| *Spoiler thread* | |
|
+57Bella Marie Swan bReakDowN-Mark evi Rosemarie Cullen !!!twilight!!! T-NM-E-BD despina aek Morena ntinaki Nemesis Of Bellin niki M@rIa linaki ren4itoy twilightaholic#1 Ms Cullen Fay1765 Darkbella emma cullen pattinson Bella13 MIKAELLA xrisa_twilight @Dark_Lord@ la tua cantante sunrise kikina Isabella21 MiSs-->NtOuF* ev@ki92 magic princess hobo angepsi SilverMusk April akaliakoukou bedward__ edward's victim Rozmari twilightergirl DanaeCullen *^*^Miss Cullen*^*^ ioannaki-twilightaddicted Alexadruby the vampire Vasiliki_Luvs_Vampires Raven nasiatheslayer Vampire scarlet rose emerald eyes lionandlamp olympia-Mikel-Robert RedRose13 Princess nessie WhiteQueen Rozali87 LizCullen 61 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 19 Μαρ 2009 - 23:43 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
Κοίτα! Αν δεις το κατάλληλο σοΡομπιασμένο όνειρο το πιο πιθανό είναι να πέσεις τάβλα - νεκρή για ένα 24ωρο το καλύτερο!
Πάει, ούτε το ξυπνητήρι που θα χτυπάει δεν θα ακούμε! Εγώ πάντως τέτοιο όνειρο θέλω να δω! δυο πραγματα εχω να πω... συ ειπας!! η σιωπη μου προς απαντηση σου..... (σ αυτην την περιπτωση προς το σχολιο... ) | |
|
| |
Vasiliki_Luvs_Vampires New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 157 Registration date : 27/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Παρ 20 Μαρ 2009 - 21:42 | |
| κοριτσια το τελειωνω και αυτο το βιβλιο σιγα σιγα 3 κεφαλαια εμειναν αλλα καπου σκαλωσα αν μπορειτε να με βοηθησετε λιιιιιιιγοο - Σπόιλερ:
εκει που η Zafrina δοκιμαζει κατι για να δει αν μπορει η μπελλα να μπλοκαρει και των αλλονων το μυαλο, τι ακριβως κανει? τους κανει να βλεπουνε τι? και η μπελλα τελικα τα καταφερνει να μπλοκαρει το μυαλο τους ηηηη...?σκαλωσα λιγακι :blush:
| |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Παρ 20 Μαρ 2009 - 22:22 | |
| - Vasiliki_Luvs_Vampires έγραψε:
- κοριτσια το τελειωνω και αυτο το βιβλιο σιγα σιγα 3 κεφαλαια εμειναν
αλλα καπου σκαλωσα αν μπορειτε να με βοηθησετε λιιιιιιιγοο
- Σπόιλερ:
εκει που η Zafrina δοκιμαζει κατι για να δει αν μπορει η μπελλα να μπλοκαρει και των αλλονων το μυαλο, τι ακριβως κανει? τους κανει να βλεπουνε τι? και η μπελλα τελικα τα καταφερνει να μπλοκαρει το μυαλο τους ηηηη...?σκαλωσα λιγακι :blush:
- Σπόιλερ:
H Zafrina μπορεί με το μυαλό της να κάνει τους άλλους να βλέπουν ότι θελει αυτή σαν ψευδαίσθηση. Μπορεί πχ να κοιτάει κάποιος γυρω του και να πιστεύει πως βρισκεται σε ζουγκλα κ.ο.κ.Όμως για να "λειτουργήσει" αυτη η δύναμη πρέπει να είσβάλλει στο μυαλό του άλλου. Ετσι δεν επηρεάζει την Μπέλλα. Η Μπέλλα όπως θα κατάλαβες προσπαθει να μάθει πως να έπεκτεινει την ασπίδα της ώστε να προσταέύει και άλλους με αυτή. Ετσι Η Zafrina χρησιμοποιεί την δύναμή της σε όσους βρισκονται εκεί και η Μπέλλα συγχρώνως προσπαθεί να επεκετείνει την ασπίδα της. όσο η Μπέλλα την απλώνει, όσους προστετεύει δεν τους επηρεάζει πια και το όραμα της Ζαφρίνα. Ετσι η Μπέλλα βλέπει κάθε φορά πόσους μπορεί να προστατέψει με την ασπίδα της. Και ναι η Μπέλλα καταφέρνει να προστατέψει αρκετους(Όσοι σήκωναν το χερι τους σημαινε οτι δεν εβλεπαν πια την ψευδαίσθηση, αρα βρισκοντα κατω απο την ασπίδα της Μπέλλα) Ελπίζω να κατάλαβες!(αν και ετσι όπως τα εξήγησα... )
| |
|
| |
Vasiliki_Luvs_Vampires New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 157 Registration date : 27/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Παρ 20 Μαρ 2009 - 22:31 | |
| - nasiatheslayer έγραψε:
- Vasiliki_Luvs_Vampires έγραψε:
- κοριτσια το τελειωνω και αυτο το βιβλιο σιγα σιγα 3 κεφαλαια εμειναν
αλλα καπου σκαλωσα αν μπορειτε να με βοηθησετε λιιιιιιιγοο
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
H Zafrina μπορεί με το μυαλό της να κάνει τους άλλους να βλέπουν ότι θελει αυτή σαν ψευδαίσθηση. Μπορεί πχ να κοιτάει κάποιος γυρω του και να πιστεύει πως βρισκεται σε ζουγκλα κ.ο.κ.Όμως για να "λειτουργήσει" αυτη η δύναμη πρέπει να είσβάλλει στο μυαλό του άλλου. Ετσι δεν επηρεάζει την Μπέλλα. Η Μπέλλα όπως θα κατάλαβες προσπαθει να μάθει πως να έπεκτεινει την ασπίδα της ώστε να προσταέύει και άλλους με αυτή. Ετσι Η Zafrina χρησιμοποιεί την δύναμή της σε όσους βρισκονται εκεί και η Μπέλλα συγχρώνως προσπαθεί να επεκετείνει την ασπίδα της. όσο η Μπέλλα την απλώνει, όσους προστετεύει δεν τους επηρεάζει πια και το όραμα της Ζαφρίνα. Ετσι η Μπέλλα βλέπει κάθε φορά πόσους μπορεί να προστατέψει με την ασπίδα της. Και ναι η Μπέλλα καταφέρνει να προστατέψει αρκετους(Όσοι σήκωναν το χερι τους σημαινε οτι δεν εβλεπαν πια την ψευδαίσθηση, αρα βρισκοντα κατω απο την ασπίδα της Μπέλλα) Ελπίζω να κατάλαβες!(αν και ετσι όπως τα εξήγησα... )
- Σπόιλερ:
α μπραβο ρε συ!σωσταααα! απλα δν καταλαβα τι προσπαθουσε να κανει η zafrina! thanks =)
| |
|
| |
magic princess New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Σαβ 21 Μαρ 2009 - 16:11 | |
| Αχ μόλις τέλειωσα το βιβλίο …. Το βασάνισα λίγο καιρό αλλά τα κατάφερα.
Πραγματικά υπέροχο!!! Κρίμα που τέλειωσε… (αν και έχω μια μικρή ελπίδα για συνεχεία, μετά από μία δεκαετία)
Υπέροχο… Συνεχή πλοκή, δράση και ιδιαίτερα στα τελευταία κεφάλαια… (δεν μπορούσα να σταματήσω για να πέσω για ύπνο)
Μου αρέσει πολύ το τέλος, αν και αναμενόμενο.
Η αλήθεια είναι, ότι θα ήθελα να υπάρχει και μια μικρή μάχη. | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Σαβ 21 Μαρ 2009 - 16:46 | |
| Εγώ βρίσκομαι στο κεφάλαιο 17. Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι αυτό είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς που διαβάζω στη μητρική του γλώσσα, δεν ξέρω αν φταίει το στόρυ, αλλά έχω πάθει πλάκα με το μυαλό της Στέφανι Μέγιερ... Και όχι μονάχα είναι απίστευτες οι ιδέες της, αλλά μου αρέσει αφάνταστα ο τρόπος με τον οποίο περιγράφει την ιστορία και σκιαγραφεί τους χαρακτήρες της...
Από τη μια με έχει πιασει μια μανία να το τελειώσω, έχω αγωνία για το τι θα γίνει παρακάτω, αν και έχω πλάσει κάποια ενδεχόμενα με τη φαντασία μου, από την άλλη πάλι, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Σαβ 21 Μαρ 2009 - 16:52 | |
| Είδες είναι πολύ καλύτερα τελικά στα αγγλικά. Εγώ έπαθα τέτοια πόρωσει που πήγα και τα πήρα όλα από την αρχή και στα αγγλικά. Και είμαι και αλλά ήθελα να το πω για να καταλήξω πως η ελληνική μετάφραση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Σαβ 21 Μαρ 2009 - 16:55 | |
| Αυτό το έχω ξαναακούσει, ότι δηλαδή θα μπορούσε να είναι καλύτερη η ελληνική μετάφραση, αλλά ποτέ ως τώρα δεν με είχε απασχολήσει, επειδή τα διάβαζα κατ'ευθείαν στα ελληνικά... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Σαβ 21 Μαρ 2009 - 16:58 | |
| εγώ το κατάλαβα όταν διάβασα την έκλειψη, την διαφορά εννοώ γιατί είχα διαβάσει πρώτα το αγγλικό. Και σταματάω εδώ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Σαβ 21 Μαρ 2009 - 17:03 | |
| Εγω πρωτη φορα διαβασα βιβλια στα αγγλικα. Αρχικα το midnight sun και τωρα το breaking dawn , καθως τα αγγλικα μου δε ειναι τοσο καλα. Αλλα ηταν τετοια η δυναμη του βιβλιου που με τραβουσαι να συνεχισω το διαβασμα. Η αγωνια , για το τι θα γινει παρακατω.... Επιπλεον δεν μπορουσα να περιμενω μεχρι τον Αυγουστο για να διαβασω τι συνεχεια.Μαλλον το Twilight θα με κανει να ασχοληθω με τα αγγλικα μου περισσοτερο ( εχει και αλλες επιδρασεις, περα απο τις συνηθησμενες). Σκεφτομαι και εγω, να τα αρχισω ολα απο την αρχη στα αγγλικα. Ειναι διαφορετικη η αισθηση να τα διαβαζεις οπως ακριβως τα εγραψε η συγγραφεας. Πραγματι, οι μεταφρασεις δεν ειναι πολυ καλες, και οι λεξεις που χρησιμοποιουν ειναι απλοικες χωρις να αποδιδουν τα λογια της Στεφανι. | |
|
| |
ev@ki92 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 240 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Σαβ 21 Μαρ 2009 - 17:35 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Σαβ 21 Μαρ 2009 - 19:42 | |
| Όσο αναφορά τη μετάφραση, επειδή το δοκίμασα να το κάνω με μερικά κεφάλαια, δεν μπορούσα να βρω τις κατάλληλες λέξεις στα ελληνικά, αν και καταλάβαινα πολύ καλά τι έλεγε το αγγλικό κείμενο... μπέρδεμα. Τώρα θα μου πείτε, αυτή είναι η δουλειά ενός επαγγελματία, αλλά υπάρχουν αντίστιχες λέξεις και εκφράσεις στα ελληνικά???? Και για να σταματήσω να είμαι ας επιστρέψω... Βρίσκομαι στο κεφάλαιο 18 (σελίδα 262) ..... ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! Πραγματικά, στην ταινία σε αυτό το σημείο δεν ξέρω τι θα κάνω... μάλλον δεν θα αντέξω να το δω.... μόνο που τα φαντάζομαι μου έρχεται να λιποθυμήσω.... | |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Κυρ 22 Μαρ 2009 - 3:13 | |
| Λοιπον μολις τελειωσα προς το παρον το καλυτερο σημειο του βιβλιου - Σπόιλερ:
την γεννηση της πολυαγαπημενης Renesmee!!!!!
Αχ κοριτσια τι κλαμα ηταν αυτο που εριξα....Συγκινηθηκα παρα πολυ δεν το περιμενα.Απο τα 3 και μισο βιβλια που εχω διαβασει ειναι το μοναδικο σημειο που εκλαψα (δεν ειμαι αναισθητη απλα εκει με αγγιξε)
Αυτα αυριο η συνεχεια...αχ ακομα το σκεφτομαι,αντε σας αφηνω καληνυχτα
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Κυρ 22 Μαρ 2009 - 10:28 | |
| Βρε Ροζμαρι πως άντεξες και σταμάτησες σε αυτό το σημείο??? Τα καλύτερα τώρα αρχίζουν. Μπράβο αυτοσυγκράτηση.... ¶ντε και περιμένουμε εντυπώσεις από όλες τις κοπέλες που το διαβάζουν. Από ότι έχω καταλάβει βρίσκεστε στο ίδιο σημείο!!! | |
|
| |
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Κυρ 22 Μαρ 2009 - 16:28 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- Βρε Ροζμαρι πως άντεξες και σταμάτησες σε αυτό το σημείο???
Τα καλύτερα τώρα αρχίζουν. Μπράβο αυτοσυγκράτηση.... ¶ντε και περιμένουμε εντυπώσεις από όλες τις κοπέλες που το διαβάζουν. Από ότι έχω καταλάβει βρίσκεστε στο ίδιο σημείο!!! Το τελειωσα το κεφαλαιο βρε συ.Και τωρα εχω το Bella "βιβλιο" γι αυτο ειπα να το συνεχισω σημερα. Το ξερω οτι ερχονατι τα καλυτερα και ανυπομονω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Κυρ 22 Μαρ 2009 - 18:02 | |
| Το κατάλαβα ότι τελείωσες το κεφάλαιο και πάλι απορώ πως άντεξες και δεν συνέχισες παρακάτω. Εγώ είχα πάθει την πλάκα μου σε εκείνο το σημείο ούτε καν μπορούσα να φανταστώ να σταματήσω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Κυρ 22 Μαρ 2009 - 19:19 | |
| - Σπόιλερ:
Αυτά τα δύο κεφάλαια, το 18 και το 19, για μένα τουλάχιστον ήταν ιδιαίτερα σκληρά... αν δεν με είχε αγγίξει τόσο πολύ το ΛΥΚΟΦΩΣ, πραγματικά δεν ξέρω αν θα είχα το κουράγιο να συνεχίσω το διάβασμα....Δεν ξέρω καν αν θα τα διαβάσω στα ελληνικά, όταν κυκλοφορήσει τι βιβλίο. Τώρα, όσο αναφορά τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη... ελπίζω να μην γίνει πιστή αντιγραφή αυτών που τόσο αναλυτικά περιγράφει η Στέφανι... δεν θα το αντέξω... το αίμα και τον πόνο... διαβάζοντάς τα ένιωσα σαν να πονάω κι εγώ... απαπαπαπα.... δεν είμαι εγώ για τέτοια.... πιστεύω ότι από εδώ και πέρα η ένταση θα περάσει και θα είναι όλα τέλεια... πάω να ξεκινήσω το 20!!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 23 Μαρ 2009 - 1:04 | |
| Βella - Σπόιλερ:
Σας αρεσει?? | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 23 Μαρ 2009 - 1:07 | |
| - Rozmari έγραψε:
- Βella
- Σπόιλερ:
Σας αρεσει?? πολυ τελεια η φωτο και το χρωματακι στο μαλλι πολυ ωραιο - Σπόιλερ:
μοιαζει πολυ vampire σε αυτη τη φωτο
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 23 Μαρ 2009 - 1:47 | |
| Πραγματι πολυ ωραια η φωτογραφια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 23 Μαρ 2009 - 4:21 | |
| Κεφάλαιο 22... the best of the best!!!!! Και η φωτό της Μπέλλα πολύ μου αρέσει!!!!! Κάπως έτσι τη φανταζόμουν! | |
|
| |
MiSs-->NtOuF* Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 350 Registration date : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 23 Μαρ 2009 - 18:25 | |
| - Σπόιλερ:
Διαβασα το βιβλιο επιτελουσσσσ!!!! ειναι το καλυτερο και απο τα 4 και αυτο που θα διαβαζω για πολυ και παρα πολλες φορες ακομα...Λοιπον εγω (μηηη μηηηη μηηη βαρατεεε-ακομα) αρχισα να κλαιω τοτε που στην παιδιαδα αυτη με τους βολτουρι η Μπελλα και ο Εντουαρντ αποχαιρετισαν Την Ρενεσμεε και τον Τζεικομπ...εγω απο Την Χαραυγη και μετα.....(ωχ ωχ ωχ) συμπαθησα πααρα πολυ τον Τζεικομπ.Δηλαδη θελω να πωωω....πως χαρηκα απιστευτα πολυ οταν εγιναν Φιλοι με τον Εντουαρντ..Παααρα πολυ Και αφου ειχε και ολοκληρα κεφαλαια απο την δικη του πλευρα τον καταλαβενω τωρα πια.
| |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 23 Μαρ 2009 - 18:41 | |
| - MiSs-->NtOuF* έγραψε:
- Σπόιλερ:
Διαβασα το βιβλιο επιτελουσσσσ!!!! ειναι το καλυτερο και απο τα 4 και αυτο που θα διαβαζω για πολυ και παρα πολλες φορες ακομα...Λοιπον εγω (μηηη μηηηη μηηη βαρατεεε-ακομα) αρχισα να κλαιω τοτε που στην παιδιαδα αυτη με τους βολτουρι η Μπελλα και ο Εντουαρντ αποχαιρετισαν Την Ρενεσμεε και τον Τζεικομπ...εγω απο Την Χαραυγη και μετα.....(ωχ ωχ ωχ) συμπαθησα πααρα πολυ τον Τζεικομπ.Δηλαδη θελω να πωωω....πως χαρηκα απιστευτα πολυ οταν εγιναν Φιλοι με τον Εντουαρντ..Παααρα πολυ Και αφου ειχε και ολοκληρα κεφαλαια απο την δικη του πλευρα τον καταλαβενω τωρα πια.
- Σπόιλερ:
Αχ....τωρα με καταλαβαίνεις!!Εγω τον είχα μάθει απο πριν τον Τζεικ και τον συμπαθούσα και απο την Νεα Σελήνη και την Εκλειψη ( σειρα μου να πω, μην βαρατε! ) Η Χαραυγή απλά για εμένα επιβεβαίωσε όσα πίστευα για τον χαρακτήρα του Τζεικ και χάρηκα πάρα πολύ γιατί όλα εξελίχθηκαν όπως τα περίμενα!Και η Μπέλλα στο τέλος είναι με τον Εντουαρντ, αλλά και ο Τζεικ παραμένει στην ζωή της Μπέλλα και είναι φίλοι με τον Εντουαρντ... Συγκινηθηκα πολύ εκεί που Έμντουαρντ λέει τον Τζεικ "My son..." οταν λένε μεταξύ του αντίο! ...Ο Εντουαρντ ειναι τόσο καλόοοος!!
| |
|
| |
MiSs-->NtOuF* Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 350 Registration date : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 23 Μαρ 2009 - 18:45 | |
| - nasiatheslayer έγραψε:
- MiSs-->NtOuF* έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Αχ....τωρα με καταλαβαίνεις!!Εγω τον είχα μάθει απο πριν τον Τζεικ και τον συμπαθούσα και απο την Νεα Σελήνη και την Εκλειψη ( σειρα μου να πω, μην βαρατε! ) Η Χαραυγή απλά για εμένα επιβεβαίωσε όσα πίστευα για τον χαρακτήρα του Τζεικ και χάρηκα πάρα πολύ γιατί όλα εξελίχθηκαν όπως τα περίμενα!Και η Μπέλλα στο τέλος είναι με τον Εντουαρντ, αλλά και ο Τζεικ παραμένει στην ζωή της Μπέλλα και είναι φίλοι με τον Εντουαρντ... Συγκινηθηκα πολύ εκεί που Έμντουαρντ λέει τον Τζεικ "My son..." οταν λένε μεταξύ του αντίο! ...Ο Εντουαρντ ειναι τόσο καλόοοος!!
- Σπόιλερ:
Ναιι το ξερωωω...!!! Εγειναν οοολα τοσο τελεια και φανταστικα και ουαααααααααουυυ.Ολα εγειναν ετσι οπως επρεπε να γινουν!! αναμφισβητητα η Χαραυγη ειναι απιστευτη απιστευτη!!!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Δευ 23 Μαρ 2009 - 18:47 | |
| - MiSs-->NtOuF* έγραψε:
- nasiatheslayer έγραψε:
- MiSs-->NtOuF* έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Ναιι το ξερωωω...!!! Εγειναν οοολα τοσο τελεια και φανταστικα και ουαααααααααουυυ.Ολα εγειναν ετσι οπως επρεπε να γινουν!! αναμφισβητητα η Χαραυγη ειναι απιστευτη απιστευτη!!!!!
- Σπόιλερ:
Εγω στην ουσία αυτό περίμενα διαβάζοντας όλα τα υπόλοιπα βιβλία...για την Χαραυγή "ζουσα"!Ενα έχω να πω....Η Στεφανι είναι καταπλητκική!
| |
|
| |
| *Spoiler thread* | |
|