Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Κυρ 20 Σεπ 2009 - 15:53
να ζητησω και γω κατι καπου μεσα στο φορουμ μια κοπελα εχει δημοσιευσει τις ιστοσελιδες που μπορεςι να δεις τα Mtv movie awards μηπως ξερετε σε ποια δημοσια συζητηση ειναι(εγω το χω ξεζασει) με βοηθησε η φαιη βεβαια και ετσι εγω το χω τωρα (αλλα μια φιλη μου που μενει μηλο θελει να τα δει και αυτη)
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Κυρ 20 Σεπ 2009 - 18:16
Καμία σχέση όμως... Συγνώμη αλλά καμία σχέση... Θέλεις να τα κατεβάσεις με ελληνικούς ενσωματομένους υπότιτλους ή να τα δεις online? Αν θες να τα κατεβάσεις στείλε μου πμ διαφορετικά γράψε εδώ για να σου στείλουν λινκ για online...
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Κυρ 20 Σεπ 2009 - 18:20
αχ..παιρνω το θαρρος να ζητησω κατι... ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ!! μηπως λεω μηπως..θα επρεπε να βαλουμε και μια τιμ τζεικ αποκλειστικα? η να γυρισουμε στην γουλφς σε τιμ τζεικ? για να εξισσοροπειται καπως το πραγμα χα?
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Κυρ 20 Σεπ 2009 - 18:22
mariza27 έγραψε:
να ζητησω και γω κατι καπου μεσα στο φορουμ μια κοπελα εχει δημοσιευσει τις ιστοσελιδες που μπορεςι να δεις τα Mtv movie awards μηπως ξερετε σε ποια δημοσια συζητηση ειναι(εγω το χω ξεζασει) με βοηθησε η φαιη βεβαια και ετσι εγω το χω τωρα (αλλα μια φιλη μου που μενει μηλο θελει να τα δει και αυτη)
Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Κυρ 20 Σεπ 2009 - 18:30
BELLA MARIE P έγραψε:
αχ..παιρνω το θαρρος να ζητησω κατι... ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ!! μηπως λεω μηπως..θα επρεπε να βαλουμε και μια τιμ τζεικ αποκλειστικα? η να γυρισουμε στην γουλφς σε τιμ τζεικ? για να εξισσοροπειται καπως το πραγμα χα?
και φυσικα θα επρεπε να μπει team jake αποκλειστικα... ειναι αυτονοητο... οχι μονο λυκοι, που ειναι ο jake ΟΕΟ?
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Κυρ 20 Σεπ 2009 - 18:53
όπου και να'ναι κουρεμένος δεν με αρέσει
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Κυρ 4 Οκτ 2009 - 23:12
ευχαριστω whiteqeen ειναι αυτο ακριβως που εψαχνα να ρωτησω και κατι αλλο?(ολο κατι ζηταω εγω )μηπως ξερετε πως μπορω να κατεβασω τα Mtv music awards2009 στο megaupload? δεν μπορω να τα βρω πουθενα
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Τετ 14 Οκτ 2009 - 15:41
Παιδιά μία μικρή βοήθεια θα ήθελα και εγώ...Θέλω να παραγγείλω κάτι από το νετ και αφού είναι 1η φορά που θα ήθελα να μου πείτε πού είναι πιό αξιόπιστα πως να βρω αυθεντικά και καλά πράγματα και πώς μπορώ να δω τα έξοδα αποστολής γιατί από το amazon δεν δείχνει...
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Τετ 14 Οκτ 2009 - 16:40
Φώτη, τι περίπου είναι αυτό που θέλεις να ψωνίσεις για να σε βοηθήσω κάπως.
Για να δεις τα έξοδα αποστολής ουσιαστικά θα πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου αναλυτικά και να προχωρήσεις παρακάτω.
Σε αυτά τα site συνήθως τότε σου δείχνει το total και πόσα περίπου είναι τα έξοδα αποστολής για τη δική μας χώρα.
Τώρα για το amazon υπάρχουν και περιπτώσεις όπου κάποια προϊόντα δεν τα στέλνει καθόλου Ελλάδα. Ανάλογα. Για ποιους λόγους δεν γνωρίζω. Γιαυτό σε ρώτησα τι είναι αυτό που θες να ψωνίσεις.
Παρόλα αυτά όμως το amazon είναι απολύτως αξιόπιστο και φερέγγυο site για να κάνεις ψώνια.
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Τετ 14 Οκτ 2009 - 22:21
Ok 1.000 ευχαριστώ.Για το 2ο ενδιαφερόμουν και για του Λυκόφως αν και τώρα άρχισα να το σκεύτομαι και για το Twilight Scene It?(είναι και λίγο ακριβό)...Τέσπα θα δω τι θα κάνω θα ψάξω και στο e-bay όπως είπες. Ευχαριστώ και πάλη
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Τετ 14 Οκτ 2009 - 22:23
Τίποτα! To ebay είναι μία καλή εναλλακτική! Αρκεί να ξέρεις πάνω κάτω και να το ψάξεις λίγο.
Καλά ψώνια!
Θερμη παρακληση μονο να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες γιατι ειναι βασικος κανονας του φορουμ!!!!
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας Κυρ 13 Δεκ 2009 - 17:57
θα ηθελα να ρωτησω αν εχετε βρει πουθενα ringtones απο το new moon.... οπως υπαρχουν κ για την πρωτη. εχει βρει κανεις? δεν εχω προλαβει να ψαξω κ πολυ, για αυτο σορυ αν τα εχετε ποσταρει κ δεν τα εχω δει.
Ms Cope's Office: Όλες οι απορίες και τα αιτήματα των μελών μας