| Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice | |
|
+30Isabella_Cullen evi RafaelaVolturi volturi girl athina christi_twilight Zafrina Nemesis Of Bellin hiddenfantasy robert 4ever Bella13 mariap emerald eyes team edward twiligter Fay1765 twilightFOREVER SilverMusk WhiteQueen !~Twilighter~! SpunK RansoM dolores!! ΕΡΗ michelle Alexadruby the vampire emma cullen pattinson Ms Cullen bloody swan Isabella21 Mrs Alice 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
robert 4ever Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : a8hna Αριθμός μηνυμάτων : 56 Registration date : 28/04/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Πεμ 24 Σεπ 2009 - 18:04 | |
| που ειπαμε πωσ θα το βρω να τ διαβασω αυτο...???? λιγη βοηθεια !!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Πεμ 24 Σεπ 2009 - 18:19 | |
| | |
|
| |
robert 4ever Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : a8hna Αριθμός μηνυμάτων : 56 Registration date : 28/04/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Πεμ 24 Σεπ 2009 - 18:27 | |
| ευχαριστω... απ τ σχολια φανταζομαι πωσ ειναι πολυ ωραιο... σχολια σ λιγο!!!!!!!!!! | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| |
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Πεμ 8 Οκτ 2009 - 21:39 | |
| ειναι φανταστικα αυτα που εγραψες mrs alice θα συνεχισεις? | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Παρ 9 Οκτ 2009 - 13:10 | |
| πω πω δεν εχω λογια!η τελευταια ιστορια σου ειναι συγκλονιστικη με ολη την σημασια της λεξης! με εκανες να ανατριχιασω!τετοια συναισθηματα ειχα καιρο να νιωσω!μπραβο σου και παλι! συνεχισε ετσι! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Σαβ 10 Οκτ 2009 - 15:27 | |
| Ειναι πολυ ωραιες...μπραβο!!!!!Ειδικα η τελευταια ειναι πολυ συγκινητικη!!!!! Συνεχισε ετσι!!!!! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Κυρ 18 Οκτ 2009 - 19:53 | |
| Η τελευταία ιστορία σου είναι η καλύτερη. Νομίζω πως συμφωνούμε όλες σε αυτό πραγματικά με έκανες να κλάψω και κυρίως η τελευταία κουβέντα, ήταν καταπληκτικό. Σε παρακαλώ γράψε και άλλα για την συγκεκριμένη εποχή του έντ πιστεύω πως το έχεις!!! | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Κυρ 18 Οκτ 2009 - 23:10 | |
| Mrs Alice αν και υποφέρουμε και εμείς μαζί με τον Έντουαρντ ΣΙΓΟΥΡΑ θέλουμε κι άλλη τέτοια ιστορία! | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Κυρ 18 Οκτ 2009 - 23:22 | |
| καταπληκτικο....συνχαριτιρια!!!!! η ιστοριες σου ειναι απιστευτες!!! εχεις μεγαλο ταλεντο!! περιμενουμε ετσι την επομενη!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Πεμ 29 Οκτ 2009 - 16:39 | |
| | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Πεμ 29 Οκτ 2009 - 20:07 | |
| ειναι φανταστικο συνεχισε να κανεις και αλλα ειναι καταπληκτικα!!! | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Πεμ 29 Οκτ 2009 - 21:01 | |
| ουαου, παρα πολυ ωραιο κ το καινουριο!!!!!!!!!!!!!!!! μπραβο!!!!!!! συναεχισε, γραφεις πολυ ωραια, πιστα στο βιβλιο κ η γραφη σου μοιαζει με της στεφανι!!!!
περιμενω πως κ πως το επομενο!!!!!!!!! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Σαβ 31 Οκτ 2009 - 2:33 | |
| Τέλειο όπως πάντα!! Οι σκέψεις η συμπεριφορά είναι καθαρά Έντουαρντ Ανυπομονούμε για τα επόμενα συνέχισε την καλή δουλειά | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Πεμ 3 Δεκ 2009 - 17:31 | |
| απλα ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!! Συνεχισε το !!!!!!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Πεμ 3 Δεκ 2009 - 17:47 | |
| Καλα αμ μπορεις επειδη εχεις πολλα στο μυαλο σου. Να κανεις και μετα οταν κοιμοταν η Μπελλα στην Νεα Σεληνη οταν γυρισαν απο την Βολτερα. Σου ειπα οτι τα σπαει??? | |
|
| |
RafaelaVolturi Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 456 Registration date : 23/11/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Πεμ 3 Δεκ 2009 - 18:29 | |
| - vambire girl έγραψε:
- Καλα αμ μπορεις επειδη εχεις πολλα στο μυαλο σου. Να κανεις και μετα οταν κοιμοταν η Μπελλα στην Νεα Σεληνη οταν γυρισαν απο την Βολτερα. Σου ειπα οτι τα σπαει???
Σας ευχαριστω πολυ!!! Η ιδεα σου ειναι πολυ καλη,αυτη ομολογουμενος θα ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα σκηνη! Αυτην την περιοδο ετοιμαζω ενα fanfiction που μου ζητησε η emerald eyes! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Τρι 15 Δεκ 2009 - 13:03 | |
| Το κλάμα μου μέσα Αχ, Μαρία.Το γράμμα είναι τόσο Έντουαρντ!!! Το συνδίασες τέλεια με το κομμάτι από το Λιβάδι Γιατί έγραψες κάτι τόσο ρομαντικό και θλιβερό; Θα μας πιάσει όλους η μαύρη κατάθλιψη Ως συνήθως προσκυνάω και ανυπομονώ για τα επόμενα. Μόνο φιλική συμβουλή το κομμάτι να το βάζεις στην αρχή του κειμένου για να το ακούμε κατευθείαν διαβάζοντας το κείμενο. Εγώ το είδα αφού είχα τελειώσει το γράμμα και τώρα πρέπει να το ξαναδιαβάσω από την αρχή βάζοντας το κομμάτι μαζί. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Τρι 15 Δεκ 2009 - 13:18 | |
| Για ακομα μια φορα εγραψες....Τι να πω....δεν υπαρχουν λογια..... | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Τρι 15 Δεκ 2009 - 14:38 | |
| ηταν υπέροχο..... ειλικρινα μπράβο!!!!!!!!!!!!!! περιμενουμε κι αλλα.... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Τρι 15 Δεκ 2009 - 15:48 | |
| Μαρία, σου έχω πει κι άλλες φορές πόσο πολύ μου αρέσουν αυτά που γράφεις αλλά νομίζω ότι αυτή τη φορά ξεπέρασες τον εαυτό σου... Ουσιαστικά δεν μπορώ να το σχολιάσω... Είμαι τόσο βαθιά επηρεασμένη και συγκινημένη... Μπορώ στ' αλήθεια να φανταστώ τον Έντουαρντ να γράφει κάτι τέτοιο, να σκέφτεται με αυτό τον τρόπο και να υποφέρει. Υποθέτω ότι είναι δύσκολο να μπούμε στην ψυχολογία του χαρακτήρα για όσο αυτός νόμιζε ότι η αγαπημένη του είναι νεκρή αλλά και πάλι το έχεις προσεγγίσει πάρα πολύ καλά. Μαρία, το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι θα ήθελα να δω από εσένα ένα φανφικ μεγαλύτερης έκτασης. Υπάρχουν πολλά καλά φανφικ γραμμένα στα Αγγλικά αλλά ελάχιστα στα Ελληνικά. Και αξίζει τον κόπο! Σκέψου το! | |
|
| |
eleu8eriaaa Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : κάπου ανάμεσα στο έπος του λυκόφωτος... Αριθμός μηνυμάτων : 78 Registration date : 01/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Τρι 15 Δεκ 2009 - 16:00 | |
| 'Εχω συγκινηθεί.. Ειλικρινά δεν έχω λόγια.. Όλα σου τα fanfictions είναι υπέροχα! Ειλικρινά συγχαρητήρια!! Περιμένουμε κι άλλα! | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Τρι 15 Δεκ 2009 - 16:05 | |
| Θα συμφωνήσω απόλυτα με όλα τα παραπάνω σχόλια. Πραγματικά δεν υπάρχει κάτι να πω.Κάποια λέξη να περιγράψω τα συναισθήματα.. Είμαι speechless and mouthopened... Το γράμμα είναι συγκλονιστικό!!!!!! Τα χω μπήξει... Βαθιά υπόκλιση στο μεγαλείο σου..... | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice Τρι 15 Δεκ 2009 - 16:08 | |
| Μαρια μου τι να πω...? Ακομα πεφτουν δακρυα...! Ήταν τοσο υπεροχο, τοσο συγκηνιτικό... Αφου καθως διαβαζα σταματουσα γιατί δεν εβλεπα επειδη θολωναν τα ματια μου απο τα δακρυα! Γραφεις τοσο μαγευτικα, τοσο αληθινα! Ενιωσα πραγματικα πως το εγραφε Εντουαρντ και πως βρισκομουν κι ολας εκει...! ενιωθα μαζι του τον πονο του... ΠΟΤΕ μην σταματησεις να γραφεις! Μόνο που τωρα περιμενω την σκηνη που ξαναβρισκει την Μπελλα για να σταματησω να κλαιω... Ουφ, αντε να κανω μαθηματα τωρα...! | |
|
| |
| Σχόλια: Twilight Fanfictions by Mrs Alice | |
|