| Αγαπημενος χαρακτηρας. | |
|
+61xrysanthi evi Bella Marie Swan vasia Teodan Kornilia PattinsonCullen T-NM-E-BD sisaki demi cullen Mrs.Christina LITSA0089 Rosemarie Cullen mpellanti21 Jane Volturi eirinoula pink esme anastasia_1992 evaki vikaki21 sof ~Rob-Patty~ maro patrick Ashley Greene VLaSia =) Renesmi LaDy_SoVeReigN Isabella_Cullen christi_twilight team edward jenaki dreamofedward twiligter alice cullen! didi Fotis333 CHRISTI Stellouko sambrina Flyingdutchman JuStleNe breeze of wolf SpunK RansoM Kristen Stewart ΕΡΗ Georgia P. C anthian9 kanty robert\'s girl dolores!! eleu8eriaaa Fay1765 Isabella21 hiddenfantasy Alexadruby the vampire Bella13 Ms Cullen maritca !~Twilighter~! ViolettaCullen18 65 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ViolettaCullen18 Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Οπου γινεται φασαρια Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 09/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 29 Μάης 2009 - 18:25 | |
| Πιστευω οτι ηρθε η στιγμη να καταγραψουμε ποιοο ειναι οι αγαπημενοι χαρακτηρες των ελληνων αναγνωστων του Twilight Saga. Μπορειται να διαλεξεται οποιον θελετε.Προταγωνιστη, δευτεραγωνιστη, κομπαρσο, βρυκολακα, λυκανθρωπο, ανθρωπο, σαρκοφαγο, αντρα, γυναικα, παιδια, σκυλια, γατια.Εναν ή και περισσοτερους. Αγαπημενοι μου χαρακτηρες ειναι ο Εντουαρντ, ο Τζασπερ, ο Καρλαιλ και ο Εμμετ με αυτη τη σειρα.Αυτο γιατι και οι τεσσεροις τους ειναι οι τελειοι αντρες, που ο καθενας εχει μια σιγκινιτικη ισρορια για το πως βρεικε το αλλο του μισο.
Ποιος ειναι λοιπον ο αγαπημενος σου χαρακτηρας και γιατι ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ViolettaCullen18 στις Σαβ 5 Σεπ 2009 - 20:55, 1 φορά | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 29 Μάης 2009 - 18:56 | |
| Εμένα οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι: 1. Bella - Edward [(δεν μπορώ να ξεχωρίσω) and because they make fairytale endings look so easy...] 2. Jacob [επειδή στάθηκε στη Μπέλλα τότε που έφυγε ο Εντουαρντ] 3. Alice [θα ήθελα πολύ να είχα μια τέτοια κολλητή που έχει τον ομορφότερο αδερφό σε ολόκληρο τον κόσμο!!] 4. Seth - Σπόιλερ:
[μου αρέσει το πείσμα του στο Breaking Dawn] 5. Renesmee - Σπόιλερ:
[παρόλο που χάρη σ'αυτή, η Μπέλλα παραλίγο να πεθάνει, είναι δημιούργημα της και του Εντουαρντ και έχει τον πιο κούκλο πατέρα..] 6. Jane (μπρρρ...) [δεν ξέρω γιατί!! ] 7. Emmett [είναι πολύ γλυκούλης (στην ταινία) και αστείος (στο βιβλίο)] Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να ξεχωρίσω... | |
|
| |
maritca Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : συνηθως ειμαι στον βρικολακιασμενο κοσμο μου αλλα θα με βρειτε κ στο σουρμενα σιτι κ οπως ακουω σας τακτοποιουμε το σπιτι Αριθμός μηνυμάτων : 93 Registration date : 19/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 29 Μάης 2009 - 20:20 | |
| Εντουαρτ για προφανεστατους λογους!! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 29 Μάης 2009 - 20:26 | |
| Ειναι 2!!Η Αλις(γιατι μου 8υμιζει εμενα....εχουμε τον ιδιο χαρακτηρα!!Διαβαζα το βιβλιο και νομιζα οτι βρηκα τη διδυμη αδερφη μου!!!!) Και ο Εντουαρντ(για προφανεις λογους!!!Ειναι το πιο συναρπαστικο,γοητευτικο και συγκλονιστικο βαμπιρ στον κοσμο!!!) | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 29 Μάης 2009 - 21:08 | |
| 1) Edward για προφανεις λογους(τελειος' ομορφος, ευγενικος........) 2)Bella γιατι οσο διαβαζα το βιβλιο νομιζα οτι βρηκα την καλητερη φιλη ever | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 29 Μάης 2009 - 21:37 | |
| Αγαπημενοι μου χαρακτηρες ειναι : Edward : Για τους προφανεις λογους...( ολες το ιδιο λεμε... ) Ειναι τοσο γλυκος, ρομαντικος και ειναι ικανος να κανει τα παντα για την Bella... Bella : Επειδη κατα καποιο τροπο μου θυμιζει εμενα... Πεισματαρα, ντροπαλη κ.α... Alice : Ειναι το πιο χαριτομενο πλασματακι που υπαρχει και σε κανει οτι θελει... Jasper : Αν και το παιζει ο σοβαρος της υποθεσηε καταβαθος ειναι σαν τον Edward... ( κατα την αποψη μου... ) Esme : Ειναι η καλυτερη μαμα που θα μπορουσε να εχει καποιος... | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 29 Μάης 2009 - 22:18 | |
| Alice....γιατι εινα τρελουτσικη και περα βρεχει ολη την ωρα...ασε που ειναι και καλλιτεχνης η κοπελα....¨Δ | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 29 Μάης 2009 - 22:20 | |
| Ο Edward εννοείται, για τους προαναφερθέντες προφανείς λόγους!! Ο Σεθ γτ είναι εξαιρετικά συμπαθητικός κ καλοπροέραιτος!! Η Μπέλλα γτ είναι συνεσταλμένη και γλυκιά, είναι δυναμική κ προσγειωμένη ταυτόχρονα!! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Τρι 9 Ιουν 2009 - 10:41 | |
| Edward(Γιατί άραγε Bella(Επειδή θα γίνει βρυκόλακας) Alice(Επειδή ο αδερφός της είναι για δάγκωμα αλλά και η ίδια είναι άπαιχτη) Emmett(Επειδή σπαρταράω από τα γέλια σε κάθε του ατάκα) Carlisle(Επειδή εξ αιτίας του γνωρίσαμε τον Edward) Esme(Επειδή δεν έχω ξανασυναντήσει πιο πραστατευτικό και λογικό άτομο) Jacob(Είναι ένα χαριτωμένο κουταβάκι) | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Τρι 9 Ιουν 2009 - 10:48 | |
| (Αν κάποιος μπορεί παρακαλώ ας το μεταφέρει κάπου αλλού) Είναι μια υπέροχη φωτογράφιση,σωτά; Προσέξτε αυτό το σημείο: Δεν σας θυμίζει τίποτα; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Τρι 9 Ιουν 2009 - 10:50 | |
| 3 χρόνια πριν το Twilight ο Benjamin Rojas και η Camila Bordonaba έκαναν μια παρόμοια φωτογράφιση.Η αλήθεια πάντως είναι ότι μου αρέσουν και οι δύο | |
|
| |
eleu8eriaaa Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : κάπου ανάμεσα στο έπος του λυκόφωτος... Αριθμός μηνυμάτων : 78 Registration date : 01/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Δευ 15 Ιουν 2009 - 21:42 | |
| ισως να διαφωνισετε μαζι μου και ισως να εχετε δικιο, αλλα παιδια εμενα ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ειναι ο Τζεικομπ... δεν ξερω, οτι κανει, ενω στην αρχη εκνευριζομαι γιατι παει να τα καταστρεψει ολα, του τα "συγχωρω" και τον καταλαβαινω, βαζοντας τον εαυτο μου στη θεση του.. και πιστευω οτι ο Τζεικομπ ειναι ενας πολυ δυνατος χαρακτηρας. | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Δευ 15 Ιουν 2009 - 22:12 | |
| εγω θα πω κατι κλασικο!!!!!!!!!εντουαρντ,εντουαρντ ,εντουαρντ!!!!!!!οι λογοι ειναι προφανεις!!!!!!ειναι αυτος που θα ηθελε η καθε κοπελα να εχει διπλα της!!!!!ειναι απλα ο τελειος!!!!δεν υπαρχουν λογια!!!!! | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| |
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Τρι 16 Ιουν 2009 - 0:39 | |
| θα συμφωνησω κι εγω με τα δυο τελευταια κοριτσια... Edward και παλι Edward... | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Σαβ 20 Ιουν 2009 - 16:19 | |
| jacob: Στάθηκε στην Μπέλλα όταν ο Έντ δεν ήταν εκεί και γενικώς είναι ένα χαμογελαστό παιδάκι ^^Τον συμπαθώ γενικότερα, [μην με κράξετε!!!] βρίσκω τον ρόλο του σημαντικό!! Edward:Δεν υπάρχει άντρας που να αγαπάει σαν και αυτόν!! και γενικότερα όλοι οι werewolves! Είναι ξεχωριστά πλάσματα που τιμωρούνται για τον θυμό τους.. | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Σαβ 20 Ιουν 2009 - 16:26 | |
| - EdLover έγραψε:
- jacob: Στάθηκε στην Μπέλλα όταν ο Έντ δεν ήταν εκεί και γενικώς είναι ένα χαμογελαστό παιδάκι ^^Τον συμπαθώ γενικότερα, [μην με κράξετε!!!] βρίσκω τον ρόλο του σημαντικό!!
Edward:Δεν υπάρχει άντρας που να αγαπάει σαν και αυτόν!! και γενικότερα όλοι οι werewolves! Είναι ξεχωριστά πλάσματα που τιμωρούνται για τον θυμό τους.. Μην τα λες ετσι αυτα κοπελα μου..ειπαμε καταλαβαινουμε,αλλα οχι κι ετσι!!Απο λυκανθρωπους μονο Σεθ!!! | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Σαβ 20 Ιουν 2009 - 16:37 | |
| - Ms Cullen έγραψε:
- EdLover έγραψε:
- jacob: Στάθηκε στην Μπέλλα όταν ο Έντ δεν ήταν εκεί και γενικώς είναι ένα χαμογελαστό παιδάκι ^^Τον συμπαθώ γενικότερα, [μην με κράξετε!!!] βρίσκω τον ρόλο του σημαντικό!!
Edward:Δεν υπάρχει άντρας που να αγαπάει σαν και αυτόν!! και γενικότερα όλοι οι werewolves! Είναι ξεχωριστά πλάσματα που τιμωρούνται για τον θυμό τους.. Μην τα λες ετσι αυτα κοπελα μου..ειπαμε καταλαβαινουμε,αλλα οχι κι ετσι!!Απο λυκανθρωπους μονο Σεθ!!! ε τι να κάνουμε απόψεις είναι αυτές... | |
|
| |
Georgia P. C New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : Ίλιον,Αττική Αριθμός μηνυμάτων : 142 Registration date : 01/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Τετ 8 Ιουλ 2009 - 11:42 | |
| Ο Edward και η Bella -ουτε εγω μπορώ να τους ξεχωρίσω..- η ¶λις γιατι τη λατρεύω!Τις κινήσεις της,τις σκέψεις της...ειναι η καλύτερη φίλη ο Emmet γιατι είναι σαν μωρό και πεθαίνω με κάθε ατάκα του και ο Charlie!Είναι πολύ...γουτσου γουτσου,δεν ξέρω...!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Τετ 8 Ιουλ 2009 - 13:52 | |
| εμενα μου ειναι πολυ δυσκολο να ξεχωρισω καποιον.ειναι ολοι τοσο ωραιοι και διαφορετικοι χαρακτηρες που ο καθενας σε μαγνητιζει για διαφορετικο λογο.νομιζω οτι η Στεφανι εχει πλασει τοσο ωραια τους χαρακτηρες που δεν μπορεις να ξεχωρισεις καποιον.τουε λατρευω ολους!!! | |
|
| |
Georgia P. C New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : Ίλιον,Αττική Αριθμός μηνυμάτων : 142 Registration date : 01/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Τετ 8 Ιουλ 2009 - 13:54 | |
| Σωστό και αυτο! συμφωνω..Είναι όλοι υπέροχοι,ο καθένας με την δικη του ιστορία και τον καθένα τον λατρεύουμε για διαφορετικούς λόγους! | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Τρι 4 Αυγ 2009 - 14:01 | |
| edward αλλα και η μπελλαα!!! | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Πεμ 6 Αυγ 2009 - 16:49 | |
| Ποιος αλλος ο Εντ... αλλα εγω θα ηθελα να ημουν η Μπ...! | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Πεμ 6 Αυγ 2009 - 19:12 | |
| Και ποια δεν θα ήθελε να βρίσκεται στην θέση της μπέλλας ... - Σπόιλερ:
εγώ πάντος εννοείτε πως ναι!!
αλλα εμένα προσωπικά οι 2 χαρακτήρες που με εκφράζουν είναι ο jacob και η Renesmee. Αλλα αυτος με τον οποίο έχω κολλήσει ειναι της Renesmee!! γιατι... 1)και κυριότερον έχει τον καλύτερο και ομορφότερο πατέρα του κόσμου!! 2)αφου έχει τοσο όμορφους γονείς ...γίνετε να μην είναι κούκλα? 3)το χάρισμα που έχει ειναι το αγαπημένο μου!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την breeze of wolf στις Σαβ 8 Αυγ 2009 - 14:58, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Πεμ 6 Αυγ 2009 - 19:52 | |
| | |
|
| |
| Αγαπημενος χαρακτηρας. | |
|