| Hunger Games-Αγώνες Πείνας | |
|
+54dark violet dmant89 BELLA MARIE dimitroula-robsessed xrysanthi ioannaki-twilightaddicted AspaKorth Teodan maria_likofos Dalia Silia T-NM-E-BD kati maria-ria-le marina forever eleni 2 Marina_Twilighter alexia.p panagiota broken angel !~Twilighter~! Bitten Pillows Nantia Hale_Biers scarlet rose dimitra_80 magica Kimberly emma cullen pattinson athina marina vikaki21 Hollysort twilightFOREVER emi MIKAELLA Kristen Stewart Fallen Angel mR.Geo Bella07 ed<3 ΕΡΗ angela_syros sandra21 evi I'm_not _dead Sloorp SilverMusk M@rIa April angepsi Fotis333 Ms Cullen nasiatheslayer WhiteQueen 58 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 9 Σεπ 2010 - 15:16 | |
| Αμα δεν το βρηκε παρε το μεσω ιντερνετ...την επομενη θα ναι κει... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 9 Σεπ 2010 - 15:21 | |
| αν τωρα που θα γυρισει ( μα τι κανει τοση ωρα ανχωθηκα τωρα λειπει εικοσι λεπτα.....αντε!!!!!!) δεν το εχει θα το παραγγειλω απο το e-shop.... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 9 Σεπ 2010 - 15:24 | |
| Εγω το πηρα απο το perizitito... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 9 Σεπ 2010 - 15:30 | |
| α ok thanx αν δεν το βρηκε (ακομα να γυρισει τα νευρα μου εχει αρχησει να παιζει το ματι μου δηλαδη ) θα το παραγγειλω απο καπου..... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 9 Σεπ 2010 - 15:34 | |
| Την καλυτερη δουλεια θα κανεις και πραγματικα σε καταλαβαινω....Κι εδω για να φερουν ενα βιβλιο πρεπει να περασουν κτ βδομαδες.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 9 Σεπ 2010 - 15:52 | |
| εγω μενω προατεια για αυτο αργουν συνηθως στο κεντρο τα φερνουν πιο γρηγορα και ετσι παραξενευτηκα που δεν το ειχαν..τι να κνω τωρα που επιτελους θα γυρισει απο το public ελπιζω να το ειχαν..... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 9 Σεπ 2010 - 15:53 | |
| Εγω μενω στου διαολου την μανα μην το ψαχνεις....Σου ευχομαι παντως να εισαι τυχερη και να το απολαυσεις μια ωρα αρχητερα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 9 Σεπ 2010 - 16:02 | |
| τυχερος βρε εβι μου γερασιμος ειπαμε..εχουμε γνωριστει..δεν πειραζει..με τοσα κοριτσια λογικο....ελπιζω και εγω το ιδιο..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 9 Σεπ 2010 - 18:52 | |
| και μπορω με μεγαλη χαρα να πω οτι αυτην την στιγμη κραταω την κοτσυφοκισσα στα χερια μου ανοιπομονω να αρχισω και οταν την τελιωσω θα σχολιασω τα παντα..... | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 9 Σεπ 2010 - 19:03 | |
| Τι ειναι η κοτσυφοκισσα??? , ονομα κ αυτο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 9 Σεπ 2010 - 19:07 | |
| ειναι το τριτο και τελευτεο βιβλιο της τριλογιας αγωνες πεινας.... οριστε και φωτωγραφιες : | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 9 Σεπ 2010 - 19:33 | |
| AΑΑΑ!!!Τριλογια ειναι? Ελεος, ειπα κ εγς τι ηταν αυτο... ονομα ομως κ αυτοι...αναρωτιεμαι πως θα μεταφραζεται στα αγγλικα... Καλο διαβασμα λοιπον! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 9 Σεπ 2010 - 20:35 | |
| ναι τριλογια ειναι και στα αγγλικα ο τιτλος ειναι mockingjay αν διβασεις τα βιβλια (σου τα συστηνω) θα καταλαβεις τι ειναι.....εγω τωρα την ξεκινησα και ειναι φοβερη (τι τωρα πριν δεκα λεπτα δυο κεφαλαια διαβασα μονο απλα ηρθαν οι πιτσες και κανω διαλειμμα) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 9 Σεπ 2010 - 20:52 | |
| Πιτσες?καλη ορεξη! και εγω εχω μεινει με τα μακαρονια...τι να πεις...ναι, κατεβασα το 1ο βιβλιο κ θα το αρχισω το σαβ/κυριακο! | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 9 Σεπ 2010 - 20:58 | |
| Έγω μόλις πήρα την Κοτσυφοκισσούλα μου και στρώνομαι κατευθείαν στο διάβασμα! ¶ντε και καλή μου ανάγνωση | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 10 Σεπ 2010 - 9:39 | |
| Ελεος παιδια εμεις στα Γιαννενα ειμαστε οπως παντα πισω.Πηρα χτες ολα τα βιβλιοπωλεια σβαρνα.Πουθενα δεν το βρηκα.Σε αλλα με κοιταγανε λες και ζητουσα εξωγηινο και σε αλλα το ξερανε αλλα θα ερθει την αλλη εβδομαδα. Το παρηγγειλα τελικα σημερα απο το ιντερνετ αλλα τωρα με το καλο την Δευτερα θα το παρω! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 10 Σεπ 2010 - 10:30 | |
| Καλό κουράγιο Βάσω. Εγώ περιμένω να έρθει το απόγευμα για να τρέξω. Δόξα το Θεό τα δικά μας βιβλιοπολεία είναι σχετικά ενήμερα και τα προμηθεύονται αμέσως. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 10 Σεπ 2010 - 10:34 | |
| εγω παιδια το πηρα οπως ειπα και πιο πανω χτες το απογευμα και το ξεκινησα κατα τις εννια ε λοιπον μεχρι και τις δυομιση το βραδυ διαβαζα..εχει συγκλονιστικες ανατροπες....πραγματικα σε καπιες ειχα μεινει καγκελο..τωρα εχω διβασει περιπου ως την μεση και συνεχιζω...θα τα σχολιασω ολα πληρως με χιλιαδες λεπτομερειες μολις το τελειωσω πιθανως σημερα..... | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 10 Σεπ 2010 - 11:54 | |
| Το τελείωσα παιδιά το βιβλίο........θα γράψω σε σπόιλερ λίγα σχόλια.Δεν θα είναι μεγάλα,μην φοβάστε. - Σπόιλερ:
Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα λίγο.Ήταν κάπως βαρύ ,μέχρι και κάπως μπερδεμένο σε κάποια σημεία.έπρεπε να το διαβάσω 2 και 3 φορές για να καταλάβω κάτι(και πριν το πείτε ξέρω από έγκυρες πηγές ότι δεν είμαι καθόλου ηλίθια)ενώ η Κάτνις με εκνευρίζει σε κάποια σημεία.Όλοι οι χαρακτήρες βασικά φαίνονται κάπως διαφορετικοί και η συγγραφέας σκοτώνει τα 3/4 αυτών.Ειλικρινά δεν ξέρω τι συναισθήματα έχω για αυτό το βιβλίο της σειράς! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Σαβ 11 Σεπ 2010 - 13:24 | |
| Το τελείωσα και εγώ. το άρχισα το βράδυ κατά τις 10 και μέχρι τις 3 διάβαζα. Συγκλονιστηκό και αυτό. Δεν νομίζω ότι ήταν περισσότερο βαρύ από τα άλλα, παρόλο που υπήρχαν κανά δυο σημεία που χρειάζονταν περισσότερη προσοχή. Όντως υπάρχουν πολύ θανάτοι και σε αυτό αλλά το τέλος δεν με απογοήτευσε και μέχρι και εκεί δεν ήξερα τι θα κάνει και με ποιον θα καταλήξει. Το έβλεπα στον ύπνο μου όλο το βράδυ και ακόμα το σκέφτομαι. Βάσω εκεί να δεις δίλημμα ανάμεσα σε ποιον να διαλέξει και τι στα κομμάτια να κάνει έτσι όπως εξελίσονται τα πράγματα. ΔΕν λέω κάτι άλλο... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Σαβ 11 Σεπ 2010 - 14:15 | |
| Κατι εχω καταλαβει γιατι εχω κατασποιλεριαστει αλλα πραγματικα δεν αντεχα. Σε αυτο την σειρα εχω προβληματιστει παρα πολυ με ποιον πρεπει να καταληξει.Ειναι ισως το μοναδικο μου διλλημα σε σχεση με τα αλλα βιβλια οπου ξερω με ποιον πρεπει να ειναι.Σιγουρα συγκλινω προς Πιτα αλλα και ο Γκειλ ειναι ξεχωριστος! Πραγματικα δεν ξερω.Ελπιζω την Δευτερα να το παρω στα χερια μου γιατι αυτη η αναμονη με σκοτωνει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Σαβ 11 Σεπ 2010 - 14:38 | |
| Πιστεύω πως έτσι όπως έρχονται τελικά τα πράγματα δεν θα απογοητευτείς ιδιαίτερα. Εντάξει υπάρχουν καταστάσεις που δεν θα σου αρέσουν σίγουρα και θα ήθελες να ήταν αλλιώς, αλλά ρε παιδιά εγώ στα δύο τελευταία κεφάλαια ή καλύτερα στο τελευταίο δεν μπορούσε να σταματήσω τα δάκρυα... | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Κυρ 12 Σεπ 2010 - 1:02 | |
| «The Hunger Games» Ποιος θα αναλάβει τη σκηνοθεσία για το επόμενο δυνατό χαρτί του Hollywood αναμένεται να αποφασιστεί στο τέλος της επόμενης βδομάδας. Τότε είναι που η Lionsgate θα επιλέξει τον σκηνοθέτη που θα ζωντανέψει στην μεγάλη οθόνη το «The Hunger Games», πρώτο μέρος της τριλογίας, η οποία θα βασιστεί στα βιβλία της Suzanne Collins. Τα ονόματα που επικρατούν είναι αυτά των Gary Ross («Pleasantville»), Sam Mendes («American Beauty») και David Slade («30 Days of Night»). Η τριλογία «Hunger Games» παρομοιάζεται συχνά με το «Twilight Saga» (εξ ου και δυνατό χαρτί) όχι όμως λόγω περιεχομένου (καμία σχέση) αλλά επειδή τυγχάνει ευρείας αναγνώρισης τόσο στο ενήλικο όσο και στο εφηβικό κοινό, γεγονός που δημιουργεί προσδοκίες για αντίστοιχο αριθμό θεατών. Αλλά τα «Hunger Games» είναι πάρα πολύ πιο σκοτεινά. Ηρωίδα είναι η Katniss Everdeen, ένα 16χρονο κορίτσι από μια φτωχική περιοχή, που μετατρέπεται σε έφηβη μονομάχο για ένα reality show event, μια μάχη μέχρι θανάτου εφήβων απΆ τις 12 επικράτειες που συγκροτούν ότι έχει μείνει από τις Η.Π.Α., οι οποίες διικούνται από μια απολυταρχική κυβέρνηση. Παρά το ζοφερό του θέμα τα βιβλία έχουν κάνει θεότρελες πωλήσεις, με τη τελευταία νουβέλα της τριλογίας («Mockingjay») να έχει φτάσει ήδη τα 450.000 αντίτυπα σε πωλήσεις απΆ το εκδοτικό της ντεμπούτο της στις 24 Αυγούστου. Όσο για το ποια θα ενσαρκώσει την ηρωίδα, φαίνεται πως η αγαπημένη ηθοποιός για τον ρόλο είναι η Chloe Moretz («Kick-Ass»). Και η ίδια άλλωστε εκδήλωσε την υπέρμετρη επιθυμία της να είναι στη ταινία, συγκεκριμένα είπε: «Θέλω τόσο, τόσο, τόσο, τόσο, τόσο πολύ να είμαι στο φιλμ. Θα ήταν πραγματική τιμή να συμμετάσχω.» Καμιά όμως επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει για το cast μέχρι στιγμής. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2011, ενώ ακούγεται πως η Lionsgate έχει αναθέσει ήδη στον Billy Ray («Flightplan») τη διασκευή του σεναρίου. | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Κυρ 12 Σεπ 2010 - 1:39 | |
| Η LIONSGATES έχει τέλεια εφέ (saw) χέρομαι! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Κυρ 12 Σεπ 2010 - 11:09 | |
| Ήρθα για να γράψω πιο εκτεταμένη κριτική για το βιβλίο,μιας και μερικοί από εσάς τό έχουν ήδη τελειώσει...... - Σπόιλερ:
Όλα τα βιβλία της SC είναι υπέροχα.Ωστόσο εδώ έχασε λίγο τον στόχο της.Στα 2 πρώτα βιβλία,η Κάτνις ήταν ένας δυναμικός ,έξυπνος,αποφασιστικός χαρακτήρας που μου άρεσε να έχω για πρότυπο.Λάτρευα τον Πίτα και συμπαθούσα αρκετά τον Γκέιλ.Ο Χέιμιτς επίσης και ο Σίννα ήταν από τους αγαπημένους μου,όπως και οι άλλοι νικητές.Και τι μου δίνει σε αυτό το βιβλίο?ΣΚΟΤΩΝΕΙ τους περισσότερους νικητές,την Πριμ,τον Σίννα και η μόνη αποστολή που αναλαμβάνει η Κάτνις εκτός από το να κλαψουρίζει στις γωνίες είναι να σκοτώσει τον Σνόου,και ούτε αυτό καταφέρνει στο τέλος.Μα να πνιγεί μόνος του?Καλά μας δουλεύουν?Επίσης αντί να προσπαθεί να βοηθήσει τον Πίτα στην αρχή,του μιλάει τόσο άσχημα,λες και φταίει αυτός που τον βασάνισαν για χάρη της.Το μόνο σημείο του βιβλίου που μου θύμισε Αγώνες Πείνας ήταν οι 4 τελευταίες σελίδες και το παιχνίδι Αληθινό ή Ψευτίκο!!!Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω......
| |
|
| |
| Hunger Games-Αγώνες Πείνας | |
|