Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Τετ 21 Ιουλ 2010 - 16:53
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ? ΚΑΡΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΡΕ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΟϊΘΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!
dmant89 New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λονδίνο Αριθμός μηνυμάτων : 194 Registration date : 02/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Τετ 21 Ιουλ 2010 - 17:03
Καλωσήρθες Μαρία! Είμαι η Δήμητρα. Πήγαινε στο: May I introduce myself?. Γράψ'το στο search και θα στο βγάλει...
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Τετ 21 Ιουλ 2010 - 17:13
sandra21 έγραψε:
Σορρυ μπορειτε να μου πειτε πως να ανεβαζω βιντεο απο το Youtube????
Οταν εχεις ενα βιντεο το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις [youtube],μετα το λινκ και μετα[youtube] χωρις κενα αναμεσα ομως.(πχ:[youtube]λινκ[youtube])
Ελπιζω να βοηθησα!
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : στο φορκσ το βροχερο Αριθμός μηνυμάτων : 895 Registration date : 21/07/2010
Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Κυρ 15 Αυγ 2010 - 16:05
συγγνώμη για την ανόητη ερώτηση αλλά μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς μπορώ να βάλω μια εικόνα εκεί όπου τελειώνει το μήνυμα ( π.χ. η δήμητρα που όταν τελειώνει το μήνυμα έχει μια εικόνα του έντουαρτ και της μπέλλα που τρέχουν μαζί...) ???
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : στο φορκσ το βροχερο Αριθμός μηνυμάτων : 895 Registration date : 21/07/2010
Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Σαβ 21 Αυγ 2010 - 15:40
μην ανησυχεις δεν ειναι ανοητη η ερωτηση σου..κι εγω στν αρχη δυσκολευομουν να βρω πως βαζουμε σποιλερ.. λοιπον εκει που γραφεις τα μνμ σου πανω στα εικονιδια εχει ενα που λεγεται others.πατας εκει και στο προτελευταιο λεει spoiler.πατας εκει και σου βγαζει αυτο [spoiler][spoiler] αναμεσα σε αυτα τα 2 γραφεις αυτο που θες ή βαζεις την εικονα σου κ.α. τωρα το σποιλερ ειναι πολυ χρησιμο.. εκει βαζουμε τις παρα πολυ μεγαλες εικονες ή γραφουμε κτ που δν μπορουμε να το εχουμε σε κοινη θεα...δλη. τι εννοω οταν συζηταμε για ενα εργο ας πουμε και εσυ ξερεις τι γινεται παρακατω και θες να το γραψεις το βαζεις σε σποιλερ ωστε να μην το ανοιξουν οσοι δν θελουν να μαθουν τη συνεχεια κ.ο.κ... ελπιζω να βοηθησα...
!!!twilight!!! New Moon Victim
Τόπος : οπουδήποτε αρκεί να είμαι μαζί του Αριθμός μηνυμάτων : 137 Registration date : 14/08/2010
Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Δευ 23 Αυγ 2010 - 14:06
ευχαριστώ...!!!
και για να μην ξεχνιόμαστε άλλη μια απορία....... πώς μπορώ να βάλω φωτογραφία στο μήνυμα ? ( συγχωρίστε με για τις απορίες αλλά δεν έχω εμπειρίες από άλλα forum... )
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Δευ 23 Αυγ 2010 - 14:50
Πηγαίνεις στο προφίλ σου, ύστερα στο "υπογραφή".Ανοίγεις ένα άλλο παράθυρο, πατάς στην διεύθυνση: "www.picasion.com ή www.imageshack.com" και ανεβάζεις μια φώτο. Εκεί μόλις ανεβεί, σου βγάζει κάτι κωδικούς. Βρίσκεις τον κωδικό που λέει Forum Code και τον κάνεις copy paste στο άλλο παράθυρο εκεί που θα βάλεις την υπογραφή σου. Πατάς προσαρμογή ή αποθήκευση και ύστερα πηγαίνεις στις επιλογές του προφιλ σου. Κάπου εκεί λέει: Να προσάρτεται πάντα η υπογραφή μου ή κάτι τέτοιο τέλως πάντων... Πατάς "ναι" και ύστερα αποθήκευση!Έτοιμη!
Vivaki Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Στο Βροχερο Φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 122 Registration date : 03/05/2010
Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Τετ 1 Σεπ 2010 - 3:32
Λοιπόν, θα στείλεις pm σε κάποιον διαχειριστή και θα του ζητήσεις να στο αλλάξει!!!Βασικά ζήτα από την White Queen...WARNING: ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Τετ 1 Σεπ 2010 - 3:39
Mrs.Christina έγραψε:
Λοιπόν, θα στείλεις pm σε κάποιον διαχειριστή και θα του ζητήσεις να στο αλλάξει!!!Βασικά ζήτα από την White Queen...WARNING: ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!
Ωραια ευχαριστω παρα πολυ!
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009