| Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice | |
|
+30Isabella_Cullen evi RafaelaVolturi volturi girl athina christi_twilight Zafrina Nemesis Of Bellin hiddenfantasy robert 4ever Bella13 mariap emerald eyes team edward twiligter Fay1765 twilightFOREVER SilverMusk WhiteQueen !~Twilighter~! SpunK RansoM dolores!! ΕΡΗ michelle Alexadruby the vampire emma cullen pattinson Ms Cullen bloody swan Isabella21 Mrs Alice 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Σαβ 25 Ιουλ 2009 - 15:26 | |
| Mπραβο,Αλισουλα μου!Παλι εκπληκτικο!Εχω μεινει ετσι! | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Κυρ 26 Ιουλ 2009 - 20:49 | |
| | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Κυρ 26 Ιουλ 2009 - 21:23 | |
| Αχ... Είναι απλά.. ΤΕΛΕΙΑ..!! Εχω μείνει άφωνη..!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Κυρ 26 Ιουλ 2009 - 22:31 | |
| Λοιπόν! Εδώ και καιρό, βλέπω ότι ξεφυτρώνουν διάφορα φανφικ στο φόρουμ και η χαρά μου δεν λέγεται! Για όσους δεν το ξέρετε μου αρέσει πολύ να διαβάζω φανφικ και γενικότερα γράφω και η ίδια. Ζητώ συγνώμη που τόσο καιρό δεν είχα διαβάσει τις ιστορίες σου Mrs Alice σλλά καλύτερα γιατί τις διάβασα μία και καλή όλες τώρα! Πραγματικά συγχαρητήρια. Πρέπει να σου πω ότι ικανοποιούμαι δύσκολα αλλά πρέπει επίσης να σου πω ότι έχεις ταλέντο κατά την άποψη μου. Έχεις την ικανότητα να μπαίνεις μέσα στα συναισθήματα και να περιγράφεις με τον κατάλληλο τρόπο πως νιώθουν οι ήρωες. Και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, πίστεψε με! Το μόνο μου "παράπονο" είναι ότι θέλω κάτι μεγαλύτερο για να ικανοποιηθώ! Ή τουλάχιστον, συνέχισε να γράφεις κι άλλα αποσπάσματα από διάφορα σημεία της ιστορίας. Ανυπομονώ να δω κάτι από Έκλειψη και Χαραυγή ή και άλλα από τη Νέα Σελήνη που πιστεύω ότι εκεί υπάρχει πολύ ψωμί! Μία σκηνή της μοναξιάς του Έντουαρντ κατά τη διάρκεια που είναι μακριά από την Μπέλλα ίσως; Έχω διαβάσει κι άλλα τέτοια φανφικ στα Αγγλικά αλλά θα ήθελα πολύ να δω κάτι δικό σου στα Ελληνικά που μου κάνει καλύτερα. Επίσης, μου άρεσε πολύ η σκηνή με την Ρόζαλι τον Έμετ και την αρκούδα. Είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπουμε και τα αισθήματα άλλων χαρακτήρων της ιστορίας. Όπως η Έσμε όταν έχασε το παιδί της και αποφάσισε να αυτοκτονήσει π.χ. και ύστερα την έσωσε ο Καρλάιλ... Η συνάντηση της ¶λις και του Τζάσπερ... Γενικότερα η ιστορία είναι γεμάτη από ευκαιρίες! Και πάλι συγχαρητήρια πάντως! Το σίγουρο είναι πως την επόμενη φορά που θα ποστάρεις καινούρια ιστορία θα τρέξω! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Δευ 27 Ιουλ 2009 - 14:23 | |
| για μια ακομα φορα μπραβο! μολις διαβασα και την τελευταια ιστορια και μπορω να πω οτι ηταν φανταστικη!ειχες δικιο που ειναι η αγαπημενη σου. παρα παρα πολυ ωραια!πολυ δυνατα συναισθηματα μου εβγαλες. θα περιμενω με αγωνια και την επομενη! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Δευ 27 Ιουλ 2009 - 17:11 | |
| | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Τρι 28 Ιουλ 2009 - 23:57 | |
| εχω να πω οτι ευτυχως που υπαρχετε και σεις και μας ταξιδευετε ολο και ποιο πολυ στο κοσμο της meyer ηταν παρα πολυ ωραια γραμμενο και ειλικρινα σε ευχαριστω πολυ Mrs Alice οπως και τις υπολοιπες κοπελες που αφιερωνετε τοσο χρονο για να γραψετε αυτα τα fanfictions σας ευχομαι καλες εμπνευσεις και για αλλα πολλααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Τετ 29 Ιουλ 2009 - 19:20 | |
| | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Τετ 29 Ιουλ 2009 - 20:59 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Τετ 29 Ιουλ 2009 - 22:27 | |
| | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Τετ 29 Ιουλ 2009 - 23:23 | |
| Πολυ ομορφο οπως ολα!!!Μπραβο Αλισουλα μου και καλη συνεχεια!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Πεμ 30 Ιουλ 2009 - 12:50 | |
| Αλισακι μπραβο και απο εμενα!!!για αλλη μια φορα η ιστορια σου ηταν φανταστικη!πολυ ωραια η ιδεα σου! καλες διακοπες σου ευχομαι και θα περιμενουμε οταν επιστρεψεις τις καινουργιες σου εμπνευσεις!!! | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Δευ 7 Σεπ 2009 - 9:49 | |
| | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Δευ 7 Σεπ 2009 - 11:32 | |
| Μπράβο σου,το όλο concept ήταν...awesome.Αν με πιάνεις.Φανταστικοκαταπληκτικό.Και όσο για το ημερολόγιο της Μπέλλα μην ανυσηχείτε...θα το μεταφράσω εγώ.... | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Τρι 8 Σεπ 2009 - 1:04 | |
| Αχχχχχχ!!!!!!!!!!!!! Mrs Alice μας ταξιδεψες και παλι με τις ομορφες fanfictions ιστοριες αυτο που θα ειχε ενδιαφερον πιστευω κατα την ταπεινη μου γνωμη μια ιστορια δεσμου- γνωριμιας Edward- Esme τι λες?????!!!!!!!!!!!! επιρεαστηκα απο το τελος της ιστοριας σου | |
|
| |
twiligter New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : iwannina Αριθμός μηνυμάτων : 268 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Σαβ 19 Σεπ 2009 - 13:15 | |
| | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Σαβ 19 Σεπ 2009 - 13:25 | |
| wow!!!!! τα ειχα διαβασει ολα κ μου αρεσαν παντα πολυ αλλα αυτο το τελευταιο.... απο την αρχη μεχρι το τελος εκλαιγα.... πραγματικα τελειο, ειλικρινα μπραβο!!!!!! | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Σαβ 19 Σεπ 2009 - 21:57 | |
| | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Κυρ 20 Σεπ 2009 - 0:33 | |
| Πωωω.. ΜrsAlice.. ΕΓΡΑΨΕΣ..!! Είναι απλά τέλειο..!! Δεν υπάρχει.. Ειδικά το τελευταίο με τον Εντουαρντ,..!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Κυρ 20 Σεπ 2009 - 19:13 | |
| Εντάξει, Mrs Alice, θα επαναλάβω τον εαυτό μου! Δύσκολα ικανοποιούμαι πολύ δύσκολα με τα fanfic αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι η τελευταία σου ιστορία είναι απλά συγκλονιστική! Με άγγιξε μέχρι τα βάθη της καρδιάς μου... Αγαπώ πολύ τη Νέα Σελήνη επειδή είναι το βιβλίο του αποχωρισμού και του πόνου. Επειδή οι ήρωες δοκιμάζονται και υποφέρουν σε όλα τα επίπεδα. Είναι πολύ όμορφο να μας δίνεις αυτή την αίσθηση του Έντουαρντ της απόγνωσης, του πόνου, της απελπισίας... Είναι δύσκολο να το περιγράψεις αυτό. Αλλά νομίζω ότι έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχω διαβάσει κι άλλα αντίστοιχα γιαυτό το σημείο (υπάρχουν πολλά υποθέτω) στο fanfiction net. Αλλά ειλικρινά το δικό σου είναι πάρα πολύ καλό. Συγχαρητήρια! Υ.Γ. Please γράψε κι άλλα! Γράψε κι άλλο κομμάτι γιαυτί την εποχή του Έντουαρντ! Είμαι σίγουρη ότι μπορείς! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Δευ 21 Σεπ 2009 - 0:12 | |
| Χωρίς αμφισβήτηση είναι το καλύτερό σου οι περιγραφές οι σκέψεις είναι τόσο Έντουαρντ αυτό με το κοκκίνισμα και που την έπιανε πριν πέσει θεικό αλλά το καλύτερο σημείο από όλα ήταν για μένα το τέλος - Παράθεση :
- Ευχηθηκα να εισαι ευτυχισμενη αγαπη μου...αυτο ευχηθηκα...
αχ τέλειο πραγματικά και πολύ συγκινητικό έπιασες πολύ νόημα & ατμόσφαιρα νέας σελήνης περιμένουμε και άλλα σύντομα | |
|
| |
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Δευ 21 Σεπ 2009 - 10:32 | |
| Ηταν απο τις πιο ζεστες ομορφες ιστοριες που σε αγγιζουν τοσο που σου ρχεται να κλαψεις..εμενα με εκανε παντως...σε ευχαριστω ήταν τελεια..αν μπορεις συνεχισε... | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Δευ 21 Σεπ 2009 - 10:38 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Πεμ 24 Σεπ 2009 - 17:37 | |
| | |
|
| |
| Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice | |
|