| Αγαπημενος χαρακτηρας. | |
|
+61xrysanthi evi Bella Marie Swan vasia Teodan Kornilia PattinsonCullen T-NM-E-BD sisaki demi cullen Mrs.Christina LITSA0089 Rosemarie Cullen mpellanti21 Jane Volturi eirinoula pink esme anastasia_1992 evaki vikaki21 sof ~Rob-Patty~ maro patrick Ashley Greene VLaSia =) Renesmi LaDy_SoVeReigN Isabella_Cullen christi_twilight team edward jenaki dreamofedward twiligter alice cullen! didi Fotis333 CHRISTI Stellouko sambrina Flyingdutchman JuStleNe breeze of wolf SpunK RansoM Kristen Stewart ΕΡΗ Georgia P. C anthian9 kanty robert\'s girl dolores!! eleu8eriaaa Fay1765 Isabella21 hiddenfantasy Alexadruby the vampire Bella13 Ms Cullen maritca !~Twilighter~! ViolettaCullen18 65 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JuStleNe Twilight Human
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 88 Registration date : 02/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Πεμ 6 Αυγ 2009 - 20:45 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- εμενα μου ειναι πολυ δυσκολο να ξεχωρισω καποιον.ειναι ολοι τοσο ωραιοι και διαφορετικοι χαρακτηρες που ο καθενας σε μαγνητιζει για διαφορετικο λογο.νομιζω οτι η Στεφανι εχει πλασει τοσο ωραια τους χαρακτηρες που δεν μπορεις να ξεχωρισεις καποιον.τουε λατρευω ολους!!!
Συμφωνώ απόλυτα.. όλοι οι χαρακτήρες είναι τόσο διαφορετικοί και ο καθένας μπορεί να βρει στοιχεία του χαρακτήρα του σε κάποιον ή κ σε πολλούς ήρωες.. Νομίζω ότι αυτό είναι που κάνει τα βιβλία ακαταμάχητα.. οι βασικοί ήρωες μπορεί να είναι ουσιαστικά όντα μυθοπλασίας, αλλά οι χαρακτήρες τους είναι τόσο ανθρώπινοι που όλοι μπορούν να δουν τον εαυτό τους σε κάποιον από αυτούς!! | |
|
| |
Flyingdutchman New Moon Victim
Αριθμός μηνυμάτων : 119 Registration date : 05/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Πεμ 6 Αυγ 2009 - 21:32 | |
| Εγώ έχω όχι έναν αλλά πολλούς .Οι αγαπημένοι μου είναι ο Άρο,ο Μπέντζαμιν,η Ζαφρίνα,ο Ντιμίτρι και φυσικά ο Έντουαρντ και η Μπέλλα. | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Πεμ 6 Αυγ 2009 - 22:31 | |
| - Kristen Stewart έγραψε:
- τι χαρισμα εχει?
- Σπόιλερ:
Μπορει να κανει τους αλλους να διαβασουν της σκεψεις της... Βασικα εχει το αντιθετο του πατερα της και τον αντιθετο της μητερας της (της Μπ. το ταλεντο ειναι μια "ασπιδα" προστασιας απεναντι σε δυναμεις αλλα μονο οσες εχουν σχεση με το μυαλο...
| |
|
| |
sambrina Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 324 Registration date : 27/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Πεμ 6 Αυγ 2009 - 22:48 | |
| just edward and bella | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 7 Αυγ 2009 - 13:33 | |
| Θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες ότι δεν μπορώ να τους ξεχωρίσω, γιατί είναι όλοι διαφορετικοί κι εξίσου σημαντικοί. Αυτοί όμως που θα ήθελα να είναι αδέρφια μου (για όποιον ενδιαφέρεται δίνω τον αδερφό μου... ) είναι ο Emmett και η Alice. Γιατί απλά δεν υπάρχουν!!! | |
|
| |
CHRISTI Twilight Human
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 05/08/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 7 Αυγ 2009 - 14:43 | |
| εντουαρντ εντουαρντ και παλι εντουαρντ!!!! 1.Ειναι κουκλος(στην ταινια,αν και στο βιβλιο τον περιγραφει κουκλο) 2.Αγαπαει πραγματικα.πιστευω πως δεν υπαρχει αντρας σε αυτον τον κοσμο που να αγαπαει ετσι μια γυναικα!!!Κανει τα ΠΑΝΤΑ για την Μπελλα!!!!! 3.Ειναι κυριος....δηλαδη εαν η Μπελλα του πει να φυγει αυτος 8α φυγει...οχι σαν τον Τζεικ που τον διωχνει και αυτος συνεχιζει να της κολλαει.....ελεος 4.Ειναι υπερπροστατευτικος!!!!! 5.Στο βιβλιο,στην εκλειψη,οταν η Μπελλα φιλαει τον Τζεικ και μετα αυτος το μα8αινει το μονο που προσπα8ει να κανει ειναι να κανει την Μπελλα να νιωσει καλυτερα....ουτε καν εφυγε...και συνεχιζε να την λεει "αγαπη μου"....Και οταν η Μπελλα του ειπε να την βρισει αυτος δεν το εκανε....Δηλαδη ποσο μπορει να την αγαπαει πια??? Τελος παντων.....ενα εχει σημασια.......Edward και παλι Edward!!!!! Βεβαια μου αρεσει και η Αλις και η Μπελλα!!!!! | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 7 Αυγ 2009 - 14:45 | |
| Εμένα οι αγαπημένοι μου είναι η Μπέλα η Άλις και ο Τζέικοπ.... | |
|
| |
didi Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Σαβ 8 Αυγ 2009 - 0:24 | |
| χμμ...Εντ και Αλις...και σιγουρα μου αρεσει ο τροπος που συνενοουνται μεταξυ τους...
λαλαλα.. | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Σαβ 8 Αυγ 2009 - 15:42 | |
| καταρχην μου αρεσει ο εντουαρντ!!!!!!!!!!!! 4 ever αλλα μου αρεσει και η μπελλα επειδη ειναι ενα απλο, καθημερινο κοριτσι, το οποιο δεν θελει να βρισκεται στο κεντρο της προσοχης του σχολειου, της πολης, των φιλων της... επισης λατρευω την αλις γιατι ειναι γλυκια και... δεν ξερω απλα την λατρευω!!!!!!! | |
|
| |
twiligter New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : iwannina Αριθμός μηνυμάτων : 268 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Δευ 17 Αυγ 2009 - 22:10 | |
| εκτος απο τον πιο θεικο,τελειο και συναρπαστικο χαρακτηρα ever....δλδ τν edwad.......λατρευω τν alice..........πιστευω πς ειναι η καλυτερη φιλη που θα μπορουσε ενα κοριτσι να εχει...............απλα υπεροχη!! | |
|
| |
twiligter New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : iwannina Αριθμός μηνυμάτων : 268 Registration date : 11/08/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Δευ 17 Αυγ 2009 - 22:16 | |
| | |
|
| |
dreamofedward Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : forks usa Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 12/08/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Τρι 18 Αυγ 2009 - 1:07 | |
| 1. Edward.... γιατί πολύ απλά είναι το ιδανικό αγόρι - σ'αγαπάει για πάντα, κάνει τα πάντα για σένα είναι και απίστευτα κούκλος- 2. Alice... γιατί είναι τρελή, με την καλή έννοια, και η ιδανική κολλητή 3. Emett.... γιατί είναι πάαααρα πολύ αστείος και πολύ καλός 4. Carlisle... γιατί όλοι οι γιατροί θα έπρεπε να είναι τόσο κούκλοι, επίσης έχει τόση πολλη κατανόηση και δεν θυμώνει σε κανένα | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Τρι 18 Αυγ 2009 - 10:01 | |
| - dreamofedward έγραψε:
- 1. Edward.... γιατί πολύ απλά είναι το ιδανικό αγόρι - σ'αγαπάει για πάντα, κάνει τα πάντα για σένα είναι και απίστευτα κούκλος-
2. Alice... γιατί είναι τρελή, με την καλή έννοια, και η ιδανική κολλητή 3. Emett.... γιατί είναι πάαααρα πολύ αστείος και πολύ καλός 4. Carlisle... γιατί όλοι οι γιατροί θα έπρεπε να είναι τόσο κούκλοι, επίσης έχει τόση πολλη κατανόηση και δεν θυμώνει σε κανένα συμφωνω απολυτα μαζι σου! | |
|
| |
jenaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Registration date : 30/07/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Τρι 18 Αυγ 2009 - 11:08 | |
| εμνα μου αρεσει παρα παρα παρα πολυ ο edward φυσικα αλλα και η alice και ο jasper | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Δευ 24 Αυγ 2009 - 14:23 | |
| φυσικα ΛΑΤΡΕΥΩ τον edward !!!!! ειναι ακριβως το τελειο αγορι!!!! κ την alice γιατι ειναι η τελεια φιλη!!! | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Τρι 1 Σεπ 2009 - 20:46 | |
| well...οι αγαπημενοι μου ειναι: alice:ειναι τοσο χαριτωμενη γενικα(ιδιαιτερα οταν πολλιλογα και σε ποιανει ξεκρεμαστο..lol),αστεια και πολυ καλη κολητη!! edward(φισικα):χρειαζετε κανεις εξηγιση??!! angela:οχι οτι θα παθω τιποτα αν το breaking dawn(το οποιο δεν εχω διαβασει)θα την συμπεριεχει αλλα αν διαβασετε το midnight sun και οπως φενεται και στα βιβλια,ειναι πολυ καλη φιλη και καλη κοπελα!(αντιθετος με την jessica ) | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Τρι 1 Σεπ 2009 - 23:15 | |
| Εννοητα μα εννοηται οπως θα το χετε καταλαβει ολοι ο ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ!!![/color] Τα λογια ειναι περιττα!!!ειναι απλα ο [color=red]ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!!!!η Αλις γιατι ειναι 1 γλυκα,εχει απιστευτο χαρακτηρα!!θα ηθελα μια κολλητη σαν την Αλις!!!! | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Πεμ 10 Σεπ 2009 - 12:24 | |
| Οι αγαπημενοι μου ειναι 1. ο Edward( ειμαι σιγουρη πως ολοι ξερουμε γιατι...) 2. η Bella(μου αρεσει που θα μπορουσε να πεθανει για τον Edward και εχει πλακα οταν ειναι πεισματαρα) 3. η Alice(ειναι η καλυτερη φιλη που θα μπορουσε να εχει καποιος και τους κανει οτι θελει) 4. ο Emmett(ειναι τοσο αστειος) 5. ο Jacob(πιο πολυ τον συμπαθησα στην χαραυγη) 6. ο Seth(ηταν ο πρωτος που εγινε φιλος με τους βρικολακες) | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Κυρ 4 Οκτ 2009 - 20:16 | |
| εμέν οι αγαπιμένοι μου χαρακτίρες είναι 1λεια-άλις 2Εντ- μπελα | |
|
| |
Renesmi Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΤΟ FORKS!!!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 51 Registration date : 30/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Δευ 5 Οκτ 2009 - 11:18 | |
| εγω παιδια είμαι κοντα στη γνώμη της Christi. 1)Λοιπον εγω θεωρώ πως ο Edward πρεσβευει τα ιδανικά του ανθρώπου τις ηθικές αξίες και αν το καλοσκεφτουμε,πιστεύει πολυ περισσοτερο στη θεία δίκη και στο Θεό απο' τι όλοι εμείς!!!!(Ειρωνία δεν είναι ένας βρικόλακας να νιώθει τύψεις ακόμα και που διψάει!)Αλλωστε μην ξεχνάμε απο τι σκαμπανεβάσματα πέρασε η Bella μέχρι να τον πίσει αλλά κ πάλι μέσα του δεν ήθελε, εξ' αιτίας του η Bella να χάσει κ αυτή,την ψυχή της! 2)Αγαπάει πραγματικα και ανιδιοτελως την Bella.Ξέρει να συγχωρεί,να κατανοεί τις καταστάσεις και τα λάθη του αλλά πάνω απο όλα αφήνει στην Bella το δικαίωμα της επιλογής... Ε και όπως και να το κάνουμε ,ξέρετε πολλά αγόρια σήμερα να το κάνουν αυτό?????????Ουπς λάθος συσχέτιση ο Edward είναι ενας παγιδευμένος έφηβος απο το 1918!!!Γι' αυτό κι όλας πιστεύω πως έχει τόσο βαθιά ριζωμένες αυτές τις ηθικές αξίες που λέγαμε πρίν... 3)Είναι αποφασισμένος ακόμα και αν πληγωθεί αγιάτρευτα να αφήσει την Bella (new moon) είτε γιατι πιστεύει οτι ετσι θα είναι καλύτερα είτε γιατι η ίδια θα του το ζητούσε(εκκλειψη) και αυτό πιστέψτε με είναι πολύ δυσκολότερο, έχωντας δεχτεί μια τόσο μεγάλη απόρρηψη!!!!!!!! 4)Τελος, το ότι θεωρεί πως ένας κόσμος χωρίς την Bella έστω κ μακριά της είναι νύχτα που κάποτε είχε φωτιστει κ γι'αυτό τωρα τα αστέρια δεν μπορούν να δώσουν ούτε στο ελαχιστο αυτή την λάμψη και αποφασίζει να πεθάνει απο τη στιγμή που πέθανε η Βella. Αυτό δείχνει πιστεύω την απεριοριστη αγάπη του!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Δευ 5 Οκτ 2009 - 12:15 | |
| εμενα οι δικοι μου αγαπημενοι πανε με την εξης σειρα: α)Αλις: Αν δεν υπηρχε αυτη ισως τωρα ο Εντουαρντ ποιος ξερει που να ηταν (αν και τωρα που το σκεφτομαι αυτη ειδε το οραμα με την Μπελλα να πεφτει , αρα αν δεν το εβλεπε ο Εντουαρντ δεν θα πηγαινε στους Βολτουρι, δεν θα αντεχε μακρυα της Μπελλα και θα γυρνουσε... και ετσι θα γλιτωναν απο τα παντα, αλλα παραλληλα η Μπελλα ισως να μην ανακαλυπτε ποτε την δυναμη της) αρα ενα ΖΗΤΩ για την Αλις!!! β) Εμμετ!!! ειναι απλα ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ!!! τον παω με 100 ομως!! ξερει να αγαπαει με τον σωστο τροπο, κι ας φερεται σαν μικρο παιδακι. Επισης εχει εξαιρετικη υπομονη για να αντεχει την Ροζαλι, αν και μην ξεχναμε οτι αυτη τον εσωσε (αραγε ο Εμμετ να θελει να ξαναγινει ανθρωπος??) γ) Οπως ειπες και εσυ κριστι μου και η αντζελα ηταν παρα πολυ καλη και γλυκια!!! Ηταν πραγματικη φιλη και οχι εγωιστρια οπως η Τζεσσικα. (επισης η Ατζελα ειναι τοσο καλη φιλη και καλος ανθρωπος που ο Εντουαρντ κανει πολλα πραγματα για να την κανει ευτιχισμενη - Αρα βλεπουμε και τον καλο χαρακτηρα του Εντουαρντ αλλα και του Εμμετ που βοηθησε-) δ) Εντουαρντ-Μπελλα ε ενταξει αυτοι ειναι οι πρωταγωνιστες δεν εχω κατι να πω... ε) Τζεικομπ. Μπορει να μας εκανε πολλα, μπορει να με εφερε στα προθυρα να ξεσκισω το βιβλιο εκει που φιλαει την Μπελλα, αλλα μην ξεχναμε οτι σταθηκε σαν φυλακας της οταν αυτη ειχε ουσιαστικα... πεθανει (Νεα Σεληνη). Επισης μεσα απο την Χαραυγη βλεπουμε πως συμφιλιωνεται με τους Καλλεν, αρα φαινεται απλος ''ανθρωπος'' και προσπερναει τα... φλεγομενα ρουθουνια του (μα να μου πεις παιζει ρολο η Ρενεσμι που τον κραταγε εκει αλλα ενα ακομα ΖΗΤΩ για τουυς Καλλεν και τα Λυκανθρωπακια που παροτι μια ασχημη μυρωδια... παλλοταν στον αερα, εγιναν ενα) στ) Καρλαιλ.. αυτος δεν ειναι ο αγαπημενος μου απλα τον θαυμαζω!!! (δεν γραφω περισσοτερα πολλα ειπα) ! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 20 Νοε 2009 - 18:45 | |
| φυσικά και είναι η άλις.1. είναι πολύ γλυκιά 2. έχει ψυχικά χαρίσματα 3. έχει τέλειο γούστο σε όλα 4.προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τους άλλους 5. έχει αδερφό τον ποιο κούκλο βρικόλακα του κόσμου (έχει ακι άλλα αμέτριτα αλλά δν θέλω το μνμ να πιάσει 1000000000000000000000000000000000000000000000 σελίδες) σοβαρολογώ!!!!!!! | |
|
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 20 Νοε 2009 - 18:59 | |
| ο τζεικ φυσικα! και η μπελλα! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 20 Νοε 2009 - 19:09 | |
| όλοι είναι τέλειοι επειδή είναι οι καλύτεροι!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
maro Eclipse Bitten
Ηλικία : 50 Τόπος : Ρέθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 307 Registration date : 14/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος χαρακτηρας. Παρ 20 Νοε 2009 - 19:11 | |
| Έντουαρντ! Έβαλε την ασφάλεια της αγαπημένης του πάνω από τον εαυτό του! Ποιος άντρας θα το έκανε αυτό; Μπέλλα! Της την έπεφταν όλοι , αλλά εκείνη βράχος! Ποια γυναίκα θα το έκανε αυτό; | |
|
| |
| Αγαπημενος χαρακτηρας. | |
|