| Twilight Greek Cast | |
|
+34di1996 Rosemarie Cullen Morena bella-maria twilightFOREVER AnaroseCullen nora kristeng7 MyrtoCullen twi-Lydia Evans Dr_Rena_Hale Mrs.Christina pink Ντοντό Bella Cullen12 Lizzy Cullen silenceprincess MIKAELLA SpunK RansoM BELLA MARIE "TwilightLover" linaki sunrise WhiteQueen @Dark_Lord@ didi Moonlight JuStleNe ΕΡΗ nikoubioum scarlet rose Ms Cullen ~Rob-Patty~ M@rIa 38 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Πεμ 24 Ιουν 2010 - 15:36 | |
| 1) Ευχαριστω για τα σχολιαααα! 2) Ο Ραιλι (Αντινοος Αλμπανης) εχει γινει γνωστος απο το ρολο του στα Αγρια Παιδια μια βραδινη σειρα του mega! (προσφατη, αλλα δεν παιζεται πια) 3) Τον Τζεικομπ επιτηδες τον εβαλα ακυρο! Ειμαι λιγο team οποτε.... 4) Ο Εμμετ ειναι ο 2ος αγαπημενος μου αντρας χαρακτηρας (ε, ειμαι και team Rosalie οποτε λογικο) και ο Ορφεας ειναι ΚΟΥΚΛΙ οποτε τον εβαλα και ας μην πληρουσε τα στοιχεια | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Πεμ 24 Ιουν 2010 - 16:02 | |
| | |
|
| |
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Παρ 25 Ιουν 2010 - 23:36 | |
| Εμ τα γονιδια ανηψουλα Μαρινα! Καλα το τι περασα....Δεν εβρισκα με ΤΙΠΟΤΑ καποιον που να εμοιαζε ειτε στο Ρομπ ειτε στο Εντουαρντικο του, σε σημειο που ειπα να μην βαλω Εντουαρντ! Θα ηταν -και ειναι- βλασφημια! Αλλα να μωρε, μου εκανε ''κατι'' αυτη η φατσουλα (βλ Δημητρης Μοθωναιος) και λεω ''ε, καλα! θα το καταλαβουν hopefully οτι τον εβαλα απλα για να βαλω κατι'' | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Παρ 25 Ιουν 2010 - 23:41 | |
| χαχαχαχα μάλλον ναι!!! δεν υπάρχει κανενας που να μοιαζει στον εντουαρντ.
Αλλά ρόζαλι, εμμετ, λεια, βικτορια τους πετυχες. Θα μπορουσαν ανετα να πεξουν στην ταινια!!!! | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Παρ 25 Ιουν 2010 - 23:45 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Παρ 25 Ιουν 2010 - 23:46 | |
| ειναι εντελως....ακυρο οπως ειπε και η Στεισυ. Δεν υπάρχει τοσο αντιπαθεστατος Ελληνας οσο ο Τζέικομπ!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Παρ 25 Ιουν 2010 - 23:50 | |
| παιδια αληθεια αν και μου αρεσει ο παπακαλιατης ως αντρας/σεναριογραφος/ηθοποιος στην συγκεκριμενη φωτο που τον εχω μου εβγαλε ενα αντιπαθιτικοοο αισθημα ε, και ειπα να βαλω τουτονε για Τζεικ αν και οπως ειπατε κανεις δεν θα μπορουσε να τον φτασει τον 2ο στην αντιπαθητικοτητα! Τα 2 ακρα....Εντ και Τζεικ! Τον ενα δν μπορεις να τον φτασεις στην τελειοτητα και τον αλλο στην αντιπαθητικοτητα! | |
|
| |
bella-maria Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 80 Registration date : 12/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Παρ 25 Ιουν 2010 - 23:50 | |
| ειναι εντελως....ακυρο οπως ειπε και η Στεισυ. Δεν υπάρχει τοσο αντιπαθεστατος Ελληνας οσο ο Τζέικομπ!!!!
συμφωνώ με την λιζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Παρ 25 Ιουν 2010 - 23:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Παρ 25 Ιουν 2010 - 23:54 | |
| χρυσοστομη ενοεις εμενα αν ναι πες καλυτερα χρυσοστομε γτ ειμαι αγορι.....γερασιμος χαρηκα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Παρ 25 Ιουν 2010 - 23:59 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 26 Ιουν 2010 - 0:09 | |
| Kαλα, bella maria (ονοματακι? εγω στεισυ, χαρηκα!) ο Γερασιμος εκτος απο twifan ειναι και ! Μια ευχαριστη εκπληξη του φορουμ, ο ιδιος! Και τωρα που το σκεφτομαι....καλυτεροι ηθοποιοι (ΚΑΙ ελληνες) για να ενσαρκωσουμε τους χαρακτηρες, θα ημασταν εμεις οι ιδιοι! Ο καθενας σιγουρα θα ξερει να υποδυεται τελεια τον αγαπημενο του χαρακτηρα και σιγουρα ο καθενας θα εχει εναν δοαφορετικοοο! Ειστε να παμε στην odeon και να ζητησουμε χορηγηση για ελληνικο twilight???? ..........Και τωρα ξυπνησα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 26 Ιουν 2010 - 0:13 | |
| το ονοματακι μου μαρια!!!!!!!(στευση)-το στευση απο που βγαινει; τελεια η ιδεα σου!!!!!!! sorry αλλα πρεπει να παω κρεβατακι μου με περιμενει ο robert + KRISTEN (οι αφισες τους) καληνυχτα!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 26 Ιουν 2010 - 0:15 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 26 Ιουν 2010 - 0:20 | |
| 1) Μαρια το Στεισυ βγαινει απο το Αναστασια (μεγαλη ιστορια, ασε!) Επισης Καληνυχτα και ονειρα σοΡΟΜΠιασμεναα! 2) Γερασιμε την αληθεια ειπα! Ασε, φιλαρακο που με επιασαν παλι τα ζουμια!... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 26 Ιουν 2010 - 9:11 | |
| Θελω να βρω μια για Μπρι. Βοηθηστε και σεις!!! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 26 Ιουν 2010 - 10:50 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 26 Ιουν 2010 - 12:27 | |
| αυτη ταιριαζει για Μπρι?? αν εβαφε το μαλλι καστανο??? τι λετε?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 26 Ιουν 2010 - 12:54 | |
| συμφωνώ μαζι σου lizzy(ονοματακι λιζα?).......... καλή είναι για bree!!!!!!!!!!! ευτυχώς εγώ mrs cullen( ονομα; ) το έλυσα αυτο το πρόβλημμα με τα αγόρια απο την αρχή της χρονιας!!!!!!!! είται με το καλό είται με το κακό τα εκανα όλα για τα κοριτσια δεν χρειάστηκε πολλή δουλεία δεν υπήρχαν πολλά team αληθιος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 26 Ιουν 2010 - 12:56 | |
| Οχι δεν με λένε Λίζα αλλά αν με φωναξεις θα 'γυρισω' και έτσι. Το ονομα μου παντως ειναι Μαρίνα Δεν ξέρω, ψαχνω τοση ωρα για Μπρι. Θελω να βρω καποια που να την δω και να πω "αυτη ειναι η Μπρι" | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 26 Ιουν 2010 - 12:58 | |
| Με λένε Χριστίνα (Μαρία να υποθέσω?) Καλή είναι η κοπελίτσα αλλά λίγο μικρή και στρουμπουλή! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 26 Ιουν 2010 - 12:58 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 26 Ιουν 2010 - 13:00 | |
| στρουμπουλή????? τι λες καλε??? αυτη που επαιζε την Φιφη στο "Ευτυχισμενοι μαζι" ειναι!!! αδυνατο ειναι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 26 Ιουν 2010 - 13:00 | |
| ναι μαρία!!!!!!!-χριστινα-
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Greek Cast Σαβ 26 Ιουν 2010 - 13:06 | |
| κορίτσια όσο και να ψάχνουμε δεν θα βρουμε τους καταλυλους!!!!!!!
αυτη οι διάσημοι χέστηκαν για τον edward+bella+alice+jasper+rosalie+emmett+bree+esme+carlisle+charlie!!!!!!!!!!!!!!!
όπως είπε και η στευση μονο εμείς μπορούμε να τους αντικαταστίσουμε αντάξια γιατί μόνο εμείς μόνο έχουμε μελετίσει τόσο καλα τον χαρακτίρα τον αγαπιμένων μας αλλά και των υπολοίπων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Twilight Greek Cast | |
|