| *Spoiler thread* | |
|
+57Bella Marie Swan bReakDowN-Mark evi Rosemarie Cullen !!!twilight!!! T-NM-E-BD despina aek Morena ntinaki Nemesis Of Bellin niki M@rIa linaki ren4itoy twilightaholic#1 Ms Cullen Fay1765 Darkbella emma cullen pattinson Bella13 MIKAELLA xrisa_twilight @Dark_Lord@ la tua cantante sunrise kikina Isabella21 MiSs-->NtOuF* ev@ki92 magic princess hobo angepsi SilverMusk April akaliakoukou bedward__ edward's victim Rozmari twilightergirl DanaeCullen *^*^Miss Cullen*^*^ ioannaki-twilightaddicted Alexadruby the vampire Vasiliki_Luvs_Vampires Raven nasiatheslayer Vampire scarlet rose emerald eyes lionandlamp olympia-Mikel-Robert RedRose13 Princess nessie WhiteQueen Rozali87 LizCullen 61 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
lionandlamp Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : a9hna Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 27/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Παρ 30 Ιαν 2009 - 17:09 | |
| ax sas parakalw re paidia peite mou!!!!1 | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Παρ 30 Ιαν 2009 - 17:18 | |
| - lionandlamp έγραψε:
- ax sas parakalw re paidia peite mou!!!!1
όχι!!!!!είναι σα να θέλεις να φας κάποιο φαγητό πριν να είναι έτοιμο και είναι ακόμα άψητο το καλύτερο στο βιβλίο είναι η αναμονή η πορεία οι λεπτομέρειες που θα καθορίσουν τη διαφορά πιστεψέ με είναι για το κάλο σου.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Παρ 30 Ιαν 2009 - 17:20 | |
| den mporw na perimenw ws ton septembrio pou 9a bgei!!!!!! mhn me basanizetai!!!!!!!!!!!!!!!!!! peste mou sas parakalw!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Παρ 30 Ιαν 2009 - 17:22 | |
| κοριτσάκι μου θέλεις να σου τα στείλουμε σε ηλεκτρονική μορφή να τα διαβάσεις; και εξάσκηση στα αγγλικά θα κάνεις και δε θα ξοδευτείς τα έχουμε όλες ακόμα και μέρος από το 5ο | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Παρ 30 Ιαν 2009 - 17:24 | |
| Εγω δεν μπορω να σε βοηθησω!!Οτι ξερω ειναι γενικες πληροφοριες!!!Μονο τις επιμαχες σκηνες διαβασα και αυτο κανονικα το ξερω οτι ειναι ζαβολια αλλα δεν μπορουσα να περιμενω!!!! Παντως παρολο που ξερω αρκετα πραγματα για την συνεχεια της ιστοριας εξακολουθω να την διαβαζω με πολυ ενδιαφερον γιατι η συγγραφεας εχει κανει πολυ καλη δουλεια και η καθε λεπτομερεια εχει την σημασια της!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Παρ 30 Ιαν 2009 - 17:28 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Εγω δεν μπορω να σε βοηθησω!!Οτι ξερω ειναι γενικες πληροφοριες!!!Μονο τις επιμαχες σκηνες διαβασα και αυτο κανονικα το ξερω οτι ειναι ζαβολια αλλα δεν μπορουσα να περιμενω!!!!
Παντως παρολο που ξερω αρκετα πραγματα για την συνεχεια της ιστοριας εξακολουθω να την διαβαζω με πολυ ενδιαφερον γιατι η συγγραφεας εχει κανει πολυ καλη δουλεια και η καθε λεπτομερεια εχει την σημασια της!!! ΑΣΕ!!!μου έσπασες τα νεύρα που έκανες εκείνη τη βλακεία πρέπει να τα διαβάσετε και οι 2 από την αρχή από εμένα πάντως δε θα μάθετε τέτοιες σημαντικές λεπτομέρειες | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Παρ 30 Ιαν 2009 - 17:32 | |
| Δεν το θεωρω βλακεια!!!Ισα ισα τωρα μάρεσουν ακομα ποιο πολυ τα βιβλια γιατι ξερω τι παθος τους ενωνει αυτους τους δυο και ετσι κλαιω περισσοτερο!!!! | |
|
| |
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Παρ 30 Ιαν 2009 - 17:45 | |
| Πιστεψε μας. Εχεις μαθει πολλα.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Παρ 30 Ιαν 2009 - 17:56 | |
| mporeite na mou dwsete to link gia to BD kai thn eclipse? gia to midnight sun to exw~ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Παρ 30 Ιαν 2009 - 17:58 | |
| Το ενδιαφερον δεν χαθηκε παντως!!!Υπαρχουν παρα πολλα πραγματα που δεν ξερω και ανυπομονω να τα διαβασω!!Τι να λεμε τωρα....εδω ανατριχιαζω και εχω ταχυπαλμια καθε φορα που διαβαζω οτι την ακουμπαει!!!!Εκεινο το βραδυ που διαβασα εκεινες τις σελιδες απο το 4ο ειχαν φτασει οι παλμοι 300 το λεπτο!!!Χτυπιομουν μονη μου...στα ορια της λιποθυμιας ημουν!!!εκλεισα το βιβλιο και περασαν 2 ωρες για να καταφερω να κοιμηθω!!!και την επομενη φορα που θα το διαβασω ολοκληρο θα αποτρελαθω τελειως!!εδω το Λυκοφως το εχω διαβασει 2 φορες και παρολο που πρωτα ειχα δει την ταινια καθε φορα που διαβαζα οτι την φιλουσε κοντευα να παθω εγκεφαλικο!!!Παλι αν το διαβασω τα ιδια και χειροτερα θα νιωσω!!! Και στο 2ο εχω πλανταξει στο κλαμα!!!Μου κοβονται οι παλμοι καθε φορα που η Μπελλα τον σκεφτεται!!!αχ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 5 Φεβ 2009 - 19:00 | |
| - nessie έγραψε:
- Σπόιλερ:
Όχι εγώ πιστεύω ότι καλά έκανε! Γιατί μας άφησε να το φανταστούμε μόνοι μας και δεύτερον το βιβλίο το διαβάζουν και μικρά παιδιά!
- Σπόιλερ:
να έβγαζε ανήλικη και ενήλικη έκδοση και εγώ θα ακουστώ σα λυσασμένη αλλά ήθελα και αλλο!!!!!!!
| |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 5 Φεβ 2009 - 19:10 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- nessie έγραψε:
- Σπόιλερ:
Όχι εγώ πιστεύω ότι καλά έκανε! Γιατί μας άφησε να το φανταστούμε μόνοι μας και δεύτερον το βιβλίο το διαβάζουν και μικρά παιδιά!
- Σπόιλερ:
να έβγαζε ανήλικη και ενήλικη έκδοση και εγώ θα ακουστώ σα λυσασμένη αλλά ήθελα και αλλο!!!!!!!
- Σπόιλερ:
| |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 5 Φεβ 2009 - 19:11 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- emerald eyes έγραψε:
- nessie έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Γιατί βιαζόταν και δεν είχε την υπομονή να περιμένει να το βγάλει...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 5 Φεβ 2009 - 19:14 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- emerald eyes έγραψε:
- nessie έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
συγνώμη αλλά μήπως δε μιλάω με μια γυναίκα που ξέρει από σεξ; πάνω στο πάθος της το έσχισε το παιδί του όρμηξε εκείνη έπεσαν όλες οι αντιστάσεις του και παραδόθηκε στο πάθος του κομματάκια το έκανε να είναι καλά η άλις χε χε!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 5 Φεβ 2009 - 19:17 | |
| - Σπόιλερ:
επίσης σα λυσσασμένη που είμαι ερώτηση η scarlet rose μου είπε πως υπάρχει κάπου μια βερσιον του μήνα του μέλιτος όπου κάποια έχει εμπλουτίσει τις σκηνές...που μπορω να το βρω;ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ...
| |
|
| |
Raven Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 99 Registration date : 04/02/2009
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 5 Φεβ 2009 - 19:19 | |
| - Σπόιλερ:
Kala sigoura tha prithmousa ligh perigraogy se auto to shmeio...Alla ontws apo ta uponooumena mporeis na to fantasteis monh sou..Emena mou arese para polu to shmeio pou akouei o Edward tis skepseis tou paidiou gia prwth fora.Htan polu wraia!Tote katalave pws to mwro den htan teras,alla to paidaki tou kai agapouse th mhtera tou!!Mou arese polu h idea gia thn egkumosunh.O Edward egine mpampakas!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 5 Φεβ 2009 - 19:24 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- Σπόιλερ:
συγνώμη αλλά μήπως δε μιλάω με μια γυναίκα που ξέρει από σεξ; πάνω στο πάθος της το έσχισε το παιδί του όρμηξε εκείνη έπεσαν όλες οι αντιστάσεις του και παραδόθηκε στο πάθος του κομματάκια το έκανε να είναι καλά η άλις χε χε!!!
- Σπόιλερ:
Αχ!!!Σπασμενα κρεβατια,ξεπουπουλιασμενα μαξιλαρια...της εσκισε το νυχτικο ...κοριτσια δεν αισθανομαι καλα!!!Δεν κανει να θυμαμαι τετοια πραγματα!!θυμαμαι τι δεν εχω ζησει ...πατημενα 22 Θα το παθω το εγκεφαλικο!!! Επισης emerald eyes δεν σου ειπα ποτε οτι υπαρχει καπου εμπλουτισμενος ο μηνας του μελιτος,απλα υπαρχει ενα fan fic που απο οτι θυμαμαι ειναι λιγο πιο προστυχο,δεν εχει καμια σχεση με το βιβλιο και στο τελος βαρεθηκα να το διαβασω ολοκληρο
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 5 Φεβ 2009 - 19:53 | |
| - Raven έγραψε:
- Σπόιλερ:
Kala sigoura tha prithmousa ligh perigraogy se auto to shmeio...Alla ontws apo ta uponooumena mporeis na to fantasteis monh sou..Emena mou arese para polu to shmeio pou akouei o Edward tis skepseis tou paidiou gia prwth fora.Htan polu wraia!Tote katalave pws to mwro den htan teras,alla to paidaki tou kai agapouse th mhtera tou!!Mou arese polu h idea gia thn egkumosunh.O Edward egine mpampakas!!!
- Σπόιλερ:
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 5 Φεβ 2009 - 19:57 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Raven έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
καλά θα κάνει μία την έχει να μην την προσέχει φαντάσου σκηνή από twilight το ν τσάρλι με το δίκανο και να είναι στη θέση του ο έντουαρντ όλα τα λεφτά !!!
| |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 5 Φεβ 2009 - 19:59 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 5 Φεβ 2009 - 20:05 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- scarlet rose έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
μπορεί να δείχνει ότι θέλει μπορεί και να μη τα δείχνει άμα πάρει κάτι και από τη μαμά της μπορεί να μάθει και να κρύβει να σκέφτεται πως πήγαν και καλά για παγωτό με τον τζέηκομπ ενώ έσπαγαν κανένα κρεβάτι... ο τζέηκομπ είναι το θέμα πως δε θα το σκέφτεται
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 5 Φεβ 2009 - 20:12 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- Σπόιλερ:
μπορεί να μάθει και να κρύβει να σκέφτεται πως πήγαν και καλά για παγωτό με τον τζέηκομπ ενώ έσπαγαν κανένα κρεβάτι... ο τζέηκομπ είναι το θέμα πως δε θα το σκέφτεται
- Σπόιλερ:
χε χε χε! Ναι, θα προσπαθεί να σκέφτεται άλλα για να μη τη πάρει μυρωδιά ο μπαμπάς και κάνει τον Τζέηκομπ με τα κρεμμυδάκια! Εδώ που τα λέμε, νομίζω ότι η αντίδραση του Έντουαρντ ήταν πιο ήρεμη σε σχέση με αυτή της Μπέλλα. Θυμάστε τι συνέβη όταν η Μπέλλα κατάλαβε ότι ο Τζέηκομπ έβλεπε ερωτικά το μωρό της; Μάλλον η Μπέλλα θα τον πάρει στο κυνήγι πάλι και ο Έντουαρντ θα προσπαθεί να τη συγκρατήσει!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 5 Φεβ 2009 - 20:13 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 5 Φεβ 2009 - 20:26 | |
| - Σπόιλερ:
Εδώ που τα λέμε βρε κορίτστια είναι λίγο άδικο... Όταν τα κάνει εκείνος με τη Μπέλλα είναι καλά; Για να ήταν ο Τσάρλι από μία μεριά, να τον έβλεπε να σπάει κρεβάτια και όλα τα σχετικά και όχι καραμπίνα θα έπαιρνε αλλά μπαζούκας!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: *Spoiler thread* Πεμ 5 Φεβ 2009 - 20:31 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Σπόιλερ:
Εδώ που τα λέμε βρε κορίτστια είναι λίγο άδικο... Όταν τα κάνει εκείνος με τη Μπέλλα είναι καλά; Για να ήταν ο Τσάρλι από μία μεριά, να τον έβλεπε να σπάει κρεβάτια και όλα τα σχετικά και όχι καραμπίνα θα έπαιρνε αλλά μπαζούκας!
- Σπόιλερ:
ναι έχεις δίκιο αλλά ο τζέηκομπ δεν την είδε ερωτικά την μικρή το imprint σε αυτή την περίπτωση είναι πως εκείνη πλέον είναι ο λόγος ύπαρξης όπως για μία μητέρα το παιδί της μόνο που σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε δεσμούς αίματος σε όλη την διάρκεια του βιβλίου δεν την έχει δει ούτε μία στιγμή ερωτικά
| |
|
| |
| *Spoiler thread* | |
|