Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!!!!!Και ειναι αρκετα καλο!!!Ενταξει εχει καποια κουλα σημεια αλλα εχει πιασει το νοημα!!!Οι ηθοποιοι πρεπει λιγο να βελτιωθουν στο παιξιμο τους, να στρωσουμε τη σκηνοθεσια και τα σκηνικα και το'χουμε!!
Σπόιλερ:
Χαιρομαι που τους ανεβασαν ηλικιακα και ειναι φαση 18 γιατι θα ηταν πολυ κουλο με τα 16χρονα!Υπαρχουν τα γνωστα κουλα οπως τα γραβατωμενα μελη του Circle που ειναι λες και βγηκαν απο το ματριξ και μη μιλησω για το γεγονος οτι κρυβεται στο Τσερνομπιλ ο Βαλεντάιν!!!Για καποιο λογο το Ινστιτούτο ειναι λες και ειναι η φωλια του Arrow μονο η Φελισιτη δεν ηταν εκει!
ΑΔΕΡΦΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!
Δεν εχουμε ταλενταρες αλλα εχουμε μαματο source material και σεναριογραφους της προκοπης!!!
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
εγω αναθαρρυσα το περιμενα πολυ χειροτερο...ναι μεν εχουμε τεχνικα θεματα αλλα ως γραφη/ιστορια ειναι στο βιβλιο του mood του καθε χαρακτηρα...λιγο δουλιτσα και θα δουμε καλο πραμα...
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Τελικα οντως ηταν καλυτερο απο οτι περιμενα... Μπορω να παρω τον Τζεις για το σπιτι..? Αυτο που με ξεπερναει ειναι πως ακομη και ο Σαιμον εχει six pack.
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Ειναι πορωτικια η Κλερ πρεπει να της το αναγνωρισω αυτο και οσο περισσοτερο διαβαζεις τοσο πιο πολυ κολλας με τον Shadow world ιδιαιτερα αφου βιβλιο το βιβλιο του δινει και ενα πιο πολιτικο/κοινωνικο βαθος!!Αλλα για καποιο λογο το Χερονταλέικο δε μου κανει κουκου!Αρχισα και το Infernal αλλα και παλι τους αγαπω αλλα δεν ειναι λατρεια!!Μονο τον Μαγκνους και τον Αλεκ εχω λατρεψει απο της σειρες της Κλερ!!Θελω σειρα και βιβλιο πανω τους ειναι τοσο φοβεροι και ανυπομονω να τους δω στη σειρα να εχουν περισσοτερο χωρο στην πλοκη...
Δε θα ελεγα οτι εχω την πορωση σου αλλα μια α πορωση και αγαπη την εχω και εγω γιατι περα απο φοβερη δραση και χιουμορ χαιρομαι ν ανακαλυπτω πιο τρυφερα και ομορφα μηνυματα στα βιβλια της Κλερ οπως για τον ρατσισμο, τις προκαταληψεις κτλ...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Εχει πολλα χρονια που τα διαβασα αδερφη... κι εσυ αμα τα διαβαζες στα 17 σου πιθανοτατα θα σε αγγιζαν και περισσοτερο.. αυτο δεν με πειραζει καθολου..τους Herrondales τους θελω μονο για παρτη μου.
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Εχει πολλα χρονια που τα διαβασα αδερφη... κι εσυ αμα τα διαβαζες στα 17 σου πιθανοτατα θα σε αγγιζαν και περισσοτερο.. αυτο δεν με πειραζει καθολου..τους Herrondales τους θελω μονο για παρτη μου.
εγω που τα διαβασα μετα τα 30 κι επαθα πορωση τι ν πω?
EliRose The Volturi
δεν ειναι ποτε αργα για μια πορωση!!Εγω χαιρομαι που πορωνομαι με τους Shadowhunterεριδες καιρο ειχα ν αγαπησω σειρα τοσο πολυ...
εχουμε source material το kissed της κασσανδρας και ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ??!!Σιγα μη του στειλει και μηνυμα στο facebook!!!
Δε με νοιαζει ας σκοτωσουν την Κλερι στο 4ο επεισοδιο και ας βαλουν τον Τζεις να κλεφτει με τον Σαιμον...αδιαφορω!!!Αμα μου χαλασουν το Μαλεκ ομως θα δαγκωσω κοσμο!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
θελω να δω την awkward γλυκητητα του Αλεκ με το ησυχο του πεισμα και θαρρος και τον Μαγκνους που μεν εξωτερικα ειναι βουδας αλλα μεσα του βραζει και χυνεται χωρια του δεν γινεται...η σαρκαστικη διαθεση που κρυβει σοφια αιωνων πισω της και μια αχορταγη επιθυμια ν αγαπηθει!!!Αυτα ειναι τα πραγματα που ερωτευτηκα σ αυτους τους ανθρωπους...το ειναι απλα εκει στη σειρα δε μου λεει τιποτα!!
evi The Volturi
That's a fact. Αυτο που εννοουσα ειναι πως οπως τους λατρευουμε εμεις το ιδιο τους λατρευουν και χιλιαδες αλλοι.Γιατι απλα η σχεση τους ειναι μοναδικη.Για αυτο και ελπιζω πως θα της δωσουν ιδιαιτερη προσοχη.