| Eclipse Cast | |
|
+71Ashley Greene evaki twilightergirl MARIA SWAN CULLEN ~Rob-Patty~ RafaelaVolturi evi patrick dora Strider mariap fafoula1234 Edward_ Breaking_ Dawn Isabella_Cullen silenceprincess Zafrina twilight girl T-NM-E-BD linaki christi_twilight Sloorp breeze of wolf Renée bluesea Fay1765 volturi girl jenaki team edward twiligter Flyingdutchman Mrs Alice rtheoni Jacob Black xrisa_twilight anthian9 Kristen Stewart Nemesis Of Bellin Connie Cullen akaliakoukou dreamofedward Moonlight Mrs Pattinson ev@ki Fotis333 Stellouko BELLA MARIE alice cullen! M@rIa didi annabell Rozmari evangelina twilightFOREVER Ms Cullen Mrs.Cullen ev@ki92 sunrise emerald eyes angepsi nasiatheslayer WhiteQueen I'm_not _dead hobo emma cullen pattinson April Isabella21 kanty SilverMusk !~Twilighter~! SpunK RansoM Georgia P. C 75 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Πεμ 6 Αυγ 2009 - 22:24 | |
| εγω εχω 3 πραγματα να πω... 1.ο "Τζασπερ" ειναι πολυ φατσουλά..... 2.Ο ξανθος ποιος ειναι???????????????? 3.Θα αλλαξουν τελικα ρολο στην Βικτορια?????????????? | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Πεμ 6 Αυγ 2009 - 22:25 | |
| Ο ξανθός είναι ο ηθοποιός που θα παίξει τον Ράιλι και τελικά ναι,θα την αλλάξουν τη Βικτώρια... | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Πεμ 6 Αυγ 2009 - 22:34 | |
| κουκλος ειναι.... - Σπόιλερ:
αχ τι κριμα που θα πεθανει....
και γιατι την αλλαζουν την Βικ. μια χαρα ηταν... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Πεμ 6 Αυγ 2009 - 22:36 | |
| Ναι είναι πολύ όμορφος...όσο για το θέμα της Βικτώριας αυτό προσπαθούμε να λύσουμε τόσες μέρες.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Πεμ 6 Αυγ 2009 - 22:40 | |
| παντως εμενα γενικα δεν μου αρεσει οταν αλλαζουν τους ρολους....απλα μετα δεν μου κολλαει... | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Παρ 7 Αυγ 2009 - 13:37 | |
| - SpunK RansoM έγραψε:
- παντως εμενα γενικα δεν μου αρεσει οταν αλλαζουν τους ρολους....απλα μετα δεν μου κολλαει...
Συμφωνώ... Είχε συνδυαστεί πλέον η εικόνα της Rachelle με αυτή της Victoria. Και την είχα συμπαθήσει κιόλας (Τη Rachelle)!! | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Παρ 7 Αυγ 2009 - 18:37 | |
| Another New Actress For ‘Eclipse’ Jodelle Ferland will appear in The Twilight Saga: Eclipse. According to Variety, she’ll play a recently turned vampire (maybe Bree??). Ferland will next be seen in Case 39 and The Cabin in the Woods but you might remember her from Silent Hill. She’s also appeared in Seed, The Messengers, which also starred Twilight’s Kristen Stewart, Kingdom Hospital, the television remake of Carrie, They, Supernatural and Bloodrayne II. To lend credence to the above report, is a tweet by Jodelle Ferland herself that says "Oh by the way, the secret that I told everybody about yesterday is now all over the web so I may as well say it. I'm going to be in Eclipse!" Ferland also stated that "In all the excitement of finally being allowed to say I'm in Eclipse, I forgot to have breakfast." | |
|
| |
| |
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Παρ 7 Αυγ 2009 - 20:48 | |
| συγνωμη αλλα για πιο λογο να αγχωθουμε για την κοπελα που θα παιξει (μαλλον) την μπρι?? ειναι μια νεα ηθοποιος που εχει ομως παρει μερος σε αρκετες ταινιες και τηλεοπτικες σειρες σιγουρα εχει εμπειρια... και ποιο το πρβλημα με την ηλικια δεν μπορω να καταλαβω αφου και στο βιβλιο η μπρι περιγραφεται ως μια βρικολακα σε ηλικια περιπου 15 ετων! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Παρ 7 Αυγ 2009 - 21:18 | |
| Ναι,οκ...αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι...και αφού έχει εμπειρία λιγοστεύει το αγχος...Αλλά ναι,πρέπει να παραδεχτώ πως έχω λιγουλάκι άγχος γιατί απ'ότι έχω συμπεράνει η Κρίστεν δεν τα πάει και πολύ καλά με τον Ρομπ και ο σκηνοθέτης στόλισε το saga... | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Παρ 7 Αυγ 2009 - 21:45 | |
| Καλε μια χαρα ειναι το κοριτσι!!!!! Προσωπικα το επεισοδιο του Supernatural που παιζει ειναι απο τα αγαπημενα μου!!! Εχει ταλεντο η μικρη!!!! Και εμπειρια στο παρα-φυσικο!!!! Τωρα συμφωνω.....εχει καπως παιδικη και αθωα φατσουλα......αλλα αυτο διορθωνεται με το make-up!!!!! | |
|
| |
didi Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Σαβ 8 Αυγ 2009 - 0:31 | |
| Μωρε πως γινεται να ειναι 15???φαινεται τοσο μικρη!! (αλλωστε γι'αυτο την περνουν και στον ρολο αλλα...)
Απο οτι καταλαβα πρπει να ειναι καλη οποτε τελεια...γιατι οχι? | |
|
| |
ev@ki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσσαλονίκη - Κοζάνη Αριθμός μηνυμάτων : 904 Registration date : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Σαβ 8 Αυγ 2009 - 0:33 | |
| Γιατι να μν τα πηγαινουν καλα η Kristen και o Robert....?AAA μν μ αγχωνεις....Λετε να γινει τπτ μ αυτους τς δυο κ αλλαξουν κανεναν απο τς 2 τς........ ΕΕΕ θα πεθανωωωωωω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Σαβ 8 Αυγ 2009 - 11:21 | |
| Το λέω αυτό για την Κρίστεν και τον Ρόμπερτ γιατί ένα περιοδικό (η κατερίνα συγκεκριμένα)είχε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σελήνης και έδειχνε γωτογραφίες όπου μόλις τελείωναν τα γυρίσματα ο Ρομπ και η Κριστεν σε απόσταση 6 μ. ο καθένας και έλεγε ότι δεν τα πάνε και πολύ καλά...Και η Κρίστεν με όλη αυτήν την εξάντληση από τα γυρίσματα που παίζει τη Joan Jett...Εγώ για να πω και την αλήθεια αγχώνομαι για τον σκηνοθέτη.... | |
|
| |
ev@ki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσσαλονίκη - Κοζάνη Αριθμός μηνυμάτων : 904 Registration date : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Σαβ 8 Αυγ 2009 - 13:32 | |
| - Mrs.Cullen έγραψε:
- Το λέω αυτό για την Κρίστεν και τον Ρόμπερτ γιατί ένα περιοδικό (η κατερίνα συγκεκριμένα)είχε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σελήνης και έδειχνε γωτογραφίες όπου μόλις τελείωναν τα γυρίσματα ο Ρομπ και η Κριστεν σε απόσταση 6 μ. ο καθένας και έλεγε ότι δεν τα πάνε και πολύ καλά...Και η Κρίστεν με όλη αυτήν την εξάντληση από τα γυρίσματα που παίζει τη Joan Jett...Εγώ για να πω και την αλήθεια αγχώνομαι για τον σκηνοθέτη....
Ναι,οντως.... Μ προβληματιζει πολυ τ θεμα οτι σε καθε ταινια υπαρχει και διαφορετικος σκηνοθετης,γτ οπως κ να τ κανουμε ο καθενας αντιλαμβανεται διαφορετικα καθε σημειο του βιβλιου.... Για παραδειγμα υπαρχουν αρκετες διαφορες αναμεσα στις 2 πρωτες ταινιες οσο αφορα τους χαραχτηρες της ταινιας.... Ας ελπιζουμε να εχει καλο τελος ολη αυτη η ιστορια..... | |
|
| |
Mrs Pattinson Twilight Human
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 08/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Σαβ 8 Αυγ 2009 - 14:24 | |
| katarxhn geia cac:) eimai kainourgia opoc vlepete. egw pali ,exw anti9eth gnwmh g to 9ema thc Kristew &tu Rob. Nomi2w oti ta panw arketa kala dld periccotero apo to kanoniko Καλοσώρισες στο φόρουμ μας.
Θα σου ζητήσω μόνο να μικρύνεις το avatar σου και να μη γράφεις greekglish. Ρίξε μία ματιά στους κανονισμούς του φόρουμ.
Ευχαριστώ.
edit by WhiteQueen | |
|
| |
Moonlight Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 36 Registration date : 01/05/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Σαβ 8 Αυγ 2009 - 16:55 | |
| Οχι ρε παιδια!γτ αλλαξαν την Βικτωρια? ξενερωσα λιγο τωρα...
Οπως και να εχει η νεα "Βικτωρια"δεν ειναι κακη ηθοποιος την εχω δει σε πολλες ταινιες της ταιριάζει ο ρολος θα ελεγα... | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Τετ 12 Αυγ 2009 - 17:32 | |
| New ''Eclipse'' actor!!!Οριστε λοιπον και ο Royce King II !!!!! The Hollywood Reporter has recently announced the news that The Twilight Saga: Eclipse’s cast will include Jack Huston as Royce King, II. Huston joins a growing line-up of Twilight series newcomers for the third film, including Xavier Samuel, Bryce Dallas Howard, and the one and only Jodelle Ferland. Huston is a relatively new actor, with about five years of experience, but he is of blue blood in Hollywood, and has already made a name for himself amongst the greats. His forthcoming role in Eclipse will be a bit frightening, one might imagine, as he is to play the cruel and ill-fated ex-fiance of Rosalie (portrayed by Nikki Reed) in this, one of the darker portions of the Twilight series | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Τετ 12 Αυγ 2009 - 18:55 | |
| τον περιμενα κατι σε πιο ξανθο βουτυρομπεμπε τον ροις...αλλα αυτος για πολυ ματσο κανει...εχει εφεση στους καστανους μανκι μεν η ροζαλι! ειδομεν! | |
|
| |
dreamofedward Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : forks usa Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 12/08/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Τετ 12 Αυγ 2009 - 20:09 | |
| Και εγω θα συμφωνήσω τον φανταζόμουν ξανθό δεν ξέρω γιατί απλά έτσι μου είχε κολλήσει... Δεν ήξερα οτι άλλαξαν την Βικτώρια, γιατί? | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Πεμ 13 Αυγ 2009 - 1:05 | |
| Τώρα μόλις πήρα χαμπάρι ότι θα αλλάξουν την Βικτώρια και απογοητεύτηκα απίστευτα... Για ποιο λόγο θα το κάνουν? Εϊναι άψογη στο ρόλο της! Μόνο αν καβάλησε το καλάμι και τους ζήτησε τον ουρανό με τ'άστρα, ή αν για κάποιο λόγο αρνήθηκε η ίδια να συνεχίσει... Αλλά αν την διώχνουν οι παραγωγοί, δεν το βρίσκω λογικό. Και μόνο με τη σκέψη απογοητεύτηκα πολύ!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Πεμ 13 Αυγ 2009 - 1:11 | |
| Εγώ τώρα έφαγα σκάλωμα με την έκλειψη που θα αλλάξουν τη Βικτώρια... πολύ απογοητεύτηκα, ξέρω ότι είμαι εκτός τόπικ, αλλά χαίρομαι που τουλάχιστον στη Νέα Σελήνη άφησαν ίδιους τους πρωταγωνιστές! Πάλι καλά που δεν θα αλλάξουν και τον Ρόμπερτ!!!!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Πεμ 13 Αυγ 2009 - 1:15 | |
| - akaliakoukou έγραψε:
- Εγώ τώρα έφαγα σκάλωμα με την έκλειψη που θα αλλάξουν τη Ρόζαλι...
πολύ απογοητεύτηκα, ξέρω ότι είμαι εκτός τόπικ, αλλά χαίρομαι που τουλάχιστον στη Νέα Σελήνη άφησαν ίδιους τους πρωταγωνιστές! Πάλι καλά που δεν θα αλλάξουν και τον Ρόμπερτ!!!!!!! Βρε ακαλία μου, τη Βικτώρια άλλαξαν όχι τη Ρόζαλι! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Πεμ 13 Αυγ 2009 - 1:16 | |
| παιδιά αυτός που θα παίξει τον royce δε μου κάνει ούτε εμένα κάτι σε μία όπου έπαιζε έναν βίκινγκ τον βρήκα αν και αν το καλοσκεφτείτε φανταστείτε τον ντυμένο με λευκά και καπέλο (τζόνι ντεπ στυλ ) και μετά στην σκηνή του β***ου της ρόζαλι με τα μαλλιά μπροστά ίσως βγει καλός εξαρτάται από τον σκηνοθέτη βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse Cast Πεμ 13 Αυγ 2009 - 1:22 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- akaliakoukou έγραψε:
- Εγώ τώρα έφαγα σκάλωμα με την έκλειψη που θα αλλάξουν τη Ρόζαλι...
πολύ απογοητεύτηκα, ξέρω ότι είμαι εκτός τόπικ, αλλά χαίρομαι που τουλάχιστον στη Νέα Σελήνη άφησαν ίδιους τους πρωταγωνιστές! Πάλι καλά που δεν θα αλλάξουν και τον Ρόμπερτ!!!!!!! Βρε ακαλία μου, τη Βικτώρια άλλαξαν όχι τη Ρόζαλι! ¶χου, δεν είμαι καλά... έχω πάθει μια σύγχιση και είναι και αργά και τα χω παίξει, συγγνώμη! Μόλις διάβασα Βικτώρια, το μυαλό μου πήγε στη Ρόζαλι, δεν ξέρω γιατί και τα παιξα τελείως! Και πάλι μου φαίνεται κουλό να αλλάξουν την Βικτώρια, αλλά τουλάχιστον αφού δεν αλλάζουν τους βασικούς, πάλι καλα!!! | |
|
| |
| Eclipse Cast | |
|