Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ελπιζω πως οχι....στην αρχη ο Σαιμον μπορει να ηταν καψουρης μαζι της αλλα πραγματικα ποτε δεν υπηρξε συγκριση μεταξυ αυτου και του Τζεις....συν του ολα αυτα γινονται στο 2 βιβλιο...
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Ποια Μαουρίν ρε κοπελιές? Θέλεις να φτιάξεις τρίγωνο, ? χώσε εκεί μια λυκάνθρωπο απ' τη φυλή του Λουκ, χώσε μια Μάγια κι μετά όταν τελειώσεις με το τρίγωνο χώσε έναν Τζόρνταν να'χουμε να απολαμβάνουμε περισσότερο, αλλά εδώ τα έκαναν κόπρανα με το Λουκ στα τρίγωνα θα σταματούσαν.
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Νταλια Μαγια Τζορνταν κτλ δε μ ενοιαζε που υπηρχαν...δε λεω μαματοι χαρακτηρες...στεναχωρεθηκα αλλα στην τελικη χεστηκα...
δωστε Αλεκ και Μαγκνους στο λαο...αυτους περιμενω να δω περισσοτερο!!!!Ενα επεισοδιο το θελω ολο πανω στο πρωτο τους ραντεβου...καινουργιο νεφρο θα κανουμε!!
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Συμφωνω αδερφη...ειδικα η Μαγια ποτε δεν μου εκατσε καλα. Μπορει ο Σαιμον να μου ηταν λιγο αδιαφορος σε σχεση με τους αλλους χαρακτηρες αλλα ηταν το play thing της θεας Izzy....οποτε δεν αγγιζουν οι κοινοι θνητοι.
Το καλο που τους θελω να δειξουν Malec οπως πρεπει...αλλιως θα γινει το σωσε.
Και τι να την κανεις την σκηνη στο ντους.Σιγα το πραγμα...η τυπισσα δεν τον γουσταρε καν υπερβολικα. Ολοκληρο Herondale εχει το μαγαζι...αυτο το μαναρι ειναι το θεμα να δουμε in action...εχει η αλλη να σκουπισει σοκακια και σπηλιες χαμουρευοντας το...
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
εχουμε τοσες καθετες επιφανειες να εξερευνησουμε με ζευγαρια που σταζουν παθος ο ενας για τον αλλον με το pity sex/απωθημενο των ασχετων θ ασχοληθουμε;
btw τη θεματα εχει η Κλερ με τοιχους και πορτες; 9/10 χαμουρεματα καποιος κολλαει καποιον πανω τους...υπαρχουν και οριζοντιες επιφανειες ξερετε...βολευουν καλυτερα!!
αδερφη θα διαφωνησω μονο στο θεμα Σαιμον μετα που ξεκολλησε απο την Κλερι και εφυγε αυτη η κακομοιρια του "ζαντα δε με θελεις ζαντα την αγαπη μου για παντα" απο πανω του απεκτησε χαρακτηρα και εγινε και εγινε μαματος...νιωθω οτι οπως και ο Αλεκ απο ενα σημειο και μετα και ο Σάιμον πηρε το δρομο του και βρηκε τον εαυτο του...μ αλλα λογια αγαπαμε και σεβομαστε Σάιμον... απο CoG και μετα
^Ότι πείτε κορίτσια, συμφωνώ κι πάω πάσο με ξέρετε... αλλά δεν με χαλάνε κι τα πατώματα κι οι πόρτες εμένα, μια χαρά μου φαίνονται, βέβαια οι σπηλιές είναι λίγο κρύες, οπότε ένα καυτό ντους προτιμότερο...
EliRose The Volturi
Τι να σου κανει ο καημενος ο Τζορνταν αγαπη μου...οταν εκει μεσα κυκλοφορει Τζεις Αλεκ Γουιλ Μαγκνος κτλ...απλα η λιστα ειναι....και τωρα το ματι μου εχει στραφει σε Μαρκ και Τζουλιαν και σταζει το σαλακι μεχρι το πατωμα.
Ναι αδερφη συμφωνω για τον Σαιμον...αμα διαβασεις και το shadowhunter academy που βλεπεις την καψουρα για την Ιζυ σε ολο της το μεγαλειο τον αγαπας οπως και να το κανεις....απο την αρχη τον πηγαινα δηλαδη... αλλα ο ερωτας μου με την πρωτη σελιδα σε αυτη την σειρα ηταν ο Τζεις...οτι και να μου βαλεις διπλα απλα δεν μπορω...ειδικα εκεινο το χαμουρεμα στο δευτερο βιβλιο με σταυρωσε...στο τριτο τον παντρευτηκα παει..... και τον Αλεκ τον αγαπω...μου θυμιζει λιγο και τον Γουιλ στην φατσα...αν και σε χαρακτηρα καμια σχεση...τον Μαγκνους τον λατρευω γιατι...ειναι ο Μαγκνους...και η Ιζυ ειναι απλα μπιτσοβα αλλα με καρδια απο χρυσαφι....τωρα που αποκατεστησε και τον Σαιμον ησυχασα. ρουφιανα Clare τι μου κανες...
κι οντως το εχει με αυτες τις σκηνες...οσο πιο απαγορευμενο τοσο καλυτερο....φανταζομαι ποσο θα με καταστρεψει τωρα με τους παραμπαται.
EliRose The Volturi
ναι αλλα το μπλε ματι του Αλεκ ειναι το χαρακτηριστικο του που αν θυμαμαι καλα ειναι ο μονος Lightwood που ειχε...για αυτα τα μπλε ματια επαθε τη μεγαλη τη ζημια ο Μαγκνους...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
εμένα τα πάντα ψεύτικα μου φαίνονται σε αυτή τη σειρά από τις βλεφαρίδες και τα ψηλοτάκουνα της Ίσαμπελ μέχρι τα όπλα, τα εφέ και την υποκριτική των ηθοποιών. και επειδή δεν περιμένω τίποτα και δεν έχω καμία υψηλή προσδοκία μπορεί στο τέλος να μου αρέσει περισσότερο απ'ότι πιστεύω. θα δείξει.
EliRose The Volturi