Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
ρε παιδια εχετε βρει το τριτο βιβλιο?? στον ελευθερουδακη χτες μου ειπαν πως δεν εχει βγει ακομα Ms Cullen νομιζα πως ελεγες για το δευτερο και με κατεστρεψεςςςςςςςςςςςςςςςςς
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
ρε kimb, πολύ μωρό ειναι αυτή που λέει το άρθρο για πρωταγωνίστρια είναι μόλις 13! εδώ χρειάζεται κάποια μεγαλύτερη, γύρω στα 18-20 για να μπορεί να μεταμορφωθεί από κοριτσάκι σε σύμβολο. αυτή η Chloe Moretz είναι λιγουλάκι μωρογλυκανάλατη
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
ρε kimb, πολύ μωρό ειναι αυτή που λέει το άρθρο για πρωταγωνίστρια είναι μόλις 13! εδώ χρειάζεται κάποια μεγαλύτερη, γύρω στα 18-20 για να μπορεί να μεταμορφωθεί από κοριτσάκι σε σύμβολο. αυτή η Chloe Moretz είναι λιγουλάκι μωρογλυκανάλατη
ναι και εγω μικρη την βρισκω αλλα ουτως η αλλως δεν ειναι σιγουρο οτι θα ειναι αυτη
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Ανυπομονώ να το διαβάσω... πριν τελιώσω το 2 πέθαινα ... για το 3. Ελπίζω η κάτνις να μένει με τον Πίτα στο τέλος αλλίως θα πάθω κατάθλιψη ή υστερία... δεν ξέρω ακόμα.
Πές τα τόσα χρόνια... τόποτα και ήταν συνέχεια μαζί... ενώ ο καημένος ο Πίτα ειναι τόσα χρόνια ερωτευμένος μαζί της...
Οχι βρε κοριτσια ειστε αδικες.Και ο Γκειλ ηταν ερωτευμενος μαζι της απλα δεν το ειχε εκδηλωσει. Στο πρωτο βιβλιο το φερνει στο πρωτο κεφαλαιο απ εξω αλλα η Κατνις δεν ειναι και η πιο εξυπνη σε αυτο τον τομεα.Οταν παει να την χαιρετησει παλι παει να της πει οτι την αγαπαει απλα δεν προλαβαινει γιατι τον βγαζουν εξω.Και ο Πιτα αν δεν ειχε την ευκαιρια να βρεθει μαζι της δεν θα της το ελεγε.Νομιζω οτι εχει να κανει με δυο καταπληκτικες επιλογες.Εμενα αυτο το βιβλιο με εχει διχασει παρα πολυ σε αυτο τον τομεα.Ελπιζω το τριτο να μας διευκολυνει σε αυτο τον τομεα.Γιατι μεχρι στιγμης εγω εχω μπερδευτει.Απο την μια ο Πιτα ειναι γλυκος και την αγαπαει πραγματικα και εχει κανει πολλα για αυτην.Αλλα και ο επαναστατικος Γκειλ την αγαπαει αλλα εκδηλωνει την αγαπη του με διαφορετικο τροπο.Με το να ειναι μαζι της.Να παλευουν για την τροφη τους κτλ.Πραγματικα δεν ξερω....απο την μια λεω Πιτα...απο την αλλη διαβαζω ενα αλλο κεφαλαιο και λεω Γκειλ...
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
μολις το τελειωσα και το τριτο δεν ξερω ειμαι σοκαρισμενη μπερδεμενη στεναχωρημενη εξοργισμενη................ θα ηρεμησω και θα το κρινω καλυτερα αξιζει στο τελος να διαβασετε τις ευχαριστιες της κολινς που ευχαριστει την μητερα της που την συστησε στους ελληνες (δεν ξερω γιατι παιξαμε ρολο) ισως για τον καστορα και τον πολυδευκη αλλα παντου υπαρχει αυτη η ελλαδα
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Εγω παιδια το τελειωσα κατα της 3 τα ξημερωματα και δεν μπορουσα να κοιμηθω μετα. Δεν ξερω πως νιωθω ειλικρινα.Με στεναχωρησε πολυ,με μελανχολησε,με εξοργισε δεν ξερω αν μου αρεσε η οχι.Θα το ξεναπιασω αλλη μια φορα.Το τελος ηταν καλο αλλα υπηρχαν πραγματα που δεν μου αρεσαν.Θα μου πειτε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...θα εχετε δικιο αλλα εγω αισθανομαι πολυ μπερδεμενη αυτη τη στιγμη.
Σπόιλερ:
Αφηστε που στεναχωρεθηκα και για τον Γκειλ.Που τον αφησε μονο του στο τελος. Για τους θανατους δεν το συζητω.Μου στοιχισε πολυ ο θανατος του Φινικ και της Πριμ.
Περισσοτερα σχολια οταν θα ειμαι σε θεση.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Oxi δεν εχω ηρεμησει ακομη....Γελοιο οσο κι αν ακουγεται με το που το τελειωσα εβαλα τα κλαματα....
Σπόιλερ:
Δεν μπορω ουτε καν να αναφερθω στο θανατο του Φινικ και της Πριμ...Στις τελευταιες σελιδες οταν αναφερει το γιο του και της Αννι δακρυσα...Εκει ειδικα που αρχισε να φωναζει στο γατο ειναι νεκρη εγινα ενα με το πατωμα...Για τον Πιτα δεν μπορω να πω τπτ...με τον καιιρο βρισκει τον δρομο του και γυριζει πισω σε αυτην οπως επρεπε...Αλλα και μενα με πειραξε το τελος με τον Γκειλ...εκτος του οτι ηταν στου διαολου την μανα χαθηκε ετσι ξαφνικα χωρις ουτε ενα αντιο η μια εξηγηση....Απλως εφυγε αφηνοντας την μονη,ανοιγοντας αυτοματως το πεδιο για τον Πιτα...