| Do I Dazzle You...??? | |
|
+26evac AnaroseCullen edward17 Mrs Edward Cullen T-NM-E-BD Dr_Rena_Hale Fotis333 athina Isabella_Cullen d@n@e twilight! Edward_ Breaking_ Dawn alice cullen! WhiteQueen linaki Kristen Stewart MIKAELLA Mrs.Cullen Ms Cullen !~Twilighter~! nasiatheslayer @Dark_Lord@ Rozali87 April emma cullen pattinson maraki-twilightholic Mrs Alice 30 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| |
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Πεμ 6 Αυγ 2009 - 12:03 | |
| Α καλά συνιθισμένη περίπτωση.. είμαι στο Mall με την αδερφλη μου και μου λέει... άκουσες ότι στην πρεμιέρα με την ταινία θα είναι εδώ οι ηθοπιοί... και ήταν την μέρα της πρεμιέρας... και πλησίαζε η ώρα που θα ξεκινούσε η ταινία... και αρχίζω και τρέχω και ρώταγα όλο τον κόσμο που είναι..... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Πεμ 6 Αυγ 2009 - 12:05 | |
| xixi!!ξέρει κανείς πού πουλάνε ζουρλομανδίες????χρειαζόμαστε 1 τόνο.... | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Πεμ 27 Αυγ 2009 - 13:49 | |
| λοιπον ακουστε τι παθαινω εγω τωρα τελευταια με εσασ που εχω μπλεξει=Ρ συνηθωσ μιλαω ΟΛΗ την ωρα με την κολλητη μου αλλα εχω ανοιχτο κ το pc στο forum μασ!! ετσι οπωσ χαζευω τισ pictures κλπ. μουυ μιλαει η κολλητη μ κ δεν την ακουω κ μετα απο λιγο μ κανει "εεεε με ακουσ, λιναααα" αααχ τι τραβαω εδω μεσααα! | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Πεμ 27 Αυγ 2009 - 14:46 | |
| linaki συμφωνώ απίστευτα μαζί σου.. Εχω κολλήσει τόσο πολύ με αυτό το forum, που όταν μιλάω γι' αυτό στις φίλες μου, σκέφτομαι από μέσα μου: Πάει, τις έπριξα πάλι.. - Σπόιλερ:
Εχε χάρη που δεν έχουν ιντερνετ, αλλιώς θα τους έλεγα εγώ..
| |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Κυρ 30 Αυγ 2009 - 15:52 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Κυρ 30 Αυγ 2009 - 16:04 | |
| Γιαυτό εγώ τελευταία ευχαριστιέμαι περισσότερο την παρέα των μελών επί προσωπικού! Διότι κανείς άλλος δεν μπορεί πλέον να καταλάβει την τρέλα μου και το κόλλημα μου. Μόνο οι αυθεντικοί Twilighters μπορούν να με καταλάβουν και να μου προσφέρουν λίγο προδέρμ! Κάνουμε όλοι μαζί ένα ωραιότατο group therapy αλληλοσυμπαράστασης! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Κυρ 30 Αυγ 2009 - 16:07 | |
| αααχ τι ωραια ιδεαα!! και ποιοσ θα κανει τον ψυχολογο?? εχω την αποριααα | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Κυρ 30 Αυγ 2009 - 16:19 | |
| Μαρία (White Queen) μου, απόλυτα μαζί σου.. Στο forum αυτό έχω βρει το ''λιμανάκι'' μου, που λένε..!! Κι άλλο dazzling.. Λοιπόν.. Είχα πάει στο φροντιστήριο με μία φίλη μου να πάρω το πρόγραμμα για τα μαθήματα, που θα αρχίσουν στις 1/9.. Απέναντι από το φροντιστήριό μας, υπάρχει ένα γωνιακό βιβλιοπωλείο.. Καθόμασταν εκεί με τη φίλη μου και συζητούσαμε για διάφορα θέματα, ώσπου ξαφνικά, γυρνάω το κεφάλι μου και τί βλέπω..? Το Movie Companion του Twilight..!! Αρχίζω να ουρλιάζω και να λέω ''Μαρίνα το Movie Companionnn..!!''.. Εν τω μεταξύ, να έχω κατακοκκινίσει, και συγχρόνως να έχουν γυρίσει όλοι οι περαστικοί να μας κοιτάζουν.. Η φίλη μου να μου λέει ''ηρέμησε, μας κοιτάζουν όλοι'', εγώ να έχω καταστρέψει το μπουκαλάκι με το νερό που είχα στα χέρια μου (ευτυχώς δεν είχε νερό μέσα.. ), και να της λέω ''Κοίτα τον Rob πως κοιτάει.. μοιάζει όντως με βρικόλακα..!! Αχ..!!'' Η κατάστασή μου μετά ήταν έτσι: ( ) - Σπόιλερ:
Και ναι, έχω ακόμα το στραπατσαρισμένο μπυκαλάκι..!!
| |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Τετ 9 Σεπ 2009 - 16:07 | |
| - Σπόιλερ:
επιτελουσ βρηκα το τοπικ!!! το εψαχνα πολυ καιρο και ετσι εχω να πω τρεισ διαφορετικεσ Dazzling Experiences!!!λοιπον η πρωτη ηταν στο εξοχικομου στη Νεα Μακρη που πηγαινω καθε καλοκαιρι και καθε Πασχα!!! φετοσ λοιπον στην Μαραθωνοσ ανοιξε ενα Allouett!!πηγα ενα απογευμα Παρασκευησ με την μαμα μου να παρουμε ενα δωρο για ενα μωρακι στη γειτονια!!! ωραια και καλα παμε μεσα και αρχιζω και χαζευω εγω!!! δεν προλαβαινα να κανω 5 βηματα και βλεπω ενα κουτι σε ενα παγκο που λεει "NEWBORN TEAM" μενω με το στο μα ανοιχτο και κοιταω το κουτι!!!ειχα παθει σοκ!!! η μαμα να λεει "Κορινα, αυτο πωσ σου φαινεται?" εγωνα μην μπορω να απαντησω ακομα!!!τελοσ παντων το σοκ περναει βρηκαμε ενα ωραιο ρουχαλακι με την μαμα και παμε να το πληρωσουμε!!!βγαινω εξω, παω στο αμαξι και την ωρα που παω να μπω μεσα ερχεται και παρκαρει διπλα μασ ενα Volvo,βεβαια οχι ιδιο με του Edward!!!! αν ειναι δυνατον !!ξανα σοκ εγω!!αφηστε τα!!! η δευτερη ηταν την παρασκευη που μασ περασε και ειχα παει με την μαμαπαλι για ψωνια στο γνωστο MALL!!! ψαχναμε για θεση και βλεπω μια και τησλεω "Να,εδω βαλ'το"μπαινει μεσα στη θεση και κοιταω αριστερα μου!!! ΤΙ ΝΑ ΔΩ???? ενα Volvo ιδιο με του Edward!!! κανω και εγω ενα ιιιι ιδιο με τησ Ζουμπουλιας!!! ελεος!!! anyway πω πανω στο fnac!!! τι να δω???την συλλογη με τα βιβλια!!! και ξερετε ποια βιβλια εννοω!!!και σαν να μην μου εφτανε αυτο προχωραω και βλεπω τισ κουκλεσ Edward-Bella με το σημα των Cullen!!!!και για αποτελειωμα φευγοντας το Twilight σε μεγεθοσ τσεπησ με εξωφυλλο Robert-Kristen!!! ΔΕΝ υπαρχει, λεω, τελοσ!!δεν υπαρχει!!! και το τελευταιο ηταν την Δευτερα που μας περασε και ειχα παει ΙΚΕΑ με τον αδερφο και την μαμα μου(ναι,παλι, μη με βρισετε!!!)!!!σε καποια στιγμη μου ακνει ο αδερφοσ μου "ψιτ!"!!!γυρναω να δω τι θελει και μου δειχνει μια ταμπελα την κοιταω και ελεγε KULLEN!!! στο τσακ!!! του λεω "Αντρικο, οι γνωστοι οι Cullen γραφονται με C!!!αλλα επεσεσ κοντα!!!" !!!και στο αμαξι σκεφτομουν ολο αυτα και ξαφνικα βλεπω μια αντιπροσωπεια Volvo!!! ελεοσ!!!!!!!! τι εχετε να πειτε για ολα αυτα????
| |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Τετ 9 Σεπ 2009 - 16:28 | |
| λοιπον ενα εχω να σου πω πασχεις απο την αρρωστια οξεια καλενιτιδα..!!χαχαχα!!βασικα ολες το εχουμε αυτο!!!!!!!!! | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Τετ 9 Σεπ 2009 - 16:33 | |
| το ξερω!!! δηλαδη ειδικα και με το ΜALL ελεγα εχε γουστο να δω και κανα Rob!!! θα λιποθυμουσα!!!! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Πεμ 17 Δεκ 2009 - 18:49 | |
| Λοιπον, με εμαθαν και τα ΙΚΕΑ!!!! Ειχαμε παει πριν μια εβδομαδα και μετα τα ψωνια καταληξαμε καφετερια-εστιατοριο. Ηξερα βεβαια οτι ειχε καφετερια μεσα αλλα δεν ειχε τυχει να καθησω ποτε οποτε ημουν αδαης ως προς το μενου. Και εκει που στριμωχνομουν να μπω διπλα στην αδελφη* μου να της δωσω παραγγελια (τι καλη αδελφη που ειμαι!!!) τι βλεπω πως ειχε παρει για τον εαυτο της??? April: ΜΑΦΙΝ !!!!!! ΠΗΡΕΣ ΜΑΦΙΝ !!!!Περιττο να πω οτι γυρισε ολη η ουρα κα με κοιταξε!! Και μετα εγω οπου φυγει φυγει!!! - Σπόιλερ:
*Μπελλουλα, παλι η Νικολεττα την πληρωσε τη νυφη!!! Και μετα απο τετοια ρεζιλικια απορουμε γιατι δεν την καταφερνουμε να δει το Λυκοφως!!!!
| |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Πεμ 17 Δεκ 2009 - 18:52 | |
| χαχαχαχαχαχαχα μαφιν αδελφες μου μαφιν! εγω ειδα προχθες σε ενα μαγαζι marshmallows στο jumpo συγκεκριμενα! και κανω στην αδελφη μου! ο μαικκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ και μου λεει τι? ο λαπας τις λεω καλε! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αρχισε να γελαει και να μου λεει οτι δεν παω καλα! πραγμα το οποιο ειναι αληθεια! | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Πεμ 17 Δεκ 2009 - 19:21 | |
| ελεος!!!!και εμενα μου εφεραι η μανα μου και αρχισα να γελαω στο ξαφνικο!!!και...επαθε οσο να ειναι ενα σοκ!!!με κοιταγε σαν χαζη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Παρ 18 Δεκ 2009 - 16:19 | |
| Χιχι!Σε καταλαβαίνω....Κι εγώ το παθαίνω συνέχεια!Για πραδείγμα άκουγα μέσα στο μάθημα τα λόγια του ΡΟμέο από τη φωνή του Ρομπ και έκανα την γκάφα να ψιλοουρλιάξω....Με βλέπει η φιλόλογος με ένα βλέμμα...Είπα κι εγώ ότι με πάτησε η καρέκλα μου... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Παρ 18 Δεκ 2009 - 16:21 | |
| ασε τρελα πραγματα!!!γιατι εγω καμια φορα λεω τοθς αλλους αλις,εντουαρντ.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Παρ 18 Δεκ 2009 - 16:24 | |
| Εγώ νομίζω ότι τους βλέπω και μπροστά μου!Την άλλη φορά που περπατούσα με την κολλητή μου νόμιζα ότι είδα τη Στέφανυ και φώναζα σαν την τρελή! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Παρ 18 Δεκ 2009 - 16:27 | |
| ασε ειμαστε περιπτωσεις!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Παρ 18 Δεκ 2009 - 16:28 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Παρ 18 Δεκ 2009 - 16:28 | |
| αστα,αστα!!!!!τα εχουμε πεξει!!!! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Σαβ 19 Δεκ 2009 - 14:10 | |
| Δεν το χες δει??? Εγω το ειδα χθες που το ποσταραν στο parodies!!! Λεω δεν παιζει, μας κανουν πλακα!!! Καποιοι μας παρακολουθουν!!!! ΚΩΣΤΑ!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Σαβ 19 Δεκ 2009 - 14:36 | |
| ρε τον Μαρτακη να εβαζαν για εντουαρτ και οχι αυτον! ελεος! χαχαχαχαχαχαχα | |
|
| |
April Jasper's Queen
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Τρι 29 Δεκ 2009 - 23:03 | |
| Ερωτηση κρισεως προς μελλοντικες οδοντιατρους!!!! Γινεται να μη σε πιασει η ναρκωση λογω New Moon???? Δηλαδη τι το ηθελε ο γιατρος να μου πει να κανω καμια βολτα μεχρι να μουδιασω?? Για να πετυχω τη Rosalie Hale Cullen κατα κοσμον Γιωτα στη κουζινα του ιατρειου κ να κατσουμε να δουμε σκηνες απο την ταινια??? Και ως γνωστον με πιανει μια φουντωση μια φλογα εκεινη την ωρα που να χαλαρωσω μετα??? Και ερχεται ο γιατρος και μου λεει μηπως εχεις πολυ αγχος??? Τι να του πω του ανθρωπου εκεινη την ωρα?? Οτι εβλεπα Εντουαρντ και αναστατωθηκα???? Τελικα μου εκανε κ δευτερη ενεση!! | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Do I Dazzle You...??? Τρι 29 Δεκ 2009 - 23:08 | |
| χα χα χα δεν το πιστευω οτι επαθες τετοιο πραγμα... | |
|
| |
| Do I Dazzle You...??? | |
|