Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Τελικά παιδιά τι έγινε με την Κοτσυφόκισσα??? Όντως κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία??? Σίγουρα την έχει πάρει κάποιος??? Να ξέρω αν είναι να πάω το απόγευμα να το πάρω...
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Πραγματικα Ελενη μου δεν ξερω.και εγω την ιδια απορεια εχω.Αυριο κυκλοφορει και επισημα τωρα τι να πω.Σε ενα βιβλιοπωλειο που ρωτησα χθες παντως δεν το ειχε.Σημερα που ειναι ανοιχτα θα τα παρω ολα σβαρνα μηπως και το βρω!
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Ναι Βάσω μου το ξέρω ότι αύριο κυκλοφορεί αλλά είναι ένα από τα βιβλία που περιμένω ανυπόμονα μιας και είναι και το τελευταίο και μια μέρα ακόμα κάνει την διαφορά...
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Τελικά παιδιά τι έγινε με την Κοτσυφόκισσα??? Όντως κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία??? Σίγουρα την έχει πάρει κάποιος??? Να ξέρω αν είναι να πάω το απόγευμα να το πάρω...
Bρε, ναι! Αλήθεια σε λέω! Την πήρε η Έυη! Μου είπαν πως βγήκε νωρίτερα! :/
ΕΡΗ The Volturi
Ναι Βάσω μου το ξέρω ότι αύριο κυκλοφορεί αλλά είναι ένα από τα βιβλία που περιμένω ανυπόμονα μιας και είναι και το τελευταίο και μια μέρα ακόμα κάνει την διαφορά...
Πιστεψε με σε καταλαβαινω.Και εγω το περιμενω πως και πως. Αν και εγω το ψιλοδιαβασα και στα αγγλικα.Για την ακριβεια σποιλεριαστηκα αλλα δεν αντεχα. Θα βγω σημερα παντως και θα τα γυρισω ολα.
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Κοίτα και εγώ βλέπω το πρώτο κεφάλαιο αναρτημένο στη σελίδα της Πλατύπους αλλά δεν το διαβάζω γιατί ξέρω πως μετά θα είναι χειρότερα. Και η αλήθεια είναι πως μου φαίνεται κάπως "βαρύ" βιβλίο για να το διαβάσω στα αγγλικά. Εξάλλου στην ουσία μια μέρα έμεινε, αν δεν το πουλάνε ήδη από σήμερα στα βιβλιπολεία.
ΕΡΗ The Volturi
Καλε σε πιστευουμε.Δεν λεμε οτι λες ψεματα αλλα υπαρχουν πολλα βιβλιοπωλεια που δεν το δινουν μεχρι της 10 που θα ειναι και η επισημη κυκλοφορια του. Ειναι καθαρα θεμα βιβλιοπωλειου.Σε αυτο που πηγα χθες που θεωρειται και απο τα μεγαλα των Ιωαννινων η πωλητρια δεν το ειχε καν ακουσει.και ειπε οτι αν βγηκε αυτες τις μερες μετα απο καμια εβδομαδα θα ερθει σε εμας. φταιω εγω που δεν το εκανα παραγγελια απο το ιντερνετ να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Θα το ειχα στα χερακια μου σημερα.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
παιδια εγω εδω και τρεις μερες περιπου ειμαι καθημερινα για δουλειες στην αθηνα..δηλαδη κατι χαρτια θελουν να βγαλουν οι γονεις μου και τετια και για να μην καθομαι εγω μεσα στα συμβολαιογραφεια κλπ κανω βολτες και τετια..εχω αμοληθει λοιπον σε καθε βιβλιωπολειο στο μοναστηρακι και στην πλακα και δεν το βρηκα..τωρα εστειλα τον πατερα μου στο public μπας και το εχουν και περιμενω να γυρισει απο λεπτο προς λεπτο....μακαρι επιτελους θα πεθανω λετε και εσεις ειναι φοβερο κλπ και δεν αντεχω αλλο απλα please τα spoiler βαζετε τα σε spoiler tag γιατι δεν θελω να σποιλεριαστω.......