| Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice | |
|
+30Isabella_Cullen evi RafaelaVolturi volturi girl athina christi_twilight Zafrina Nemesis Of Bellin hiddenfantasy robert 4ever Bella13 mariap emerald eyes team edward twiligter Fay1765 twilightFOREVER SilverMusk WhiteQueen !~Twilighter~! SpunK RansoM dolores!! ΕΡΗ michelle Alexadruby the vampire emma cullen pattinson Ms Cullen bloody swan Isabella21 Mrs Alice 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Τετ 8 Ιουλ 2009 - 19:10 | |
| Καταρχην πρεπει να ομολογησω οτι κατα καιρους μου αρεσει να γραφω διαφορες ιστοριες τις οποιες ομως δεν τελειωνω!Χθες μου ηρθε μια ιδεα για ενα fanfiction σχετικα με την μεταμορφωση του Εντουαρντ,το εγραψα μεσα σε λιγες ωρες και σημερα ειπα να το ποσταρω!Επειδη εχω κι αλλες ιδεες για fanfictions εδωσα μια γενικη ονομασια στο τοπικ,ετσι καθε ιστορια που θα γραφω θα ποσταρεται εκει! Θα το εκτιμουσα πολυ αν οποιος διαβαζε το fanfiction αφηνε και μια κριτικη καλη ή κακη εδω!Ευχαριστω! | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Τετ 8 Ιουλ 2009 - 23:55 | |
| Διάβασα τη μεταμόρφωση και μ άρεσε πολύ π ασχολήθηκες με ένα κομμάτι της ιστορίας π δν έχω ξαναδεί (εγώ τουλάχιστον) μέχρι τώρα!!! Μπράβο, συνέχισε, θα περιμένουμε κι άλλα!!! | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 0:09 | |
| Σε βρισκω παρα πολυ καλη στην μεταμορφωση αλλα βρε κουκλιτσα θα ηθελα πιο πολυ γιατι οπως καταλαβαινεις οταν αρχιζουμε να διαβαζουμε τα fanfictions "διψαμε" για περισσοτερο!!!!!οποτε σε περιμενω στα επομενα να μην βιαστεις να τα τελειωσεις σε λιγες ωρες παρε τον χρονο σου και μαγεψε μας!!!!!!! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ new born stephanie mayer | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 8:44 | |
| Γλυκια μου ειναι εκπληκτικο!!!Να το συνεχισεις ταχιστα!!! | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 15:33 | |
| | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 15:50 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 16:29 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 20:35 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 20:39 | |
| Παρακαλω!!!Χιχι! | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Παρ 10 Ιουλ 2009 - 18:31 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Παρ 10 Ιουλ 2009 - 19:37 | |
| | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Παρ 10 Ιουλ 2009 - 23:24 | |
| Γράφεις πολύ όμορφα Mrs Alice! Ήταν πολύ γλυκό που έβαλες και την Bella στην ιστορία! Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο με αυτό που λες παραπάνω, ότι δηλαδή ήταν πάντα κομμάτι της ψυχής του Edward! Θέλουμε και άλλα φικάκια | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Δευ 13 Ιουλ 2009 - 16:13 | |
| μπραβο σου ηταν πολυ ωραια και τα δυο!συνεχισε ετσι! και μου αρεσε πολυ που εβαλες και την Μπελλα στην ιστορια την πρωτη.το γεγονος οτι αυτοι οι δυο ηταν προωρισμενοι για να ειναι μαζι ειναι το μονο σιγουρο!πολυ καλη η ιδεα σου. θα περιμενω και τις αλλες ιστοριες σου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Τρι 14 Ιουλ 2009 - 13:18 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Τρι 14 Ιουλ 2009 - 14:34 | |
| | |
|
| |
michelle New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Παρ 17 Ιουλ 2009 - 22:18 | |
| Ωωωωω! Και οι δυο καινούριες ιστορίες είναι πολύ ωραίες, αλλά η "απόφαση του Edward" είναι το κάτι άλλο! Είναι τόσο Edward... Στο σημείο δε αυτό, με έστειλες κανονικότατα: "Ένιωθα σαν να πέθαινα για δεύτερη φορά, μόνο που ήξερα ότι αυτός ο πόνος δε θα έφευγε ποτέ. Χωρίς εκείνη ήμουν στα αλήθεια νεκρός, νεκρός για πάντα..." | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Παρ 17 Ιουλ 2009 - 23:36 | |
| Mrs Alice δεν ξερω τι να πω... Εισαι απεχτη... Η ιστορια ηταν τελεια... Μου θυμησε παρα πολυ το MS... Ολες αυτες οι σκεψεις που εκανε ο Εντουαρτ... Αυτην την απαισια γνωμη που εχει παντα για τον εαυτο του... Ηταν τελειο... | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Παρ 17 Ιουλ 2009 - 23:40 | |
| Ηταν απλα υπεροχο!!!!κι εμενα μου θυμισε MS ξαδερφη!!!!δινεις τοσο ξεκαθαρα τα συναισθηματα της Αλις!!!!!συνεχισε το!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Σαβ 18 Ιουλ 2009 - 19:54 | |
| | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Κυρ 19 Ιουλ 2009 - 1:08 | |
| παιδια οταν διαβαζω τα οσα λεει ο Ρομπερτ μου ερχεται να κλαψω αν και το εχω κανει πολλες φορες..ειναι τοσο...συγκινητικο νιωθω οταν διαβαζω α βιβλια πως βρισκομαι στην θεση και του Εντουαρτ και της Μπελλα....Αχχχχχχχχχχχχχχχ | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Δευ 20 Ιουλ 2009 - 12:00 | |
| πολυ πολυ ωραιο! μπραβο για αλλη μια φορα. συνεχισε ετσι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Τρι 21 Ιουλ 2009 - 13:44 | |
| Ουαου!Απλα ουαου!Εχω μεινει καγκελο....ειδικα το τριτο,ηταν ιδιο με το μς!Σαν να το διαβαζω!Εχω μεινει!Τα συγχαρητηρια μετα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Σαβ 25 Ιουλ 2009 - 13:02 | |
| | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| |
| |
michelle New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Σαβ 25 Ιουλ 2009 - 14:51 | |
| Κλαίω! Κλαίω και δεν μπορώ να σταματήσω!
Μου αρέσει πάρα πολύ που οι σκέψεις του Edward είναι "στην ίδια συχνότητα" με τις σκέψεις της Bella μετά τη βουτιά από το βράχο...
Ειδικά το "σ' αγαπώ" στο τέλος! Το ίδιο σ' αγαπώ που είχε πει και η Bella όταν νόμιζε ότι πνιγόταν...
Είναι τέλειο! | |
|
| |
| Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice | |
|