| Do I Dazzle You...??? | |
|
+26evac AnaroseCullen edward17 Mrs Edward Cullen T-NM-E-BD Dr_Rena_Hale Fotis333 athina Isabella_Cullen d@n@e twilight! Edward_ Breaking_ Dawn alice cullen! WhiteQueen linaki Kristen Stewart MIKAELLA Mrs.Cullen Ms Cullen !~Twilighter~! nasiatheslayer @Dark_Lord@ Rozali87 April emma cullen pattinson maraki-twilightholic Mrs Alice 30 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Do I Dazzle You...??? Τρι 28 Απρ 2009 - 17:22 | |
| Καθως ερχομουν σημερα απο τη σχολη ειπα να σταματησω Goodys να παρω τιποτα για το σπιτι!Οπως εβαζα σαλατα απο το μπαρ ακουω απο την τηλεοραση plasma πισω μου τον τρελα οικειο πλεον ηχο του Decode! Γυριζω αποτομα και καρφωνομαι στην οθονη! Ε,αυτο ηταν!Απο εκεινη τη στιγμη κοκκαλωσα με τη σαλατα στα χερια κοιτωντας σαν χαζο την οθονη!Καποια στιγμη η ταμειας με αναζητησε, την κοιταξα με κοιταξε και το μονο που ψελλισε ηταν Ααα... Επειτα οταν τελειωσε το κομματι και μπορεσα να κουνηθω και να παω στον παγκο η ταμειας μου ειπε:Νομιζα πως εφυγες! Απαντησα:Δεν ειναι...οποτε βλεπω αυτο το videoclip μενω! Καλα,φανταστειτε μονο την σκηνη!Εγω να κοιταζω κοκκαλωμενη την οθονη και οι υπολοιποι να κοιταζουν εμενα και να αναρωτιουντε τι επαθα και εμεινα ετσι σαν τον Τζιμ Καρει στην Μασκα οταν του ειπαν Freeze!!! | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Τρι 28 Απρ 2009 - 17:33 | |
| χαχαχαχαχαχ! καλη φαση Mrs Alice.....μ χει συμβει και μενα κτ τετοιο!!! χεχεχε | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Τρι 28 Απρ 2009 - 17:40 | |
| χα καλο........ κι εμενα μου συνεβει κατι παρομοιο παλι goody's παλι με το decode παλι με σαλατα........ φαινεται το χει το περιβαλλον........ | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Τρι 28 Απρ 2009 - 21:02 | |
| Σκεφτομουν καιρο να ανοιξω αυτο το τοπικ και με αφορμη το ποστ της Ms Alice οριστε.....αποκλειστικο τοπικ μονο για το Dazzling!!! (δε λεω δημοσιος εξευτελισμος γιατι ειναι χοντρο αν κ μετα απο ενα παρομοιο περιστατικο στα Goody's η αδελφη μου δε μου μιλαγε για 3 μερες!!!) Καλα, υπάρχουν και τα κλασικα. Υστεριες και καθε φορα που περναει ενα volvo (η bella marie κ εγω εχουμε αποκτησει πολλες μελανιες με αυτον τον τροπο καθως καθε φορα που βλεπουμε τετοιο αμαξι τσιμπαει η μια την άλλη!!!) Το καθημερινο διλεπτο για να χαζεψουμε το κινουμενο banner πριν δουμε τα ποστ!!! 'Η το απολυτο χαζεμα μπροστα απο τα wallpaper των κινητων!!! (Queen, νομιζα οτι θα με θεωρουσες πολυ ανισσοροπη εκεινη τη μερα!!!) Αλλα το απολυτο ρεζιλικι εγινε στις 21 Μαρτιου. Ειχαμε παει σε ενα κλαμπ στου Ψυρρη να γιορτασουμε τα γενεθλια της ξαδελφης μου. Εξω εκανε κρυο αλλα μεσα κ τοπ να φορουσες, ιδρωνες!!! Μεσα στο κλαμπ, χαμος!! Πατα με, να σε πατω ηταν!! Τεσπα, ενας χριστιανος μολις ειχε ερθει απ' εξω προφανως με ακουμπησε για λιγο στο μπρατσο κ ηταν ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ!!!!!!!!! Τι να πω, μαλλον τα ποδια μου δεν επικοινωνουσαν με τον εγκεφαλο γιατι χωρις να ξερω τι κανω τον ακολουθησα!!!! Καποια στιγμη οταν φταναμε στο μπαρ, με καταλαβε και γυρισε κ με κοιταξε απορημενος. Μουρμουρισα ενα "Σας περασα για καποιο γνωστο μου" κ εφυγα!!! Τι να του ελεγα? Νομιζα πως ησασταν βρικολακας κ ειπα να το τσεκαρω??? Ρομπα εντελως!!!! Δεν ηταν κ κανενας ωραιος!!! Κριμα!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την April στις Δευ 18 Μάης 2009 - 15:39, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Τρι 28 Απρ 2009 - 21:09 | |
| | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Τρι 28 Απρ 2009 - 21:14 | |
| Νομιζα πως ησασταν βρικολακας κ ειπα να το τσεκαρω............τελειο Βασια μου !!
εισαι απίστευτη !! φανταζωμε την εκφραση που είχες !!! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Τρι 28 Απρ 2009 - 22:19 | |
| Ασε, ρομπα εγινα!!! Με εψαχνε η ξαδελφη μου μετα.........τα ακουσα κ απο πανω.........
Αλλα μου εχει μεινει πολυ αυτο!!!
Και αλλο κορυφαιο, οταν ημουν προχθες στο φροντιστηριο της bella marie κ της giotaki cullen τσιριζαμε και χοροπηδαγαμε κ οι 3 στα σκαλια εξαιτιας του αφιερωματος στο αφισοραμα!!!!! Τα αλλα παιδια που σχολαγαν θα μας περασαν για τρελες!!! | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| |
| |
April Jasper's Queen
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Τετ 13 Μάης 2009 - 15:33 | |
| | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Τετ 13 Μάης 2009 - 15:40 | |
| Και βέβαια μετράει!!!!! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Κυρ 17 Μάης 2009 - 18:07 | |
| Αχ εγω ελπίζω για dazzling expirience,το καλοκαίρι... Όλη μέρα πετάω απο την χαρά μου!!!!!! Άκουσα οτι τα γυρίσματα για την Έκλειψη ξεκινάνε στις 17 Αυγουστου. Επίσης άκουσα οτι μετά τα γυρίσματα στην Ιταλία ο Ρομπ θα επιστρέψει στο Λονδίνο, μέχρι να χρειαστεί να επιστρέψει για την Έκλειψη... Οπότε αυτό σημαίνει, οτι όταν θα πάω Λονδίνο, θα είναι εκεί ο Ρομπ!! Φανταζεστε να προχωράω στο Soho και να τον δω μπροστά μου???? Αχ...απο τωρα σεναρια φτιάχνω.... Παντως δεν θα σταματήσω να τριγυρνάω τους δρόμους μέχρι να τον "συναντήσω τυχαία"!! | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Δευ 18 Μάης 2009 - 10:04 | |
| Kαλα παιδια τωρα το ειδα οτι το ποστ μου εγινε αφορμη για να ανοιξει αυτο το τοπικ! Στην αρχη που το ειδα εμεινα και αναρωτιομουν μα καλα ποτε ανοιξα εγω τοπικ;! April εισαι απιστευτη!''BELLA '' MARIE P ο συνδυασμος του τραγουδιου με την σαλατα ηταν απαιχτος! | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Σαβ 11 Ιουλ 2009 - 15:10 | |
| Χαχα.. Εγώ θυμάμαι πριν περίπου 2 εβδομάδες ήμουν σε μια παιδική με τις φίλες μου.. Κάποια στιγμή είδα ένα ασημί volvo να στρίβει στην απέναντι γωνία.. Το τι τσιρίδα έβγαλα δε λέγεται.. Οι φίλες μου να μου λένε ''τι έχεις..?'', εγώ να έχω κοκαλώσει, το volvo να έχει εξαφανιστεί.. Οταν τους είπα ''είδα ένα ασημί volvo'' μου είπαν ''έλεος..'' χαχα.. και δεν ήμασταν μόνο εμείς στην παιδική.. ήταν και άλλοι.. Ή τότε, πριν 1 μήνα, στη δεξίωση ενός γάμου, είδα έναν που έμοιαζε αφάνταστα στον Robert πριν κουρευτεί.. Από εκείνη τη στιγμή που τον είδα, λέω στην ξαδέρφη μου: ''Κοίτα διακριτικά προς τα αριστερά σου'' (μόνο διακριτικά δεν κοίταξε..) και μου λέει αμέσως ''Ο ROBERT PATTINSON..!!!'' Ε, από εκείνη τη στιγμή, ήμασταν σε αποστολή όλο το βράδυ.. Τον ακολουθούσαμε, τον παρακολουθούσαμε.. Μέχρι τη στιγμή που μας κατάλαβε και γίναμε ρεζίλι..!! :blush: Ευτυχώς δεν μας είπε τίποτα.. Καλά, belloula μου, αυτό με το μαχαίρι.. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Κυρ 26 Ιουλ 2009 - 9:30 | |
| έλεος ρε παιδιά... τέλικά είστε πολύ κολλημένες........ πάρα πολύ..... εγώ αυτό που έχω κάνει είναι να είμαι για βόλτα στο Θησίο (τότε που ήταν η Νίκι στην Ελλάδα και σε μια στιγμή αρχίζω ξαφνικά και την ακολουθάω και μετά αυφού έτσ όπως την έβλεπα απο πίσω πήγα και της ζήτησα αυτόγραφο.... Αυτή γύρισε και μου λέει για ποιο λόγο.... και της λέω... εμμμμ πλάκα έκανα και εφυγα.... εντομεταξύ στο πρόσωπο ήταν πολύ χάλια.... ρεζίλι έγινα.... | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Κυρ 26 Ιουλ 2009 - 14:29 | |
| Παιδια,υπαρχουν και χειροτερα!Εγω πχ!Εχουν γινει τοσα που ουτε τα 8υμαμαι!Ενα ηταν που ημουν στη μηχανη με τον πατερα μου και βλεπω μια κιτρινη Πορσε!Γερνω απο την μηχανη για να τη φτασω(τελειως χαζο)και λεω..μια τετοια 8ελω στα 18 μου μπαμπα.Γυρναει ο οδηγος,γυρναει ο πατερας μου και πηγαμε να πεσουμε!Τρελο σας λεω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Κυρ 26 Ιουλ 2009 - 16:06 | |
| Βαμπιροαδερφούλα μου θα σκοτωθείς καμιά μέρα... | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Ημερολόγια Πλατύπους Πεμ 30 Ιουλ 2009 - 13:41 | |
| Διάβασα στη σελίδα 45 του θέματος twilight goodies και είδα ότι η Πλατύπους θα εκδώσει τα ημερολόγια στις19 Οκτωβρίου και πιθανότατα θα τα πουλάνε στα βιβλιοπωλεία έτσι?Όποια ξέρει κάτι περισσότερο να με διαφωτίσει!!!!!!!! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Πεμ 30 Ιουλ 2009 - 13:48 | |
| Νομιζω οτι εισαι σε λα8ος θεμα γλυκια μου!!!Και δεν σκοτωνομαι,αδερφουλη!Ειμαι αφθαρτη!!! | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Παρ 31 Ιουλ 2009 - 0:15 | |
| καλα ακομα πιο τραλαλα εγω πριν λιγεσ μερεσ βλεπω new moon stigmioyipa kai αρχιζω να τσιριζω σαν τρελη και δεν ειμουν μονη οι πιο πολυ στραφικαν σε μενα τρομαγμενοι με γουρλομενα ματια και δεν μπορουσα να σταματισω να κανω σαν τρελη (τελειοσ χαζο..και ειμασταν και σε ξενο σπιτι) θα με περασαν για τρελη 100% h tote p δα εναν εντ ολοιδιο με τον δικο μασ και περασα σαν υπνοτισμενη τον δρομο που παραλιγο να με πατησουν τα αμαξια θα με περασε γ τρελη και ο νεαρος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Πεμ 6 Αυγ 2009 - 10:45 | |
| - Mrs.Cullen έγραψε:
- Διάβασα στη σελίδα 45 του θέματος twilight goodies και είδα ότι η Πλατύπους θα εκδώσει τα ημερολόγια στις19 Οκτωβρίου και πιθανότατα θα τα πουλάνε στα βιβλιοπωλεία έτσι?Όποια ξέρει κάτι περισσότερο να με διαφωτίσει!!!!!!!!
Πήγαινε στο άσχετα σχετικά με twilight... εγώ γράψει το μέιλ που έχω στήλει στην πλατύπους και τι μου απάντησαν... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Πεμ 6 Αυγ 2009 - 11:30 | |
| THNX!!εχώ ακόμα μερικά προβληματάκια με τις θεματικέσ ενότητεσ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Πεμ 6 Αυγ 2009 - 11:32 | |
| ναι μωρε δεν πειράζει καινούρια είσαι ακόμα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Πεμ 6 Αυγ 2009 - 11:32 | |
| | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Πεμ 6 Αυγ 2009 - 11:55 | |
| εγω ειχα παει στη γαλλια πριν κατι βδομαδες και επειδη ολες οι φιλες μου ξερουν οτι εχω κολλημα..μου λεει μια να τοσ..ο ηθοποιοσ που σαρεσει..λεω που ειναι?στο μεταξυ ειχα χασει για λιγο το γκρουπ γιατι εψαχνα τον ρομπ και μου λεει καλα ολοκληρη αφισα μπροστα σου δεν την εβλεπεσ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Πεμ 6 Αυγ 2009 - 11:57 | |
| ώρε στραβομάρα... | |
|
| |
| Do I Dazzle You...??? | |
|