Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
εεε μην το παιρνεις τοσο προσωπικα... για πλακα το κανουν... παντως μακαρι να βγει και παροδια της εκλειψης απο το hillywood show γιατι ειχαν πολυ πλακα!!
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
ααα μητερα!! το κατεβαζω και το βλεπω τωωωρααααα!!!!! πεθαινω!! εμενα μ αρεσει και ο τζεικομπ...*ποιος δεν το ηξερε να σηκωσει το χερι του...* ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ!!!
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
το ειδααα!!ειναι τρομερο!!!! τωρα τι να πω! ΚΑΨΙΜΟ!!!! διχασμος στα 4 τωρα... Κανονικος Εντουαρντ-Κανονικος Τζεικ- Τζεικ Παρωδιας-Εντουαρντ Παρωδιας.... and my new name is Isabella Marie *unable to decide* P.
Σπόιλερ:
πολυ dreamcatcher....απο εκει και το κολλημα με το ονομα...
εχω να πω οτι η κοπελα που κανει την Μπεκκα...δεν με ενθουσιασε...ισα ισα.... το μονο μελανο σημειο ηταν.... αλλα κατα τ αλλα η ταινια τα σπαει και τα ξανακολλαει!!!!
pegulini Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 30/12/2009
παιδια, δεν ηξερα που να το βαλω, αλλα τις προαλες ειδα αυτο το βιντεο και μου χτυπησε ασχημα, γιατι ειναι πολυ χυδαιο και κακοπροεραιτο...και αυτος που το εφτιαξε ειναι για πολλα χαστουκια...
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
Καλά είσαι πιστεύω ότι θα βαρέθηκαν να ακούνε για τον Edward απο τα media και απ τις κοπελες τους και βγάλαν τα αποθημένα τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vivaki Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Στο Βροχερο Φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 122 Registration date : 03/05/2010
Γενικα τα αγορια οσο να ναι ειναι λιγο καφροι. Αλλα οσο γι αυτο που λες δικαιολογημενα. Δεν τους παρεξηγω. Πολλες φορες οταν βλεπω μια ταινια και με πιανει η μα***ια μου πεταω βλακειες. Καπως ετσι γινεται και αποφασιζουν να φτιαξουν παρωδιες. Αν δεν υπαρχει και το χιουμορ δεν εχει νοστιμαδα η ζωη. Καλα κανουν λοιπον
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Γενικα τα αγορια οσο να ναι ειναι λιγο καφροι. Αλλα οσο γι αυτο που λες δικαιολογημενα. Δεν τους παρεξηγω. Πολλες φορες οταν βλεπω μια ταινια και με πιανει η μα***ια μου πεταω βλακειες. Καπως ετσι γινεται και αποφασιζουν να φτιαξουν παρωδιες. Αν δεν υπαρχει και το χιουμορ δεν εχει νοστιμαδα η ζωη. Καλα κανουν λοιπον
Σώστη!!!!!!!!!!!!!!!! ¶τε καληνύχτα γιατί το πρωί δεν θα σηκώνομαι πάΛΙ!!!!!
Vivaki Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Στο Βροχερο Φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 122 Registration date : 03/05/2010
Το vampire sucks το ειδα τις προαλλες. Οι περισσοτερες γελοιες/αστειες σκηνες ηταν αυτες που ειχαν ηδη δειξει αλλά ενταξει ηταν σχετικα καλο. Μου αφησε μονο μια εντυπωση. ΜΙΣΩ ΤΙΣ TEAM JACOB (του εξωτερικου -οι δικες μας ειναι καλες).
Και οσο για το αλλο βιντεακι. Πολύ γελιο...... (αυτο με τις αντρικες φωνες, σπερματοζωαρια, δονητη, πορνη....)
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
Α!!!! οσο παροντι και να ηταν -και δεν μπορω να πω, ειχε αρκετο γελιο- ηταν εκνευριστικες οι team jacob. Σεβαστη η αποψη σας κοριτσια αλλα αυτος ειναι φανατισμος και μπορει να το κανανε για πλάκα αλλα ηταν αδικο και τις δυο φορες να κερδισουν τα κοριτσια του τζεικομπ.
Αυτο ηταν το παραπονο μου απο την ταινια......
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Κι εγώ το είδα το "Vampires Suck".............. Πολύ πολύ γέλιο!!!!!!!!!!!!!! Πολλές φορές όμως το παραέκαναν!!!! Δηλαδή το έβλεπα και ένιωθα ότι κοροϊδεύουν πάααααρα πολύυυυυυυυυυ το "Λυκόφως"...
Lizzy Cullen...........δεν κατάλαβα.....ποιο ήταν το παράπονό σου από την ταινία??
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
εκει μου τρεχει η μπέλλα στην βολτερα και λεει "εντουαρντ" πεταγεται μια και λεει "edward I love you" και μετα ερχεται μια και λεει "jacob is the best" και την βαραει στο κεφαλι με ενα φτυαρι. (τιμ τζεικ - τιμ εντουαρντ 1-0)
Και στο τελος που κατι κανουν με την μπέλλα και τον εντουαρντ και γινεται 2-0.
όχι οτι υπήρχε σκορ αλλα ηταν αδικο και τις δυο φορες να κερδισουν αυτες!!!!