| Αγαπημενος χαρακτηρας. | |
|
+61xrysanthi evi Bella Marie Swan vasia Teodan Kornilia PattinsonCullen T-NM-E-BD sisaki demi cullen Mrs.Christina LITSA0089 Rosemarie Cullen mpellanti21 Jane Volturi eirinoula pink esme anastasia_1992 evaki vikaki21 sof ~Rob-Patty~ maro patrick Ashley Greene VLaSia =) Renesmi LaDy_SoVeReigN Isabella_Cullen christi_twilight team edward jenaki dreamofedward twiligter alice cullen! didi Fotis333 CHRISTI Stellouko sambrina Flyingdutchman JuStleNe breeze of wolf SpunK RansoM Kristen Stewart ΕΡΗ Georgia P. C anthian9 kanty robert\'s girl dolores!! eleu8eriaaa Fay1765 Isabella21 hiddenfantasy Alexadruby the vampire Bella13 Ms Cullen maritca !~Twilighter~! ViolettaCullen18 65 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 20 Νοε 2009 - 19:13 | |
| - maro έγραψε:
- Έντουαρντ! Έβαλε την ασφάλεια της αγαπημένης του πάνω από τον εαυτό του!
Ποιος άντρας θα το έκανε αυτό; Μπέλλα! Της την έπεφταν όλοι , αλλά εκείνη βράχος! Ποια γυναίκα θα το έκανε αυτό; όλες γιατί δν υπάρχει πειρασμός όταν έχεις τον κούκλο δίπλα σου ή έστω μακριά σου χεχε!!!! | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 20 Νοε 2009 - 20:26 | |
| ξαναβρισκοντας το τοπικ θελω να κανω καποιες επιδιορθωσουλες διοτι ειμουν νεα εδω οταν εγραψα και δεν ειχα διαβασει τα 2 τελευταια βιβλια...... so... 1.Εντουαρντ(ΘΕΟΣ,ΘΕΟΣ,ΘΕΟΣ,ΘΕΟΣ ,ΘΕΟΣ,ΘΕΟΣ,ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!) 2.Ρενεσμι(εξου και το alter ego μου ..υπαρχει πιο γλυκο πλασματακι με καλυτερο ταλεντο??Ε?) 3.Αλις(φοβερη κολητη) 4.Μπελλα(ε τωρα θα αφηνα πισω το κοριτσι μας???) 5.Τζειν(απλα γιατι ειναι η αγαπημενη μου Βολτουρι φρουρος και εχει ΤΟ τρομερο ταλεντο με ολη την ενεια της λεξεως!!! ) 5.Καρλαιλ(αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ) 6.Εμετ(χαχαχαχαχαχαχαχα οτι και να πει...μενει!!!) 7.Εσμι(τι γλυκια και καλη που ειναι!) 8.Σεθ (μακραν ο πιο συμπαθητικος και καλος λυκανθρωπος!) 9.Ροζαλι(Δεν ξερω γιατι....αλλα αυτος ο χαρακτηρας εχει αυτο το κατι που τον εβαλε στην λιστα μου!) οκ δεν θα τους γραψω ολους! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 20 Νοε 2009 - 20:35 | |
| λοιπόν όλοι έχουνε μια θέση στην καρδιά μας ΟΛΟΙ όμως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 20 Νοε 2009 - 21:06 | |
| Εμενα οι αγαπημενοι μου με σειρα ειναι: 1. Εντουαρντ.. Ξερει να αγαπαει πραγματικα και τα κανει ολα τελεια.. 2. Μπελλα.. Ενα απλο κοριτσι που κοιταει πρωτα τους αλλους και μετα τον εαυτο της.... (ανιδιοτελης). 3. Αλις.. the best friend. 4. Τζεικ.. Πολυ γλυκος (κ σωματαρα).. Σταθηκε στην Μπελλα στην πιο δυσκολη στιγμη. 5. Τσαρλι. Ο καλυτερος μπαμπας του κοσμου (χαχαχα). 6. Εμετ. Φοβερο χιουμορ.
Και μετα ΟΛΟΙ οι υπολοιποι.....!!!!! | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 20 Νοε 2009 - 21:11 | |
| Ρένεεσμι , τζεϊκομπ ,ΕΝΤΟΥΑΡΤ & Μπέλλα !! (οι πρωταγωνιστές με λίγα λόγια.. )αα συγνώμη ξέχασα και τον φίλο μου τον Σέθ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την breeze of wolf στις Παρ 20 Νοε 2009 - 22:08, 1 φορά | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 20 Νοε 2009 - 21:16 | |
| 1)Τζέικ 2)Λεία 3)Σεθ,Άλις Είναι οι αγαπημένοι μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 20 Νοε 2009 - 21:31 | |
| άχου ο έντ είναι τέλειος για σοβαρή σχέση(17-20 χρονών) ο τζέικ είναι για πολλές ατα3ίες (αλλά και πάλι μου αρέσει η άλις) | |
|
| |
sof Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Πεμ 3 Δεκ 2009 - 14:37 | |
| αγαπημενος χαρακτηρας....μα φυσικα ο edward | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Τρι 9 Φεβ 2010 - 12:55 | |
| | |
|
| |
anastasia_1992 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 127 Registration date : 24/12/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 26 Μαρ 2010 - 0:34 | |
| Εμένα οι αγαπημένοι μου είναι: Η Alice έχει φοβερή πλάκα - Σπόιλερ:
Ειδικά όταν προσπαθεί να πείσει την Bella να οργανώσει εκείνη τον γάμο της με τον Edward
Η Bella επειδή είναι πολύ καλή κοπέλα και θέλει να είναι όλοι ευτηχισμένοι Ο Jacob είναι πολύ γλυκός και στάθηκε στην Bella όταν ο Edward την άφησε και φυσικά τον Emmet πού έχει πολύ φάση ειδικά στο τελευταίο βιβλίο όταν σχολίαζε την Bella και τον Edward | |
|
| |
esme Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Λεωνίδιο-Αρκαδία Αριθμός μηνυμάτων : 34 Registration date : 23/03/2010
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Δευ 10 Μάης 2010 - 12:40 | |
| Λοιπόν από τους μου αρέσει ο Έντουαρτ γιατί είναι το όνειρο κάθε γυναίκας(γλυκός τρυφερός με κατανόηση κλπ)ο Έμμετ γιατί είναι πλακατζής και η Άλις είναι φοβερή από κάθε άποψη Από τους λυκανθρώπους συμπαθώ τον Σέθ είναι γλύκας ο άτιμος.Από τους άλλους βρικόλακες τον Μπέντζαμιν τον Γκαρέτ την Κέιτ τη Ζαφρίνα και οι Ρουμανοί.Ε εντάξει νομίζω πως δεν χρειάζεται να εξηγήσω για ποιόν λόγο μου αρέσει η Μπέλλα και η Ρένεσμι.Τα αυτονόητα δεν λέγονται.Αυτά!!!!!!!!! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Δευ 10 Μάης 2010 - 12:45 | |
| | |
|
| |
eirinoula Twilight Human
Ηλικία : 35 Τόπος : Αλεξανδρουπολη εβρος Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 14/05/2010
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Σαβ 15 Μάης 2010 - 0:25 | |
| αχχχχχχχχχ edwart φυσικα!!!!!!!!τους λογους τους ξερουμε ολοι μας!!!!!! | |
|
| |
Jane Volturi Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Volterra Αριθμός μηνυμάτων : 634 Registration date : 11/02/2010
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 21 Μάης 2010 - 19:43 | |
| Να μην τα πολυλογώ όπως όλοι καταλαβαίνετε η Jane !!!! | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Σαβ 26 Ιουν 2010 - 5:42 | |
| βασικα εχω την ιδια γνωμη με τουσ περισσοτερους...... και ασ μν ξεχναω τν μπελλα...η αλις ειναι μια απο τις αδυναμιες μ,με γοητευει ο χαρακτηρας της και η εσμι ειναι τοσο στοργικη με ολους....ο καρλαιλ απο τς ποιο ειλικρινεις χαρακτηρεσ..... | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Τετ 28 Ιουλ 2010 - 16:50 | |
| Η Βella γιατι μου θυμιζει εμενα στο χαρακτηρα και ο Edward επειδη ειναι ο τυπος αγοριου που ολες θελουμε!! Ειναι προστατευτικος, κανει τα παντα για το αλλο του μισο...Αλλα δυστυχως δεν υπαρχει κανεις σαν κι αυτον.............. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Τετ 28 Ιουλ 2010 - 17:00 | |
| Εμένα η Alice!!!! wiiiiiii!!!!!! και από τους άντρες της παρέας Eμετ babe και τα μυαλά στα κάγκελα | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Τετ 28 Ιουλ 2010 - 17:23 | |
| Έμενα μου αρέσει πολύ η Άλις.Έχει πολύ πλάκα και είναι αι πολύ δυναμικη. Εννοιείτε η Ρένεσμι ην οποία λατρεώ και τον Έντουαρντ που όλες θα θελαμε αλλά μας τον πηρε η Μπέλλα | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Τετ 28 Ιουλ 2010 - 17:39 | |
| 1.Έντουαρντ-Ρόζαλι-Άλις 2.Μπέλλα-Έμετ-Τζάσπερ 3.Έσμι-Κάρλαιλ-Ρένεσμι 4.Τσάρλι-Σεθ. Πάνω απ'όλά όμως ο Έντ!!! | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| |
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Τετ 8 Σεπ 2010 - 15:27 | |
| μου αρεσουν πολυ οι καλεν . . . ολοι τους ειναι καταπληκτηκοι
| |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Τετ 9 Φεβ 2011 - 18:13 | |
| | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Τετ 29 Ιουν 2011 - 23:22 | |
| Κι εμένα πέρα από τον Έντουαρντ μ'αρέσει η Αλις | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Σαβ 30 Ιουλ 2011 - 19:37 | |
| Εκτός από τους πρωταγωνιστές πρωταγωνιστές (Μπέλα Έντουαρντ),Τζέην | |
|
| |
| Αγαπημενος χαρακτηρας. | |
|