν μπορώ να την κατηγορήσω. Όσο για το θέμα της εμφάνισης, η Ρόζαλι έχει συνηθίσει να την προσέχουν όλοι λόγω της εμφάνισης της και να τη θαυμάζουν. Στο κάτω, κάτω αυτός είναι ο χαρακτήρας της και φέρνει την "ισορροπία" με την ύπαρξη της!
Στο σημείο που βρίσκεσαι δεν μπορούν να κάνουν τη Μπέλλα βαμπίρ γιατί πολύ απλά θα διακοπεί η κύηση! Αν γίνει βαμπίρ και "παγώσει" δεν θα μπορεί να συνεχιστεί η ανάπτυξη του μωρού!
| |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 19 Μαρ 2009 - 23:11 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 19 Μαρ 2009 - 23:18 | |
| | |
|
| |
April Jasper's Queen
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 19 Μαρ 2009 - 23:22 | |
| | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 19 Μαρ 2009 - 23:23 | |
| Πραγματικα ειναι τελεια!!! Σας εχω αναφερει οτι θελω να ξεμαλλιασω την Κριστεν?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 19 Μαρ 2009 - 23:25 | |
| | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| |
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 19 Μαρ 2009 - 23:28 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 19 Μαρ 2009 - 23:32 | |
| | |
|
| |
| *Spoiler thread* | |
|