| Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας | |
|
+71LadyTaniaXd maria_likofos Mia Rosamary Belikov Rosemarie Cullen Nantia Hale_Biers ΕΡΗ D.R. Anactaciaa_Rosetta Cullen mR.Geo Vivaki Cullen twilightsagaddicted !!!twilight!!! ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 sandra21 SULPICIA-phoive Renesmee Charlie Swan paru izzy cullen happiness twilightFOREVER stavroulita DEMONA CULLEN PATTINSON i love edward 2 emerald eyes Team EJ Rozali87 Mrs.Christina MyrtoCullen dmant89 1979 sunrise T-NM-E-BD alice cullen! Lizzy Cullen VLaSia =) matia* AST Strider ladyjane WhiteQueen magica Jacob Black team edward christi_twilight breeze of wolf ren4itoy linaki bluesea niki Fotis333 robert\'s girl angepsi litsaki_kourkoubinaki jenaki Connie Cullen Nemesis Of Bellin Darkbella JuStleNe ioannaki-twilightaddicted scarlet rose VaSoula !~Twilighter~! BELLA MARIE Isabella21 GeOrgia...^^ nasiatheslayer butterfly @Dark_Lord@ Black Rose Alexadruby the vampire April 75 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Σαβ 22 Σεπ 2012 - 14:37 | |
| δεν είμαι σίγουρη αν πρέπει να απευθυνθώ σε αυτή την Θ.Ενότητα αλλά δε βαριέσαι θα δούμε λοιπόν θέλω να κατεβάσω το λυκόφως σε βιβλίο στα ελληνικά γιατί δεν το έχω και το έχω δανειστή από μαι φίλη της αδερφής μου 100 φορές..ξέρετε αν υπάρχει (στα ελληνικά) και ναι από που να το κατεβάσω? ευχαριστώ | |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Σαβ 22 Σεπ 2012 - 14:43 | |
| | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Σαβ 22 Σεπ 2012 - 14:47 | |
| τι ακριβώς να μου στείλεις?
| |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Σαβ 22 Σεπ 2012 - 17:07 | |
| - maria_likofos έγραψε:
- τι ακριβώς να μου στείλεις?
Το βιβλίο.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Σαβ 22 Σεπ 2012 - 19:55 | |
| αα ωραία στου στέλνω σε πμ το e-mail τότε..ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Τετ 13 Φεβ 2013 - 22:33 | |
| Να ρωτησω κατι γελοιο για τους περισσοτερους? Επειδη δεν το εχω ξανακανει χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Βρισκω σε αλλες ιστοσελιδες φωτογραφιες που θελω να ανεβασω εδω, οχι σαν υπογραφη και δεν ξερω πως να το κανω. Συνηθως εβαζα τη διευθυνση της ιστοσελιδας αλλα αν θελω να απομονωσω μια εικονα πως το κανω? Κι οταν λετε "ανεβαζω" μια εικονα στον υπολογιστη μου εννοειτε την αποθηκευω? | |
|
| |
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Τετ 13 Φεβ 2013 - 22:45 | |
| αν την εχεις στον υπολογιστη πας στο τοπικ που θες και πατας το κουμπακι που λεει εισαγωγη εικονας (ειναι εκει που εχει τα smileys τις επιλογες κλπ) μετα κανεις κλικ στο πλαισιο που θα σου βγαλει και βρισκεις την εικονα, την επιλεγεις και πατας ανοιγμα, μετα πατας upload και σε βγαζει σε ενα αλλο site το imageshack μετα κανεισ αντιγραφη το Link απο το forum code και κανεις επικοληση στο πλαισιο απο το τοπικ που θες... για καλο και για κακο κανε προεπισκοπιση για να σιγουρευτεις οτι φαινεται και αν ειναι ολα καλα αποστολη!!!! οταν λεμε ανεβαζω εννοουμε οτι βαζουμε μια εικονα στο ιντερνετ οπως θα κανεις εσυ αν ακολουθησεις τα παραπανω βηματα!!!! ελπιζω να καταλαβες!!!! | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Τετ 13 Φεβ 2013 - 23:00 | |
| | |
|
| |
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Τετ 13 Φεβ 2013 - 23:02 | |
| τιποτα καλε!!!! και εγω ημουν λιγο χαμενη μεχρι να βρω πωσ γινεται!!!!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Τρι 10 Δεκ 2013 - 4:52 | |
| Δεν μπαινω ιδιαιτερα στο φορουμ αλλα οποτε μπαινω με ενοχλουν οι υπογραφες των μελων. Ειναι υπερβολικα μεγαλες με -κυριο- αποτελεσμα να χανεται το νοημα των τοπικ και η σελίδες να φαινονται τεραστιες. Το αιτημα μου λοιπόν είναι να υπάρχει ένα όριο στον χωρο που επιτρεπεται να καλύπτει η υπογραφη ενος μελους. Εαν τα μέλη θέλουν υποχρεωτικα καποιες εικονες στις υπογραφη τους υπάρχει και το σποιλερ. Η δυνατοτητα δηλαδη να βαζουν οσες εικονες θελουν σε σποιλερ. Κι αυτο γιατι οταν φορτωνει η σελίδα είναι κλειστα οπότε δεν σπαταλανε ιδιαιτερο χωρο. | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Τρι 10 Δεκ 2013 - 10:26 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- ...Ειναι υπερβολικα μεγαλες .....
Το αιτημα μου λοιπόν είναι να υπάρχει ένα όριο στον χωρο που επιτρεπεται να καλύπτει η υπογραφη ενος μελους. Εαν τα μέλη θέλουν υποχρεωτικα καποιες εικονες στις υπογραφη τους υπάρχει και το σποιλερ. Η δυνατοτητα δηλαδη να βαζουν οσες εικονες θελουν σε σποιλερ. Κι αυτο γιατι οταν φορτωνει η σελίδα είναι κλειστα οπότε δεν σπαταλανε ιδιαιτερο χωρο. +1 | |
|
| |
Bella and Edward Fan Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 03/06/2018
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Κυρ 3 Ιουν 2018 - 15:22 | |
| Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω την επεξεργασία προφίλ γιατί δεν τη βρίσκω?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Bella and Edward Fan στις Κυρ 3 Ιουν 2018 - 16:01, 1 φορά | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Κυρ 3 Ιουν 2018 - 15:26 | |
| Χμ, κατω απο το μηνυμα σου εχει μερικα κουμπια. το πρωτο λεει Profile. Αν το πατησεις θα σε παει στην σελιδα του προφιλ σου και καπου προς τα κατω υπαρχει η επιλογη "τροποποιηση"
Νομιζω παλια υπηρχε καρτελα στην μπαρα κατω απο την κεντρικη εικονα αλλα τωρα δεν το βλεπω εκει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Κυρ 3 Ιουν 2018 - 16:37 | |
| Εμένα μου βγάζει μόνο την επεξεργασία δημοσίευσης. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Κυρ 3 Ιουν 2018 - 17:24 | |
| η επεξεργασια δημοσιευσης ειναι στο δεξι πανω μερος του ποστ σου. εγω αναφερομαι στο κατω αριστερο μερος του ποστ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Κυρ 3 Ιουν 2018 - 17:38 | |
| Μπήκα στο προφίλ μου όπως το βγάζεις τους άλλους Και όντως είχε μία επιλογή κάτω κάτω, αλλά δεν μου την ανοίγει.. υπάρχει μήπως και κανένας άλλος τρόπος να το βρω? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Κυρ 3 Ιουν 2018 - 17:42 | |
| οταν μπει καποιος αρμοδιος, ισως ξερει να σου απαντησει. δυστυχως εγω δεν βλεπω αλλο τροπο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Δευ 4 Ιουν 2018 - 2:47 | |
| Εντάξει Τελικά βρήκα πως γίνεται. | |
|
| |
| Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας | |
|