| Twilight Greek Cast | |
|
+34di1996 Rosemarie Cullen Morena bella-maria twilightFOREVER AnaroseCullen nora kristeng7 MyrtoCullen twi-Lydia Evans Dr_Rena_Hale Mrs.Christina pink Ντοντό Bella Cullen12 Lizzy Cullen silenceprincess MIKAELLA SpunK RansoM BELLA MARIE "TwilightLover" linaki sunrise WhiteQueen @Dark_Lord@ didi Moonlight JuStleNe ΕΡΗ nikoubioum scarlet rose Ms Cullen ~Rob-Patty~ M@rIa 38 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Twilight Greek Cast Σαβ 20 Ιουν 2009 - 18:44 | |
| Εχετε σκευτει ποτε ποιοι ελληνες καλλιτεχνες θα μπορουσαν να παιξουν καποιον απο τους ρολους? Λοιπον πειτε εδω τις ιδεες σας.... | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Κυρ 21 Ιουν 2009 - 16:43 | |
| Κανενας???? Καλα ξεκιναω εγω.... Λοιπον πιστευω να τεριαζε για τον ρολο της Μπελλα αυτη που επαιζε περιση στο Λατρεμενους Μας Γειτονες...Αυτη που τα ειχε με τον Αρη( η περσινη ομως) που ειχε παει και στο so you thing you can dance...Δεν θυμαμαι ονομα... | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| |
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Κυρ 28 Ιουν 2009 - 22:36 | |
| Εγω τν Αλις!!!Σκεφτειτε με!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Κυρ 28 Ιουν 2009 - 23:52 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Κυρ 28 Ιουν 2009 - 23:57 | |
| Για τον έντουαρντ ποιον λέτε??? Ο Δημήτρης βλάχος πάντως θα μου έκανε για τον Emmet, ε? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Δευ 29 Ιουν 2009 - 0:09 | |
| - sophiazaf έγραψε:
- Για τον έντουαρντ ποιον λέτε??? Ο Δημήτρης βλάχος πάντως θα μου έκανε για τον Emmet, ε?
xμμμμ....ε, αμα εκανε τα μαλλια του μαυρα.... Εντουαρντ δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενας που να μπορουσε εστο και στο ελαχιστο να συγκριθει...Αχχ.... | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Δευ 29 Ιουν 2009 - 0:14 | |
| Εγω κοριτσια μια απο τις προηγουμενες μερες που εβλεπα το "Μαζι σου'' σκεφτομουν οτι αυτο το ζευγαρακι θα μου κολλαγε για Εντουαρντ και Μπελλα!!!Κριστεν και Ρομπ δεν ειναι...αλλα για τα ελληνικα δεδομενα τρωγονται!!!
Δεν μπορουσα να σκεφτω τιποτα καλυτερο δυστυχως!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Δευ 29 Ιουν 2009 - 0:17 | |
| Ναι όντως!!! Έχεις δίκιο..... μου ταιριάζουνε! Κανείς βέβαια δεν μπορεί να συγκριθεί με τους Rob & Kristen... | |
|
| |
| |
| |
nikoubioum Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 80 Registration date : 21/04/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Δευ 29 Ιουν 2009 - 0:35 | |
| Βασικα χωρις παρεξηγηση αλλα σχεδον ολοι οι Ελληνες ηθοποιοι δν μπορουν να ανταπεξελθουν ουτε καν σε αυτες τις ηλιθειεσ σειρες που κανουν..
Οποτε ουτε καν θα μπορουσα να σκεφτω καποιον Ελληνα ηθοποιο για το καστ του τγαιλαιτ.. απλα δεν συγκρινονται!!
Η Ελλαδα στο κινηματογραφο εχει μεινει πολυ πισω!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Δευ 29 Ιουν 2009 - 10:08 | |
| μου φαινεται πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο να μπορεσουμε να βρουμε καποιους ηθοποιους για να ανταποκρινονται σε αυτους τους ρολους.εδω μου ειναι δυσκολο να βρω ξενους τωρα ετσι οπως τους εχω συνδιασει ποσο μαλλον ελληνες. | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Δευ 29 Ιουν 2009 - 12:16 | |
| | |
|
| |
JuStleNe Twilight Human
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 88 Registration date : 02/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Δευ 20 Ιουλ 2009 - 23:06 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- μου φαινεται πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο να μπορεσουμε να βρουμε καποιους ηθοποιους για να ανταποκρινονται σε αυτους τους ρολους.εδω μου ειναι δυσκολο να βρω ξενους τωρα ετσι οπως τους εχω συνδιασει ποσο μαλλον ελληνες.
Συμφωνώ απόλυτα.. για κάποιον ανεξήγητο λόγο όλοι οι Έλληνες ηθοποιοί μου φαίνονται πολύ λίγοι.. ειδικά για τον ρόλο του Edward δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν.. κατ'αρχήν ο Edward σαν ήρωας και ο τρόπος που περιγράφεται είναι λες και γράφτηκε πάνω στο πρόσωπο του Robert.. χμμ.. χμμ.. σκέφτομαι.. σκέφτομαι.. αλλά!! μπα... τίποτα.. | |
|
| |
Moonlight Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 36 Registration date : 01/05/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 25 Ιουλ 2009 - 2:16 | |
| Νομιζω οτι θα πεσει πολυ γελιο με αυτο που εφτιαξα. Λοιπον συμφωνω με τους παραπανω οτι δεν νομιζω δικοι μας ηθοποιοι να μπορουσαν να αντεπεξελθουν σε τετοιους ρολους αλλα αν 1 στις 1000 ηταν ποτε δυνατον ας δουμε παρακατω τις προτασεις μου. 1ον Κουραστικα πολυ να τους βρω διοτι δυσκολα να βρεις καποιον να ταιριαζει 2ον Φανταστειτε τους με αλλο χτενησμα και μεικ-απ "The Twilight Greek Cast" | |
|
| |
didi Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 25 Ιουλ 2009 - 4:57 | |
| bella+ed alice ψηφιζω:Ιωαννα πηλιχου-Bella Μπουσουλοπουλος-Ed Τοτσικας-Jacob Μακρυπουλια-Victoria Κοηρενθη (η ξανθια απο το γ4)-Rozalie Μουαγερ (ο μαυρος απο το γ4)-Lorent Γεωργουλης-Jasper Σειταριδης-James... λιγοι απο αυτους που βγηκα..που θα μπορουσαν με μεγαλη προσπαθεια βεβαια να παιξουν αυτους τους ρολους... | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 25 Ιουλ 2009 - 9:00 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 25 Ιουλ 2009 - 10:44 | |
| Παιδιά χίλια συγνώμη αλλά πραγματικά δεν μπορώ...
Μερικοί από αυτούς είναι καλοί ηθοποιοί αλλά δεν μπορώ με τίποτα να τους φανταστώ για τη saga.
Για καμία παροδία ίσως... | |
|
| |
Moonlight Twilight Human
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 25 Ιουλ 2009 - 10:54 | |
| Didi ωραιες προτασεις και οι δικες σου, ναι η Μακρυπουλια ταιριαζει περισσοτερο για victoria. Whitequeen ναι συμφωνω απλα για πλακα εφτιαξα το cast σε περιπτωη που υπηρχε μια πιθανοτητα στης 1000 | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| |
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 25 Ιουλ 2009 - 12:27 | |
| "The Twilight Greek Cast"[/quote] ταιριαζουν αρκετα αλλα εγω δεν μπορω να φανταστω κανεναν αλλον για τους ρολους αυτους, ουτε ελληνες ουτε ξενους ηθοποιους. οταν διαβαζω τα βιβλια αυτους φανταζομαι δεν μπορω να φανταστω κανεναν αλλον. οταν διαβαζω καπου για μπελλα και εντουαρντ στο μυαλο μου αμεσως ερχεται η κριστεν και ο ρομπ δεν ξερω μπορει να εχω εγω το προβλημα. | |
|
| |
Moonlight Twilight Human
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 25 Ιουλ 2009 - 13:16 | |
| sunrise Εννοειται ολοι μας αυτους σκεφτομαστε και μακαρι και στην επομενες ταινιες να μην κανουν καμια αλλαγη στο καστ!!
Παντως ηθελα να ηξερα αυτοι που ειχαν διαβασει ολα τα βιβλια και μετα ειδαν την ταινια, αραγε ηταν ετσι οι ηρωες οπως τους φανταζονταν?
Νομιζω ολοι οι ηθοποιοι ταιριαζουν απολυτα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 25 Ιουλ 2009 - 14:06 | |
| Xaxaxaxa... Εισαι απιστευτη....!!! Η επιλογη της Αλις μου αρεσε πολυ, της Βικτορια.... Πολυ τελειο.... Μπραβο σου!!!!!!! | |
|
| |
Moonlight Twilight Human
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 25 Ιουλ 2009 - 14:12 | |
| - ~Rob-Patty~ έγραψε:
- Xaxaxaxa... Εισαι απιστευτη....!!! Η επιλογη της Αλις μου αρεσε πολυ, της Βικτορια.... Πολυ τελειο.... Μπραβο σου!!!!!!!
Σε ευχαριστώ!!! επισης πιστευω στην Ελλαδα το προβλημα δεν το εχουν οι ηθοποιοι, θεωρω οτι εχουμε ταλαντουχους ανθρωπους, παραγωγες δεν εχουμε και καλους σκηνοθετες!περα απο αυτο εχουμε ατομα που δουλευουν σκληρα..αλλα εδω ειναι Ελλαδισταν και οπως λεει και το ρητο η Ελλαδα τρωει τα παιδια της! ασχετο επισης νομιζω οτι η κοπελα που υποδυεται την Αντζελα ειναι Ελληνιδα, αν κρινω απο το επιθετο της, οπως επισης αρκετες φορες οταν βλεπω ταινιες τετοιου τυπου με σπεσιαλ γραφικα στο καστ της παραγωγης υπαρχουν σε αρκετες ταινιες ονοματα Ελληνων σχεδιαστων Το ξαναλεω προβλημα παραγωγης ειναι ολα το θεμα. | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Τρι 28 Ιουλ 2009 - 19:10 | |
| καλα ετσι ειναι απο τισ ελαχιστεσ φορεσ που κα9ομαι μπροστα στο pc και γγελαω μονη μ! ο σθνδιασμοσ τησ esme και του carlisle με εχει κανει να λι8ω στο γελοιο! τουσ φανταζεστε!? μουααααχαχαχα! 9εα φιλεναδα προσκηνω!! | |
|
| |
| Twilight Greek Cast | |
|