Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
το εχουνε και με το παραπανω δεν λεω.. απλα νομιζω πως τον Τζεις και την Κλερι τους το πανε υπερβολικα προς τα εκει απο τωρα... ειναι υπερβολικα εμφανες.
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
κοριτσια ο Διας τους τελευταιους μηνες εχει παρει βιαγκρα και συνουσιαζεται non stop...χρειαζομαι οτι χαρα μπορω να βρω...αν δεν υπηρχαν βιβλια δεν την παλευα...η πορωση με τον κοσμο των shadowhunters ειναι βαλσαμο στο κεφαλι μου!!Μονο και μονο γι αυτο τους αγαπαω!!
Ελα ρε αδερφη...που στο βιβλιο ηταν τοσο subtle και underground και ολοι μειναμε με τα στοματα ανοιχτα με αυτο το love story...θελουμε ρομαντζο και αυτο δινουν στο λαο!!
Eφοσον συγγραφικα δε μας γυρισουν το ματι αναποδα μια χαρα θα ειμαστε...
Θαλια εχω να προτεινω malec fanfiction αν θες...με το που τελειωσα τα θανασιμα τα ξεψαχνισα ολα
btw το πιασατε και εσεις το ανεκδοτο ε?
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
ειναι στη to read (and maybe buy δεν εχω αποφασισει) λιστα του Μαρτιου αδερφη η Lady Midnight...εχω μια α περιεργια για Εμμα-Τζουλς αλλα το καλο που της θελω της Κασσι να εχει μεσα και λιγο τις παλιες λατρειες...αλλωστε ο Αλεκ εχει ανοιχτους λογαριασμους με την Βασιλισσα των Fey...αλλωστε πρεπει να τα καμαρωσω και γαμπρους καποια στιγμη τα παιδια μου!!
τελειωνω την Κουρδιστη Πριγκιπισσα (ποναει η καρδια μου!! ) και μετα θα πιασω οτι δεν εχω διαβασει απο Bane Chronicles και Tales of Shadowhunter Academy...λογικα καλα θα ερθει ο καιρος για τα artifices...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Χαιρομαι που καταστρεφεσαι οπως και εγω.. εγω το περιμενω πως και πως...ηδη ειμαι καψουρεμενη με τους καινουριους απο το λιγο που τους εχω δει στα τριγυρω...και εννοειται buy.
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Θα εξαρτηθει απο τα κεφια αδερφη...θα το βρω σε ebook αμεσα...αν εχω την αυτοσυγκρατηση να μην το διαβασω απο ετσι μαλλον θα το παραγγειλω αλλα αν το διαβασω ebook μετα δε δινω λεφτα για πραγμα που εχω ηδη διαβασει...!!Οτι θα το διαβασω ομως θα το διαβασω οποτε θα βρεθουμε στο αντιστοιχο τοπικ εδω να σχολιασουμε don't worry
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
ξημερωματα τριτης τεταρτη για μας βγαινει το επεισοδιο...
With Simon being held captive at The Hotel DuMort, Clary pleads with Jace, Alec and Isabelle to help her rescue her best friend. As the team readies for the mission, Jace helps Clary learn more about her Shadowhunter powers, Isabelle turns to her favorite Seelie for Intel, and Alec begins to question Jace's motives and his place in their partnership. Meanwhile, a very scared Simon gets very up close and personal with Camille, the leader of the vampire clan.
γιατι θα φαμε Καμιλ απο τωρα στη μαπα;;;αυτον τον χαρακτηρα νομιζω τον μισω περισσοτερο και απο τους μεγαλους κακους της σειρας!!
evi The Volturi
Μονο με υποτιτλους με τεραστια γραμματα Ο ΣΑΙΜΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΛΕΡΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ FRIENDZONED ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΖΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ DENIAL ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ θα μπορουσε η σειρα να γινει πιο προφανης ετσι και οι εγκεφαλικα νεκροι να το πιανουν με την πρωτη...
Αλλα στο επομενο επεισοδιο εχουμε Μαγκνους οποτε δε με νοιαζει τιποτα
Σπόιλερ:
I feed your memories to a memory demon? is a memory demon
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010